Jump to content
beter_1993

Έλεος πια με αυτά τα λαδώματα!!!

Recommended Posts

βασικα μακαρι οπως τα περνουν απο τα χερια μας να τους περιμενουν σχολωντας 5-10 τυποι να τους σαπιζουν στο ξυλο και να τους τα περνουν! τον μηνα ακουσα απο καπου, ατομικα ο καθε εξεταστης μονο απο το λαδι βγαζει γυρω στα 3500Ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν γινεται να γινει καταγγελια για αυτο το θεμα στις αρχες κ μετα να γινει κ συλληψη με προσημειωμενα χαρτονομισματα επ αυτοφορο?

δεν τα δινεις εσυ τα λεφτα στον εξεταστη!! Δεν ειναι χαζοι, τα δινεις στον δασκαλο ο οποιος ειναι μεσα στο κολπο και αυτος τα δινει στον εξεταστη, δλδ πρεπει να βρεις δασκαλο που να σου κανει την δουλεια αλλα αυτο αποκλειεται γιατι την αλλη μερα εχει μεινει ανεργος,.... Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως την Δευτέρα,δίνω 2η φορά για απεριόριστο,δεν θα λαδώσω γιατί δεν έχω μία,δεν ξέρω τι θα έκανα αν είχα,είναι τραγικό όμως που οι τύποι έχουν στυλ "θα σε πηδήξουμε".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μαζευτουμε ολο το mybike να σκασουμε εκει να τους τραμπουκισουμε, να φοραμε και εξοπλισμο να μαστε και ντουκια ( το απαιτει και η εξεταση :Ρ ). Ειδικα οταν μου πε η μια: Την επομενη φορα, μου ρθε να της σπασω τα δοντια!

Ωραία, γίνεται.

Να ρωτησω κάτι ?

Εχεις σκεφτει την πιθανότητα, ότι ΠΡΙΝ απο σενα εχουν λαδώσει πολλοί ?

Και οτι όσο συνεχίζεται και θες ΚΙ ΕΣΥ να συνεχιστεί (ωστε να ξεμπερδεψεις) το πρόβλημα θα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ?

Τι θα κάνουμε ? Θα καθόμαστε παγανιά, να πλακωνουμε κόσμο ? Μα......πάλι ΔΕΝ θα περάσεις.

Δεν το βλέπεις λίγο άτοπο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα είναι να είσαι χαλαρός, άνετος και σίγουρος. Προσοχή, όχι τόσο ώστε να δείχνεις αλαζονικός. Και φυσικά να μην τους δώσεις το παραμικρό δικαίωμα. Αν σε κόψουν οτι δεν μασάς, σε περνάνε.

Όσες φορές έδωσα, ήμουν τόσο χαλαρός και πειστικός στις απαντήσεις μου, που τελικά ασχολήθηκαν ελάχιστα μαζί μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τα δινεις εσυ τα λεφτα στον εξεταστη!! Δεν ειναι χαζοι, τα δινεις στον δασκαλο ο οποιος ειναι μεσα στο κολπο και αυτος τα δινει στον εξεταστη, δλδ πρεπει να βρεις δασκαλο που να σου κανει την δουλεια αλλα αυτο αποκλειεται γιατι την αλλη μερα εχει μεινει ανεργος,....

Να πιασουν τον δασκαλο τοτε αφου κ αυτος ειναι στο κολπο... Να δεις μετα τι καλα που θα αρχισει να το λεει το ποιημα οταν θα δει το καγκελο γυρω του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να ξέρετε ότι αυτοί που ΔΕΝ λαδώνονται, είναι λίγο πιο ελαστικοί και επιεικείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πιασουν τον δασκαλο τοτε αφου κ αυτος ειναι στο κολπο... Να δεις μετα τι καλα που θα αρχισει να το λεει το ποιημα οταν θα δει το καγκελο γυρω του

Ναι αλλα στοιχεια για να πανε μεσα οι εξεταστεσ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι το συζητάμε μόνο και μόνο μου φαίνεται γελοίο. Ειδικά την εποχή που ζούμε. Φαντάζομαι είσαι πιτσιρικάς και μπαίνεις στην διαδικασία να το συζητάς και να το σκέφτεσαι. Αυτό είναι εκβιασμός που σου είπε. Τόσο απλά. Όλα τα άλλα τα δεν θα σε περάσουν και και και είναι πίπες. Εμένα αν θα με εκβιάζανε ήξερα πολύ καλά τι να κάνω. Κι εσύ ξέρεις τι είναι σωστό να κάνεις αλλά σκέφτεσαι την εύκολη λύση, οπότε τι το συζητάμε; Η λάδωσε να το πάρεις ή κάνε το σωστό. So simple.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα στοιχεια για να πανε μεσα οι εξεταστεσ?

Αν αρχισουν να μπαινουν μεσα ενας ενας οι δασκαλοι να δεις πως θα κοπουν τα λαδωματα σε χρονο αψε σβησε... Να γινει η αρχη πρεπει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστό αυτο που λες αλλα δυστυχώς στην Ελλάδα μένουν ""έλληνες"" και δεν θα γίνει τίποτα

Τροποποιήθηκε από τον jpn_sakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λάδωμα στο δίπλωμα: για κανένα π0στη λόγο, αν τότε μου έλεγαν "μα μου σου του" θα τους έτρεχα όσο δεν πάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω στα χανια παντως δεν ακουγεται κατι για λαδωματα. εγω εδωσα μηχανη αμαξι και δεν μου ειπαν τιποτα , ουτε με ζορισαν. ισα ισα που οχι μονο δεν λαδωσα αλλα και δεν μου εκαναν και καμια ερωτηση.

στο αμαξι δε η εξεταση κρατησε 10 λεπτα ενω τα αλλα παιδια εκαναν 15-20.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεί μεσα στην τιμή να ηταν και το λάδωμα, απλά δεν στο λένε, έχουν τιμη ταρίφα ολα μαζί στις επαρχίες και ούτε το χαμπαριαζεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας λόγος που συνεχίζεται αυτή η ιστορία ειναι οτι οι περισσότεροι εχουν την λογική "έλα μωρε, εγω θα βάλω τάξη στο μπουρδελο;"

Η λογική αυτή δυστυχως ειναι εν μέρη υπεύθυνη για την κατασταση που βρισκόμαστε σήμερα ως λαός, και αυτο δεν φαινεται να αλλάζει αφου νέα παιδιά εχουν την ίδια ακριβώς νοοτροπία με τις προηγούμενες γενιές.

Όταν βλεπεις στα post τη λαχτάρα σε επίπεδο τρέλας για απόκτηση διπλώματος, για με καθε τροπο επέκταση του υπάρχοντος λες και ειναι ζήτημα ζωής και θανάτου, τότε καταλαβαίνεις οτι το μέλλον δύσκολα θα ειναι φωτεινό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεί μεσα στην τιμή να ηταν και το λάδωμα, απλά δεν στο λένε, έχουν τιμη ταρίφα ολα μαζί στις επαρχίες και ούτε το χαμπαριαζεις

με 700 € και τα δυο διπλωματα μαζι δεν νομιζω να ειχε λαδωμα η τιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) μαζεύεις το ''λάδι'' σε 10ρικα...έτσι είναι πιο εύκολο στη μοιρασιά μεταξύ τους τα λαμόγια...και θα δεις σε ποιους θα πάνε...

2)προσημειωνεις τα χαρτονομισματα ( γραφεις τους αριθμους τους σε κατι προχειρο...κινητό χαρτι κτλ)

3) βρίσκεις καποιον αστυνομικό γνωστό ή γνωστό του γνωστού σου...

4) και λύνεις το πρόβλημα σου...

ή

1) και 2) το ίδιο....

3) λες μετά από μία ώρα ή στο τέλος της εξέτασης αφού σου πει αν πέρασες ή οχι , στον δάσκαλο ότι είχες κάνει τα 2 παραπάνω και αν δεις ότι τον κόβει κρύος ιδρώτας και αντιδρά μη φυσιολογικά ( αν είναι χωμένος και αυτός στα σκατά ) πράτ τεις ανάλογα...

να χρησιμοποιούμε και ολίγον τι καταναγκαστική ψυχολογία σε τέτοιες περιπτώσεις...βοηθάει ...και ΜΑΜΑΕΙ !!!!!!

το έχει κάνει φίλος ( το 2) και βρήκε τους εξεταστές λάδι και τον δάσκαλο μέσα στη κομπίνα...το αναμενόμενο φτύσιμο ( πραγματικό) ήταν αναποφεκτο...χώρια τη βρώμα που κυκλοφόρησε...χεχεχε... :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη δεν μπορεις να βρεις ακρη γιατι αν δεν εχεις στοιχεια θα πας και θα πεις "ο δασκαλος μου ειπε να λαδωσω για να περασω αλλιως θα με κοψουν", αυτος θα πει "ποτε δεν εγινε κατι τετοιο κτλ" παντως απειλησε τους και αυτους και το δασκαλο. Πες τους οτι ο πατερας σου ειναι δικηγορος ή αν μπορουν να το τσεκαρουν καπως (δεν ξερω) βρες καποιον αλλο δικο σου και καλα να πεις οτι εχεις σχεση με αυτον συνεπως δε θα χρειαστει να δωσεις φραγκο και θα το τρεξεις οσο δεν παει. Αν μη τι αλλο , δεν θα φοβηθουν σαν μικρα παιδια, αλλα θα πουν απο το να μπλεξουμε με τον τρελο, περασε τον να παει στο δι@ολο και θα τα τσεπωσουμε απο τους υπολοιπους που ειναι κοτες και θα μας τα δωσουν. Στο αμαξι ειναι ολα πολυ πιο ευκολα. Καθως βαζεις εναν φιλο σου να σε παρει τηλ πριν ξεκινησεις, αφηνεις το τηλεφωνο ανοιχτο καθολη τη διαρκεια και τον εχεις βαλει να σε ηχογραφει. Επειδη δεν ξερω αν επιτρεπεται εσυ να κουβαλας καμερες ή μικροφωνακια πανω σου, σιγουρα δεν απαγορευεται ο φιλος σου να ηχογραφει την συνομιλια σας ! Μπορει καλλιστα να πει οτι σε πηρε τηλ για να δει τι ωρα δινεις και καλα και ακουσε κατι περιεργα να λεγονται για λαδωματα και αποφασισε να το ηχογραφησει για να εχει στοιχεια. Δεν μπορουν να του πουν κατι γι αυτο και θα εχεις και ολα τα στοιχεια για να τους πας δικαστικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορουν να του πουν κατι γι αυτο και θα εχεις και ολα τα στοιχεια για να τους πας δικαστικα.

Πολυ CSI βλέπετε...

ΔΕΝ επιτρεπεται η ηχογραφηση ΧΩΡΙΣ την συγκαταθεση του άλλου.

Οι λύσεις δοθηκαν με τα τηλ. των μπλέ στα προηγουμενα πόστ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τμήμα 3ο Εκβιαστών 210 6476915, Fax: 210 6441628

210 6476660

210 6476914

http://www.astynomia...Itemid=96&lang=

Aυτό ακριβώς. Οι υπηρεσίες υπάρχουν. Απευθυνόμαστε σε αυτούς και από κει και πέρα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν...

Το θέμα βέβαια είναι άλλο. Θα τιμωρηθούν όπως πρέπει ή θα τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίζουν τη λαμογιοδράση τους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην συγκεκριμενη περιπτωση που λεω εγω ! ο φιλος μου θα ηχογραφησει εμενα, την δικια μας συνομιλια ! ο μονος που μπορει να κινηθει εναντιον του ειμαι εγω και φυσικα δεν θα το κανω ! γιατι θα ειμαστε συνενοημενοι να γινει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα δεν είναι αν θα κινηθείς νομικά κατά του φίλου σου που ηχογραφεί, αλλά αν οι αποδείξεις γίνονται δεκτές στο δικαστήριο. Και αν οι αποδείξεις έχουν συλλεχθεί με τρόπο που θεωρείται παράνομος, δε γίνονται δεκτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει που το συζητάτε ακόμα ρε παιδιά. Την λύση σας την έδωσαν πιο πάνω. Όλα τα άλλα είναι περιττά και να χαμε να λέγαμε. Και ναι, οι "κακοί" πάντα θα επικρατούν όσο οι "καλοί" απλά τους ανέχονται. Ότι διπλώματα έχω βγάλει ποτέ δε μου είπαν για λάδι. Έχω την εντύπωση πως αν το έκαναν θα ακολουθούσα το δρόμο των μπλε μπας και ξεβρωμίσει ποτέ αυτός ο τόπος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα δεν είναι αν θα κινηθείς νομικά κατά του φίλου σου που ηχογραφεί, αλλά αν οι αποδείξεις γίνονται δεκτές στο δικαστήριο. Και αν οι αποδείξεις έχουν συλλεχθεί με τρόπο που θεωρείται παράνομος, δε γίνονται δεκτές.

Οχι μόνο δεν γίνονται δεκτές αλλά βρισκεσαι κερατάς και δαρμένος που λένε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι μόνο δεν γίνονται δεκτές αλλά βρισκεσαι κερατάς και δαρμένος που λένε...

Πιθανως να εχετε δικιο. Αν και δεν μου φαινεται δικαιο ολο αυτο αφου το δικαστηριο βρισκεται εκει για να κρινει και να καταδικασει αντικειμενικα και θα επρεπε να δεχτει τα στοιχεια αφου βρωμαει το ψαρι απο το κεφαλι. Τελος παντων και τα προσημειωμενα χαρτονομισματα που ειπε ο φιλος ακομα καλυτερη ιδεα μου φαινεται και πιο απλη. Ειδικα αν κανεις μικρα απειροελαχιστα σημαδιακια ιδια σε ολα τα χαρτονομισματα ειναι ευκολο να το αποδειξεις.. κακια φαρα ο ελληνας, μετα μας φταινε οι αλλοι, εμεις μονο πολιτισμο διδαξαμε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα