ddragon 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Χθες βράδυ πήγα με ένα φίλο (με 1000ρα fazer για βραδυνή βόλτα σε δρόμο ημιορεινό κανένα 40λεπτο διαδρομή, που τον έχω κάνει πολλές φορες με αυτοκίνητο αλλα πρώτη με μηχανη. Στη στάση που κάναμε μου τα έχωσε ότι παω πολύ αργά και η μηχανή θα καεί επειδή ανεβάζει θερμοκράσία ετσι, καθώς και ότι παίρνω με πολύ μικρή ταχύτητα τις στροφές και κινδυνεύω έτσι να πέσω σίγουρα. Στην συγκεκριμμενη διαδρομή κινούμουν με ταχύτητες 65-85 σε μικρά ευθεία κομμάτια κα ανηφορικά με καμμια 40ρια στις απότομες στροφές αλλα κατηφορικά στις ίδιες στροφές λόγω του ότι είναι πολύ μεγάλη κλίση 30-40km/h. Με λίγα λόγια με ψιλοφόβισε ότι θα πέσω σίγουρα με την ταχύτητα που πάω. Γνώμες όσον αφορά τις παραπάνω παρατηρήσεις; Καταλαβαίνετε από τα λεγόμενα μου ότι είμαι αρχάριος κα πολύ μαγκωμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Για μένα μην ακούς κανέναν.. Κλείδωσε πάνω στην μηχανή σου και θα βρεις το ρυθμό σου σιγά σιγά από μόνος σου.. Με άγχος και υπερπροσπάθεια δεν γίνεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Να πηγαινεις με οσα αισθανεσαι ασφαλης, σιγα σιγα θα προσαρμοστεις...ειδικα αν ειναι νυχτα κιολλας δεν παει να ειναι γνωστος ο δρομος..σαν αγνωστος μοιαζει...τωρα τι εννοεις οτι θα πεσεις επειδη θα πηγαινεις αργα δεν καταλαβαινω(σαν στατικη πτωση λογω βαρυτητας?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Πάνε 2-3 βόλτες μόνος σου. Σε ποια περιοχή είσαι? Κάθε περιοχή έχει το "σχολείο" της και πολλοί μπορούν να σε διαφωτίσουν στο ιδανικό μέρος για να μάθεις να στρίβεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ddragon 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δημοσιεύθηκε πριν από 11 λεπτά Να πηγαινεις με οσα αισθανεσαι ασφαλης, σιγα σιγα θα προσαρμοστεις...ειδικα αν ειναι νυχτα κιολλας δεν παει να ειναι γνωστος ο δρομος..σαν αγνωστος μοιαζει...τωρα τι εννοεις οτι θα πεσεις επειδη θα πηγαινεις αργα δεν καταλαβαινω(σαν στατικη πτωση λογω βαρυτητας?) Ακριβώς, ότι σε αυτά τα Km σε συνδυασμό ότι κάνω μικροδιορθώσεις μέσα στην στροφή (χωρίς φρένο), τα Km δεν είναι αρκετά για να με κρατήσουν όρθιο λόγω του ότι χάνετε η κεντρομόλος και θα πέσω σαν να ήμουν σταματημένος. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2014 από τον ddragon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Χθες βράδυ πήγα με ένα φίλο (με 1000ρα fazer για βραδυνή βόλτα σε δρόμο ημιορεινό κανένα 40λεπτο διαδρομή, που τον έχω κάνει πολλές φορες με αυτοκίνητο αλλα πρώτη με μηχανη. Στη στάση που κάναμε μου τα έχωσε ότι παω πολύ αργά και η μηχανή θα καεί επειδή ανεβάζει θερμοκράσία ετσι πηρες μηχανη χωρις....ψυγειο?? Γιατι να καει?? εχει χαλασμενο θερμοστατη?? καθώς και ότι παίρνω με πολύ μικρή ταχύτητα τις στροφές και κινδυνεύω έτσι να πέσω σίγουρα. εαν πηγαινεις με λιγοτερα απο 10 χλμ ..... εχει δικιο!!! Στην συγκεκριμμενη διαδρομή κινούμουν με ταχύτητες 65-85 σε μικρά ευθεία κομμάτια κα ανηφορικά με καμμια 40ρια στις απότομες στροφές αλλα κατηφορικά στις ίδιες στροφές λόγω του ότι είναι πολύ μεγάλη κλίση 30-40km/h. αν πηγαινες με περισσοτερα, θα σε...πηγαινανε!! εκτος αν εισαι ο Stoner!! Με λίγα λόγια με ψιλοφόβισε ότι θα πέσω σίγουρα με την ταχύτητα που πάω. Γνώμες όσον αφορά τις παραπάνω παρατηρήσεις; Αλλαξε... φιλο!!! Καταλαβαίνετε από τα λεγόμενα μου ότι είμαι αρχάριος κα πολύ μαγκωμένος. Διατηρω μιαν μικραν επιφυλαξην οτι.... μας trollαρεις, αλλα αν ΔΕΝ μας trollαρεις και εχεις φιλο με 1000αρα fazer που θεωρει σωστο ενας απειρος οδηγος να πηγαινει με 1000 σε ορεινο στροφιλικι.... ΝΥΧΤΑ, για να μην καει ενα συγχρονο 600αρι, τοτε σοβαρα στο λεω και χωρις παρεξηγηση, ΑΛΛΑΞΕ ΦΙΛΟ!!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Δημοσιεύθηκε πριν από 11 λεπτά Να πηγαινεις με οσα αισθανεσαι ασφαλης, σιγα σιγα θα προσαρμοστεις...ειδικα αν ειναι νυχτα κιολλας δεν παει να ειναι γνωστος ο δρομος..σαν αγνωστος μοιαζει...τωρα τι εννοεις οτι θα πεσεις επειδη θα πηγαινεις αργα δεν καταλαβαινω(σαν στατικη πτωση λογω βαρυτητας?) Ακριβώς, ότι σε αυτά τα Km σε συνδυασμό ότι κάνω μικροδιορθώσεις μέσα στην στροφή (χωρίς φρένο), τα Km δεν είναι αρκετά για να με κρατήσουν όρθιο λόγω του ότι χάνετε η κεντρομόλος και θα πέσω σαν να ήμουν σταματημένος. δυσκολο αυτο...πρεπει να πηγαινεις με 5 οχι με 40 για να συμβει...μην ακους τον φιλο σου απλα τα πραγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ddragon 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Χαχα... trollarισμα σίγουρα όχι. Όσον αφορά το θέμα ων μικροδιορθώσεων μέσα σε στροφή με αυτά τα Km που περιγράφω κι ελαφρώς πλαγιασένος είναι όντως τόσο επικίνδυνο; Σε πολλές περιπτώσεις ακόμα δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο τόξο για να την βγάλω μονοκόματα, οπότε όντως το διορθώνω λίγο. Αυτό που θα έπρεπε μου είπε είναι να βγάλω γονατο ώστε να πάρω κλίση και να την πάρω με πιο μεγάλη ταχύτητα ωστε να πιάσω σωστό τόξο αλλα στο MT03 μου δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα αυτή η κίνηση, συγκεκριμμένα νιώθβ το τιμόνι κάπως ψηλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Να πεις τον φιλο σου να σταματησει να δινει συμβουλες οδηγησης γιατι θα παρει κανεναν στο λαιμο του χωρις λογο... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Dude! Seriously?! Οτι είπαν οι προηγούμενοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Ακριβώς, ότι σε αυτά τα Km σε συνδυασμό ότι κάνω μικροδιορθώσεις μέσα στην στροφή (χωρίς φρένο), τα Km δεν είναι αρκετά για να με κρατήσουν όρθιο λόγω του ότι χάνετε η κεντρομόλος και θα πέσω σαν να ήμουν σταματημένος. Αυτό δεν παίζει, θα πρέπει να πηγαίνεις ΠΟΛΥ μα πάρα πολύ πιο αργά από τα χλμ της στροφής, και στην τελική, εάν πάει να πέσει η μηχανή από βαρύτητα, σημαίνει πως μπορεί να είναι πιο όρθια. Πρακτικά ασυναίσθητα απλά θα σηκώσεις το μηχανάκι εάν νιώσεις να συμβαίνει κάτι ΤΟΣΟ ακραίο ή απλά ποτέ δεν θα μπεις με κλίση που θα σε έριχνε λόγω χαμηλής ταχύτητας. Μήπως απλά ήταν μια υπερβολή από μεριάς του φίλου σου? Δηλαδή "μην αγχώνεσαι πως θα φύγεις ρε άμα πας λίγο πιο γρήγορα, τώρα είσαι στο άλλο άκρο! Έχεις περιθώριο." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Χαχα... trollarισμα σίγουρα όχι. Όσον αφορά το θέμα ων μικροδιορθώσεων μέσα σε στροφή με αυτά τα Km που περιγράφω κι ελαφρώς πλαγιασένος είναι όντως τόσο επικίνδυνο; Σε πολλές περιπτώσεις ακόμα δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο τόξο για να την βγάλω μονοκόματα, οπότε όντως το διορθώνω λίγο. Αυτό που θα έπρεπε μου είπε είναι να βγάλω γονατο ώστε να πάρω κλίση και να την πάρω με πιο μεγάλη ταχύτητα ωστε να πιάσω σωστό τόξο αλλα στο MT03 μου δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα αυτή η κίνηση, συγκεκριμμένα νιώθβ το τιμόνι κάπως ψηλά. Δεν μπορεις να βρεις την γραμμη που θες γιατι πρωτον εισαι νεος οδηγος κ 2ον δεν ξερεις κ τη μηχανη σου κ δεν μπορεις να την πας ακριβως εκει που θες οταν πλαγιαζεις. Το γονατο κ τις κλισεις αστα προς το παρον κ κοιτα να γραψεις χιλιομετρα στη μηχανη σου αβιαστα ομως χωρις να το πιεζεις κ με τον καιρο θα ερθει. Αν σ ενδιαφερει να μαθεις αυτα που πρεπει δες αυτο το βιντεο κ μην ακους αλλους που τις πιο πολλες φορες λενε οτι ναναι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτό που θα έπρεπε μου είπε είναι να βγάλω γονατο ώστε να πάρω κλίση και να την πάρω με πιο μεγάλη ταχύτητα ωστε να πιάσω σωστό τόξο αλλα στο MT03 μου δεν μου βγαίνει τόσο εύκολα αυτή η κίνηση, συγκεκριμμένα νιώθβ το τιμόνι κάπως ψηλά. Αυτό μου ακούγεται σαν το γνωστό βουντού "η μηχανή γέρνει με το βάρος". Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2014 από τον Le Flwr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Να πεις τον φιλο σου να σταματησει να δινει συμβουλες οδηγησης γιατι θα παρει κανεναν στο λαιμο του χωρις λογο... + 600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Σε πολύυυυ γενικές γραμμές και τελείως χοντρικά: Πες ότι έχουμε μια συγκεκριμένη τροχιά στροφής. 1) Όσο μεγαλώνει η ταχύτητά μας, τόσο μεγαλώνει η "προσπάθεια" που πρέπει να κάνουμε για να στρίψουμε επιτυχώς. 2) Η "προσπάθεια" αυτή μοιράζεται ανάμεσα σε κλίση της μηχανής και βάρος που πέφτει εσωτερικά της στροφής (ουσιαστικά το "κρέμασμα" του αναβάτη στην εσωτερική). Έχουμε λοιπόν για κάθε δεδομένη στροφή 3 μεταβλητούς παράγοντες που μπορούμε να "παίξουμε". Ταχύτητα μοτοσυκλέτας, κλίση μοτοσυκλέτας και θέση σώματος του αναβάτη. Έστω ότι κάνουμε τώρα πειράματα και πάμε να πάρουμε την ίδια στροφή κάθε φορά, αλλάζοντας 1 ή 2 από τις παραπάνω μεταβλητές και βλέποντας πώς επηρρεάζεται η τρίτη. Πάμε να δούμε παραδείγματα. Ίδια στάση σωματος, διαφορετική ταχύτητα->διαφορετική κλίση: Πες ότι μπαίνεις με 60 την πρώτη φορά. Για να μπεις με 80 στη δεύτερη δοκιμή, θα πρέπει να αυξήσεις την κλίση της μοτοσυκλέτας. Ίδια ταχύτητα, διαφορετική στάση σώματος->διαφορετικη κλίση: Έστω ότι την πρώτη φορά μπαίνεις με το σώμα κάθετα στη σέλα (απλά ακολουθείς την κίνηση της μηχανής). Αν τη δεύτερη φορά βγάζεις και τον κορμό σου εσωτερικά της στροφής,θα παρατηρήσεις πως χρειάζεται να δώσεις λιγότερη κλίση στη μοτοσυκλέτα. Ίδια στάση σώματος, διαφορετική κλίση->διαφορετική ταχύτητα ή χρόνος στροφής: Συνέχεια του προηγούμενου παραδείγματος. Πές ότι μπαίνεις όπως πριν (με κρέμασμα του κορμού στην εσωτερική) αλλά δεν μειώνεις την κλίση. Θα παρατηρήσεις ότι η μηχανή διαγράφει πιο κλειστή τροχιά. Αυτό σημαίνει 2 πιθανά ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι ότι μπορείς να πάρεις τη στροφή με περισσότερα χιλιόμετρα για να ανοίξει η τροχιά σου. Με λίγα λόγια, πας πιο σβέλτα. Το δεύτερο (και αυτό που ίσως έχει το πιο σημαντικό catch) είναι να μην αυξήσεις ταχύτητα. Εκεί θα δεις ότι το μηχανάκι παραστρίβει γρήγορα (υπερστροφή). Στην αρχή τρομάζει λίγο αυτό, αλλά με τον καιρό μαθαίνεις να το ελέγχεις και είναι σημαντικό βοήθημα επιβίωσης στο δρόμο. Γιατί; Επειδή χρειάζεται να μείνεις λιγότερη ώρα υπό κλίση. Μειώνεις δηλαδή το χρόνο που το μηχανάκι σου είναι πλαγιασμένο και "ευάλωτο" σε πιθανότητα να χρειαστεί να φρενάρεις υπό κλίση ή να αποφύγεις εμπόδια ενώ ήδη το έχεις "τερματίσει". Γενικά μην το κυνηγάς με το ζόρι, δες το παραπάνω βίντεο (κατέβασε να διαβάσεις και το βιβλίο αν το βρεις πουθενά στο internet) και εξασκήσου στο ρυθμό που εσύ αισθάνεσαι βολικά. Θα αποφύγεις πιθανά δυσάρεστα και μικροχαζοπτώσεις που και θα σου κοστίσουν σε χρήμα/χρόνο και θα σου δημιουργήσουν υποσυνείδητα φράγματα. Αυτό το λέω από προσωπική πείρα, γιατί στην αρχή πήγαινα συνέχεια με σώμα στις στροφές με αποτέλεσμα η μηχανή να μη χρειάζεται πολύ πλάγιασμα. Είδα φίλους σε βόλτες που "έπεφταν" πιο πολύ και είπα να δοκιμάσω να μη βγάζω τόσο κορμό. Το συνήθισα σε καθημερινές μετακινήσεις και γνωστές διαδρομές, και μετά από μερικους μήνες που είχα "ξεμάθει" να βγάζω σώμα, βρέθηκα σε άγνωστο δρόμο δικάβαλος σε ανηφορική φουρκέτα μεταβλητής τροχιάς (έκλεινε πριν την έξοδο) με καμιά 40 χλμ στο κοντέρ και σχεδόν τελειωμένα περιθώρια κλίσης (ακούμπησα παπούτσια στην άσφαλτο). Αν θυμόμουν να βγάλω σώμα θα είχα πάρει τη στροφή. Τελικά έβαλα κάτω αγκώνα για να προστατέψω τα πόδια του συνεπιβάτη και το έριξα στα χόρτα. Η ζημιά στην μηχανή ήταν μόνο πλαστικά και εμείς δεν πάθαμε τίποτα, αλλά έκανα μήνες να ξαναπάρω τον αέρα και να μπορώ να πηγαίνω όπως πήγαινα πριν πέσω, γιατί απλά είχα πιεστεί να ξεμάθω τον τρόπο που με βόλευε ως τότε και να μάθω έναν άλλο. Δε λέω "μην ακούς κανένα" γιατί έχει κόσμο που ξέρει και μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις. Διάβασε κάποια σχετικά έντυπα/βιβλία, δες βίντεο από σχολεία ασφαλούς οδήγησης, ρώτα κάποιον έμπειρο οδηγό που εμπιστεύεσαι (σαν αναβάτη, όχι σαν φίλο και καλό παιδί, πχ αν ο κολλητός μου είναι αρχικάγκουρας δε θα πάω να μάθω από αυτόν :D ). Αυτό που λέω είναι να μην αφήνεις να σε πιέζουν άλλοι αναβάτες στο ρυθμό με τον οποίο θα περάσεις από τη θεωρία στην εκτέλεση (το πρακτικό κομμάτι). Ο καθένας μαθαίνει με το ρυθμό που βολεύεται. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) 85 χλμ????? τι οριο εχει εκεινος ο δρομος? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ddragon 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Ε τα κλασικά 70 των επαρχιακών δρόμων, απλά έχει μικρές ευθείες χωρίς κίνηση που μπορείς να τρέξεις λίγο παραπάνω για μερικά δευτερόλεπτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 15 ολοκληρα χλμ πανω απο το οριο? 40 ευρω κληση 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Ένας καλός φίλος , μέλος εδώ μέσα, με χρόνια εμπειρίας στις μηχανές, με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό κτλ κτλ Έχει πει κάτι πολύ σοφό: Μια φορά κουλός, πάντα κουλός. Πέρα από αυτό το αξίωμα όπως είπαν και τα παιδιά κράτα ένα ρυθμό που θα είσαι άνετος και όσο γράφεις χιλιόμετρα τόσο περισσότερη εμπειρία θα διαθέτεις. Κάποτε θα διαβάζεις αυτό το θέμα και θα χαμογελάς. A, και που σαι, πάντα να κοιτάς την έξοδο της στροφής, εκεί που κοιτάς εκεί θα πας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Δεν μπορεις να βρεις την γραμμη που θες γιατι πρωτον εισαι νεος οδηγος κ 2ον δεν ξερεις κ τη μηχανη σου κ δεν μπορεις να την πας ακριβως εκει που θες οταν πλαγιαζεις. Το γονατο κ τις κλισεις αστα προς το παρον κ κοιτα να γραψεις χιλιομετρα στη μηχανη σου αβιαστα ομως χωρις να το πιεζεις κ με τον καιρο θα ερθει. Αν σ ενδιαφερει να μαθεις αυτα που πρεπει δες αυτο το βιντεο κ μην ακους αλλους που τις πιο πολλες φορες λενε οτι ναναι Πωωω τι βιντεο ειναι αυτο! Τα λέει πολύ καλυτερα ακομα και απο το 0-300 riding school που έκανα. Ειδικά εκει που έβαλε 2ο τιμόνι για να δείξει οτι δε στριβεις με το βάρος, έμεινα με ανοιχτό στόμα. Διαμάντι. Συμπυκνωμένη γνώση. Σευχαριστω που το μοιράστηκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Να πεις τον φιλο σου να σταματησει να δινει συμβουλες οδηγησης γιατι θα παρει κανεναν στο λαιμο του χωρις λογο... αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 1) Μην κάνεις κακές παρέες. 2) Δες το βίντεο που ανέβασε το παιδί είναι κορυφή. B) 3) Κάνε ένα σχολείο γτ μέσα σε 10 ώρες θα μάθεις να οδηγείς πολύ καλύτερα απ’ότι να παιδεύεσαι μόνος σου για χρόνια. B) 4) Μην ακούς συμβουλές οδήγησης από άλλους γτ είτε τις άκουσαν από κάπου και τις μεταφέρουν λανθασμένες, είτε τις έβγαλαν από το μυαλό τους κλπ Ένας καλός φίλος , μέλος εδώ μέσα, με χρόνια εμπειρίας στις μηχανές, με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό κτλ κτλ Έχει πει κάτι πολύ σοφό: Μια φορά κουλός, πάντα κουλός. Όταν έκανα το Lvl 1 είχαμε 50χρονους και έναν 60χρονο που οδηγάνε από τα 20 τους και δεν μπορούσαν να στρίψουν με τπτ. Μετά το μάθημα απλά πήγαιναν φέτα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Ο φιλος σου καλα θα κανει να μαθει 5 πραγματακια και μετα να δινει συμβουλες... Οδηγα οπως νιωθεις εσυ ανετα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 :crazy: Τι περίμεναν 30 χρονια!! Το τρένο?? Χάχα!!! Τώρα θα με κανεις να μιλήσω για το στείρο περιβάλλον της πίστας και άλλα και θα μπούμε σε άλλες κουβέντες. Παρόλα αυτά θα πω ότι αν πιέσουν αυτοί στον πραγματικό δρόμο, στον επαρχιακό, εκεί που γλιστράει και κλοτσάει αν έκαναν 20 χρονια κουλοί σίγουρα στην δύσκολη στιγμή θα αντιδράσουν λάθος. Το σχολειό φυσικά βοηθάει αλλα θελει και συνεχόμενη επαφή και προπόνηση, το ξέρεις άλλωστε δεν τα λέω σε εσένα Alex. Χέρια δεν αγοράζονται, η τα έχεις η είσαι κουλός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Αν εισαι κουλος βαζεις προσθετα χαζουλη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες