Jump to content
roussel

Θερμή παράκληση από έναν Χαρλεά

Recommended Posts

...ΒΛΑΚΑ γιατί φόραγες κράνος? :shock:

Γηράσκω αεί διαδασκόμενος....τόσα χρόνια αυτό δεν τόχω ξανακούσει ειλικρινά....να σε κοιτάξει περίεργα ναι....να σε πεί ΒΛΑΚΑ όμως όχι...

Τα λοιπά δεν χρειάζεται να σχολιαστούν για το ποιός είναι βλάκας κλπ, αυτά είναι αυτονόητα....

Φίλε Σάββα...ναι....Είχα κάνει και το ανάλογο θρεντ τότε...http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

Και γράψε λάθος,πριν κανα 1.5-2 εβδομάδες ήταν :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Mixalhs illusion

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περαστικα σας...και...

Θέλω να πω το εξής...ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΑΣ...

...αν με οσα ειπες,αλλαξεις γνωμη εστω και σε Ε-Ν-Α-Ν απο οσους ως σημερα νομιζαν οτι το κρανος ειναι για να μην μάς γραφουν οι μπατσοι...πιασανε τοπο τα οσα ειπες.-και το ΕΥΧΟΜΑΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοι που δεν φορουν εξοπλισμο δεν πρεπει να εχουν πεσει ποτε, αλλιως δεν μπορω να εξηγησω πως νιωθουν ατρωτοι. Μια χαζοπτωση με 40-50 να εχεις καταλαβαινεις με την μια τι μπορει να γλυτωσεις. Αλλιως μιλαμε τερμα κατεστραμενους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοι που δεν φορουν εξοπλισμο δεν πρεπει να εχουν πεσει ποτε, αλλιως δεν μπορω να εξηγησω πως νιωθουν ατρωτοι. Μια χαζοπτωση με 40-50 να εχεις καταλαβαινεις με την μια τι μπορει να γλυτωσεις. Αλλιως μιλαμε τερμα κατεστραμενους

Φίλε μου στο υπογράφω...Και να πέσουν ορισμένοι...Μυαλά δε θα αλλάξουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου στο υπογράφω...Και να πέσουν ορισμένοι...Μυαλά δε θα αλλάξουν...

Αξιοι της μοιρας τους, κριμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και καλή ανάρρωση! Ποτέ ξανά και μπράβο για το θέμα!

Πάντα κράνος τουλάχιστον!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα 5 πραγματα που σκέφτομαι πριν φυγω απο το σπιτι:

-χαρτιά,

-λεφτά,

-κινητό,

-κλειδιά,

-κρανος.

Αν έστω ενα απο αυτά δεν το πάρω, δεν πάω έξω.

Εκτός και αν ξέρω οτι δεν θα καβαλήσω, γιατί θα πιώ ή θα κάνω κάτι που δεν θα με αφήσει να οδηγήσω για πήγαινε-ελα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα 5 πραγματα που σκέφτομαι πριν φυγω απο το σπιτι:

-χαρτιά,

-λεφτά,

-κινητό,

-κλειδιά,

-κρανος.

Αν έστω ενα απο αυτά δεν το πάρω, δεν πάω έξω.

Γι'αυτο δεν θα παει ποτέ μπροστα η νεολαια... :online2long:

6)προφυλακτικα...(πουθενα στις must επιλογες...) :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτο δεν θα παει ποτέ μπροστα η νεολαια... :online2long:

6)προφυλακτικα...(πουθενα στις must επιλογες...) :crazy:

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται μίστερ... παντα υπάρχει στην κρυφή θηκη ενα durex...(οχι οτι κ οτι) :D

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται μίστερ... παντα υπάρχει στην κρυφή θηκη ενα durex...(οχι οτι κ οτι) :D

Οταν μιλαμε για ασφαλεια...ΤΙΠΟΤΑ δεν υπονοειται νεαρε μου... :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν μιλαμε για ασφαλεια...ΤΙΠΟΤΑ δεν υπονοειται νεαρε μου... :spiteful:

αμα ο αλλος δεν προσεχει που βαζει την υπογραφη του και το αλλο, ποιος τον φταιει?? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστηκα και γρηγορα να γινεται καλα οπως πριν το ατυχημα και οι δυο σας, μπορει να λεμε ολοι το αυτονοητο αλλα παντα κανουμε τη χαζομαρα εστω και για 100 μετρα να μην το φορεσουμε, κατα το 99,9% των μετακινησεων μου το φοραω, ελπιζω να μην την μου κατσει το αναθεματισμενο 0,1%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν μερικες βδομαδες, κι ενω δεν υπηρχε μερα που να βγηκα εξω χωρις κρανος, παω να ξεκινησω απ' το σπιτι και λεω... μωρε λες να μην παρω κρανος σημερα? Μια φορα ειναι σιγα... Αναβω τη μηχανη, τελευταια στιγμη το μετανιωνω, ξαναμπαινω μεσα και παιρνω το κρανος...

Ε, εκεινη τη μερα εγινε το κακο και το κρανος ηταν που με εσωσε... και την εβγαλα με ενα στουμπηγμενο ποδι μονο... Δεν προκειται να ξαναπερασει απ' το μυαλο μου ιδεα να καβαλησω χωρις κρανος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν μερικες βδομαδες, κι ενω δεν υπηρχε μερα που να βγηκα εξω χωρις κρανος, παω να ξεκινησω απ' το σπιτι και λεω... μωρε λες να μην παρω κρανος σημερα? Μια φορα ειναι σιγα... Αναβω τη μηχανη, τελευταια στιγμη το μετανιωνω, ξαναμπαινω μεσα και παιρνω το κρανος...

Ε, εκεινη τη μερα εγινε το κακο και το κρανος ηταν που με εσωσε... και την εβγαλα με ενα στουμπηγμενο ποδι μονο... Δεν προκειται να ξαναπερασει απ' το μυαλο μου ιδεα να καβαλησω χωρις κρανος...

:_hi:

Υ.Γ.(offtopic)(σορρυ ^_^ )

Νίκο,τι έγινε τελικά με τις ασφάλειες/το μηχανάκι σου κτλπ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την αρχη που ανεβαινα στο βουνο ειχα ζακετοθωρακα, επιγονατιδες, μποτες,γαντια, κρανος, αγορασα στο τελος και ενα παντελονι και λεω ¨ας μη βαλω σημερα επογονατιδες¨ με ενοχλουσαν καπως, και φερνω μια ξαπλα και χτυπαω ευτυχως ελαφρα στο γονατο, μια φορα δεν τις εβαλα και συνεβη... Δεν ειναι οτι ο εξοπλισμος σε κανει ρομποκοπ και εισαι ατρωτος, αλλα συμβαλει και αυτος στο να αποφευχθουν τα χειροτερα ή το μοιραιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_hi:

Υ.Γ.(offtopic)(σορρυ ^_^ )

Νίκο,τι έγινε τελικά με τις ασφάλειες/το μηχανάκι σου κτλπ?

Πηγε ο "εμπειρος" το εβγαλε φωτογραφιες κλπ, τωρα περιμενει ο μηχανικος μου τιμες ολων των ανταλλακτικων για να τις δωσει στην ασφαλιστικη, για να δει αν την συμφερει να δωσει λεφτα να το φτιαξω η αν θα παει για καταστροφη ετσι ωστε να μου δωσουν για καινουργιο... Φυσικα και θα παει για καινουργιο βεβαια, αλλα... τυπικες διαδικασιες... Δεν το τρεχω και πολυ βεβαια γιατι δινω πανελληνιες σε μια βδομαδα :P , θα ενημερωσω οταν χρειαστει, don't worry... :_thumbsup:

Συγνωμη για το off-topic παιδια...

Απο την αρχη που ανεβαινα στο βουνο ειχα ζακετοθωρακα, επιγονατιδες, μποτες,γαντια, κρανος, αγορασα στο τελος και ενα παντελονι και λεω ¨ας μη βαλω σημερα επογονατιδες¨ με ενοχλουσαν καπως, και φερνω μια ξαπλα και χτυπαω ευτυχως ελαφρα στο γονατο, μια φορα δεν τις εβαλα και συνεβη... Δεν ειναι οτι ο εξοπλισμος σε κανει ρομποκοπ και εισαι ατρωτος, αλλα συμβαλει και αυτος στο να αποφευχθουν τα χειροτερα ή το μοιραιο...

Αυτο ακριβως, αλλα το θεμα ειναι οτι νιωθεις ατρωτος για να παρεις την αποφαση να μην τα φορεσεις... Μεχρι να την παθεις και να προσγειωθεις... Μακαρι αυτη η προσγειωση να ειναι οντως ενα στουμπηγμα, ενα χτυπημα στο γονατο μονο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά φωτό από κράνη κ να βάλω δε φαίνεται κάτι σπουδαίο. Δε συρθηκαμε καθολου. Τρακαρισμα στο αμαξι και μετα στο εδαφος χωρα συρσημο. Δεν ειχα ουτε μια γρατσουνια εξωτερικα. Της κοπέλας μου απλα ειναι χτυπημένο κι γδαρμενο στη ζελατινα. Το δικό μου εχει απλα κάποιες γρατσουνιες απο την αριστερή πλευρά και that s all. Αλλα. Χτύπησα το κεφάλι κάτω με τόση σφοδρότητα που ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΆΝΟΣ ΕΠΑΘΑ : ΔΙΑΣΕΙΣΗ-ΑΜΝΗΣΊΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ-ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ. Ο γιατρός μου είπε οτι τέτοιοι τραυματισμοί γίνονται και με το κράνος σε περίπτωσης έντονης πρόσκρουσης στο έδαφος. Χωρισ κράνος μου είπε θα είχαμε κάταγμα στο κρανίο χωρις να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Αυτα τα ολίγα. Έπρεπε να το γράψω στο αρχικό ποστ μου για γίνει πιο κατανοητό. Πέραν των τραυματισμών που ανέφερα έτσι για την ιστορία αναφέρω οτι εσπασα κ τις δυο κλειδες και είχα κ ένα κάταγμα ελαφρύ στο γόνατο.

Τροποποιήθηκε από τον roussel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά φωτό από κράνη κ να βάλω δε φαίνεται κάτι σπουδαίο. Δε συρθηκαμε καθολου. Τρακαρισμα στο αμαξι και μετα στο εδαφος χωρα συρσημο. Δεν ειχα ουτε μια γρατσουνια εξωτερικα. Της κοπέλας μου απλα ειναι χτυπημένο κι γδαρμενο στη ζελατινα. Το δικό μου εχει απλα κάποιες γρατσουνιες απο την αριστερή πλευρά και that s all. Αλλα. Χτύπησα το κεφάλι κάτω με τόση σφοδρότητα που ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΆΝΟΣ ΕΠΑΘΑ : ΔΙΑΣΕΙΣΗ-ΑΜΝΗΣΊΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ-ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ. Ο γιατρός μου είπε οτι τέτοιοι τραυματισμοί γίνονται και με το κράνος σε περίπτωσης έντονης πρόσκρουσης στο έδαφος. Χωρισ κράνος μου είπε θα είχαμε κάταγμα στο κρανίο χωρις να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Αυτα τα ολίγα. Έπρεπε να το γράψω στο αρχικό ποστ μου για γίνει πιο κατανοητό. Πέραν των τραυματισμών που ανέφερα έτσι για την ιστορία αναφέρω οτι εσπασα κ τις δυο κλειδες και είχα κ ένα κάταγμα ελαφρύ στο γόνατο.

Τι λες τώρα ρε φίλε......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ η κοπέλα μου είχε ένα κάταγμα στο γόνατο κ κάτι αλλα ψιλά. Κ όλα αυτα σε μια μικρή διασταύρωση δυο μικρών δρομων με μικρές ταχύτητες. Δίπλα απο το ΣΠΙΤΙ μου. Κ θα κάναμε μια διαδρομή απο αυτές που πολλοί λέμε άντε μωρε τώρα δυο λεπτα ειναι αστο το κράνος. Κ ομως. Μάγκες βλέπετε οτι δεν ειναι απλα λόγια και συμβουλές. Ειναι πραγματικότητα. Συνέβη.στη συγκεκριμένη περίπτωση ειδικα δεν μπορει να αμφισβητηθεί απο κανέναν το αποτέλεσμα της χρησιμότητας του κράνους. Το λέω για αυτούς τους λίγους που θα περάσουν το θέμα στα πεταχτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ η κοπέλα μου είχε ένα κάταγμα στο γόνατο κ κάτι αλλα ψιλά. Κ όλα αυτα σε μια μικρή διασταύρωση δυο μικρών δρομων με μικρές ταχύτητες. Δίπλα απο το ΣΠΙΤΙ μου. Κ θα κάναμε μια διαδρομή απο αυτές που πολλοί λέμε άντε μωρε τώρα δυο λεπτα ειναι αστο το κράνος. Κ ομως. Μάγκες βλέπετε οι δεν ειναι απλα λόγια και συμβουλές. Ειναι πραγματικότητα. Συνέβη.στη συγκεκριμένη περίπτωση ειδικα δεν μπορει να αμφισβητηθεί απο κανέναν το αποτέλεσμα της χρησιμότητας του κράνους. Το λέω για αυτούς τους λίγους που θα περάσουν το θέμα στα πεταχτα.

Μου τελείωσαν τα Like ρε φίλε... :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε μου.

Με μικρές ταχύτητες και σε στενά και πάθατε τέτοιες ζημιές ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα σε εσενα και τη φιλη σου,και ευχομαι ποτε ξανα.Η υγεια ειναι αγαθο ανεκτιμητο και πρεπει να υπαρχει προληψη για να την εχουμε,οπως εγινε με την περιπτωση σας.Ευχαριστουμε που εγραψες για την ατυχια σου παρολο τον πονο που τραβας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ομως. Με μικρές ταχύτητες και σε στενά. Κ εμένα μου φαίνεται απίστευτο. Κ ξαναλέω δεν είχα ούτε μια γρατσουνια ούτε ένα τοσο δα καψιματακι. Τίποτα. Απ οτι μου είπαν χτυπήθηκαμε πολυ άσχημα και αποροφησαμε ολη την σύγκρουση. Τεσπα. Δε θέλω να πάω σ περαιτερω ανάλυση για να μην ξέφυγω απο το αρχικό μνμα. Ειναι θερμη παράκληση και οχι συμβουλή. Απο τη μέρα που καλυτερευσα κ βγαίνω κ λίγο εξω, βλεπω αναβάτη πλέον χώρις κράνος και στεναχωριεμαι , μου σηκώνεται η τρίχα. Πάντα φόρατε το κράνος. Αν ψάξετε λίγο α δείτε οτι ειναι γεμάτο το Ίντερνετ με βίντεακια με όλα τα τραγικά αποτελέσματα αν χτυπήσει ο αναβάτες στο κεφάλι χωρις κράνος. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε ένα πολυ σοκαριστικο μάλιστα. Ο διπλανος ασθενής μάγκες ηταν με το μικρο του γιο στο μηχανάκι , εμπλακηκαν σε τροχαίο, ο μικρός τη γλύτωσε αλλα αυτός ηταν σε κατάσταση σχεδόν φυτό ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΆΝΟΣ. Απο τις μέρες που νοσηλευτηκα έχω παρα πολλα κενά μνήμης αλλα θέλετε να σας πω για τη γυναίκα του;;;;;;;ένα ρακος, ένα φάντασμα που γυρναγε στους διαδρόμους διαλυμένη. Την ειδα κανα δυο Φορεσ οταν πηγαινα για επανεξεταση. Μέσα στη βδομάδα είχα την τελευταία επίσκεψη στους νεύροχειρουργους και την ξαναειδα, μου μίλησε , μου είπε πόσο χάρηκε που είμαι καλα και οτι βγαίνουν κ πανε σε κέντρο αποκατάστασης. Δε ρώτησα αν θα επανελθει γτ ντρεπομουν. Αν φοραγε το κράνος του τώρα μπορει κ αυτός να έγραφε δυο γραμμές στο συγκεκριμένο θέμα. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΆΓΚΕΣ. ΝΑ ΦΌΡΑΤΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΚΡΆΝΟΣ. Πως να σας το πω ρε μάγκες. Χεστηκα πάνω μου. Δηλαδή πρεπει να γίνονται ασχημα πραγματα για να το καταλάβουμε;;;; Και άντε εγώ φοραγα κράνος και σώθηκα και μπορω τώρα και τα γράφω όλα αυτα και φωνάζω και το χω βάλει μέσα στο μυαλο μου οτι το κράνος μπορει να σώσει τη ζωή μας. Κάποιος που δε φοράει κράνος αν πάθει κάτι ανάλογο θα μπορέσει να τη γλυτωσει για να μπορέσει να το φωνάξει κ αυτός;;;;; Κ θέλετε να σας πω το ακόμη πιο άσχημο;;;;; Αν δε παθετε τίποτα εσείς. Και ο συνεπιβάτης που δε φοράει κράνος χτυπήσει η δε ξέρω εγώ τι άλλο , έχετε καθόλου ιδέα πως θα είστε μετα;;;;;; Σα ζόμπι απο τις τύψεις! Εμένα ένα κάταγμα στο γόνατο είχε που θεραπεύεται κ κόντεψα να τρελαθω. Σκεφτείτε το ρεεεεεε και δείτε αν αξίζει τον κόπο για ένα γ@μημενο κράνος να καταστραφει ένας άνθρωπος, μια οικογένεια.

Ζητώ συγνώμη ρε μάγκες κ πάλι αλλα η φόρτιση ειναι μεγάλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τα καλυτερα που εχω διαβασει επι του θεματος

Ειναι θερμη παράκληση και οχι συμβουλή

:respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι για την τροφή στην κουβέντα θέλω να αναφέρω το εξής: Πάντα μου έκανε εντύπωση πώς κάποιοι άνθρωποι μπορούν και επιχειρηματολογούν σοβαρά και με ψευδο-επιχειρήματα εναντίον στη χρήση ζώνης-κράνους και να βάλω και το τσιγαράκι μέσα.

Έλα μωρέ, αυτά θα με σκοτώσουν??

Πώς γίνεται τώρα απο τα αυτά τα 3 παραπάνω να έχουν γεμίσει τα νεκροταφεία είναι κάτι που προκαλεί απορία!!

Η μόνη λογική απάντηση που σκέφτομαι είναι απλή-ανόθευτη βλακεία.

Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί απο την απλή λογική, δεν έχει έρεισμα..

Είναι σαν ένα ντοκυμαντέρ που έβλεπα ένα βούβαλο στην Αφρική με ένα λιοντάρι. Αντί να φύγει μακρυά το βουβάλι πήγε να κάνει μαγκιά στο λιοντάρι να το κουτουλήσει. Και εκείνο απλα΄το άρπαξε απ το λαιμό και χαίρετε!!

Ο οποιοσδήποτε απο εμάς έχει κουτουλήσει σε ένα ντουλάπι στη κουζίνα του και έκανε ένα καρούμπαλο ΝΑ. Εφόσουν ΟΛΟΙ έχουμε αυτό' το βίωμα κανείς δεν δικαιολογείται για έλλειψη παιδείας. Βλεπεις οτι είδε αστράκια με το ντουλάπι. Τί περιμένεις να συμβεί άμα πέσεις απο τη μηχανή?

Και μια ερώτηση προς το φίλο Χαρλεα. Εϊπες κάταγμα στο σαγόνι.. Να υποθέσω κράνος JET? Γιατί αν σου έσπασε το σαγόνι με Full Face μάλλον φόραγες λάθος νούμερο ή έσκασες με ΠΟΛΛΑ χλμ επάνω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα