tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Μίλησα με τον Κοσμά και λέει πως δεν πατάει ψυχή , γιατί κάτι κ@λόπαιδα διαδίδουν πως έκλεισε. Δεν έκλεισε ρε σεις. Συστεγάζεται με τον Γκρίζλλλλυς απέναντι από τα κοιμητήρια. Αλλά δεν μου είπε ποιά κοιμητήρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Ένα μέρος είναι ΤΑ κοιμητήρια. Τα υπόλοιπα είναι τάχα μου... Χαχαχαχαχ Ντεμεκ κοιμητήρια. Χαχαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Ειστε γελοιοι.. Εγω εψαχνα στα σοβαρα ενα θεμα που με απασχολουσε και το καταστρεψατε στις τελευταιες τρεις σελιδες.. Και η ανωριμοτητα εχει τα ορια της. Στην τελικη εβγαλα λαστιχο να την πλυνω κατω απτο σπιτι και ηρθε ο ιδιος ο γκριζλυς να με βοηθησει και μου εφερε και κολυβα απτα Νεκροταφεια.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Ειστε γελοιοι.. Εγω εψαχνα στα σοβαρα ενα θεμα που με απασχολουσε και το καταστρεψατε στις τελευταιες τρεις σελιδες.. Και η ανωριμοτητα εχει τα ορια της. Στην τελικη εβγαλα λαστιχο να την πλυνω κατω απτο σπιτι και ηρθε ο ιδιος ο γκριζλυς να με βοηθησει και μου εφερε και κολυβα απτα Νεκροταφεια.. Είσαι χαζός! Πάντως για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, το παιδί από το Grizzlies, είναι πολύ καλός. Κώστα τον λένε. Για να τον αναγνωρίσετε πιο εύκολα εσείς που δεν τον ξέρετε και μπορεί να πάτε τζάμπα στα νεκροταφέια, βάζω φωτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Καλά ρε. Αυτός είναι κουφός. Πως θα με ακούει όταν του μιλάω;;; Χαχαχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Πήγαμε και στον Grizzly πολύ καλός για 5€ έχει και σταντάκι. Προσέχει και εκείνος ψυγείο κτλ. Αλλά πλεόν και αυτός θέλει με ραντεβού : 698 630 0176 - Δημήτρης για να κλείσετε ραντεβού να πάτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 πηγα και γω τις προαλες στον grizzly πολυ καλος και σουπερ τα 5 ευρω το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει τον προγραμματισμο στα ραντεβου που ειχε πχ ο κοσμας και δεν ειναι τοσο φιλικος με τον κοσμα πχ λεγαμε διαφορα μοτοσυκλετιστικα και μη μεχρι να πλυνει το θεριο μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2015 Ξέρει? Την αγαπάει την μηχανή μου όσο εγώ? Έτσι ήταν ο Κοσμάς και όταν καταλάβαινε ότι ξέρεις απο μηχανες σου την κέρωνε και σου γυάλιζε τους λαιμούς της εξάτμισης για δώρο έστω και αν έπαιρνε χρόνο αρκετό. Το πλύσιμο είναι ιεροτελεστία και παρακαλώ τους μοδερατορες να απαλλάξουν από το φόρουμ όσους έμειναν ευχαριστημενους από τον Grizzly και τον οποιοδήποτε Grizzly. Άντε για να τελειώνει το αστείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 πηγα και γω τις προαλες στον grizzly πολυ καλος και σουπερ τα 5 ευρω το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει τον προγραμματισμο στα ραντεβου που ειχε πχ ο κοσμας και δεν ειναι τοσο φιλικος με τον κοσμα πχ λεγαμε διαφορα μοτοσυκλετιστικα και μη μεχρι να πλυνει το θεριο μου :D δεν διαφωνώ καθόλου,όντως ήταν πολύ "ξερός" και δεν σε μιλούσε καν ,αλλά στην τελική την δουλειά του κάνει. Από εκεί και πέρα Κοσμάς ΔΕΝ ήταν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Σύντομα θα επαναλειτουργησει το dirty girl κάτω από άλλη διεύθυνση και θα πλενει και αυτοκίνητα και ξερά 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Σύντομα θα επαναλειτουργησει το dirty girl κάτω από άλλη διεύθυνση και θα πλενει και αυτοκίνητα και ξερά Όταν ανοίξει πώς θα το βρω? Μπορούμε να συναντηθούμε κάπου να πάμε παρέα? Στη συνάντηση πώς θα σε γνωρίσω? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 Όταν λες σύντομα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelakis1914 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Το πρώην μαγαζί του Κοσμά πάντως είναι εντελώς άδειο εδώ και μήνες με το ενοικιάζεται ακόμα στα τζάμια. Αν γίνει κάτι καινούριο, ίσως γίνει σε κάποιο άλλο χώρο γιατί εκεί στον παλιό δεν υπάρχει καμία κινητικότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Έχουμε τηλέφωνο για αυτόν στην Μαραθώνος?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Μετα από εναν χρόνο εχουμε και καποια αλλη προταση ή μενουμε στους grizzly και μαραθωνος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Διπλα στην ΕΛΜΑ στην καραολη στον ευοσμο, καναν πολυ καλη δουλεια παρα το ατυχημα που ειχαμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Μετα από εναν χρόνο εχουμε και καποια αλλη προταση ή μενουμε στους grizzly και μαραθωνος;Για μένα κανένας από τους 2. Στον grizzly έχω πάει 3-4 φορές. Από εκεί που μένεις είναι 20+ χλμ. 'Οσες φορές το πήγα ποτέ δεν άφησε το μοτέρ να κρυώσει τελείως. Σαν πλύσιμο είναι καλός αλλά όχι κάτι φοβερό για να αξίζει να κάνεις τόσα χλμ.Στην μαραθώνος έχω περάσει και από εκεί 3-4 φορές. Κάθε φορά μου λένε ότι πρέπει να αφήσω την μηχανή για 2-3 ώρες γιατί μπορεί να σκάσει πλύσιμο από την Yamaha απέναντι (έλεος). Φυσικά δεν την άφησα οπότε δεν έχω γνώμη για το πόσο καλός είναι.Τελευταία φορά την πήγα στο Kaoil στην Αγ. Δημητρίου. Ήμουν και εγώ διστακτικός αλλά αυτός που την έπλυνε ήταν και εκείνος μηχανόβιος και ήξερε τι να προσέξει. Ασχολήθηκε πολύ ώρα αν και στο στέγνωμα θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν ξέρω όμως τι σαπούνια χρησιμοποιούν και αν θα είναι φιλικά στην μοτο. Από την άλλη ούτε στο grizzly είδα να έχουν διαφορετικό για αυτοκίνητο και μηχανές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για μένα κανένας από τους 2. Στον grizzly έχω πάει 3-4 φορές. Από εκεί που μένεις είναι 20+ χλμ. 'Οσες φορές το πήγα ποτέ δεν άφησε το μοτέρ να κρυώσει τελείως. Σαν πλύσιμο είναι καλός αλλά όχι κάτι φοβερό για να αξίζει να κάνεις τόσα χλμ.Στην μαραθώνος έχω περάσει και από εκεί 3-4 φορές. Κάθε φορά μου λένε ότι πρέπει να αφήσω την μηχανή για 2-3 ώρες γιατί μπορεί να σκάσει πλύσιμο από την Yamaha απέναντι (έλεος). Φυσικά δεν την άφησα οπότε δεν έχω γνώμη για το πόσο καλός είναι.Τελευταία φορά την πήγα στο Kaoil στην Αγ. Δημητρίου. Ήμουν και εγώ διστακτικός αλλά αυτός που την έπλυνε ήταν και εκείνος μηχανόβιος και ήξερε τι να προσέξει. Ασχολήθηκε πολύ ώρα αν και στο στέγνωμα θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν ξέρω όμως τι σαπούνια χρησιμοποιούν και αν θα είναι φιλικά στην μοτο. Από την άλλη ούτε στο grizzly είδα να έχουν διαφορετικό για αυτοκίνητο και μηχανές. Πηγα μαραθωνος σημερα και μου ειπε το ιδιο. "Θα μου την αφησεις Σαββατο εννια το πρωι και θα σε παρω οταν ειναι ετοιμη γιατι αμα σκασει κανενας που θελει βιολογικο στο αμαξι, ε δεν μπορω να του πω οχι"... Θεουλης...Κατα τα αλλα ευγενεστατος.Απο αυτα που μου λες καταλαβαινω οτι τζαμπα κοπος. Ε, θα την πλυνω μονος να γουσταρω κιολας. Εμενα πιο πολυ το κερωμα με απασχολει γι'αυτο ηθελα να παω σε καποιον "επαγγελματια".Θα δω πως μπορω να το κανω μονος αμα ειναι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Πηγα μαραθωνος σημερα και μου ειπε το ιδιο. "Θα μου την αφησεις Σαββατο εννια το πρωι και θα σε παρω οταν ειναι ετοιμη γιατι αμα σκασει κανενας που θελει βιολογικο στο αμαξι, ε δεν μπορω να του πω οχι"... Θεουλης...Κατα τα αλλα ευγενεστατος.Απο αυτα που μου λες καταλαβαινω οτι τζαμπα κοπος. Ε, θα την πλυνω μονος να γουσταρω κιολας. Εμενα πιο πολυ το κερωμα με απασχολει γι'αυτο ηθελα να παω σε καποιον "επαγγελματια".Θα δω πως μπορω να το κανω μονος αμα ειναι.Για κέρωμα κλπ το ίδιο θα σου πει και ο grizzly (να την αφήσεις δηλαδή και να την πάρεις μετά από κάποιες ώρες). Καλύτερα μόνος σου αφού έχεις τον χώρο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Που είσαι dirty...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Που είσαι dirty.........που εχω ντέρτια. Κερι παιζει να βρισκω στο praktiker; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Το καλύτερο πλύσιμο - γυάλισμα που έχω κάνει το έκανα μόνος μου. Κρέμα γυαλίσματος και χοντρό κερί και τελείωσες άλλα θελει ώρα και όρεξη το όλο θέμα. Τα παραπάνω τα πείρα από το praktiker αλλά έχει από ένα δεκάρικο το καθένα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 καναν πολυ καλη δουλεια παρα το ατυχημα που ειχαμε.Τι συνέβη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Με το πιεστικο ξεβαψε λιγο το φτερο μπροστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες