Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Σύμφωνα με έρευνες η καλύτερη ώρα για σεξ ειναι 5 το πρωί.Λογικό. Κι εμενα αν με ξυπνήσει κάποιος εκείνη την ώρα,τον γ@μησα ! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 -Που ήσουν;;-Πήγα τον πίνακα στη γειτόνισσα αγάπημου...-Και τόση ώρα τι έκανες;;-Της τον κάρφωνα.. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 Σύμφωνα με έρευνες η καλύτερη ώρα για σεξ ειναι 5 το πρωί.Λογικό. Κι εμενα αν με ξυπνήσει κάποιος εκείνη την ώρα,τον γ@μησα !Ααααααχαχαχαχαχαααααα. Ένα ανέκδοτο είπες να γράψεις, κι αυτό ήταν σχετικό με πρωινό ξύπνημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Παγκόσμια ημέρα του άνδρα και της δημόσιας τουαλέτας..Κατούρηστε το καπάκι άφοβα σημερα αδέρφια..!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Στο χριστουγεννιάτικο cd single των ISIS:1)Ο μικρός Τζιχαντιστής2)Βόμβα στο Καμπαναριό3)Last Bombing I gave you my heart4) Πάει ο παλιός Οσάμα5)Let it bomb, let it bomb, let it bomb.... -Τρία εσπρέσο φρεντο σκέτα πακέτο !-Να βάλω και βασουλα; -Άμα ειναι ωραιο μουνι βαλτην! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όπως το ξεκίνησες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nightrebel 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όπως το ξεκίνησεςΠου να το ξέραν ρε φίλε ότι θα πάθεναν τέτοια νίλα με το ονομά τους....Πατάς you tube να ακούσεις καμια τραγουδάρα και σου πετάει κομμένα κεφάλια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Πήγα στο ΙΚΕΑ να πάρω ένα καθρέφτη. Ξέρει κανένας στους πόσους βαθμούς η άμμος γίνεται γυαλί; 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) καθρέφτης απο τα LIDL Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2015 από τον chris76 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 (Το είδα αλλού και μ' άρεσε. Clopy paste λοιπόν). Ένας παππούς είχε σοβαρό πρόβλημα ακοής και πάει στο γιατρό που του δίνει ακουστικά με τα οποία μπορεί και ακούει τέλεια. Μετά από ένα μήνα, πάει ξανά ο παππούς στο γιατρό για την προγραμματισμένη εξέταση.-Ξέρετε, λέει ο γιατρός, η ακοή σας είναι πλέον περίφημη! Η οικογένεια σας πρέπει να είναι κατενθουσιασμένη που μπορείτε πλέον και επικοινωνείτε βιολογικά μέσα στο σπίτι με όλους τους άλλους!- Μπα, δεν τους το έχω πει ακόμα για τα ακουστικά.... Απλώς κάθομαι και ακούω τις συζητήσεις. Έχω αλλάξει τη διαθήκη μου ήδη τρεις φορές... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 -Τι έφαγες σημερα;-Σωλωμω-Δε γράφεται έτσι..-Μα εχει ωμέγα 3 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 -Τι έφαγες σημερα;-Σωλωμω-Δε γράφεται έτσι..-Μα εχει ωμέγα 3Μας απογείωσες.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 -Τι έφαγες σημερα;-Σωλωμω-Δε γράφεται έτσι..-Μα εχει ωμέγα 3Να σου πω, μου "χτύπησε" διότι έχουμε καταντήσει (κι εγώ μαζί) να μιλάμε περισσότερο με γραπτά IM παρά προφορικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 ΙΜ? what does it mean? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 ΙΜ? what does it mean? Βλακεία μου, το έπαιξα πολύ δήθεν με αυτό. Instant Messages 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Το οτι δεν ξερω κατι δεν σημαινει οτι πεταξες βλακεια.. :)Για αυτο ρωτηξα για να μαθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Σήμερα οι οπαδοί του γαύρου βλέπω να τραγουδάνε Χρύσπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Σήμερα οι οπαδοί του γαύρου βλέπω να τραγουδάνε Χρύσπα...Κάτσε μη πιάσουμε το Κελί 33.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 -Καλά ρε φίλε,έκανες τατουάζ ένα χελιδόνι;;-Χένα είναι ρε.Θα φύγει σε λίγες μέρες.-Χένα το χελιδόνι... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στο τηλέφωνο :- Ποιόν ηθοποιό θαυμάζεις πιο πολύ;– Τον Μπέζο– Καλά όταν τελειώσεις πες μου.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον nikolas fmx 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyDD 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Στο τηλέφωνο :- Ποιόν ηθοποιό θαυμάζεις πιο πολύ;– Τον Μπέζο– Καλά όταν τελειώσεις πες μου.... ...έκλαψα !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φαντάσου να έχεις διάρροια και αλτσχάιμερ μαζί.Να τρέχεις και να μην θυμάσαι για που...!!! Τι θα πει “Το κεικ έχει γεύση σπέρματος”;;;H συνταγή το λέει καθαρά “Χύνουμε το μείγμα σε ένα ταψί”…!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον nikolas fmx 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Μόλις κυκλοφόρησε το Xριστουγεννιάτικο cd των ISIS1) ο Μικρος Τζιχαντιστης2) Μπόμπα Στο Καμπαναριο Ξυπνησε Ολο Το Χωριο3) ο Αλλαχουακπαρ4) Last Bombing I Give You My Heart5) Jingle Bombs6) πάει Η Παλιά Η Μπόμπα ... Ας Κρεπάρουμε Ξανάτο CD περιέχει δώρο έκρηξη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 -Καλημερα Ερντογαν-Που-την ειδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες