Jump to content
spiros!!!

Ζωντανή συζήτηση Αυγούστου

Recommended Posts

Εγω ειμαι ακομα παραλια.

Ο γιατρος μου συνεστησε οφθαλμολουτρα....

Με διόπτρες νυκτερινής οράσεως τα κάνεις ? :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΌΞΩ βρεεεε έχει ένα φεγγάρι ΝΑ λέμε, τώρα γύρισα από μπανάκι μανάκι και θα κάνω ντουζάκι και θα πάρει πάλι φωτιά η διχρονίκλα ! :mB_kalo_e::grin:

Εχθές το έβλεπα,όταν έκανα Θ3. :grin:

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με διόπτρες νυκτερινής οράσεως τα κάνεις ? :crazy: :crazy: :crazy:

Εχει πανσεληνο Θειο Σαββα, ειναι οτι πρεπει για bitchόμπαρο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει πανσεληνο Θειο Σαββα, ειναι οτι πρεπει για bitchόμπαρο....

Το ξέρω εγώ σας τόπα πρώτος πάρε το χάπι για τον Γερμαναρά γιατί έρχεται και σε βλέπω και με προπέλα σε λίγο... :tooth:

Αργότερα αποτέτοιο.... :rotfl:

Εχθές το έβλεπα,όταν έκανα Θ3. :grin:

Ποιός τη χάρη σου, έτσι θα το εκτιμάς καλύτερα μεθαύριο που θ' απολυθείς ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

............μέραααααααααααααααααααααα !

Πιάστε ίσκιο + βρειτε νερα/καφεδες/μπυρες...

Τέτοια προβληματα δεν αγγίζουν εμάς τους σοφούς πρεσβυτέρους, τους κατέχοντες την μόνη αλήθεια και το απαύγασμα της γνώσης άρχοντα ληξιαρχη.

27 βαθμούς σήμερα στις 13:30 κάτω απο τον μεγάλο πλάτανο στην κεντρική πλατειά στο Καρπενήσι. Ο αέρας δροσερός ο καφές κρύος το νερό κελαριστό και τα σουβλάκια νόστιμα.

Τροποποιήθηκε από τον naftilos
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια.

Μου ανέβασες την πίεση Τανάσεν αλλά έφαγα αρνί ψητό που τους πιάσανε.

Έχω και τρομερό νέο προς ανακοίνωση......μετά από 20 συναπτά έτη και 139.000 χλμ και κάτι ψιλά....... άλλαξα υγρά φρένων στο LEADάκι.... :peep: μόνο κροκόδειλοι δεν υπήρχανε μέσα και όμως.....NISSIN λειτουργούσε απλά ήθελε περισσότερο πάτημα και είχε γίνει λίγο σφουγγαράκι........ :crazy:

Τώρα καθαρότατα τα πάντα όλα, μένει να γλύψω και τη δαγκάνα κάποτε και να τελειώσω κάποια στιγμή στα επόμενα 20 χρόνια.... :whistling::tooth:

HONDA λέμε ! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α πιέ κανά περτικαλί χαπάκι και βγές όξω μπρέ παιδί πράμα που παίζεις με το νετ ! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Α πιέ κανά περτικαλί χαπάκι και βγές όξω μπρέ παιδί πράμα που παίζεις με το νετ ! :crazy:

Δουλεύουμε κυρ-σαββα, δουλεύουμε

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τύπος με χρέπι παπάκι στις 23:30 το βράδυ στην Ηλιουπόλεως, βερμουδίτσα, χωρίς καθρέφτες, χωρίς φώτα, να αλλάζει λωρίδες κάνοντας σφίνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα χωρίς να κοιτάει τίποτα. Όταν τελικά τον προσπέρασα λίγο πριν το πρώτο νεκροταφείο, αφού έκανα το σταυρό μου δυο -τρείς φορές, γιατί θα μας έπαιρνε σβάρνα, εμένα και ένα σκούτερ όταν πήγαμε να προσπεράσουμε, του ρίχνω μια μούτζα μπας και ξυπνήσει.

Έρχεται δίπλα μου στο φανάρι στους στύλους του Ολυμπίου Διος, και με ρωτάει με ύφος "φίλε εμένα μούτζωσες?".

Κουνάω θετικά το κεφάλι και αρχίζει μπινελίκια....πωωωωωω....

Του λέω, δεν έχεις φώτα, δεν φαίνεσαι, κάθεσαι αριστερά, κάνεις σφίνες, δεν έχεις καθρέφτες, δεν κοιτάς καν και μου την λες και απο πάνω?

Ενώ αυτός έχει ανάψει κόκκινα και ρίχνει ατελείωτα μπινελίκια, έρχεται δίπλα μας ένα αυτοκίνητο και του λέει "φιλαρακο δεν φαίνεσαι καθόλου" και αυτός... Ο άλλος ακάθεκτος να ρίχνει...

Τελικά, επειδή τα είχε πολύ μεγάλα συνέχισε να οδηγεί δίπλα μου επιδεικτικά και επιθετικά στίβωντας μάλιστα το παπί για να προλάβει να κάνει σφίνες μπροστά μου, στρίβωντας αντικανονικά στην Πατησίων απο Πανεπιστημίου μου φώναξε λίγα ακόμα έτσι για να φανεί λίγο μάγκας αφου τελικά εκεί χώρισαν οι δρόμοι μας.

Αν δεν σε άφηνα όμως να περάσεις μπροστά απο την βουλή που πήγες να πέσεις πάνω μου απο τα νεύρα σου για να κάνεις τις μαγκίες σου να έβλεπα τι θα σου πρωτοχρέωνε η τροχαία.

Αν παρακολουθείς το φόρουμ μεγάλε....έγραψες.... ελπίζω να πάρεις μόνο τον εαυτό σου στο λαιμό σου με τέτοια μυαλά.

Και μη χειρότερα...

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...