Jump to content
Konangera

Κυριακή 22/06---> ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Recommended Posts

Παμε Αη Γιαννη!

10.15 συναντηση στα McDonalds,300 μ μετα τα διοδια.

Ταχυτητα στην εθνικη μινιμουμ 120(να φτασουμε καμια μερα).

ΛουκουμαδοΚαφεδες στο γνωστο μαγαζι μετα το Προκοπι!

Συμμετοχες:

1. Κονανγερας

2. Βιλλ ο Δευδονας

ΥΓ. Οι κατοχοι χονΔα ξεκιναμε ενα τεταρτο πιο πριν. Μπας και δεν καθυστερησουμε τους αλλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

έχουμε που έχουμε χαθεί, εμφανίζεσαι και τη μέρα που θα φύγω για τριήμερο :rtfm:

καλα να περάσετε αληταρίες και προσοχή στο δρόμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεον ποσταρω μονο για βολτες! Τα εχω τερματισει τα αλλα ποστ! Θα ξαναποσταρω οταν ο Ντενζο βαλει μπροστινο απο gsxr και 7πιστονες ακτινικες! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεον ποσταρω μονο για βολτες! Τα εχω τερματισει τα αλλα ποστ! Θα ξαναποσταρω οταν ο Ντενζο βαλει μπροστινο απο gsxr και 7πιστονες ακτινικες! :crazy:

στο κρυφτο?? :shock:

:crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρακι πριν μιση ωρα σχολασα κ τωρα ετοιμαζομαι για θεατρο.... :wallbash:

Ακοιξε το ρημαδι το fb να τα λεμε σαν ανθρωποι ρεεεε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε θεατρινε.

Αν δε με παρεις τηλ αυριο ραπτορ δε βλεπεις :aggressive:

βασικά έλα να είμαστε 3 σιγουροι γιατί ο ράφος είναι και υπναράς :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε θεατρινε.

Αν δε με παρεις τηλ αυριο ραπτορ δε βλεπεις :aggressive:

Έτσι έτσι!! Κράτα χαρακτήρα να σφίξουν λίγο οι κ@λοι. Μη σου πάρει τον αέρα γιατί μετά θα σε έχει του πεταματου, σήκω σήκω, κάτσε κάτσε :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδα χθες το θεμα και ψηθηκα να σας ακολουθησω αλλα θα μ επαιρνε αργα και επρεπε να γυρισω σχετικα νωρις.

Την επομενη φορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά ήταν,ξεσκάσαμε και στρίψαμε!

Βέβαια ο ψυχασθενής φετινός καιρός αποφάσισε ενώ όλη μέρα είχε ήλιο,να μας ρίξει μια 5λεπτη βρόχα στο γυρισμό στην εθνικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ομορφη βολτουλα! Λιγες φωτο,κυριως ποζεριστικου περιεχομενου,και πολλη συζητηση.

Οχι για μηχανες βεβαια....Για γκομενακια,για διακοπες,γενικα,ειδικα,αντε,μιλησαμε και για μηχανες....Ποιες γουσταρουν τα γκομενακια!

Αρχικα συναντηθηκαμε οι 2 Πειραιωτες (Μι εντ Βιλ δε Δευδονας) με τον ΝταντιΘρι. Παρτε και μια ποζεριστικη!

10485647_10204139079820226_8658631138903261151_n.jpg

Χαζολογωντας με σελφι και λοιπες π@παριες ερχεται και ο Ραφος,ο οποιος εκανε 2 περιφορες το παρκιν με σουζες και μπαντες για να μας δειξει οτι καποιος ειναι.... :rtfm:

Με βαρια καρδια και αδεια στομαχια μπηκαμε στην εθνικη οπου τα ειδαμε ΟΛΑ.

Αφενος ειδαμε τον Βιλ Δευδονα να πηγαινει με 120. Ευγε αγορι μου,ευχομαι και με 130.

Αφετερου ειδα και παλι ραπτορ να πιανει 220! :hunter:

Ε,τελος ειδα sv1000 με λιλιπουτιο στουμπακα αναβατη να πιανει 279!!! Μιλαμε δραμα και αισχος! :lipssealed:

Με τα πολλα μπηκαμε Χαλκιδα,ηρεμια και ταξη και βαρεμαρα να περιμενουμε τον Βιλ. Αδερφε,παρε αλλο χθες :grin: .

Ν.Αρτακη εως Ψαχνα χαλαρα,τετραδα,καμια σουζα,κανα πατιλικακι,αυτα μονο :shoot: .

Μετα ομως ξεδωσαμε! Πολυ ωραια και γρηγορη βολτουλα,με πολυ καλο ρυθμο και προς εκπληξην μου πολυ βελτιωμενος ο Βασιλης με το ΧΤ που αν δει στροφες παει πιο γρηγορα απο οτι στην ευθεια.

Ωραιο στυλ και απο τα αλλα δυο μπασμενα,σε καλο και γρηγορο ρυθμο.

Κατσαμε και για τους αγαπημενους λουκουμαδες,και οχι μονον εμεις.....

10394859_10204139293785575_1749750053663571778_n.jpg

Κατα την διαρκεια του κοφι,εγιναν και τα συνηθησμενα μπασταρδεματα και δοκιμες...

Το αποτελεσμα? Το χονΔα μου ΕΧΕΙ γκαζι,φρεναρες,ειναι στιβαρο,ελαφρυ και παει τρενο!

Τα παιδια μαλλον εχουν να συνευρεθουν ερωτικως χιλιετιες και τους εχει φαει η αυτοικανοποιηση. Δεν εξηγειται αλλιως τετοια χονδολατρεια!

Τροποποιήθηκε από τον Konangera

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα ομως ξεδωσαμε! Πολυ ωραια και γρηγορη βολτουλα,με πολυ καλο ρυθμο και προς εκπληξην μου πολυ βελτιωμενος ο Βασιλης με το ΧΤ που αν δει στροφες παει πιο γρηγορα απο οτι στην ευθεια.

και συ έτσι ήσουν κάποτε,η χόνδα σε κανε ευθειάκεια :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε λεβεντόπαιδα, αυτή είναι μια βόλτα που στεναχωρέθηκα που έχασα να σας έβλεπα κιόλας αλλά δεν μπήκα σαββατο απογευμα και δεν το είδα.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε,τελος ειδα sv1000 με λιλιπουτιο στουμπακα αναβατη να πιανει 279!!! Μιλαμε δραμα και αισχος! :lipssealed:

.

10394859_10204139293785575_1749750053663571778_n.jpg

Θυμισε μου nick name και ονομα του εν λογω δικυκλιστη ..... γιατι πανω σαυτο το συγκεκριμενο sv πρεπει να εχω ασελγισει 2 3 φορες :punk:

Ρε τι μου θυμισες τωρα ..... μια χαρα περασατε ... και εις αλλα με υγεια καγκουριλος :taz: :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O V2Power κατα κοσμον Ραφος!

Κοντερισια δικα μου 279!

Δεν του το χα ειναι η αληθεια!! :shoot:

@Βαγγελη,εσυ συγκεκριμενα θα ξεκ@υλωνες απιστευτα πολυ στην βολτουλα με αυτο το ρυθμο. Θυμαμαι την τελευταια βολτα με το Er που ειχα κανει την ειχαμε παει παρεα! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα