Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Ετσι για να σας τσιγκλισω λιγο!!! Το z800 βγαζει ιδια ροπη σχεδον με το mt09. 88nm το μτ με 850cc και 83nm το Ζ με 800cc Αν τα κανουμε σε ιδια αναλογια μετατρεποντας τα στα 1000cc το Ζ βγαζει οριακα μεγαλυτερη ροπη με 103.75 στα 1000cc ενω το ΜΤ09 με 103.5 Αρα για ποια τρικυλινδρα και ποια οργη μιλατε κυριοι????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Το θεμα ειναι που τα βγαζει και πως τα βγαζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Όμορφα, αυτό είναι μια απλή επιφανειακή ανάλυση! Ναι για ένα πολύ μικρό φάσμα στροφών μπορεί να βγάζει ίδια μέγιστη τιμή ροπής το 4k με το 3k αλλα αν μελετήσεις τις καμπύλες θα δεις ότι το 3k είναι πιο γεμάτο σε μεγαλύτερο φάσμα στροφών. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Τα διαγραμματα που μπορεσα να βρω για τα μηχανακια με λιγο προχειρο ψαξιμο ειναι αυτα. Στο κατω ειναι συγκριση z800 με z750. Δεν μου φαινεται να εχουν τοσο μεγαλες διαφορες. Κατω απο τις 3000 φαινεται να ειναι η μεγαλυτερη τους διαφορα. Βεβαια δεν ξερω κ ποσο σωστο ειναι να βασιστουμε σε 2 διαγραμματα τα οποια εχουν γινει σε διαφορετικα δυναμομετρα με διαφορετικες συνθηκες αλλα κουβεντα να γινεται :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 περα απο τον κινητηρα εχουν και 40κιλα διαφορα ομως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Κανονίστε να βάλω τον τιμωρό των 3κύλινδρων.... Και είναι 4c..... Δικαστής και βάλε. Στη Χάγη :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα διαγραμματα που μπορεσα να βρω για τα μηχανακια με λιγο προχειρο ψαξιμο ειναι αυτα. Στο κατω ειναι συγκριση z800 με z750. Δεν μου φαινεται να εχουν τοσο μεγαλες διαφορες. Κατω απο τις 3000 φαινεται να ειναι η μεγαλυτερη τους διαφορα. Βεβαια δεν ξερω κ ποσο σωστο ειναι να βασιστουμε σε 2 διαγραμματα τα οποια εχουν γινει σε διαφορετικα δυναμομετρα με διαφορετικες συνθηκες αλλα κουβεντα να γινεται :P Λοιπόν για να μην μπερδευόμαστε και να μην παρανοούμε. Δείτε και κρίνετε μονοι σας. Στις 3000rpm το MT έχει ήδη μεγαλύτερη απο την μέγιστη ροπή που βγάζει το Z800 στις 8000rpm! (8.5m.kg ,δεξιά κάθετη στήλη ) Το MT είναι με πράσινο. Το μπλε είναι το FZ8 και κόκκινο το 675 (Δεν γνωρίζουμε μέγιστες ιπποδυνάμεις για κανένα γιατί είναι περιορισμένα στα 106 άλογα. Γαλλικός νομος. Oι δυναμομετρήσεις είναι και οι δυο Γαλλικές. Εξού και οι ίδιες μέγιστες τιμές για όλα.) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2015 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Ναι σ αυτο το διαγραμμα που βρηκες φαινεται καλυτερα η διαφορα ;) Αν και πιστευω η πιο σημαντικη διαφορα στα μηχανακια ειναι τα 40 κιλα παρα η διαφορα στην ροπη χαμηλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Εχω προκαλεσει το χαος :P xaxaxaxaxa :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Aνοιξε τόπικ στα Ευχαριστα καλυτερα να ευχηθούμε για το μοτόρι, βγάλε και φώτο απ όλες τις μεριές να φαίνεται καλά να δούμε πως ειναι το σύνολο και εμεις που δεν εχουμε πετύχει κανένα τετοιο στο δρομο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 πω το μηχανακι ειναι ερωτας <3 οσο το βλεπω το ψηνω περισσοτερο. guys να ρωτισω κατι ?? στο στρωσιμο πειραζει να αλλαχθει η εξατμιση η πρεπει να περιμενω πρωτα ?? sc project και τα μυαλα στα καγκελα !!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Αστο να στρωσει πρωτα... Επισης δε ξερω πως θα δουλεψει φιμωμενο με την εξατμιση κιολας... ΥΓ.Λεφτα για abs δεν υπηρχαν,αλλα για εξατμιση υπαρχουν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 δε το χω παρει ακομα :3 και αν το παρω θα παρω ME TA ABS ΕΝΟΕΙΤΑΙ! απλα οποιος παρει αυτη την μηχανη πρεπει να την κρατησει για πολλα πολλα χρονια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 Αστο να στρωσει πρωτα... Επισης δε ξερω πως θα δουλεψει φιμωμενο με την εξατμιση κιολας... ΥΓ.Λεφτα για abs δεν υπηρχαν,αλλα για εξατμιση υπαρχουν... Μηπως τον μπερδεψες με εμενα ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Το έψαχνα καιρό, τελικά μου έδωσε την απάντηση κάτοχος z800e (ελεύθερο στα 70kw) 237km/h τελική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ταχύμετρο ή GPS? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ταχύμετρο ή GPS? Στα σοβαρά το ρωτάς ; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία η τελική σε γυμνό. Πρώτα "τελικιάζει" ο αναβάτης. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Εγω παντως στα 210+ του δικου μου,μια χαρα κυριος ειμαι... οποτε εχει νοημα.μπας και στα φερινγκατα πας πολλες παραπανω φορες με 250? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 μπας και στα φερινγκατα πας πολλες παραπανω φορες με 250? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 σφηνες κανεις με 250,τερμα δεξια τερμα αριστερη καμια σχεση ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Παντως τα 237 σε γυμνο στα 95 αλογα , με 230 κιλα βαρους νομιζω ειναι μια χαρα ;) Δεν εχω βεβαια αποψη ακομα γιατι ειμαι στο καταραμενο στρωσιμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontopidisalexandrosmagkas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 η τελικη του ζ800ε εινα υπεραρκετηη!!!!!!!!!!!!!!!αν θες υπερβολικες ταχυτητες η γνωμη μου ειναι οτι αναγκαστικα πας σε supersport στους ελληνικους δρομους ειναι αρκετα δυσκολο να τελικιασεις μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Δύσκολο ΔΕΝ είναι... Επικίνδυνο είναι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 η τελικη του ζ800ε εινα υπεραρκετηη!!!!!!!!!!!!!!!αν θες υπερβολικες ταχυτητες η γνωμη μου ειναι οτι αναγκαστικα πας σε supersport στους ελληνικους δρομους ειναι αρκετα δυσκολο να τελικιασεις μηχανη Αναλογα τι Ελληνικο δρομο εννοεις... Αν εννοεις επαρχιακο δρομο μιας λωριδας ανα κατευθυνση και μεσα στις στροφες ναι δυσκολο. Αν εννοεις αυτοκινητοδρομο τυπου εγνατιας οδου κλπ, πανευκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες