Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 καλα αν σε πώ τι επεξεργασία και καθάρισμα φάγανε οι δαγκάνες θα χαζέψεις.Μιλάμε σαν καινούργιες πανω απο 8 ώρες έχω ξοδέψει.Αύριο θα κάνω μια καλή εξαέρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 όλα καλά έκανα μεγάλη εξαέρωση όντως βελτιώθηκε πήγα και στον τροχό εδώ κοντά στο σπίτι μου ,να ρωτήσω αν όλα καλά και εκείνος έκανε επίσης εξαέρωση μπροστά μου και μου λέει οτι έτσι είναι το φρένο σου , τι να σας πώ εγώ αισθάνομαι οτι φτάνει πολύ στο τέρμα η μανέτα για να πιάσει ...έπιανε πιο έξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Σπαστικο πολυ σε νοιωθω,ελπιζω να το συνηθισεις και να νοιωθεις σιγουρια... Κι εμενα πατιεται πολυ κ ειναι καινουριο μηχανακι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Σπαστικο πολυ σε νοιωθω,ελπιζω να το συνηθισεις και να νοιωθεις σιγουρια... Κι εμενα πατιεται πολυ κ ειναι καινουριο μηχανακι!!! άσε άσε,πήγα και άαλλου το είδαν και γνωστοί μου ,όλοι με είπαν έτσι πρέπει να είναι τι στο καλό ; πριν δεν είχα φρένα;χαχαχ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 μπορει πριν να ειχε πιασει μακα η μανετα και να σου φαινοταν πιο σκληρο, ενω τωρα που γυαλισε να εστρωσε η προοδευτικοτητα. Τις μανετες θεωρω τις εχεις ρυθμισει στο 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 ...έπιανε πιο έξω... Αυτό το ''πιο έξω'' που'χες συνηθίσει, ηταν όλη η δουλειά που έκανες + περιέγραψες εδω. Οι ακαθαρσίες στα έμβολα, οι τσιμούχες, οι ξύστρες, τα παλιά υγρά = ''σταθεροποιουν'' την αίσθηση της μανετας σε κάποιο σημείο Χ. Μεχρι κάποια στιγμη ΝΑ ζοριστει το όλο συστημα πέδησης (ταξιδι, 2καβαλο, φορτίο, διακοπές, καύσωνας + κατηφορος, κλπ) και να αρχιζει να σκαλώνει κάποιο έμβολο ή να τρωει ανομοιόμορφα τα τακάκια, να έρχεται συνεχως σε επαφή το τακακι με τον δίσκο, κλπ. Ετσι πρέπει να ειναι, μαλακή η μανετα + προοδευτική. Κι ας σου άλλαξε λίγο τα ''πατήματα'' στην δύναμη του δάχτυλου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Αυτό το ''πιο έξω'' που'χες συνηθίσει, ηταν όλη η δουλειά που έκανες + περιέγραψες εδω. Οι ακαθαρσίες στα έμβολα, οι τσιμούχες, οι ξύστρες, τα παλιά υγρά = ''σταθεροποιουν'' την αίσθηση της μανετας σε κάποιο σημείο Χ. Μεχρι κάποια στιγμη ΝΑ ζοριστει το όλο συστημα πέδησης (ταξιδι, 2καβαλο, φορτίο, διακοπές, καύσωνας + κατηφορος, κλπ) και να αρχιζει να σκαλώνει κάποιο έμβολο ή να τρωει ανομοιόμορφα τα τακάκια, να έρχεται συνεχως σε επαφή το τακακι με τον δίσκο, κλπ. Ετσι πρέπει να ειναι, μαλακή η μανετα + προοδευτική. Κι ας σου άλλαξε λίγο τα ''πατήματα'' στην δύναμη του δάχτυλου. :) πόσο με αρέσει όταν μου δείνετε απαντήσεις με εξηγήσεις γουστάρω απίστευτα.Αλλά να σε πω μια αλήθεια? τώρα θα με βολεύει περισσότερο στην πίστα... Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορει πριν να ειχε πιασει μακα η μανετα και να σου φαινοταν πιο σκληρο, ενω τωρα που γυαλισε να εστρωσε η προοδευτικοτητα. Τις μανετες θεωρω τις εχεις ρυθμισει στο 6 Ναι ,ναι μπορει! Καλύτερα τώρα... Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Εδώ κ λίγο καιρό παρατηρώ μία σπογγώδη αίσθηση στην μανέτα του φρένου. Σαν να έχει σκαλοπατάκια όταν την πατάς. Σκέφτηκα μήπως θέλει λάδωμα κ έριξα λίγο υγρό γράσο αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Δες το τόπικ, απο την αρχή. Το σύμπτωμα που περιγραφεις = καθαρισμός εμβόλων + νεα υγρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΆγγελοςXam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Παιδιά σε μένα στο xtx κολλάει η πίσω δαγκάνα και τρώγεται μόνο το εξωτερικό τακακι μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα μνμ για το τι μπορώ να κάνω αναλυτικά?Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Παρατήρηση καινούργια : Η μανέτα μου έχει 6 στάδια σφιξύματος για να πιάσει το φρένο όπως στους περισσότερους. Το έχω στο 5,και μου μένει το τελευταίο στο 6 που είναι αρκετά πιο γρήγορο-δυνατό,το 5 το βρίσκω κομπλέ. Βρήκα φιλαράκι μου με μαμά όλα,το φρένο-μανέτα το έχει ρυθμίσμένο στο 3-4 σχεδόν ίδιο ,δηλαδή. Και ποιάνει σαν το δικό μου στο επίπεδο 6 και πιο καλά,τι φάση; Παίζει ρόλο το aftermarket; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 ισως η αφτερμαρκετ να μην εχει ακριβως την "ουριτσα" που εχει η μανισια μανετα, που πιεζει το εμβολακι της τρομπας, με αποτελεσμα να εχεις ας πουμε το 95% του μεγιστου φρεναρισματος που θα μπορουσες να ειχες. απ την αλλη μπορει να ειναι απλα ιδεα σου. οι αφτερμαρκετ ειναι αποκλειστικα για το δικο σου μοντελο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 ισως η αφτερμαρκετ να μην εχει ακριβως την "ουριτσα" που εχει η μανισια μανετα, που πιεζει το εμβολακι της τρομπας, με αποτελεσμα να εχεις ας πουμε το 95% του μεγιστου φρεναρισματος που θα μπορουσες να ειχες. απ την αλλη μπορει να ειναι απλα ιδεα σου. οι αφτερμαρκετ ειναι αποκλειστικα για το δικο σου μοντελο? μάλιστα είναι η RC - Rizoma, απλά τώρα το πήρα χαμπάρι ,γιατί το σύγκρινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Παίζει ρόλο το aftermarket; Εννοειτε. Καμια μη-γνησια δεν πλησιαζει την γνησια οσο περιεργο και αν ακουγεται.(μοιαζει αλλα δεν ειναι) Με ετυχε μη-γνησια μανετα να μην ειναι σωστη να φρεναρει ανεπαισθητα με αποτελεσμα να ζεσταθουν τα υγρα φρενων να φουσκωσει το μαρκουτσι και τελος να μην εχει φρενο. Χωρια που 9/10 σε τρωνε τις ντιζες συμπλεκτη με το καλημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 τελικά το μυαλό μου δεν το είχε σκεφτεί. έβαλα την μανήσια και ξανά το ίδιο στην μανέτα,άρα δεν έπαιζε απο εκεί το θέμα. Πως μου κόβει εμένα.... χαχαα Κοιτάω απο κάτω τις δαγκάνες και βλέπω απο τα 4 τακάκια (2 δαγκάνες) , απο την 1 δαγκάνα το 1 από τα 2, να είναι φαγωμένο μέχρι την μέση,ενώ τα υπόλοιπα 3 να είναι σαν καινούργια,και είναι απο την μεριά που το τσιμουχάκι είχε βγεί απο έξω ,και το είχα καθαρίσει και το ξανα έβαλα,άρα κάτι μου λέει οτι το τσιμουχάκι παρέδωσε είς κύριον. Αλλά απο την άλλη σκέφτομαι,γιατί να έχει φαγωθεί μια μεριά μόνό;δεν θα έπρεπε και οι άλλες να δέιξουν φθορά; αλλά τελικά η ελλατωματική μεριά δεν θα έπρεπε να είναι αυτή που ΔΕΝ θα έπρεπε να κουνηθεί άρα να μην φαγωθεί,και να είναι οι υπόλοιπες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Για τσιμουχες και ξυστρες για τις δαγκανες εχει μαγαζια με ανταλακτικα φρενων στον Βαρδαρη, στη μαβιλη. Θα σου βγουνε αρκετα φθηνοτερα απο τα OEM που σιγουρα θα ειναι πιασοκολεξ (παραδειγμα που μου ρχεται στο μυαλο, 25 ευρω για το Suzuki freewind (μια δαγκανα) 17 δολάρια γιατί κοίταζα προχθές αν δεν κάνω λάθος, σετ ΚΤΜ για 4πίστονες brembo... ντιντ γιου σέη ένιθινγκ; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 τελικά το μυαλό μου δεν το είχε σκεφτεί. έβαλα την μανήσια και ξανά το ίδιο στην μανέτα,άρα δεν έπαιζε απο εκεί το θέμα. Πως μου κόβει εμένα.... χαχαα Κοιτάω απο κάτω τις δαγκάνες και βλέπω απο τα 4 τακάκια (2 δαγκάνες) , απο την 1 δαγκάνα το 1 από τα 2, να είναι φαγωμένο μέχρι την μέση,ενώ τα υπόλοιπα 3 να είναι σαν καινούργια,και είναι απο την μεριά που το τσιμουχάκι είχε βγεί απο έξω ,και το είχα καθαρίσει και το ξανα έβαλα,άρα κάτι μου λέει οτι το τσιμουχάκι παρέδωσε είς κύριον. Αλλά απο την άλλη σκέφτομαι,γιατί να έχει φαγωθεί μια μεριά μόνό;δεν θα έπρεπε και οι άλλες να δέιξουν φθορά; αλλά τελικά η ελλατωματική μεριά δεν θα έπρεπε να είναι αυτή που ΔΕΝ θα έπρεπε να κουνηθεί άρα να μην φαγωθεί,και να είναι οι υπόλοιπες; αυτο σημαίνει ότι στη μία δαγκάνα, τα έμβολα από τη μεριά, δυσκολεύονται στην κίνηση... Πάρε σετ τσιμούχες και για τις 2, δεν θα σου πάει πάνω από 50ευρω... Αν έπεσε τσιμούχα πάει να πει ότι δεν την είχες βάλει καλά και πάλι καλά που το πήρες πρέφα... (αν και είναι η τσιμούχα για την σκόνη), μικρότερο το κακό αλλά κακό... Επειδή με τα φρένα δεν παίζουμε, βάλε καινούριο σετ... και μάλλον γιαυτό είχες αυτή τη μεγαλύτερη διαδρομή στη μανέτα... Αν δεν το κατέχεις, πήγαινε σε έναν έμπιστο μηχανικό σου να στα αλλάξει, μπορεί να στο κάνει και τσάμπα, δεν είναι τρομερή δουλειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Για τσιμουχες και ξυστρες για τις δαγκανες εχει μαγαζια με ανταλακτικα φρενων στον Βαρδαρη, στη μαβιλη. Θα σου βγουνε αρκετα φθηνοτερα απο τα OEM που σιγουρα θα ειναι πιασοκολεξ (παραδειγμα που μου ρχεται στο μυαλο, 25 ευρω για το Suzuki freewind (μια δαγκανα) σε πιο μέρος λες δηλαδή να πάω; γιατί κάτι μου λέει θα το χρειαστώ. αυτο σημαίνει ότι στη μία δαγκάνα, τα έμβολα από τη μεριά, δυσκολεύονται στην κίνηση... Πάρε σετ τσιμούχες και για τις 2, δεν θα σου πάει πάνω από 50ευρω... Αν έπεσε τσιμούχα πάει να πει ότι δεν την είχες βάλει καλά και πάλι καλά που το πήρες πρέφα... (αν και είναι η τσιμούχα για την σκόνη), μικρότερο το κακό αλλά κακό... Επειδή με τα φρένα δεν παίζουμε, βάλε καινούριο σετ... και μάλλον γιαυτό είχες αυτή τη μεγαλύτερη διαδρομή στη μανέτα... Αν δεν το κατέχεις, πήγαινε σε έναν έμπιστο μηχανικό σου να στα αλλάξει, μπορεί να στο κάνει και τσάμπα, δεν είναι τρομερή δουλειά Από εκεί που λέει ο ΓΙΑΜΑΧΑΚΙΑΣ να πάω να πάρω; Επίσης, ναι αυτά τα είχα κάνει απλά όπως είπα είχε πέσει καθαρισμός,δεν είχα τόρξ κλειδιά να ανοίξω τελείως τις δαγκάνες για να κάνω και μέσα καθαρισμό. Απο εκεί και πέρα, Έγραψα χλμ. και το είδα σήμερα, ή μια μεριά στα τακάκια της 1 δαγκάνας είναι σαν καινούργια δεν παίζει να έχουν φαγωθεί,στην άλλη δαγκάνα έχει φαγωθεί μόνο το 1 τακάκι ,το άλλο είναι σαν καινούργιο. Η ερώτηση μου δεν νομίζω να την εξηγώ σωστά,είναι: Η προβληματική μεριά δεν σημαινει οτι ΔΕΝ θα έπρεπε να κουνιέται; άρα γιατί να είναι αυτή η πιο φαγωμένη;Ενώ οι άλλες δεν είναι; Μπορεί όντως,όσο για μηχανικό για να με κάνει και την δουλειά κτλ. έχω κάτι στο μυαλό μου απλά προτιμώ να τα κάνω μόνος. Η ερώτηση το 1 τακάκι τώρα που έχει φθαρθεί τόσο δεν θα πρέπει να το αλλάξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 δεν ξέρω από που να πάρεις... τα γνήσια της ΚΤΜ (γιατί η brembo δεν παρέχει τσιμουχάκια... σου χάλασε τσιμπουχάκι; πας και παίρνεις καινούρια δαγκάνα...) είναι φθηνότερα από το μαγαζί που λέει ο γιαμαχάκιας... δες τι τιμές παίζουν τα χόνδα και βλέπεις...αν και δεν πιστεύω να είναι τρομακτική η διαφορά... τώρα... τα έμβολα από τη μεριά που το τακάκι έχει ψωμί ακόμα, έχουν δυσκολία στην κίνηση... τα απέναντι βγαίνουν γρηγορότερα, έρχονται σε επαφή με την δισκόπλακα και στην ουσία τραβάνε το ζόρι της απέναντι μεριάς... και ναι πρέπει να βάλεις καινούριο σετ τακάκια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 δεν ξέρω από που να πάρεις... τα γνήσια της ΚΤΜ (γιατί η brembo δεν παρέχει τσιμουχάκια... σου χάλασε τσιμπουχάκι; πας και παίρνεις καινούρια δαγκάνα...) είναι φθηνότερα από το μαγαζί που λέει ο γιαμαχάκιας... δες τι τιμές παίζουν τα χόνδα και βλέπεις...αν και δεν πιστεύω να είναι τρομακτική η διαφορά... τώρα... τα έμβολα από τη μεριά που το τακάκι έχει ψωμί ακόμα, έχουν δυσκολία στην κίνηση... τα απέναντι βγαίνουν γρηγορότερα, έρχονται σε επαφή με την δισκόπλακα και στην ουσία τραβάνε το ζόρι της απέναντι μεριάς... και ναι πρέπει να βάλεις καινούριο σετ τακάκια Όχι ρε πστη μ! Πριν λίγο καιρό τα έβαλα κιόλας αλλαγή; Θα πάω να ψάξω εκεί που λέει ο γιαμαχάκιας...Να κόψω τιμές κτλ. Άρα και οι 3 μεριές έχουν θέμα εκτός απο την 1 που βγαίνει πιο γρήγορα... και να φανταστείς ήταν αυτή που είχε πέσει το εμβολάκι έξω... Βρε λες να βγάλω και τα εμβολάκια και απο τις άλλες και να τις καθαρίσω με υγρό φρένων όπως έκανα με αυτή και να στρώσει το πράγμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 όχι, η μία δαγκάνα έχει θέμα (εκτίμηση πληκτρολογίου) πόσα χλμ εχεις κάνει με τα νέα τακάκια; πιθανό να μην χρειάζεται να χωρίσεις τις δαγκάνες για να βγάλεις έμβολα... αν τις χωρίσεις να προσέξεις είναι κάτι oring τα οποία ενώνουν τα 2 μέρη (στις άκρες της δαγκάνας...) πρόσεχέ τα αυτά γιατί συνήθως τα σετ επισκευής δεν τα περιέχουν μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Aυτη ειναι η δαγκάνα σου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 όχι, η μία δαγκάνα έχει θέμα (εκτίμηση πληκτρολογίου) πόσα χλμ εχεις κάνει με τα νέα τακάκια; πιθανό να μην χρειάζεται να χωρίσεις τις δαγκάνες για να βγάλεις έμβολα... αν τις χωρίσεις να προσέξεις είναι κάτι oring τα οποία ενώνουν τα 2 μέρη (στις άκρες της δαγκάνας...) πρόσεχέ τα αυτά γιατί συνήθως τα σετ επισκευής δεν τα περιέχουν μέσα... Όχι, δεν χρειάζετε να τις ανοίξω μπορώ να τα βγάλω και έτσι τα έμβολα. Με αυτά τα τακάκια ήδη έχω κάνει περίπου 1000 χλμ. και ΑΝ ! Αλλά σκέψου τα 3 είναι σαν καινούργια και το 1 αυτό που σου λέω απο την μεριά που είχε βγεί και το τσιμουχάκι έχει πχ 0.4 εκ. ακόμα για να φτάσει στο όριο του,σαν να λέμε οτι βγαίνει υπερβολικά γρήγορα,ενώ όλα τα άλλα είναι σε φάση πχ 1,5 εκ. (χοντρικά το λέω). Aυτη ειναι η δαγκάνα σου ? μάλιστα αρχηγέΓια αυτό λέω εφόσων η μεριά που έχει φαγωθεί τέρμα το τακάκι εν μέρη σημαίνει οτι βγαίνει πολύ καλά και γρήγορα,ενώ οι άλλες μεριές που δεν είχε πέσει έξω το έμβολο λειτουργούν σαν τα ζώα μου αργά,παρότι είναι πεντακάθαρες μήπως ήρθε η ώρα να βγάλω τα έμβολα και να τις καθαρίσω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 η μία δαγκάνα που είναι κομπλέ τα τακάκια λογικό να μην έχει φθορά που να φαίνεται στο μάτι σε 1000 χλμ... η άλλη δαγκάνα τώρα έχει το θέμα που σου είπα... φρενάρει μόνο η μία πλευρά γιαυτό και φαγώθηκε τόσο γρήγορα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 η μία δαγκάνα που είναι κομπλέ τα τακάκια λογικό να μην έχει φθορά που να φαίνεται στο μάτι σε 1000 χλμ... η άλλη δαγκάνα τώρα έχει το θέμα που σου είπα... φρενάρει μόνο η μία πλευρά γιαυτό και φαγώθηκε τόσο γρήγορα οπότε μόνο 1 σέτ θα χρειαστώ τακάκια,μην με πείς οτι θα χρειαστώ και για τις 2 δαγκάνες θα πάω να πηδήξω απο το μπαλκόνι τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) κανονικά 2 θες ... :lol: νταξ για 1000 παρε ένα μόνο! προσοχή στην επανατοποθέτηση των τσιμουχών...! άλλες τσιμούχες είναι για τα υγρά και άλλες για τη σκόνη... να μπουν καλά στις εσοχές τους... αν τις τοποθετήσεις και δεις ότι δυσκολεύονται να μπουν τα έμβολα...βρέξτες με υγρό φρένων... διαφορετικά ελάχιστα με λίγο λάδι (όχι ελιάς!) ή γράσο λιθίου... ελάχιστο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 19 , 2014 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες