Jump to content

Recommended Posts

Τοτε εαν προκειται για 5++ ωρες βιντεο αυτο δεν ειναι προβλημα,μαλλον θα μιλαμε για ταξιδι οποτε ταιριαζει και μια υποδοχη usb στη μηχανη που θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με την καμερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η καμερα εχει λειρουργια dash cam που της επιτρεπει να τραβαει ενω ειναι συνδεδεμενη με φορτιστη αυτοκινητου.

Αμα κραταει καθε μπαταρια απο ~2,5 ωρες εννοειται χωρις wifi, τοτε πιστευω πως μια χαρα γεμιζουμε τις 5 ωριτσες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 1080/30 τράβηξα 3 ώρες,και έδειχνε ότι έχει το 1/3 ακόμα μπαταρία....δεν περίμενα ότι τραβάει πάνω από μια ώρα να πω την αλήθεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά για τα λεφτά της εξαιρετική επιλογή. Κάποια επιλογή λίγο πιο ακριβή που να τραβάει και slow motion @120 κ όχι super slow @240 wifi παίζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον για gopro ή sony θα πας αν θελεις μεγαλες απαιτησεις.

Η sj ειναι μια low budget αξιοπρεπης καμερα, κυριως για ερασιτεχνικες ληψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δειγμα απο τη δικια μου 10 λεπτα βιντεο -> ~1,2 gb σε 1080/30...

Η βαση στο ντεποζιτο μαλλον θελει λιγο καλυτερη σταθεροποιηση γιατί με το βραχιωνα + λογο βαρους κ δρομου, ειχε λιγους κραδασμους παραπανω.

Θα ξαναδοκιμασω με βαση θωρακα και τη βαση του κρανους που πιστευω ειναι πολυ καλυτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο λόγος που δεν έβαλα την κάμερα στο ντεπόζιτο βλέπω είναι ίδιος με σένα Στέλιο.Βλέπει μόνο το τιμόνι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να και η δικη μου αποπειρα για στηριξη στο τεποζιτο, ωραιο πλανο αλλα ποοοοολυ κραδασμος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε γμτ, την εβαλα στο πιο ψηλο σημειο που μπορουσα, μπροστα απο την ταπα (γενικα το sd εχει ψηλο τεποζιτο), τελικα μαλλον πρεπει να παρω μια βαση κρανους, γιατι εκει παροτι ωραιο πλανο πρακτικα ειναι αχρηστο το βιντεο

παντως αν ειναι χαμηλα χρησιμοποιηστε τις προεκτασεις που εχει να ερθει πιο ψηλα(βεβαια αυτο ισως χειροτερεψει το φαινομενο των κραδασμων)

Τροποποιήθηκε από τον Gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασ'τα να πανε Μακη, αν εβαζα τη βαση μπροστα απο την ταπα τοτε εβλεπα μονο κοντερ και ουρανο.

Γιωργη, φαντασου οτι εβαλα την βαση στο ντεποζιτο με ενα μονο κομματι εξτρα και ειχα τοσους κραδασμους, με ακομα ενα ή περισσοτερα κομματια θα δειχνει 10 ριχτερ και βαλε...

Εβαλα στο youtube να γινει σταθεροποιηση εικονας σε νεο βιντεο και μολις τελειωσει η επεξεργασια θα το ποσταρω εδω, να δω τί χανουμε απο αναλυση και αν εχει αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον χειροτερα θα βγει, το ειχα κανει κ εγω μια φορα και δεν μου αρεσε καθολου το αποτελεσμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρή Λουλού στην αρχή είπα που πάει χωρίς γάντια ο Στελάκος μου, θα παγώσουν τα χεράκια του.

Μετά παρατήρησα το ανύπαρκτο μπουφάν και την έλλειψη κράνους, θα σε βαρέσω ρε που θες 160άρες ακράνωτος.

ΥΓ Ωραία δουλεύει το μοτέρ και μην κάνεις σταθεροποίηση youtube τα κάνει χειρότερα συνήθως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ωραια ιδεα για τη βαση, ειχα δει στο gsr του Αλομπαρ, οπου εβαλε την βαση στο ψυγειο.

Εφοσον εχω βαση θωρακα για ληψη σαν του Γιωργου-Gee, εχω βαση κρανους, οποτε λεω να την βαλω και γω πανω στο ψυγειο ή στα καπακια απο το φιλτροκουτι ή θα δοκιμασω τί πλανο δινει και αν βολευει, στο πλασιο εκει που φαρδαινει πισω απο το μοτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μωρή Λουλού στην αρχή είπα που πάει χωρίς γάντια ο Στελάκος μου, θα παγώσουν τα χεράκια του.

Μετά παρατήρησα το ανύπαρκτο μπουφάν και την έλλειψη κράνους, θα σε βαρέσω ρε που θες 160άρες ακράνωτος.

ΥΓ Ωραία δουλεύει το μοτέρ και μην κάνεις σταθεροποίηση youtube τα κάνει χειρότερα συνήθως.

100% ορατοτητα γυρω, μεσημεριανες ωρες και μηδεν κινηση περαν απο το κτελ.

Ζεστουλα ειχε, κωλοβαρουσα πισω στην αυλη, οποτε λεω δεν κανω μια δοκιμη την καμερα?? :grin:

Για αυτο πηρα μονο τα κλειδια της μηχανης... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή και εγώ την σκέφτομαι σοβαρά την SJ4000, από βεντούζα τί παίζει και πόσο ασφαλής είναι (για βεντουζάρισμα ας πούμε στα πλαινά φέρινγκ ή από την εμπρός πλευρά της ζελατίνας).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεντούζες Παναγιώτη δεν έχει στην συσκευασία και δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνουν στην θέση τους όταν θα ανεβάζεις ρυθμό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα Μάκη, γι' αυτό ζητάω και την γνώμη όσων πιθανόν έχουν πάρει κάποια του εμπορίου. Η σκέψη μου είναι πρώτα να την δοκιμάσω με κάποιο βάρος ίσο με την κάμερα να δω αν αντέχει και μετά να βάλω την κάμερα επάνω. Όμως το σίγουρο είναι πως χρειάζομαι πολύ καλής ποιότητας βεντούζα. Τα μηχανάκια μου έχουν ευτυχώς πολύ πλαστικό που θα μπορούσε να βρεθεί σημείο καλής εφαρμογής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα