Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Παμε Αη Γιαννη! 10.15 συναντηση στα McDonalds,300 μ μετα τα διοδια. Ταχυτητα στην εθνικη μινιμουμ 120(να φτασουμε καμια μερα). ΛουκουμαδοΚαφεδες στο γνωστο μαγαζι μετα το Προκοπι! Συμμετοχες: 1. Κονανγερας 2. Βιλλ ο Δευδονας ΥΓ. Οι κατοχοι χονΔα ξεκιναμε ενα τεταρτο πιο πριν. Μπας και δεν καθυστερησουμε τους αλλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 έχουμε που έχουμε χαθεί, εμφανίζεσαι και τη μέρα που θα φύγω για τριήμερο καλα να περάσετε αληταρίες και προσοχή στο δρόμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Πλεον ποσταρω μονο για βολτες! Τα εχω τερματισει τα αλλα ποστ! Θα ξαναποσταρω οταν ο Ντενζο βαλει μπροστινο απο gsxr και 7πιστονες ακτινικες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 εξαπίστονη σε παπί βρήκαν. μονο το μπροστινό λειπει τώρα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Πλεον ποσταρω μονο για βολτες! Τα εχω τερματισει τα αλλα ποστ! Θα ξαναποσταρω οταν ο Ντενζο βαλει μπροστινο απο gsxr και 7πιστονες ακτινικες! στο κρυφτο?? :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Συμμετοχες: 1. Κονανγερας 2. Βιλλ ο Δευδονας 3. V-2power aka Ραφος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Μπραβο ρε.αυτο μονο,τιποτα αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Τι? Δεν θα ερθεις εσυ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Δε θυμαμαι να με καλεσε κανεις τηλεφωνικως. Χωρις προσκληση δε παω πουθενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Μωρακι πριν μιση ωρα σχολασα κ τωρα ετοιμαζομαι για θεατρο.... Ακοιξε το ρημαδι το fb να τα λεμε σαν ανθρωποι ρεεεε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αντε ρε θεατρινε. Αν δε με παρεις τηλ αυριο ραπτορ δε βλεπεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Μπορεί. Αναλόγως πως θα ξυπνήσω (με όρεξη να βάλω 5 ή 10 ευρώ βενζίνη). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αντε ρε θεατρινε. Αν δε με παρεις τηλ αυριο ραπτορ δε βλεπεις βασικά έλα να είμαστε 3 σιγουροι γιατί ο ράφος είναι και υπναράς :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Είδα λουκουμάδες και είπα ας ρίξω μια ματιά.... Καλά να περάσετε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 βασικά έλα να είμαστε 3 σιγουροι γιατί ο ράφος είναι και υπναράς :crazy: Ισχύει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 άμα σε πάρει ο ύπνος θα σου στείλουμε τους 10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αντε ρε θεατρινε. Αν δε με παρεις τηλ αυριο ραπτορ δε βλεπεις Έτσι έτσι!! Κράτα χαρακτήρα να σφίξουν λίγο οι κ@λοι. Μη σου πάρει τον αέρα γιατί μετά θα σε έχει του πεταματου, σήκω σήκω, κάτσε κάτσε :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 ειδα χθες το θεμα και ψηθηκα να σας ακολουθησω αλλα θα μ επαιρνε αργα και επρεπε να γυρισω σχετικα νωρις. Την επομενη φορα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 καλά ήταν,ξεσκάσαμε και στρίψαμε! Βέβαια ο ψυχασθενής φετινός καιρός αποφάσισε ενώ όλη μέρα είχε ήλιο,να μας ρίξει μια 5λεπτη βρόχα στο γυρισμό στην εθνικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πολυ ομορφη βολτουλα! Λιγες φωτο,κυριως ποζεριστικου περιεχομενου,και πολλη συζητηση. Οχι για μηχανες βεβαια....Για γκομενακια,για διακοπες,γενικα,ειδικα,αντε,μιλησαμε και για μηχανες....Ποιες γουσταρουν τα γκομενακια! Αρχικα συναντηθηκαμε οι 2 Πειραιωτες (Μι εντ Βιλ δε Δευδονας) με τον ΝταντιΘρι. Παρτε και μια ποζεριστικη! Χαζολογωντας με σελφι και λοιπες π@παριες ερχεται και ο Ραφος,ο οποιος εκανε 2 περιφορες το παρκιν με σουζες και μπαντες για να μας δειξει οτι καποιος ειναι.... Με βαρια καρδια και αδεια στομαχια μπηκαμε στην εθνικη οπου τα ειδαμε ΟΛΑ. Αφενος ειδαμε τον Βιλ Δευδονα να πηγαινει με 120. Ευγε αγορι μου,ευχομαι και με 130. Αφετερου ειδα και παλι ραπτορ να πιανει 220! Ε,τελος ειδα sv1000 με λιλιπουτιο στουμπακα αναβατη να πιανει 279!!! Μιλαμε δραμα και αισχος! Με τα πολλα μπηκαμε Χαλκιδα,ηρεμια και ταξη και βαρεμαρα να περιμενουμε τον Βιλ. Αδερφε,παρε αλλο χθες . Ν.Αρτακη εως Ψαχνα χαλαρα,τετραδα,καμια σουζα,κανα πατιλικακι,αυτα μονο . Μετα ομως ξεδωσαμε! Πολυ ωραια και γρηγορη βολτουλα,με πολυ καλο ρυθμο και προς εκπληξην μου πολυ βελτιωμενος ο Βασιλης με το ΧΤ που αν δει στροφες παει πιο γρηγορα απο οτι στην ευθεια. Ωραιο στυλ και απο τα αλλα δυο μπασμενα,σε καλο και γρηγορο ρυθμο. Κατσαμε και για τους αγαπημενους λουκουμαδες,και οχι μονον εμεις..... Κατα την διαρκεια του κοφι,εγιναν και τα συνηθησμενα μπασταρδεματα και δοκιμες... Το αποτελεσμα? Το χονΔα μου ΕΧΕΙ γκαζι,φρεναρες,ειναι στιβαρο,ελαφρυ και παει τρενο! Τα παιδια μαλλον εχουν να συνευρεθουν ερωτικως χιλιετιες και τους εχει φαει η αυτοικανοποιηση. Δεν εξηγειται αλλιως τετοια χονδολατρεια! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2014 από τον Konangera 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Όταν τα λέω εγώ ότι ο άνθρωπ@ς είναι πανμέγιστος τριμ@λ@κ@ς με κοροιδεύεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Μετα ομως ξεδωσαμε! Πολυ ωραια και γρηγορη βολτουλα,με πολυ καλο ρυθμο και προς εκπληξην μου πολυ βελτιωμενος ο Βασιλης με το ΧΤ που αν δει στροφες παει πιο γρηγορα απο οτι στην ευθεια. και συ έτσι ήσουν κάποτε,η χόνδα σε κανε ευθειάκεια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μπράβο ρε λεβεντόπαιδα, αυτή είναι μια βόλτα που στεναχωρέθηκα που έχασα να σας έβλεπα κιόλας αλλά δεν μπήκα σαββατο απογευμα και δεν το είδα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2014 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Ε,τελος ειδα sv1000 με λιλιπουτιο στουμπακα αναβατη να πιανει 279!!! Μιλαμε δραμα και αισχος! . Θυμισε μου nick name και ονομα του εν λογω δικυκλιστη ..... γιατι πανω σαυτο το συγκεκριμενο sv πρεπει να εχω ασελγισει 2 3 φορες Ρε τι μου θυμισες τωρα ..... μια χαρα περασατε ... και εις αλλα με υγεια καγκουριλος :taz: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 O V2Power κατα κοσμον Ραφος! Κοντερισια δικα μου 279! Δεν του το χα ειναι η αληθεια!! @Βαγγελη,εσυ συγκεκριμενα θα ξεκ@υλωνες απιστευτα πολυ στην βολτουλα με αυτο το ρυθμο. Θυμαμαι την τελευταια βολτα με το Er που ειχα κανει την ειχαμε παει παρεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες