o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σήμερα είμαι στενοχωρημένος, χαλασμένος, πείτε το όπως θέλετε, γενικά δεν έχω κέφια γιατί εκτός διαφόρων άλλων αναλογίζομαι το κράνος που είχα αγοράσει το Δεκέμβρη, ολοκαίνουργιο και είμαι στο σημείο να αναρωτιέμαι αν έπρεπε και γιατί... Το λοιπόν...έκανα το λάθος (;) να αγοράσω το κράνος από το stelpet. Ένα γκρίζο Vester VS70 http://www.stelpet.g...nos-vester-vs70 για το λοιπόν το οποίο είναι ένα αρκετά υποσχόμενο κράνος, τουλάχιστον από άποψη προδιαγραφών. Για να μην κακολογούμε άδικα. Κέλυφος απο fiberglass, ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ, όμοργο εμφανισιακά για μένα, αθόρυβο, και στην αρχή που το πήρα είχε και καλή εφαρμογή. ΑΛΛΑ. κάπου εδώ αρχίζουν τα αλλά. 1ον) Όσο έχω ψάξει, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στο ίντερνετ αυτή η φίρμα. Ούτε καν σα φίρμα. ούτε κάν τον στελπετ δε μου βγάζει στην αναζήτηση. 2ον και κυριότερον) Μετά από 5 μήνες, η εφαρμογή του έχει γίνει ύποπτη. Θα έλεγα δε, ότι σίγουρα έχει πάρει ένα νούμερο. Δεν εφαρμόζει όπως εφάρμοζε και με το χέρι μπορείς εύκολα να το μετακινήσεις στο κεφάλι μου. Στην κίνηση, ακόμα και με μεγάλες ταχύτητες, δεν κουνιέται. Το ότι έχει ανοίξει όμως, είναι γεγονός. Ενδεικτικά, μπαίνει πολύ άνετα πλέον, ας πούμε. Είναι φυσιολογική αυτή η διεύρυνση, για 5 μήνες καθημερινής (χωρις υπερβολή) χρήσης; Θαρρώ πως όχι. Δεν έχει λογική να παίρνεις ένα κράνος και σε 5 μήνες να χρειάζεται να το αλλάξεις. 3ον) Πάσχει από ποιότητα στο φινίρισμα. Το πήρα σε γυαλιστερό γκρίζο. Μετά απο μια χαζή πτώση που είχε από τα γκριπ, αμέσως ξεφλούδισε στο σημείο του χτυπήματος και ένα κομμάτι μεγέθους κέρματος 10 λεπτών περίπου, ξεκόλλησε. Σε ένα χτύπημα απο χαζό χειρισμό, παρόμοιο μεγέθους κομμάτι χρώματος ξεκόλλησε από την περιοχή πάνω από τη ζελατίνα. Σημειωτέον ότι το χτύπημα που μάλλον έφαγε μπροστά, δεν ήταν ισχυρό (τόσο ώστε να μην μπορώ να θυμηθώ που έγινε) και η πτώση από το γκρίπ έχει μια καθορισμένη ισχύ (που όλοι την ξέρουμε φαντάζομαι) Κυρίως για το θέμα της εφαρμογής, με έχει βάλει σε σκέψεις. Για το επιπλέον θέμα του χρώματος, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κράνος ισως είναι επικίνδυνη -πρωτίστως- για την τσέπη και το επισημαίνω. Αλλά: είμαι λάθος; μήπως δεν ξέρω κάτι καλά; Για την εφαρμογή του εσείς τι λέτε; Να κοιτάξω για κάτι άλλο; Να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Δοκίμασέ το φορώντας μια μπαλακλάβα. Αν σφίξει έχει καλώς,αλλοιώς αλλαγή γιατί στα πολλά γκάζια θα τείνει να σου φύγει από το κεφάλι και θα σε ξαφνιάσει δυσάρεστα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Να εχει ανοιξει τοσο πολυ σε διαστημα 5 μηνων θα πρεπει τα μαξιλαρια να ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας. Ασε που σαν μαρκα δεν την εχω ακουσει καν και δε μπηκα και στο κοπο να ψαξω αφου το εκανες ο ιδιος. Οταν αγορασα το δικο μου το εψαξα πολυ εδω στο φορουμ και σε αυτα τα χρηματα (110 ευρω) το κρανος ειναι απαιχτο. Θεωρω οτι εκανες λαθος η βιαστικη επιλογη. Αυτοι που σου το πουλησαν τι σου ελεγαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 σωστος ο Νικολας,βαλε μια τετοια κ αρχισε να μαζευεις για το επομενο. τωρα ξερεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 το ότι μπαίνει εύκολα δε λέει κάτι.Εμένα και το Grid και πλέον το Rpha μπαίνουν πανεύκολα,αλλά στην οδήγηση δεν έχουν ουδέν θέμα... τα υπολοιπα όμως που λες είναι λίγο τραγικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Δυστυχώς ότι λέει ο Νικόλας.....όχι ΔΕΝ δικαιολογείται φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 αυτο που θα με ανηχυχουσε ειναι οτι ενα κρανος που εχει τοσα πολλα υποπτα σημεια θα μου αφηνε πολλες υποψιες στο θεμα της ασφαλειας εγω προσωπικα μετα απο ολα αυτα που διαβασα θα ειχα αρχισει ηδη να μαζευω λεφτα για το επομενο παρεπιμπτοντως στο stelpet μια φορα εχω παει πριν 6-7 χρονια περιπου, με πιασαν κοροιδο καθως ημουν εντελως απειρος και δεν ξαναπαω ουτε να παρω ωτοασπιδες, μακαρι να μπει λουκετο αυριο για μενα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Να εχει ανοιξει τοσο πολυ σε διαστημα 5 μηνων θα πρεπει τα μαξιλαρια να ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας. Ασε που σαν μαρκα δεν την εχω ακουσει καν και δε μπηκα και στο κοπο να ψαξω αφου το εκανες ο ιδιος. Οταν αγορασα το δικο μου το εψαξα πολυ εδω στο φορουμ και σε αυτα τα χρηματα (110 ευρω) το κρανος ειναι απαιχτο. Θεωρω οτι εκανες λαθος η βιαστικη επιλογη. Αυτοι που σου το πουλησαν τι σου ελεγαν; φίλε φαινόταν ότι ο ο πωλητής μου έσπρωχνε το vester. Κυρίως επικαλέστηκε το fiberglass του κελύφους για να με απομακρύνει από το mt revenge (ναι, προσπαθούσε να με απομακρύνει πάση θυσία απο mt). Ανενημέρωτος λοιπόν και εγώ τότε, έτσι κάπως πήγα στο vester. Δοκίμασέ το φορώντας μια μπαλακλάβα. Αν σφίξει έχει καλώς,αλλοιώς αλλαγή γιατί στα πολλά γκάζια θα τείνει να σου φύγει από το κεφάλι και θα σε ξαφνιάσει δυσάρεστα. σφίγγει Νίκο, το δοκίμασα. αυτο που θα με ανηχυχουσε ειναι οτι ενα κρανος που εχει τοσα πολλα υποπτα σημεια θα μου αφηνε πολλες υποψιες στο θεμα της ασφαλειας εγω προσωπικα μετα απο ολα αυτα που διαβασα θα ειχα αρχισει ηδη να μαζευω λεφτα για το επομενο παρεπιμπτοντως στο stelpet μια φορα εχω παει πριν 6-7 χρονια περιπου, με πιασαν κοροιδο καθως ημουν εντελως απειρος και δεν ξαναπαω ουτε να παρω ωτοασπιδες, μακαρι να μπει λουκετο αυριο για μενα... για αυτό ρε συ Γιώργο έχω χαλαστεί γιατί θέλω να νομίζω ότι ξέρω κάτι παραπάνω και ότι αγοράζω κάτι ποιοτικό όταν κάνω αγορές και στην προκειμένη περίπτωση μάλλον τα κλαίω. Βέβαια αν δεν πάθεις, δε θα μάθεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Για μενα στο θεμα εξοπλισμος αναβατη και προστασιας αυτου ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.. καλυτερα να "κοβουμε" απο καπου αλλου (αν δεν μας φτανουν) απο το συνολικο budget που εχουμε παρα απο τον εξοπλισμο.. Νομιζω πως πλεον σου εχει γινει μαθημα.. Με το καλο το νεο κρανακι.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) κρατα το vester για να υπαρχει ενα κρανακι για τυχον δευτερο ατομο που θ' ανεβει στο μηχανακι και παρε ενα κρανος (οχι απαραιτητα ακριβο) που να ειναι μια σοβαρη και καταξιωμενη μαρκα... μια προταση για να μην σου φυγουν πολλα λεφτα και να παρεις ενα κρανακι που ειναι καλυτερο και απο το MT περνα μια βολτα απο τον Χρηστο (motopissaris)...εχει φερει KBC κρανη (απο stock) και τα δινει 50€ το κομματι τον βρισκεις εδω > http://www.motopissaris.gr/contact-us τα κρανακια > http://www.motopissa...E%BD%CE%B7/KBC/ διαβασε επισης και εδω >>> http://www.mrbike.gr...i-kai-poso.html και μην στενοχωριεσαι...ξερεις ποσα λεφτα εχουμε πεταξει οι περισσοτεροι μεχρι να μαθουμε? (οχι μονο στα κρανη) Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον ghostkon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 κρατα το vester για να υπαρχει ενα κρανακι για τυχον δευτερο ατομο που θ' ανεβει στο μηχανακι και παρε ενα κρανος (οχι απαραιτητα ακριβο) που να ειναι μια σοβαρη και καταξιωμενη μαρκα... μια προταση για να μην σου φυγουν πολλα λεφτα και να παρεις ενα κρανακι που ειναι καλυτερο και απο το MT περνα μια βολτα απο τον Χρηστο (motopissaris)...εχει φερει KBC κρανη (απο stock) και τα δινει 50€ το κομματι τον βρισκεις εδω > http://www.motopissaris.gr/contact-us τα κρανακια > http://www.motopissa...E%BD%CE%B7/KBC/ διαβασε εδω >>> http://www.mrbike.gr...i-kai-poso.html και μην στενοχωριεσαι...ξερεις ποσα λεφτα εχουμε πεταξει οι περισσοτεροι μεχρι να μαθουμε? (οχι μονο στα κρανη) σαφώς θα το κρατήσω, όπως είχα κάνει και με την προηγούμενη αθλιότητα που είχα (εκείνο ήταν ντάξει ) χμμμ και είχα πετύχει τον Χρήστο στο ξεπούλημα του μότοφασιον στους Αγίους Αναργύρους...conspiracy theories anyone? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 το αφρωδες εχει κατσει.Δοκιμασε να το αφησεις μια νυχτα μεσα σε κρυα σαπουναδα με λιγο μαλακτικο να δεις αν επανελθει κομματακι Το ξεφλουδιασμα του χρωματος μετα απο πτωση το βλεπεις και σε πολυ πιο ακριβα κρανη ,δεν αποτελει ντε και καλα κριτηριο ποιοτητας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Για 125ε μην χαλιέσαι και γενικά μην χαλιέσαι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) πάρε κάτι να έχεις ασφάλεια, τόσα θέματα έχουν ανοίξει εδώ και αν μη τι άλλο έχεις πολλές επιλογές. Την μάρκα αυτή ούτε εγώ την βρήκα. Είχα φθηνίάρικο κράνος (Zeus) και δεν χαλάρωσε σε 5 μήνες αλλά σε 1 χρόνο και όταν κουτούλησα σε αμάξι δεν είχε τα προβλήματα του δικού σου πάρε να χεις http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/69972 Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον CIVIL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Δεν αποκλείεται να είναι απλά ένα κινέζικο κράνος το οποίο έγινε εισαγωγή από Κίνα, βαφτίστηκε Vester και πωλείται στην τοπική αγορά. Έτσι δεν υπάρχει ούτε site επίσημο, ούτε εταιρεία, ούτε τίποτα. Κράνος όχι ότι να ναι παιδιά. Είναι επένδυση για τη σωματική μας ακεραιότητα και αγοράζουμε πάντα κάτι επώνυμο και στο μέγιστο των χρημάτων που μπορούμε να διαθέσουμε. Ούτως ή άλλως δεν το αλλάζουμε και κάθε χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 πάρε κάτι να έχεις ασφάλεια, τόσα θέματα έχουν ανοίξει εδώ και αν μη τι άλλο έχεις πολλές επιλογές. Την μάρκα αυτή ούτε εγώ την βρήκα. Είχα φθηνίάρικο κράνος (Zeus) και δεν χαλάρωσε σε 5 μήνες αλλά σε 1 χρόνο και όταν κουτούλησα σε αμάξι δεν είχε τα προβλήματα του δικού σου και εγω εχω ενα zeus εδω και δυο χρονια. το φοραω σε συγκεκριμενες περιπτωσεις (γιατι εχω το shark) και ουτε εμενα εχει ανοιξει.. και να φανταστεις βαζω και μπαλακλαβα μαλλινη πολλες φορες απο μεσα και ζοριζεται αλλα δεν ανοιξε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 xlapatsa δε με προβληματιζει τοσο αυτο που λες οτι ανοιξε οσο του οτι το ψαξα ετσι στα γρηγορα στον γκουγκλη και βρηκα αναφορα σ αυτο μονο απ το steplet...... Ξες που παει το μυαλο μου? Εισαγωγη δικια του απο κινα με τυπωμενο το Vester κ καλα.... Αν ετσι εχει η ιστορια τοτε φιλε μου καλυτερα να το πεταξεις κ να βαλεις στο κεφαλι σου κατι αλλο με καποια κριτηρια ασφαλειας. Εχεις δει κατι βιντεακια που τεσταρουν κινεζικα κρανη 20δολαριων? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 xlapatsa δε με προβληματιζει τοσο αυτο που λες οτι ανοιξε οσο του οτι το ψαξα ετσι στα γρηγορα στον γκουγκλη και βρηκα αναφορα σ αυτο μονο απ το steplet...... Ξες που παει το μυαλο μου? Εισαγωγη δικια του απο κινα με τυπωμενο το Vester κ καλα.... Αν ετσι εχει η ιστορια τοτε φιλε μου καλυτερα να το πεταξεις κ να βαλεις στο κεφαλι σου κατι αλλο με καποια κριτηρια ασφαλειας. Εχεις δει κατι βιντεακια που τεσταρουν κινεζικα κρανη 20δολαριων? κάτι τέτοιο παίζει μάλλον Πέτρο...αν και το κρανάκι φέρει αυτοκόλλητο ecer 05. Για αυτό έκανε τα πάντα για να πάρω αυτό.έδιτ: και η φάση είναι ότι παίζει νά χεις πολύ δίκιο...η εκτύπωση στο κράνος είναι πιξελαρισμένη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Το ecer05 τι ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 η πιστοποίηση που πρέπει να χει κάθε κράνος υποτίθεται για να μπορεί να κυκλοφορεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μαλιστα..,αλλα ρε φιλε δε παιζει πουθενα το κρανος ουτε σε φωτο Μπηκα λιγο κ στο sharp helmet tests που εχει παρα πολλες μαρκες κ δεν... Δυστυχως ρε φιλε βρωμαει κινεζια,μακαρι να κανω λαθος.. επειδη ανοιγει κι ο καιρος τωρα κ φανταζομαι θα κυκλοφορεις κ πιο πολυ βρες κανα κρανακι με οσα μπορεις να διαθεσεις να φυλας το κεφαλι σου.. Και μη μασας ολοι την εχουμε πατησει(κ αρκετες φορες) σε αγορα Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YorgosA 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα Απο τη Vester εχω αγορασει χούφτες για τον χειμώνα με τις οποίες όχι απλα είμαι ικανοποιημένος για την ποιότητα τους αλλά δεν τις έχω βγάλει ακόμη! Επίσης από την Vester εχω παρει και μια "ποδιά" και αυτή καλης ποιότητας. Τωρα για το κράνος ειλικρινα τι περιμενεις σε τετοιες τιμές? Με 125ευρώ είναι η πιο χαμηλή κατηγορία "ασφαλούς κράνους" που κυκλοφορεί στην αγορά. Για την εφαρμογή εχω πάρει ένα MT των 80ευρώ ανοιχτό και με Balaglava ή κουκουλα απο την Nike ζακετα είναι οκ. Τον χειμώνα που είχα και την Balaglava και την κουκούλα έπρεπε να επιλέξω ενα απο τα δύο γιατι το κεφάλι είχε σφηνώσει στο κράνος... ;-) Επίσης καλές μαρκες με low budget είναι η NOLAN (ανοιχτό ή fullface) ίσως και η MT Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον YorgosA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palioxaraktiras 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν υπάρχει VESTER σαν εταιρεία. Είναι φασόν προιόντα που έρχονται από Κίνα και στην Αθήνα το stelpet τα βαφτίζει VESTER και τα πουλάει. Και βγάζει μεγαλύτερο κέρδος έτσι, γι' αυτό και η πολιτική της εταιρίας είναι να τα σπρώχνουν περισσότερο οι πωλητές. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον palioxaraktiras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μονο απ το steplet εμφανιζεται αυτη η μαρκα ομως....υποπτο... Με προλαβες... Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2014 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 ωωωωωωωωωωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ αρχίζουν τα όργανα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες