TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 τουλαχιστον αυτο εχει και αγορα μεσω ιντερνετ για εμας απο επαρχια πηγε κανεις να μας πει ετος κατασκευης για τα κρανη? επισης με μια προχειρη αναζητηση στο sharp πολυ μαπα τα εχει τα kbc Έτη κατασκευής παίζουν 2009-2010 Αλλα μιλάμε για Fiberglass, Kevlar κλπ,οχι θερμοπλαστικο. Εγω το πηρα για δευτερο για μια 5ετία και μια χαρά θα ναι.. Για 50-60€ δεν παίρνεις ούτε τσάντα για καλό κράνος! Εγώ ήθελα να πάω για καλοκαιρινό μπουφάν. Αλλά με 90 ευρά το φτηνότερο μόνο προσφορά δεν το λες, οπότε σας τα χαρίζω.... :D Κώστα ξέχνα το.. Με 70€ πουλάνε κάτι κετσέδες. Με 90€ πήρα αυτό της HELD Προχτές που είναι και γαμώ τα μπουφάν. Απλά κορυφαίο. Τα αξίζει μέχρι σεντ στο εγγυώμαι.. Εϊναι μπουφάν κανονικής αξίας στα 150€. Όποιος βρει νούμερο.. Επίσης πήρα και ένα απίστευτο ΜΧ κράνος στα 50€! Αρχική τιμή 250€. Και πριν κάνα μήνα άλλα 2 KBC για εμένα και γυναίκα τζαμπέ ολέ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 γμτ... είνια μακρυά και όταν ευκαιρήσω να πάω θα χουν τελειώσει τα νούμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 γμτ... είνια μακρυά και όταν ευκαιρήσω να πάω θα χουν τελειώσει τα νούμερα... πάρτο από το νετ αυτό που θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Καλες αγορες λοιπον..! http://i.imgur.com/gxqfsJ9.jpg]http:// 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Απορω που ειδατε τις καλες τιμες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 50 ευρώ για κράνος και 250 για στολή δεν είναι καλές τιμές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλα....Μπορει να εχει 1 η 2 πραματα σε καλη τιμη, Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2014 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 στις στολές έχει καλές τιμές.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Όποιος βρεί το KBC VR4R ,στο νούμερο του, να το πάρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 οι διαιρούμενες ρε παλικάρια λένε τίποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tosh300 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 εγω παντως την αγορα μου την εκανα..κρανος held..το ειχε 90€,το ειχε κατεβασει στα 70€ και μ'αυτη την προσφορα το πηρα 40€! εχει αρκετα κρανη σε προσφορα....για 40€ νομιζω οτι ειναι πολυ καλη αγορα! ευχαριστω τον φιλο για την ενημερωση!νομιζω το κρανος θα μπορουσα να το βρω πιο κατω απο 90€ σιγουρα,στα 70€ ισως αλλα στα 40€ με τιποτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Εγώ πήρα αυτό στα 130 τηνπερασμένη εβδομάδα.Αυριο θα φορεθεί.H ποιότητα του πάρα πολύ καλή. http://motofashion.g...d-tropic-ii-red Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 αν και θα ήθελα να πω καλά λόγια,νομίζω έχουν μεγαλοποιήσει λίγο τις ''αρχικές'' τιμές για να φαίνετε μεγάλη η έκπτωση. το top gun,http://motofashion.gr/KBC-FRR-Top-Gun δε το βρίσκω πουθενά 190Ε όπως λέει.. το KBC VR2R Mask http://motofashion.gr/Kbc-Vr2r-Mask το βρίσκω κ αλλού σε έκπτωση,με την αρχική τιμή να μην ισχύει πια, αφού μάλλον είναι παλιό μοντέλο.. just sain δηλαδή,μακάρι να είναι καλά και ωραία. θα πάω μάλλον πιο μετά να τα δω κ απο κοντά γιατί ψάχνω κράνος εδώ κ μισή ώρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Ευχαριστώ για την ενημέρωση παππού. Οι φόρμες πιστεύω έχουν φοβερές τιμές για όποιον ενδιαφέρεται. Τα κράνη έχουν αρχίσει και εξαφανίζονται ήδη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Πήρα κιεγώ 2 κράνη. KBC VR2R και KBC Magnum. 50 + 50 ευρώ. Και γαμώ. πολύ χαρούμενος. Πολύ εξηπηρετικοί παρόλο το χαμό. Να ξέρετε Medium κράνη έχουν μείνει πολύ λίγα. Απογοητεύτηκα απο τα γάντια που έχουν μεινει μονο τα πανάκριβα. Αυτο που έχει στο site το Held Air με 20 ευρουλάκια ήταν άφαντο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αύριο το μεσημέρι θα πάω και εγώ...Στολίτσα έχω βάλει στο μάτι.Λογικά 54 νούμερο μιας και πήραμε κιλάκια... Ολόσωμη ή διαιρούμενη;;;;;;;;;; Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Διαιρουμενη καλυτερα.. Μονο και μονο απο αποψη ευχρηστιας και ανεσης.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Μάλιστα.καλά θα δούμε τι θα παίξει και σε νούμερα.Βλέπω να έρχεται το άκυρο.Ειδικά σε Μ κράνος.... Διαιρουμενη καλυτερα.. Μονο και μονο απο αποψη ευχρηστιας και ανεσης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Απο 'κει είχα πάρει την φόρμα μου τον Οκτώβρη. Υπάρχει και το ανάλογο θέμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Απο 'κει είχα πάρει την φόρμα μου τον Οκτώβρη. Υπάρχει και το ανάλογο θέμα ωραίος.Αντε να βγάλεις άκρης τώρα με το νούμερο.170 άντρακλας 90 κιλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 ωραίος.Αντε να βγάλεις άκρης τώρα με το νούμερο.170 άντρακλας 90 κιλά. Αν επικοινωνήσεις με τον μιχάλη, γνωρίζει πολύ καλά τα νούμερα. Αντιγράφω απο το παραπάνω θέμα: Επικοινώνησα και με τον πωλητή του καταστήματος (Μιχάλης) και αυτός αφού με ρώτησε τί νούμερο φοράω στα υπόλοιπα ρούχα (helb=XL, macna=XXL) με πρότεινε να πάρω το 58 αλλά με δυνατότητα αλλαγής σε περίπτωση που δεν με κάνει. Τελικά με έκατσε πολύ καλά αλλά όπως έγραψα και στην αρχή αλλά έχω πρόβλημα με το ύψος, ψάχνοντας βρήκα ενα κατάστημα που κάνει επιδιορθώσεις σε δερμάτινες στολές και θα επικοινωνήσω αύριο κι' όλας αν μπορεί να με το κοντύνει. Αν κάποιος απο εσάς αποφασίσει να πάρει απο 'κει φόρμα πιστεύω ότι ο πωλητής θα τον εξυπηρετήσει πολύ καλά, αρκεί να ζητήσετε τον Μιχάλη που γνωρίζει καλά τα μεγέθη απο τις υπόλοιπες εταιρίες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 το διάβασα,αλλά θα πάω αύριο απο εκεί έτσι κ αλλιώς!!54-56 το βλέπω αναλογικά,αφού κορντούρα,και καλοκαιρίνο φοράω ακόμα 52. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spikri79 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Όποιος βρεί το KBC VR4R ,στο νούμερο του, να το πάρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Το έκανα....σε λευκό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Πρίν λίγο τσίμπησα και γώ ένα ΧΡ3 (κόκκινο)σε Μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Το έκανα....σε λευκό Για πες εντυπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες