Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Δύσκολα θα βγάλουν οι μπαταρίες 5 ώρες εγγραφή.Εστω και χωρίς wifi ενεργό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Μπορει να φορτιζει ταυτοχρονα ενω τραβαει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Τοτε εαν προκειται για 5++ ωρες βιντεο αυτο δεν ειναι προβλημα,μαλλον θα μιλαμε για ταξιδι οποτε ταιριαζει και μια υποδοχη usb στη μηχανη που θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με την καμερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Η καμερα εχει λειρουργια dash cam που της επιτρεπει να τραβαει ενω ειναι συνδεδεμενη με φορτιστη αυτοκινητου. Αμα κραταει καθε μπαταρια απο ~2,5 ωρες εννοειται χωρις wifi, τοτε πιστευω πως μια χαρα γεμιζουμε τις 5 ωριτσες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basiliss13 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 στα 1080/30 τράβηξα 3 ώρες,και έδειχνε ότι έχει το 1/3 ακόμα μπαταρία....δεν περίμενα ότι τραβάει πάνω από μια ώρα να πω την αλήθεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Παιδιά για τα λεφτά της εξαιρετική επιλογή. Κάποια επιλογή λίγο πιο ακριβή που να τραβάει και slow motion @120 κ όχι super slow @240 wifi παίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 μαλλον για gopro ή sony θα πας αν θελεις μεγαλες απαιτησεις. Η sj ειναι μια low budget αξιοπρεπης καμερα, κυριως για ερασιτεχνικες ληψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Δειγμα απο τη δικια μου 10 λεπτα βιντεο -> ~1,2 gb σε 1080/30... Η βαση στο ντεποζιτο μαλλον θελει λιγο καλυτερη σταθεροποιηση γιατί με το βραχιωνα + λογο βαρους κ δρομου, ειχε λιγους κραδασμους παραπανω. Θα ξαναδοκιμασω με βαση θωρακα και τη βαση του κρανους που πιστευω ειναι πολυ καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 ο λόγος που δεν έβαλα την κάμερα στο ντεπόζιτο βλέπω είναι ίδιος με σένα Στέλιο.Βλέπει μόνο το τιμόνι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 να και η δικη μου αποπειρα για στηριξη στο τεποζιτο, ωραιο πλανο αλλα ποοοοολυ κραδασμος... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Α εσένα στο ντεπόζιτο έχει ωραίο πλάνο ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) ναι ρε γμτ, την εβαλα στο πιο ψηλο σημειο που μπορουσα, μπροστα απο την ταπα (γενικα το sd εχει ψηλο τεποζιτο), τελικα μαλλον πρεπει να παρω μια βαση κρανους, γιατι εκει παροτι ωραιο πλανο πρακτικα ειναι αχρηστο το βιντεο παντως αν ειναι χαμηλα χρησιμοποιηστε τις προεκτασεις που εχει να ερθει πιο ψηλα(βεβαια αυτο ισως χειροτερεψει το φαινομενο των κραδασμων) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2015 από τον Gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Ασ'τα να πανε Μακη, αν εβαζα τη βαση μπροστα απο την ταπα τοτε εβλεπα μονο κοντερ και ουρανο. Γιωργη, φαντασου οτι εβαλα την βαση στο ντεποζιτο με ενα μονο κομματι εξτρα και ειχα τοσους κραδασμους, με ακομα ενα ή περισσοτερα κομματια θα δειχνει 10 ριχτερ και βαλε... Εβαλα στο youtube να γινει σταθεροποιηση εικονας σε νεο βιντεο και μολις τελειωσει η επεξεργασια θα το ποσταρω εδω, να δω τί χανουμε απο αναλυση και αν εχει αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Μαλλον χειροτερα θα βγει, το ειχα κανει κ εγω μια φορα και δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Μωρή Λουλού στην αρχή είπα που πάει χωρίς γάντια ο Στελάκος μου, θα παγώσουν τα χεράκια του. Μετά παρατήρησα το ανύπαρκτο μπουφάν και την έλλειψη κράνους, θα σε βαρέσω ρε που θες 160άρες ακράνωτος. ΥΓ Ωραία δουλεύει το μοτέρ και μην κάνεις σταθεροποίηση youtube τα κάνει χειρότερα συνήθως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Μια ωραια ιδεα για τη βαση, ειχα δει στο gsr του Αλομπαρ, οπου εβαλε την βαση στο ψυγειο. Εφοσον εχω βαση θωρακα για ληψη σαν του Γιωργου-Gee, εχω βαση κρανους, οποτε λεω να την βαλω και γω πανω στο ψυγειο ή στα καπακια απο το φιλτροκουτι ή θα δοκιμασω τί πλανο δινει και αν βολευει, στο πλασιο εκει που φαρδαινει πισω απο το μοτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 εγώ την έχω βάλει πάνω στην τρόμπα του φρένου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Μωρή Λουλού στην αρχή είπα που πάει χωρίς γάντια ο Στελάκος μου, θα παγώσουν τα χεράκια του. Μετά παρατήρησα το ανύπαρκτο μπουφάν και την έλλειψη κράνους, θα σε βαρέσω ρε που θες 160άρες ακράνωτος. ΥΓ Ωραία δουλεύει το μοτέρ και μην κάνεις σταθεροποίηση youtube τα κάνει χειρότερα συνήθως. 100% ορατοτητα γυρω, μεσημεριανες ωρες και μηδεν κινηση περαν απο το κτελ. Ζεστουλα ειχε, κωλοβαρουσα πισω στην αυλη, οποτε λεω δεν κανω μια δοκιμη την καμερα?? Για αυτο πηρα μονο τα κλειδια της μηχανης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 το ιδιο βιντεο μετα την επεξεργασια για σταθεροποιηση απο το youtube Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Κάγκουρα Στέλιο.. Εγώ ξαναλέω...Θώρακα για τέτοιες λήψεις. :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Πωπω τι ωραια βολτα ηταν αυτη ρε συ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Επειδή και εγώ την σκέφτομαι σοβαρά την SJ4000, από βεντούζα τί παίζει και πόσο ασφαλής είναι (για βεντουζάρισμα ας πούμε στα πλαινά φέρινγκ ή από την εμπρός πλευρά της ζελατίνας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Βεντούζες Παναγιώτη δεν έχει στην συσκευασία και δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνουν στην θέση τους όταν θα ανεβάζεις ρυθμό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Το είδα Μάκη, γι' αυτό ζητάω και την γνώμη όσων πιθανόν έχουν πάρει κάποια του εμπορίου. Η σκέψη μου είναι πρώτα να την δοκιμάσω με κάποιο βάρος ίσο με την κάμερα να δω αν αντέχει και μετά να βάλω την κάμερα επάνω. Όμως το σίγουρο είναι πως χρειάζομαι πολύ καλής ποιότητας βεντούζα. Τα μηχανάκια μου έχουν ευτυχώς πολύ πλαστικό που θα μπορούσε να βρεθεί σημείο καλής εφαρμογής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες