coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Τα περιστέρια που πάνε και κάθονται πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ είμαστε σίγουροι πως δεν φορτίζουν, έτσι; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Τα περιστέρια που πάνε και κάθονται πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ είμαστε σίγουροι πως δεν φορτίζουν, έτσι; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Έντονος ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα.Ήδη ένας ταρίφας με έναν πεζό δίνουν υποσχέσεις για συνευρέσεις με συμμετοχή των μανάδων τους. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 -Μπορεί να είσαι χαζουλα αλλά σε αγαπάω πάραυτα......-και που να τα πάω?? 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Η αμηχανη στιγμη που κραζεις την χαζουλα, και χρησιμοποιεις το πάραυτα αντι για το παρ'ολα αυτα!! Ναι, ειμαι διασκεδαστικος στα παρτυ! (προφανως δεν παει σε σενα tomasxd, αλλα στον εμπνευστη) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Μια φορά ενας κινεζος πουλησε την ψυχη του στον διαολο. Σε δυο μηνες χαλασε... 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Οι γυναίκες καταφέρνουν και βγαίνουν στο κρύο με τα βυζγιά και τον κώλο έξω χωρίς να κρυώνουν, λόγω ενός ειδικού ενζύμου που έχουν , την πουτανίνη! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 -Αύριο θα πάω γήπεδο.Ψήνεσαι;-Με ποιους θα πας;-Με τον Αχιλλέα, τον Έκτορα και τον Πάρη.-Σε ποιά θύρα θα κάτσετε;-Στην Τροία. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 παρόμοιοΓιατί ο Αχιλλέας πηγε στην Τροία; Επειδή δεν βρήκε εισιτήριο στην 4.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 -Θα ήθελα μία φούστα... -Κοντή;-Θεοπούλα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 αισχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Μια φορά ενας κινεζος πουλησε την ψυχη του στον διαολο. Σε δυο μηνες χαλασε...μαλιατσης κουκινγκ ??? σε τσακωσα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 μαλιατσης κουκινγκ ??? σε τσακωσα ! Χαχα. Η μονη εκπομπη του Μαλιατση που παρακολουθω ειναι ο βρωμικος κοσμος. Συναδελφος μου το ειπε και κοντεψα να πνιγω με τον καφε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Μπαίνεις τουαλέτα δεν σε πιάνει ο αισθητήρας φωτός, χορεύεις ζούμπα, βγαίνεις έξω, έχει διακόπτη 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Βγαινει η αλλη στην τηλεόραση κ λεει :'Σε θελω , τηλεφώνησε μου τωρα ..'Ε αμα με θέλει ας με παρει αυτη.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dammian 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 -Ρε συ, ανοίγει το τριώδιο σήμερα!-Και;-Και τέλα πόνγκο και τέλα πόνγκο... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 -Καλημέρα σας, παρακαλώ.-Ένα Freddo Capuccino με σαντιγύ, ένα γιαουρτάκι με μέλι και φρούτα για μένα και μία μπουγάτσα και ένα σοκολατούχο γάλα για τη γυναίκα μου.-Να σας τυλίξω το κωλόχαρτο μαζί ή θα χεστείτε πάνω σας;;; 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Δεν το καταλαβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Δεν το καταλαβα...Με όλα αυτά που παρήγγειλαν θα πάει το σκατό σύννεφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Προσγειωνόμαστε και βλέπω μία δίμετρη να βγαίνει από το πιλοτήριο. Ρωτάω την αεροσυνοδό:- Ποια είναι αυτή,δεσποινίς; - Το μ@υνί που σας πέταγε, μου απαντά. 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Κομμουνίστρια ψήνει μπριζόλες.Είναι τσιΚΝΕ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Ένα ζευγάρι κάνει σεξ και ο άντρας τελειώνει στο πρόσωπό της...-Αγάπη μου,δώσε μου μια πετσέτα να τα σκουπίσω.-Μωρό μου άσ'τα να τρέξουν λίγο,παιδιά είναι... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Xaxa το ξερω λιγο διαφορετικα αλλα και ετσι ειναι ωραιο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Ένα ζευγάρι κάνει σεξ και ο άντρας τελειώνει στο πρόσωπό της...-Αγάπη μου,δώσε μου μια πετσέτα να τα σκουπίσω.-Μωρό μου άσ'τα να τρέξουν λίγο,παιδιά είναι...Kλαμαααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες