Jump to content
kokkiklhs

250 κυβικά

Recommended Posts

Να μην ξεχάσουμε όμως μια άλλη παράμετρο. Λέγεται και γράφεται και κατά καιρούς στο φόρουμ από μέλη η φράση '' οι παππούδες-πατεράδες μας γύριζαν όλη την ελλάδα με 50άρες βέσπες''. Ναι γύριζαν αλλά πως γύριζαν; Με πόσους άλλους χρήστες μοιράζονταν το δρόμο; Υπήρχε εγκληματικότητα; Ήταν γενικά οι ρυθμοί ζωής πιο χαλαροί; Δούλευαν όλο το χρόνο για 2 βδομάδες άδεια το καλοκαίρι και στις 2 αυτές εβδομάδες γύριζαν την ελλάδα;

Από την άλλη θα μου πεις είχαν άλλες δυσκολίες, δεν είχανε gps, οδική οπότε αν έμεναν έσπρωχναν ή δεν υπήρχε κιτ αν πάθεις φουιτ :tooth:

Προσωπική άποψη 125 για πόλη και 600 ή και παραπάνω για να βγάζεις γούστα αν έχεις ελεύθερο χρόνο, χρήμα για βενζίνη και κυρίως αν δεν τρως παντόφλα.

Διαφορετικά αν το 98% των χιλιομέτρων σου είναι πόλη και πας και 2 φορές το χρόνο για καφέ Χαλκίδα και 5 φορές για τα μπάνια του λαού το 250άρι είναι υπεραρκετό.

Φυσικά ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και καβαλάει ότι γουστάρει. Μπορεί υποσυνείδητα να λιγουρευόμαστε τα 1200 adventure που λιάζεται στη καφετέρια. :mB_kalo_e: Μπορεί να θέλω κι εγώ ένα 1200 ρε μάστορα και να πετάξω και το φουλ φέης μου και να πάρω jet!!! H' μπορεί αύριο να καγκουρέψω να παρω z750 προβλεπέ πρασινάκι να έχουμε ένα μέτωπο στη κοινωνία ρε φιλαρρρράκι!!

Υ.Γ. Συγνώμη για το doublepost

Τροποποιήθηκε από τον Di_Manolio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

[...]

Θεωρώ πραγματικά κρίμα, ο σημερινός μέσος (και κατά κανόνα νέος) μηχανόβιος να στραβομουτσουνιάζει και να ΜΗΝ αισθάνεται ότι οδηγεί μηχανή, αν δεν έχει 600+ κυβικά και 70+ αλογάκια, μόνο και μόνο επειδή έτσι του είπαν τα media, οι dealers που πήγε και ρώτησε, αλλά και οι φιγουρατζήδες φίλοι και γνωστοί του!

Γενικώς ενώ συμφωνώ με τα περισσότερα γραπτά σου (μάλλον λόγω...συνομηλικίας) εδώ σφάλλεις.

Υπάρχουν πάρα πολλά νέα παιδιά που ξεκινήσανε και μένουν στα 250-300 κυβικά και ταξιδεύουν μ' αυτά γιατί τους είναι αρκετά και το επόμενο βήμα για 600+ θα το κάνουν όταν πραγματικά το χρειαστούν.Ρίξε μια ματιά εδώ στην κοινότητα του ΜΒ,υπάρχουν πολλά παραδείγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι, το έχω δει, γι'αυτό ακριβώς και εξέφρασα τον προβληματισμό μου σ'ΑΥΤΟ εδώ το φόρουμ... ;)

:cheers: από τον συνομήλικο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη ξεχνας οτι παλια οταν τα 250 εφταναν,συμπεριλαμβανονταν και τα διχρονα 250αρια.σα να λεμε 600 σημερα.

υπαρχουν πολλα 250αρια σημερα,αρα η κατηγορια αυτη πουλαει.(δεν ξερω για ελλαδα,αλλα γενικα πουλαει για να υπαρχει)

το θεμα ειναι οτι ολα εχουν εξελιχθει(αυτο/τα ,δρομοι κλπ),και τα 250 για ταξιδακι,ισως δεν φτανουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι και πως το εννοείς το ταξιδάκι. Γι'άλλους τα 100-120 είναι ζάχαρη άλλοι πάνε 130 140-160 κ άλλοι δεν αντέχουν κάτω από 180-200 και βάλε. Αν είσαι στις δυο τελευταίες κατηγορίες τότε τα 2,5 δεν είναι για σένα. Περί ορέξεως μπουγάτσα με κιμά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα .. το 90 τα αυτοκ/τα ταξιδευαν με μεσο ορο στα 80-100, τωρα 100-120 κ βαλε.

ταξιδευεις με το 250 ας πουμε με 100χλμ,οποτε ταξιδευεις με μια μεγαλη πλειοψηφια να πηγαινουν τα ιδια χλμ με εσενα,που για μενα ειναι μεγαλο σφαλμα.(για μενα το ιδανικο ειναι οι μηχανες να πηγαινουν λιγο πιο γρηγορα)

δεν εχεις την δυναμη να επιταχυνεις ικανοποιητικα για να αποφυγεις κυνδυνο,και ερχεσαι αντιμετωπος με φορτηγα,λεωφορια,κουτακιδες που μιλουν στο κινητο,μιλανε στην γκομενα,ειναι χαζεμενοι απο το ταξιδι κλπ.

για πολη μεσα και για κοντινες βολτιτσες εκτος ειναι κορυφη,αλλα οχι για τα παντα πλεον.

υγ.αυτα που γραφω παραπανω,τα αντιμετωπιζω σχεδον καθε μερα.

η μεση ταχυτητα μου σε ταξιδι ειναι 140,γιατι με αναγκαζουν να παω τοσο.(το vfr στα 140 πινει καλα,και εχει ακριβυνει η ρημαδα η βενζινη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις έφθασα και οδηγούσα στην εθνική Κορίνθου - Αθηνών.

Και πάλι μόνο ένας με πέρασε (με το κουτί ήμουν) με 160+ με Μπούζα (γειά σου σύντροχε αλλά φίλε με μπλουζάκι και χύμα έτσι δε λέει........σκέψου λίγο τον εαυτό σου και άμα ζεσταίνεσαι τόσο άστο καλύτερα).

Δύο Πάπιοι 135άρηδες Γιαμαχάκηδες στη μεσαία λωρίδα αξιοπρεπέστατοι οι λοιποί δύο στην κυριολεξία σεβάσμιοι σύντροχοι με τσοπεριές και χαλαροί, ο ένας δικάβαλος πριν τον Ισθμό !

Κανά δύο με φόρμες και SS έγραφαν Επίδαυρο αλλά πολύ επικίνδυνη μέρα διάλεξαν με τόσους στο δρόμο που πήγαιναν ο Θεός να φυλάξει! :pray:

Οι πάπιοι πάντως με έκαναν να γυρίσω κεφάλι και να δω !

Ωραίοι ! :_thumbsup:

Άψογοι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσα χρόνια καβάλα μια φορά δε μ'έσωσε το γκάζι κ όσες φορές σώθηκα ήταν απ'τα φρένα. Καθείς με τις εμπειρίες του κ όπως του βγαίνει καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη εγω που θελω 400-600 μονοκυλινδρα κυβικα για να εχει λιγο νοημα το γκαζι και να μπορω να κανω οδηγηση της προκοπης, ειμαι ζωο και επηρεασμενος απο τα media?

Ειναι αναγκαστικο να οδηγαω 250 και να πηγαινω παντου με τερμα γκαζι και σταυροποδι, ετοιμος για υπνο, για να ειμαι original μηχανοβιος?

Οτι να ναι.

Ο καθενας οδηγει οτι τον ευχαριστει και τον κανει να γουσταρει τη ζωη του.

Γιατι πρεπει να τραβαμε αυτους με τα μικρα κυβικα να παρουν μεγαλα και αυτους με τα μεγαλα να παρουν μικρα δεν το καταλαβαινω.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

eddie δεν ειπα ότι θα σε σωσει το γκαζι,δηλ. αντι για φρενο,πατα γκαζι.(αλιμονο,εκτος αν εισαι ο τομ κρουζ στο mission impossible :grin:)

αυτο που ειπα εινα οτι δεν εχει δυναμη για να αποφυγεις τον κινδυνο.παραδειγμα: πας να κανεις προσπεραση σε μια νταλικα που παει 100-110 και ξαφνκα βλεπεις πισω σου αυτο/το που σε εχει γραψει και κανει και αυτος προσπεραση.με μια μεγαλυτερη μηχανη,απλως πατας γκαζι,και γλυτωσες απο μια επικινδυνη κατασταση.με το 250 θα πλακωθεις στα φρενα και θα μπεις παλι μεσα με την καρδια να βαραει δικαση.

και πολλα αλλα παραδειματα που βαριέμαι να γραψω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι ζωο και επηρεασμενος απο τα media?

Αυτό λένε μάλλον οι από πάνω. Οτι το τι σε ευχαριστεί και σε κάνει να γουστάρεις τη ζωή σου είναι αποτέλεσμα συνεχους marketing. Και να προσθέσω και λίγο κόμπλεξ...

Οταν ο Χ Ψ γνωστός - κολλητός - αντίζηλος - πρώην της νυν κλπ κλπ , καβαλήσει 900 δεν μπορείς να είσαι με το 250 -125 .

Κάνεις την σύγκριση και δεν σου βγαίνει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε κατάλαβα αδερφέ απλά σε λέω ότι μια φορά δεν έτυχε να πω πωωω την έκατσα τη βάρκα αν είχα παραπάνω γκάζι είχα γίνει. Για να το πω κ πιο σωστά ανάλογα τι οδηγάς προοικονομείς κιόλα. Με μοτο λίτρου είσαι κυριλέ άμα χρειαστεί να προσπεράσεις τελευταία στιγμή ή αν θες να φύγεις κάπου μπαμ μπαμ δε σε νοιάζει κ πολύ, με το μικρό πρέπει να το υπολογίζεις πρώτα σωστά και μετά κάνεις κίνηση ή κάθεσαι στ'αυγά σου. Τώρα ντάξει να'χαμε να λέγαμε ιστοριούλες είναι αυτά καθείς ότι γουστάρει οδηγάει κι άμα γουστάρεις άλογα κ έχεις τον παρά να τα ταίζεις και να τα ποτίζεις τα φχαριστιέσαι χαλαρά. Εγώ με το δικό μου βαλάντιο βρήκα την υγειά μου στο 2,5 κ παραπάνω δεν πάω πλέον.

Angel13 δεν σε είπα ζώο ρε καρντάση μην τσιτώνεις έτσι. Ότι γουστάρεις καβαλάς δικό σου θέμα είναι. Με το στανιό και τον προκρούστη δεν έγινε κανένας σωστός ούτε πραγματικός μηχανόβιος και μπομπόλια πράσινα. Όπως λες είναι Ο καθενας οδηγει οτι τον ευχαριστει και τον κανει να γουσταρει τη ζωη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη εγω που θελω 400-600 μονοκυλινδρα κυβικα για να εχει λιγο νοημα το γκαζι και να μπορω να κανω οδηγηση της προκοπης, ειμαι ζωο και επηρεασμενος απο τα media?

Ειναι αναγκαστικο να οδηγαω 250 και να πηγαινω παντου με τερμα γκαζι και σταυροποδι, ετοιμος για υπνο, για να ειμαι original μηχανοβιος?

Οτι να ναι.

Γιατι πρεπει να τραβαμε αυτους με τα μικρα κυβικα να παρουν μεγαλα και αυτους με τα μεγαλα να παρουν μικρα δεν το καταλαβαινω.

Φυσικά και ισχύει αυτό που λες, αν κάποιος έχει περάσει από τα "μικρά" και για δικούς του λόγους καταλήξει τελικά σε "μεγάλο", με γεια του με χαρά του... αν π.χ. ταξιδεύεις συχνά, όντως ένα μεγάλο είναι πολύ πιο χρήσιμο και καλύτερο σε όλα του...

Δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι είναι ζώο και τρώει κουτόχορτο όποιος έχει καταλήξει συνειδητά σε μηχανή μεσαίου ή μεγάλου κυβισμού εάν κρίνει ότι αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, το πρόβλημα κατ'εμέ είναι σε όσους θεωρούν ότι κάτω από π.χ. 600 ΔΕΝ είναι μηχανή, αλλά πατίνι!

Και μη μου πεις ότι δεν είναι πολλοί νέοι οδηγοί, που μετά από 3μηνο με παπί ή CB/YBR/ΧΤ/XR 125 γυρνάνε στα 600+, χωρίς να καταδεχτούν να κοιτάξουν κάτι μικρότερο... ΑΥΤΟ δεν οφείλεται εν πολλοίς στο σύγχρονο μάρκετινγκ;

Αυτό λένε μάλλον οι από πάνω. Οτι το τι σε ευχαριστεί και σε κάνει να γουστάρεις τη ζωή σου είναι αποτέλεσμα συνεχους marketing. Και να προσθέσω και λίγο κόμπλεξ...

Οταν ο Χ Ψ γνωστός - κολλητός - αντίζηλος - πρώην της νυν κλπ κλπ , καβαλήσει 900 δεν μπορείς να είσαι με το 250 -125 .

Κάνεις την σύγκριση και δεν σου βγαίνει..

Όχι ρε παιδιά, χαλαρώστε... δες τι απάντησα στον Angel πιο πάνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...το πρόβλημα κατ'εμέ είναι σε όσους θεωρούν ότι κάτω από π.χ. 600 ΔΕΝ είναι μηχανή, αλλά πατίνι!

Και μη μου πεις ότι δεν είναι πολλοί νέοι οδηγοί, που μετά από 3μηνο με παπί ή CB/YBR/ΧΤ/XR 125 γυρνάνε στα 600+, χωρίς να καταδεχτούν να κοιτάξουν κάτι μικρότερο... ΑΥΤΟ δεν οφείλεται εν πολλοίς στο σύγχρονο μάρκετινγκ

αυτο εγω το συγκαταλεγω στο συγχρονο κομπλεξ πρωτα

συνηθως αυτοι που λενε οτι το 600 ειναι παπακι κλπ συνοδευουν την μπουρδα τους με 1 υφακι ειρωνικο-απαξιωτικο,οποτε συμφωνω μαζι τους κ απο μεσα μου πεθενω στα γελια.

οι τυποι ειναι γεννημενοι ραλιστες μοτο/στες .ουτε καν αξιοι λογου δεν ειναι.

εγω εγραψα την γνωμη μου σε ποστς που διαβασα σε προηγουμενες σελιδες και αφορα μονο την αμεση-εμμεση συγκριση ενος 250 του παρελθοντος κ του σημερα.

eddie αυτο που θελω εν ολιγοις να πω ειναι οτι το γκαζι για μενα συγκαταλεγετε στην ενεργητικη ασφαλεια. εσυ προνοεις για το μηχανακι σου,ο αλλος για σενα ομως?

ουτε εχω ορεξη να γραφω ιστοριουλες. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχετε γμσει λιγο το θεμα...

Εχετε πιασει μονοκοπανια με τη καραμελα που βρηκατε,οτι καποιοι φιλοι του μπατζανακη μου λενε οτι εαν δεν ειναι 600 δεν ειναι μηχανη και σε λιγο θα μας πειτε οτι πας και autobahn αριστερη λωριδα ανετα με το 250αρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχετε γμσει λιγο το θεμα...

Εχετε πιασει μονοκοπανια με τη καραμελα που βρηκατε,οτι καποιοι φιλοι του μπατζανακη μου λενε οτι εαν δεν ειναι 600 δεν ειναι μηχανη και σε λιγο θα μας πειτε οτι πας και autobahn αριστερη λωριδα ανετα με το 250αρι...

Οτι πας, πας μην λέμε ότι θέλουμε......αρκεί να είναι άδειος ο δρόμος.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σε ποιο σημειο κοβεις φλεβα ακριβως?

Γιατι εδω βαριεμαι να κανω τα 25 χλμ της παρακαμψης αγρινιου με το δικο μου,με 250αρι θα πηγαινεις να κανεις ατελειωτες ευθειες?

Εκτος και αν παιζει κανα λαπτοπακι με καμια ταινια στο τιμονι.

Ειπαμε να μετακινουμαστε,οχι να ψυχοπαθουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σε ποιο σημειο κοβεις φλεβα ακριβως?

Γιατι εδω βαριεμαι να κανω τα 25 χλμ της παρακαμψης αγρινιου με το δικο μου,με 250αρι θα πηγαινεις να κανεις ατελειωτες ευθειες?

Εκτος και αν παιζει κανα λαπτοπακι με καμια ταινια στο τιμονι.

Ειπαμε να μετακινουμαστε,οχι να ψυχοπαθουμε.

Και με τάμπλετ που είναι και πιο αεροδυναμικό γίνεται δουλεία αν είναι βράδυ....και λίγα τα λόγια σου για το Αγρίνιο, η μηχανή σου φταίει που βαριέσαι, βάλε καμιά εξάτμιση να δεις διαφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σας κόφτει άμα ο άλλος τη βρίσκει να παένει μ΄εκατό δεν το καταλαβαίνω ρε. Πηγαίνετε εσείς όσο θέλετε άμα γουστάρει ο άλλος να πηγαίνει με όσα θέλει τέλος, δική του δουλειά. Με το στανιό να πούμε να'ρθουν όλοι στα δικά μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...το πρόβλημα κατ'εμέ είναι σε όσους θεωρούν ότι κάτω από π.χ. 600 ΔΕΝ είναι μηχανή, αλλά πατίνι!

Και μη μου πεις ότι δεν είναι πολλοί νέοι οδηγοί, που μετά από 3μηνο με παπί ή CB/YBR/ΧΤ/XR 125 γυρνάνε στα 600+, χωρίς να καταδεχτούν να κοιτάξουν κάτι μικρότερο... ΑΥΤΟ δεν οφείλεται εν πολλοίς στο σύγχρονο μάρκετινγκ

αυτο εγω το συγκαταλεγω στο συγχρονο κομπλεξ πρωτα

συνηθως αυτοι που λενε οτι το 600 ειναι παπακι κλπ συνοδευουν την μπουρδα τους με 1 υφακι ειρωνικο-απαξιωτικο,οποτε συμφωνω μαζι τους κ απο μεσα μου πεθενω στα γελια.

οι τυποι ειναι γεννημενοι ραλιστες μοτο/στες .ουτε καν αξιοι λογου δεν ειναι.

ΓΙα ποιο λογο απαγορευεται ενας νεος οδηγος να βαρεθει τα μικρα κυβικα και να θελει να παει στα μεγαλυτερα? Εαν αυτο τον ικανοποιει γιατι να πεφτει λογος σε αλλους?

Εγω τα μικρα κυβικα τα βαρεθηκα λιγους μηνες αφου πηρα το διπλωμα. Το γκαζι ενος 400-600 αλλαζει εντελως τα πραγματα οδηγικα για 'μενα.

Τα κομπλεξ κτλπ. που αναφερεις, δε ξερω απο που προκυπτουν. Υπαρχουν σωστοι και μ@λ@κες σε καθε κατηγορια μοτοσυκλετιστη.

Πχ. υπαρχει και αυτος που οδηγαει μικρα κυβικα αποκλειστικα και μονο επειδη φοβαται/δεν μπορει να κουμανταρει τα μεγαλυτερα/δεν εχει λεφτα για μεγαλυτερα. Ο ιδιος μπορει απλα να γραψει και να εξηγησει την κατασταση του, ή μπορει να μπει στο φορουμ και στο καθε φορουμ και να βγαζει χολη τυπου: "ολα πανε και οποιος γουσταρει μεγαλα κυβικα ειναι κομπλεξικος".

Οποτε και αυτος ειναι ακριβως το ιδιο γελειος με τον καγκουρα που θελει μεγαλα κυβικα μονο και μονο για να το παιζει ιστορια.

Το εαν ενας μοτοσυκλετιστης ειναι συνειδητοποιημενος ή γελειος, δε φαινεται απο τις επιλογες του, αλλα απο το πως τις δικαιολογει.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σας κόφτει άμα ο άλλος τη βρίσκει να παένει μ΄εκατό δεν το καταλαβαίνω ρε. Πηγαίνετε εσείς όσο θέλετε άμα γουστάρει ο άλλος να πηγαίνει με όσα θέλει τέλος, δική του δουλειά. Με το στανιό να πούμε να'ρθουν όλοι στα δικά μας.

Εχετε ενα θεμα με 10 σελιδες που τη λετε σε αυτους που θελουν να πηγαινουν με πανω απο 100 σταθερα και μου τη λες επειδη βαριεμαι να πηγαινω με 120?

Μου φαινεται οτι εχει γινει το θεμα του πονεμενου που δε μπορει να παρει 600αρι παρα για το ποια ειναι τα οφελη του 250αριου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με είδες να τη λέω σε κανέναν ρε καρντάση; Απ'την αρχή λέω τι κάνω εγώ με την πάρτη μου και υποστηρίζω πως και 2,5 και 125 κι ότι γουστάρεις ταξιδεύει άμα το'χεις και ξες γιατί κ πως το κάνεις. Ούτε είπα σε κανέναν να πα να πάρει 2,5 γιατί είναι γαμώ και το καλύτερο και τσούτσες ούτε είπα κανέναν μαλάκα που γουστάρει λίτρο και βάλε για να βγάλει τα γούστα του σε πόλη ταξίδι ή στο διάστημα. Πονεμένος εγώ δεν είμαι και πήγα συνειδητά σε 2,5 όχι γιατί δεν μπορώ να'χω και τις μπέμπες τις δωδεκάρες αλλά επειδή γουστάρω και την ταλαιπώρια και τον άθλο με το 2,5 και την οικονομία του και έτσι την βρίσκω έστω και στα 100 να πηγαίνω είμαι ζάχαρη. Σε λέω άμα βαριέσαι τράβα μ'όσο γουστάρεις γούστο σου και καπέλο σου και να τα χαίρεσαι όλα αλλά μπαίνεις κ με λες ότι γαμάω και το θέμα επειδή γουστάρω το μικρό; Λίγος σεβασμός ρε ανθρώποι είμαστε όλοι δω μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα 10 σελιδες γραφετε οτι οσοι εχουμε 600 και πανω ειμαστε θυματα μαρκετινγκ οτι δε χρησιμοποιουμε ουτε τα 300 κυβικα απο οσα εχουμε και διαφορα αλλα και μου λες τωρα μλκιες για σεβασμο κτλ?

Ελεος δηλαδη.

Γουστο σας καπελο σας να πατε με τα 250 κυβικα μεχρι τη σιβηρια.

Γουστο μου καπελο μου να παω με τα 1300 κυβικα μεχρι το περιπτερο.θελω να κανω 70 σουζες μεχρι να παω και με το 250αρι δε μπορω,υπαρχει προβλημα?

Ολο το θεμα ειναι εντελως ανουσιο.

Βλακειες για να νιωθει καποιος καλυτερα που εχει 250 κυβικα και οχι 260.Προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας επαναλαμβανοντας τα ιδια 150 ποστ τωρα.

Το γιατι απανταω θα μου πεις?γιατι βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα δεν καταλαβαίνεις αδερφέ τι γράφω τι να κάνω να σε γράψω έκθεση; Έβαλα χαλκά σε κανέναν να πάρει 2,5 να δει το φως τ'αληθινό ή την λέω σ'αυτούς που γουστάρουν κυβικά. Προσπαθώ ντεμέκ να πείσω τώρα άγνωστος μεταξύ αγνώστων να νιώσω καλύτερα για επιλογή που ξέρω γιατί την έκανα και κλάιν μάιν τι νομίζει κ η κουτσή Μαρία. Ή μήπως δεν είχα και χιλλιάρια και βάλε στα χρόνια μου κι η άτιμη η κενωνία μ'έριξε στο 2,5 ξέρω γω. Ντάξει έγινε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

angel13: τη γνωμη μου για το αν θα πρεπει καποιος να παρει μηχανη και ποσα κυβικα την ξερεις,και αν δεν την θυμασαι δες εδω.

http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

2ποστ πιο κατω γραφεις κ εσυ..

ο μαλακ@ς ,μαλακας θα ειναι ειτε με παπι, ειτε με μπουσα.

το κομπλεξ που λεω ειναι απο ανθρωπους που προσπαθουν να σε πεισουν οτι μονο το σουπερ ντουπερ 1000αρι ειναι μηχανη ,ολα τα αλλα ειναι πατινια. (τους κυνηγους υπποδυναμης,)

αυτο θα επρεπε να θυγει τους μεχρι 900αριδες αλλα ειναι τοσο καγκουρομ@λακες που σε πιανουν τα γελια.

τεσπα παιδες,οποιος καταλαβε, καταλαβε .

Τροποποιήθηκε από τον mob

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα