stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τι θυμήθηκα διαβάζοντας για 1600αρια ατμοσφαιρικά http://carphotos.car...2_large.jpg?v=0 Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2014 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 SR16VE? Είχαν λίγο δύναμη αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalhs illusion 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) lada niva φιλε και τελος http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4065/ Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2014 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 ή Aixam city με πινακίδα μοτοποδηλάτου http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3642553/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Craig 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Αν ψηνεσαι για suzuki swift sport και μπορεις να ανεβεις σε λεφτα δες κι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4776240/(οχι πως ειναι φθηνο).Το πρωτο sport το χει φιλος μου και το αμαξι ψοφαει για 6η ταχυτητα. Υ.Γ saxo και 106 για να στριψουν σωστα πρεπει να εχεις τα @@ να μην αφησεις το γκαζι σε ολη τη διαρκεια της στροφης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 ή Aixam city με πινακίδα μοτοποδηλάτου http://www.car.gr/cl...s/view/3642553/ Ειχα αρρωστησει να βγαλω διπλωμα και να παρω ενα τετοιο! :Ρ 16 χρονων ετρεχα στο σαραντοπουλο που τα πουλαγε και μιλαγα με πωλητες! :Ρ ποιο τραγικο πεθαινεις!!! και ειχαν το θρασος να πουλανε τα 400 κυβικα 10.900!!! με τελικη 60! 2.2 JTS(μακράν ο πιο αποτυχημένος κινητήρας της Alfa Romeo ο JTS). Σαν κάτοχος 156 πλέον, μπορώ να σου πω ότι δεν συμφέρει να πουλήσεις με τίποτα τέτοιο αυτοκίνητο. Γιατί το παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί. Δυστυχώς. Να δώσω 3000 ευρώ αυτοκίνητο που αγοράστηκε 30κατι, είναι προσεγμένο καλύτερα από μένα δεν μου πάει η καρδιά. Ούτε φυσικά του πατέρα μου. Και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο του οποίου η οδηγκή συμπεριφορά το έκανε μια κατηγορία μόνο του. Αλλά όπως και να το κάνεις, η τελευταία 156 είναι 10 χρονών και η παλαιότερη ~16, δεν γίνεται να πουληθιύν σε καλά λεφτά και ας έχουν κατά τη γνώμη μου ακόμα διαχρονικό στυλ. Από προβλήματα πάντως, έτσι για την ιστορία και για το παιδί που του πρότειναν 147 που φοράει το ίδιο μοτέρ(εκτός και αν λέμε για προ φλ με τα 105), τα μόνα που θυμάμαι, ψυγείο, συγχρονιζε 3ης(κλασσικο προβλημα σε TS), γρύλος παραθύρου και μεταβλητός(2-3 φορές) μέσα σε 11 χρόνια και ~170k χιλιόμετρα. Ακόμα δεν έχει αλλάξει δίσκο πλατό. για μενα οι αλφα εχουν πανεμορφο σχεδιο! Κυριως οσα ειναι guigaro). Παλια ο πατερας μου ειχε την αλφα 33. ειχε απελπιστει με το αυτοκινητο απο προβληματα. θερμοκρασια, ψυγειο, δεν ανοιγε η πορτα του συνοδηγου, σπαγαν τα χερουλια, δεν ειχαμε καλοριφερ, εμπαζε νερα, 2 φορες ειχε τρυπησει η εξατμιση! παρομοια προβληματα ειχε φιλος με αλφα 155. απλα την κραταει για συναισθηματικους λογους! τα νεωτερα εχουν βελτιωθει καπως. καποτε τρελαινομουν για gtv και με 156 το δευτερο σχεδιο. και απο παλιαααα μετραει πολυ η veloce! αλλα εχω συνηθισει το γερμανικο και δεν το αλλαζω:Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Ουφφφ...... Διάβασα 13 σελίδες μονορούφι!! Ρε Μιχάλη, έλα σε κάποιον καφέ του Patras Pro Club, συνήθως Τετάρτη απόγευμα, να το κουβεντιάσουμε από κοντά και να ακούσεις και δυο κουβέντες χαλαρά και όμορφα. Σε γενικές γραμμές πάντως,κοίτα αυτοκίνητα που σου αρέσουν οπτικά, να τα βλέπεις και να γουστάρεις.δε θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με πισωκίνητο εκτός κι αν σκοπεύεις να ασχοληθείς και γουστάρεις να ψαχτείς. Το MX5 είναι άριστη επιλογή και αξίζει γιατί αν το θες και δε το πάρεις αφήνοντας απωθημένο, αργότερα (όχι απαραίτητα παντρεμένος) ΔΕ θα μπορείς και θα χτυπάς το κεφάλι σου.αν θέλεις στρίψιμο καροτσάκι (ασφαλές, σχετικά υποστροφικό και με μέτρια αίσθηση) πάρε Vag (και κράτα και καβάντζα για τα προβλήματα που θα έρθουν. Τουλάχιστον απέφυγε Golf/Polo/Octavia και κοίτα κυρίως σε Leon άντε και Scirocco). Αν ψάχνεις σοβαρό στρίψιμο με αίσθηση και σχολείο για το μέλλον πήγαινε σε Mini (που επίσης θα σου βγάλει θέματα αλλά είναι το Νο1 σε στρίψιμο το άτιμο) ή σε Swift Sport 1.6 ή σε Fiesta ή 207 RC/GT/Rallyeαν δε θες τουρμπίνα (με τα καλά και τα κακά της), δε σε ενδιαφέρουν οι κόντρες στα φανάρια αλλά θες κάτι πανέμορφο, απίθανο στο δρόμο (στρίψιμο/αίσθηση δρόμου/φρένα) με γκάζι νορμάλ (και έχεις τη διάθεση να την πληρώσεις σε συντήρηση, να μη την παραμελείς δηλαδή, είναι κρίμα) πας σε μια τέτοια κυρία (όχι απαραίτητα αυτή, αλλά οπωσδήποτε με 17άρες ζάντες, book service κοκ) Προσωπικά θα επέλεγα ένα MX5 1.8 MK2.5 (με μπλοκέ) ή MK3, θα έκανα τις βόλτες μου, θα μάθαινα να οδηγώ, θα απολάμβανα βόλτες στο σούρουπο Άνοιξη-->Φθινόπωρο με κατεβασμένη κουκούλα (εγώ και τον χειμώνα) και 2-3 χρόνια μετά ΑΝ ήθελα κάτι άλλο, θα το πουλούσα για κάτι....συμβατικό! Έχει όσα άλογα μπορούν να διαχειριστούν τα χέρια σου μέσα στα 2+ χρόνια, είναι απολαυστικό και θα σε διδάξει, χωρίς να χρειάζεσαι να ακούς σκάστρες/χαζοσπιναρίσματα και κυρίως τις χαζοκουβέντες όσων κάθονται στο πίσω κάθισμα!! Μη βάλεις ούτε καν πηγή. Καλύτερα να ακούς το μοτέρ και το περιβάλλον....... Μιχάλη.....Μια ζωή την έχουμε. Κάνε τώρα την κ@υλα σου......Αργότερα δε θα μπορείς...... Τα υπόλοιπα από κοντά...... Υ.Γ.1: Τα Σαξόραλλα και στρίβουν και πάνε. Γιατί είναι ελαφριά και καλοστημένα. Αυτοί που φεύγουν είναι είτε αυτοί που δεν ξέρουν να οδηγούν, είτε τα έχουν κάνει σαύρες + 17/18" ζάντες και νομίζουν πως το έχουν. Τα αυτοκίνητα τύπου Golf/A3 FSi-TSi που έπεσαν στο τραπέζι, τα μικρά αυτά Γαλλάκια τα έχουν για πρωινό! Και όχι. Μη στεναχωριέστε οι Γερμανόφιλοι. Δεν είστε οι μόνοι που τα βλέπετε με κιάλια στα στροφιλίκια...... Υ.Γ.2: Βρε beter_1993, μη τα λες έτσι μαζεμένα......Κράτα μικρό καλάθι αν θες να συνεχίσεις να βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά! Και στον γείτονα με το Μ3, μη του ζητάς να σε πηγαίνει βόλτες.....Προφανώς και δε το έχει, αν έφτασε σε σημείο να λέει πως το Γαλλάκι του δε στρίβει (εκτός κι αν το είχε βιάσει το κακόμοιρο με μετατροπές κουκουρούκου, οπότε και πάλι άσχετος θα είναι) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Ουφφφ...... Διάβασα 13 σελίδες μονορούφι!! Ρε Μιχάλη, έλα σε κάποιον καφέ του Patras Pro Club, συνήθως Τετάρτη απόγευμα, να το κουβεντιάσουμε από κοντά και να ακούσεις και δυο κουβέντες χαλαρά και όμορφα. Σε γενικές γραμμές πάντως,κοίτα αυτοκίνητα που σου αρέσουν οπτικά, να τα βλέπεις και να γουστάρεις.δε θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με πισωκίνητο εκτός κι αν σκοπεύεις να ασχοληθείς και γουστάρεις να ψαχτείς. Το MX5 είναι άριστη επιλογή και αξίζει γιατί αν το θες και δε το πάρεις αφήνοντας απωθημένο, αργότερα (όχι απαραίτητα παντρεμένος) ΔΕ θα μπορείς και θα χτυπάς το κεφάλι σου.αν θέλεις στρίψιμο καροτσάκι (ασφαλές, σχετικά υποστροφικό και με μέτρια αίσθηση) πάρε Vag (και κράτα και καβάντζα για τα προβλήματα που θα έρθουν. Τουλάχιστον απέφυγε Golf/Polo/Octavia και κοίτα κυρίως σε Leon άντε και Scirocco). Αν ψάχνεις σοβαρό στρίψιμο με αίσθηση και σχολείο για το μέλλον πήγαινε σε Mini (που επίσης θα σου βγάλει θέματα αλλά είναι το Νο1 σε στρίψιμο το άτιμο) ή σε Swift Sport 1.6 ή σε Fiesta ή 207 RC/GT/Rallyeαν δε θες τουρμπίνα (με τα καλά και τα κακά της), δε σε ενδιαφέρουν οι κόντρες στα φανάρια αλλά θες κάτι πανέμορφο, απίθανο στο δρόμο (στρίψιμο/αίσθηση δρόμου/φρένα) με γκάζι νορμάλ (και έχεις τη διάθεση να την πληρώσεις σε συντήρηση, να μη την παραμελείς δηλαδή, είναι κρίμα) πας σε μια τέτοια κυρία (όχι απαραίτητα αυτή, αλλά οπωσδήποτε με 17άρες ζάντες, book service κοκ) Προσωπικά θα επέλεγα ένα MX5 1.8 MK2.5 (με μπλοκέ) ή MK3, θα έκανα τις βόλτες μου, θα μάθαινα να οδηγώ, θα απολάμβανα βόλτες στο σούρουπο Άνοιξη-->Φθινόπωρο με κατεβασμένη κουκούλα (εγώ και τον χειμώνα) και 2-3 χρόνια μετά ΑΝ ήθελα κάτι άλλο, θα το πουλούσα για κάτι....συμβατικό! Έχει όσα άλογα μπορούν να διαχειριστούν τα χέρια σου μέσα στα 2+ χρόνια, είναι απολαυστικό και θα σε διδάξει, χωρίς να χρειάζεσαι να ακούς σκάστρες/χαζοσπιναρίσματα και κυρίως τις χαζοκουβέντες όσων κάθονται στο πίσω κάθισμα!! Μη βάλεις ούτε καν πηγή. Καλύτερα να ακούς το μοτέρ και το περιβάλλον....... Μιχάλη.....Μια ζωή την έχουμε. Κάνε τώρα την κ@υλα σου......Αργότερα δε θα μπορείς...... Τα υπόλοιπα από κοντά...... Υ.Γ.1: Τα Σαξόραλλα και στρίβουν και πάνε. Γιατί είναι ελαφριά και καλοστημένα. Αυτοί που φεύγουν είναι είτε αυτοί που δεν ξέρουν να οδηγούν, είτε τα έχουν κάνει σαύρες + 17/18" ζάντες και νομίζουν πως το έχουν. Τα αυτοκίνητα τύπου Golf/A3 FSi-TSi που έπεσαν στο τραπέζι, τα μικρά αυτά Γαλλάκια τα έχουν για πρωινό! Και όχι. Μη στεναχωριέστε οι Γερμανόφιλοι. Δεν είστε οι μόνοι που τα βλέπετε με κιάλια στα στροφιλίκια...... Υ.Γ.2: Βρε beter_1993, μη τα λες έτσι μαζεμένα......Κράτα μικρό καλάθι αν θες να συνεχίσεις να βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά! Και στον γείτονα με το Μ3, μη του ζητάς να σε πηγαίνει βόλτες.....Προφανώς και δε το έχει, αν έφτασε σε σημείο να λέει πως το Γαλλάκι του δε στρίβει (εκτός κι αν το είχε βιάσει το κακόμοιρο με μετατροπές κουκουρούκου, οπότε και πάλι άσχετος θα είναι) :0 :0 :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Δεν είναι ξεκάθαρο Σπύρο τι λέω? Το Polo, καλά, άντε γεια από στρίψιμο (σε σχέση με τα Segment C του Vag με multilink πίσω) Αλλά σε σύγκριση Golf/Octavia/Scirocco/Leon τα Golf είναι λιγότερο καλά στο δρόμο (και σαφώς λιγότερο παιχνιδιάρικα από τα αντίστοιχα Scirocco/Leon) και το Octavia, έλεος, δε μπορώ να το προτείνω σε έναν νέο 20± ετών!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 να κρατήσει λεφτά καβάτζα για αυτοκίνητο του VAG, τότε με το Alfa Romeo που του προτείνεται καλό είναι να βάζει κάτι παραπάνω στην άκρη γιατί εκεί να δείς προβλήματα κ μεταπώληση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 να κρατήσει λεφτά καβάτζα για αυτοκίνητο του VAG, τότε με το Alfa Romeo που του προτείνεται καλό είναι να βάζει κάτι παραπάνω στην άκρη γιατί εκεί να δείς προβλήματα κ μεταπώληση +++++++++ Δεν είναι ξεκάθαρο Σπύρο τι λέω? Το Polo, καλά, άντε γεια από στρίψιμο (σε σχέση με τα Segment C του Vag με multilink πίσω) Αλλά σε σύγκριση Golf/Octavia/Scirocco/Leon τα Golf είναι λιγότερο καλά στο δρόμο (και σαφώς λιγότερο παιχνιδιάρικα από τα αντίστοιχα Scirocco/Leon) και το Octavia, έλεος, δε μπορώ να το προτείνω σε έναν νέο 20± ετών!!!! ποιο polo οδηγησες τελευταια? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 να κρατήσει λεφτά καβάτζα για αυτοκίνητο του VAG, τότε με το Alfa Romeo που του προτείνεται καλό είναι να βάζει κάτι παραπάνω στην άκρη γιατί εκεί να δείς προβλήματα κ μεταπώληση Έχω δώσει ένα κάρο προτάσεις. Γιατί άραγε κόλλησες στην GT? Το κείμενο το διάβασες βρε Νίκο ή όταν πάτησες το λινκ σου γύρισε το μάτι? ποιο polo οδηγησες τελευταια? Έχω οδηγήσει αρκετά Polo. Αποφεύγω βέβαια κάτι ψόφια παλιότερα, αλλά σύγχρονα, με Tsi μοτέρ, έχω οδηγήσει. Και δεν γράφω "πήγα βόλτα". Ναι, τα Polo είναι χειρότερα των segment c του vag αν συγκρίνεις παραπλήσιας λογικής μοντέλο. Πχ μη μου βάλεις gti Polo με golf fsi κ 15αρες..... Ακόμα και στην αδικη σύγκριση που σου αναφέρω, το polo είναι αποτελεσματικότερο στο χρονόμετρο (λογικό λόγω δραματικά καλύτερου λόγου kg/hp) αλλά καλϋτερο πάτημα δεν έχει. Ακόμα και στην αίσθηση και το παιχνίδισμα του κώλου (κ φαντάσου πως τα golf εκτός gti, έχουν αίσθηση και στρίψιμο μεσήλικα+ αν τα συγκρίνω με καλύτερα δείγματα της κατηγορίας του όπως πχ focus/giulietta) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 η αλήθεια είναι ότι μου γύρισε......χαχχαχαχα η κουβεντα αυτή δεν βγαινει πουθενα όσο δεν δίνει στοιχεία ο ενδιαφερόμενος για το τι ψαχνει.....εχουν γραφεί από ι20 πετρέλαιο μέχρι Μ5 και ς2000. δεν ξαναγράφω προσωπικά υπάρχουν δεκάδες μοντέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 να κρατήσει λεφτά καβάτζα για αυτοκίνητο του VAG, τότε με το Alfa Romeo που του προτείνεται καλό είναι να βάζει κάτι παραπάνω στην άκρη γιατί εκεί να δείς προβλήματα κ μεταπώληση Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος είναι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Ότι ακριβώς λέει πιο πάνω ο Γιάννος ( ksino1100 ). Έχω VAG από το 2009 μέχρι και σήμερα και αν έπρεπε να αλλάξω αμάξι μάλλον πάλι σε VAG θα πήγαινα όχι όμως επειδή έχω σαν προτεραιότητα το απόλυτο στρίψιμο. Καταρχάς μιλάμε για το χειρότερο σε αίσθηση και πληροφόρηση τιμόνι που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Όταν πρότεινα mini cooper s στον φίλο δεν το έκανα στην τύχη. Έχω γράψει πάνω από 3.000 χλμ με το συγκεκριμένο μοντέλο και το μοναδικό θετικό που μπορώ να του καταλογίσω είναι το απίστευτο στήσιμο που έχει. Για τα δικά μου δεδομένα και χέρια είναι απλά εξαιρετικό. Τα ίδια ισχύουν και για σωστά φτιαγμένο και συντηρημένο rally που υπάρχει στον στενό μου κύκλο το οποίο αν και θα μπορούσα να το οδηγώ κάθε μέρα για το fun της υπόθεσης , το αποφεύγω επειδή σε εμένα δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη που θα ήθελα όμως έχω δει πως αποδίδει στα κατάλληλα χέρια και το μόνο σίγουρο είναι πως στρίβει και μάλιστα άριστα για τα δεδομένα του αυτοκινήτου. Τέλος , επειδή κατάλαβα πως το παιδί κυρίως ψάχνει το έξτρα γκάζι , πέταξα και την ιδέα του Όπελ Άστρα κάμπριο 1,6 180 άλογα επειδή αν και βαρύ ψιλοτσουλάει και θα μπορέσει να κάνει την καυλάντα του μ αυτό και τίποτα παραπάνω μιας και μιλάμε για ένα πραγματικά μετριότατο στα πάντα αμάξι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Από αξιοπιστία τι λένε τα cooper s? Ξέρει κανείς? Για το compressor λέω. Μόνο για τα τριξίματα του εσωτερικού του έχω παρατηρήσει ότι γίνεται έντονος λόγος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Από αξιοπιστία τι λένε τα cooper s? Ξέρει κανείς? Για το compressor λέω. Μόνο για τα τριξίματα του εσωτερικού του έχω παρατηρήσει ότι γίνεται έντονος λόγος. Για το συγκεκριμένο που έχω ζήσει εγώ , έχει βγάλει θεματάκια. Για να μην λέω αερολογίες και αν ενδιαφέρεται ο φίλος ή όποιος άλλος , μπορώ να αναρτήσω αύριο την ακριβή λίστα με τα προβλήματα που παρουσίασε και σε ποια χιλιόμετρα ( το αμάξι αυτή την στιγμή έχει γράψει 160.000 χλμ ). Τα τριξίματα που λες Νικόλα ισχύουν ( όταν σε s3 με 210.000 χλμ και παρόμοια φροντίδα μπαίνεις μέσα και νομίζεις πως το αμάξι είναι κούτα ) όπως επίσης στις πολλές ζέστες τρώνε κάποιο σκάλωμα και τα ηλεκτρικά παράθυρα και πρέπει να χτυπήσεις δυνατά και χαμηλά στην πόρτα στο ύψος του ηχείου ( εκεί βρίσκεται ο μηχανισμός ) για να λειτουργήσουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 κακα τα ψεματα ο καιρος που εχουμε στην Ελλαδα ειναι απο τους χειροτερους ειδικα για οσους δεν εχουν κλειστα γκαραζ.. πολυ ζεστη 4 μηνες το χρονο πολυ υγρασια σχεδον ολο το χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 κακα τα ψεματα ο καιρος που εχουμε στην Ελλαδα ειναι απο τους χειροτερους ειδικα για οσους δεν εχουν κλειστα γκαραζ.. πολυ ζεστη 4 μηνες το χρονο πολυ υγρασια σχεδον ολο το χρονο Και πες ο καιρός εντάξει. Οι δρόμοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Και πες ο καιρός εντάξει. Οι δρόμοι; ασε...εχω σκασει με το δικο μου.. 17 αρα ζαντα προφιλ 40 σκληρα αμορτισερ και κοπαναει ακομα και σε πετραδακι...το λυπαμαι.αισθανομαι πως θα διαλυθει με τοσο νταπα ντουπα.. ασε κατι λακουβες απο αυτες που ειναι καλυμενες με νερο και δεν ξερεις τι βαθος εχουν..κερδισα 1 καρουμπαλο απο μια τετοια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 ασε...εχω σκασει με το δικο μου.. 17 αρα ζαντα προφιλ 40 σκληρα αμορτισερ και κοπαναει ακομα και σε πετραδακι...το λυπαμαι.αισθανομαι πως θα διαλυθει με τοσο νταπα ντουπα.. ασε κατι λακουβες απο αυτες που ειναι καλυμενες με νερο και δεν ξερεις τι βαθος εχουν..κερδισα 1 καρουμπαλο απο μια τετοια.. Σε νιωθω. εγω εχω 17 αλλα προφιλ 45 και σκεψου πως βαραει για τα καλα! Ουφφφ...... Διάβασα 13 σελίδες μονορούφι!! Ρε Μιχάλη, έλα σε κάποιον καφέ του Patras Pro Club, συνήθως Τετάρτη απόγευμα, να το κουβεντιάσουμε από κοντά και να ακούσεις και δυο κουβέντες χαλαρά και όμορφα. Σε γενικές γραμμές πάντως,κοίτα αυτοκίνητα που σου αρέσουν οπτικά, να τα βλέπεις και να γουστάρεις.δε θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με πισωκίνητο εκτός κι αν σκοπεύεις να ασχοληθείς και γουστάρεις να ψαχτείς. Το MX5 είναι άριστη επιλογή και αξίζει γιατί αν το θες και δε το πάρεις αφήνοντας απωθημένο, αργότερα (όχι απαραίτητα παντρεμένος) ΔΕ θα μπορείς και θα χτυπάς το κεφάλι σου.αν θέλεις στρίψιμο καροτσάκι (ασφαλές, σχετικά υποστροφικό και με μέτρια αίσθηση) πάρε Vag (και κράτα και καβάντζα για τα προβλήματα που θα έρθουν. Τουλάχιστον απέφυγε Golf/Polo/Octavia και κοίτα κυρίως σε Leon άντε και Scirocco). Αν ψάχνεις σοβαρό στρίψιμο με αίσθηση και σχολείο για το μέλλον πήγαινε σε Mini (που επίσης θα σου βγάλει θέματα αλλά είναι το Νο1 σε στρίψιμο το άτιμο) ή σε Swift Sport 1.6 ή σε Fiesta ή 207 RC/GT/Rallyeαν δε θες τουρμπίνα (με τα καλά και τα κακά της), δε σε ενδιαφέρουν οι κόντρες στα φανάρια αλλά θες κάτι πανέμορφο, απίθανο στο δρόμο (στρίψιμο/αίσθηση δρόμου/φρένα) με γκάζι νορμάλ (και έχεις τη διάθεση να την πληρώσεις σε συντήρηση, να μη την παραμελείς δηλαδή, είναι κρίμα) πας σε μια τέτοια κυρία (όχι απαραίτητα αυτή, αλλά οπωσδήποτε με 17άρες ζάντες, book service κοκ) Προσωπικά θα επέλεγα ένα MX5 1.8 MK2.5 (με μπλοκέ) ή MK3, θα έκανα τις βόλτες μου, θα μάθαινα να οδηγώ, θα απολάμβανα βόλτες στο σούρουπο Άνοιξη-->Φθινόπωρο με κατεβασμένη κουκούλα (εγώ και τον χειμώνα) και 2-3 χρόνια μετά ΑΝ ήθελα κάτι άλλο, θα το πουλούσα για κάτι....συμβατικό! Έχει όσα άλογα μπορούν να διαχειριστούν τα χέρια σου μέσα στα 2+ χρόνια, είναι απολαυστικό και θα σε διδάξει, χωρίς να χρειάζεσαι να ακούς σκάστρες/χαζοσπιναρίσματα και κυρίως τις χαζοκουβέντες όσων κάθονται στο πίσω κάθισμα!! Μη βάλεις ούτε καν πηγή. Καλύτερα να ακούς το μοτέρ και το περιβάλλον....... Μιχάλη.....Μια ζωή την έχουμε. Κάνε τώρα την κ@υλα σου......Αργότερα δε θα μπορείς...... Τα υπόλοιπα από κοντά...... Υ.Γ.1: Τα Σαξόραλλα και στρίβουν και πάνε. Γιατί είναι ελαφριά και καλοστημένα. Αυτοί που φεύγουν είναι είτε αυτοί που δεν ξέρουν να οδηγούν, είτε τα έχουν κάνει σαύρες + 17/18" ζάντες και νομίζουν πως το έχουν. Τα αυτοκίνητα τύπου Golf/A3 FSi-TSi που έπεσαν στο τραπέζι, τα μικρά αυτά Γαλλάκια τα έχουν για πρωινό! Και όχι. Μη στεναχωριέστε οι Γερμανόφιλοι. Δεν είστε οι μόνοι που τα βλέπετε με κιάλια στα στροφιλίκια...... Υ.Γ.2: Βρε beter_1993, μη τα λες έτσι μαζεμένα......Κράτα μικρό καλάθι αν θες να συνεχίσεις να βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά! Και στον γείτονα με το Μ3, μη του ζητάς να σε πηγαίνει βόλτες.....Προφανώς και δε το έχει, αν έφτασε σε σημείο να λέει πως το Γαλλάκι του δε στρίβει (εκτός κι αν το είχε βιάσει το κακόμοιρο με μετατροπές κουκουρούκου, οπότε και πάλι άσχετος θα είναι) Θεωρω πως ειναι καλος οδηγος αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο! Να ρωτησω κατι? δεν ειναι ειρωνεια, οντως απορια ειναι, αν τα σαξοραλλα βγηκαν τοοσο πετυχημενα οσο λενε και γενικα ειναι αμαξια που περνουν φτιαξιμο με λιγα λεφτα, εχουν τρελους κινητηρες κλπ, για ποιο λογο δεν βγαζουν τωρα νεα 106 και νεα σαξο? δεν θα γ@μιοντουσαν να πουλανε παλι? και για ποιο λογο πλεον ειναι τοσο φτηνα? αφου ειναι αμαξι που το ζηταει οσος κοσμος θελει με οικονομικο τροπο να το κανει τουμπανο! δεν βρωμαει κατι εδω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Για το συγκεκριμένο που έχω ζήσει εγώ , έχει βγάλει θεματάκια. Για να μην λέω αερολογίες και αν ενδιαφέρεται ο φίλος ή όποιος άλλος , μπορώ να αναρτήσω αύριο την ακριβή λίστα με τα προβλήματα που παρουσίασε και σε ποια χιλιόμετρα ( το αμάξι αυτή την στιγμή έχει γράψει 160.000 χλμ ). Τα τριξίματα που λες Νικόλα ισχύουν ( όταν σε s3 με 210.000 χλμ και παρόμοια φροντίδα μπαίνεις μέσα και νομίζεις πως το αμάξι είναι κούτα ) όπως επίσης στις πολλές ζέστες τρώνε κάποιο σκάλωμα και τα ηλεκτρικά παράθυρα και πρέπει να χτυπήσεις δυνατά και χαμηλά στην πόρτα στο ύψος του ηχείου ( εκεί βρίσκεται ο μηχανισμός ) για να λειτουργήσουν. Για το 163άρι λες Γιάννο έτσι? Μου αρέσει σαν αυτοκίνητο και γι' αυτό θα ήθελα να μάθω κάτι παραπάνω αλλά αν μιλάς για λίστα προβλημάτων άστο χαχαχαχα Σκότωνε ένα τέτοιο ένας γείτονας αλλά δεν το έψαξα πάρα πολύ ως προς την αξιοπιστία. Είχα ήδη ψιλοξενερώσει όταν είδα κάτι 10λιτρα για πλάκα στο spiritmonitor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2014 Γιατί? Πχ: 1. Το 90% θέλει ac/esp/25 airbag κοκ. Καλώς η κακώς τα θέλουν. Και μια εταιρία δεν επιβιώνει με 3% της αγοράς. 2. Είναι ευκολότερο να πουλήσεις "άλογα" από το να πουλάς λεπτομέρειες κρατήματος (που όντως κάνουν τη διαφορά) 3. Είναι ευκολότερο για τον κουλό να φουσκώσει την τουρμπίνα, να πιάσει 200 και να ρίξει άγκυρες πριν τη στροφή από το να πηγαίνει μαρούλι στις στροφές για να καλύψει τη διαφορά του φουσκώματος της τουρμπίνας του άλλου στην ευθεία. 4. Είναι αδύνατο ή πανάκριβο να φορτώσεις ηλεκτρονικά και εξοπλισμό και να μείνεις κάτω από τα 1000 κιλά. 5. Το ελαφρύτερο c segment παίζει στα 1300+ κιλά με βασικότατο εξοπλισμό και συνήθως ξεπερνά τα 1400 κιλά. Και αυτό χρειάζεται τουρμπίνα για να οδηγηθεί σβέλτα από οδηγό της Κυριακής. 6. Η αγορά των νέων και κ@υλωμένων την τελευταία 5+ ετία έχει φάει πλύση εγκεφάλου για την αναγκαιότητα 2ζωνικού κλιμά και esp κ antispin κ αντικούκου κοκ μεαποτέλεσμα να έχει ανέβει κατηγορία και από την b να έχει βρεθεί στην c. 7. Ο τελευταίος των Μοϊκανών ήταν το υπέροχο Clio RS cup. Υπέροχο, σκληρό, άπιαστο στις στροφές και σπαρτιάτικο. Αλλά ήταν ελάχιστοι που το επέλεξαν γιατί "δε χρειάζεται να πηγαίνεις με την ταυτότητα στο στόμα στις στροφές και ο άλλος να σε καταπίνει στις ευθείες με την τουρμπίνα του". Το clio ήταν το απολαυστικότερο αλλά απαιτούσε συνειδητοποιημένο οδηγό με χοντρό πορτοφόλι. Αντίστοιχα κορυφαίο το megane rs. Και τα δύο πούλησαν ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Δυστυχώς. Η προπαγάνδα έχει χαλάσει την αγορά......Κρίμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Γιατί? Πχ: 1. Το 90% θέλει ac/esp/25 airbag κοκ. Καλώς η κακώς τα θέλουν. Και μια εταιρία δεν επιβιώνει με 3% της αγοράς. 2. Είναι ευκολότερο να πουλήσεις "άλογα" από το να πουλάς λεπτομέρειες κρατήματος (που όντως κάνουν τη διαφορά) 3. Είναι ευκολότερο για τον κουλό να φουσκώσει την τουρμπίνα, να πιάσει 200 και να ρίξει άγκυρες πριν τη στροφή από το να πηγαίνει μαρούλι στις στροφές για να καλύψει τη διαφορά του φουσκώματος της τουρμπίνας του άλλου στην ευθεία. 4. Είναι αδύνατο ή πανάκριβο να φορτώσεις ηλεκτρονικά και εξοπλισμό και να μείνεις κάτω από τα 1000 κιλά. 5. Το ελαφρύτερο c segment παίζει στα 1300+ κιλά με βασικότατο εξοπλισμό και συνήθως ξεπερνά τα 1400 κιλά. Και αυτό χρειάζεται τουρμπίνα για να οδηγηθεί σβέλτα από οδηγό της Κυριακής. 6. Η αγορά των νέων και κ@υλωμένων την τελευταία 5+ ετία έχει φάει πλύση εγκεφάλου για την αναγκαιότητα 2ζωνικού κλιμά και esp κ antispin κ αντικούκου κοκ μεαποτέλεσμα να έχει ανέβει κατηγορία και από την b να έχει βρεθεί στην c. 7. Ο τελευταίος των Μοϊκανών ήταν το υπέροχο Clio RS cup. Υπέροχο, σκληρό, άπιαστο στις στροφές και σπαρτιάτικο. Αλλά ήταν ελάχιστοι που το επέλεξαν γιατί "δε χρειάζεται να πηγαίνεις με την ταυτότητα στο στόμα στις στροφές και ο άλλος να σε καταπίνει στις ευθείες με την τουρμπίνα του". Το clio ήταν το απολαυστικότερο αλλά απαιτούσε συνειδητοποιημένο οδηγό με χοντρό πορτοφόλι. Αντίστοιχα κορυφαίο το megane rs. Και τα δύο πούλησαν ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Δυστυχώς. Η προπαγάνδα έχει χαλάσει την αγορά......Κρίμα Πολλοι κραζουν τα γαλλικα ως τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα. Δεν ημουν ποτε κατοχος γαλλικου. Προφανως φταιει το οτι θελει γερο πορτοφολι για μπιτζινα, αλλα ειναι και 2λιτρο οποτε και με εφορια παιζει χοντρο θεμα! Γενικα το εχουν ξεσκισει το πραγμα! Θυμαμαι παλια οποιος ελεγε εχω 2.000, 3.000 5.000 κυβικα καμαρωνε για την αμαξαρα που κυκλοφορουσε και αυτοι με τα 1000αρια δεν μιλαγαν και τωρα ισχυει το αντιθετο! Ειδα ford focus st του 2006 και το δινε 7.000ε. πριν παρω το α3 μου διναν golf 5 gti 6.000. ποιος θα τα αγοραζε αυτα τα αμαξια σημερα? Απορω πως δεν φορολογουν και τις μηχανες τις μεγαλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες