ultr7as 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Καλησπέρα αλανοτιτάνες πάει καιρός που έχω να μπω λόγω σχολής κλπ . Επειδή τώρα τελευταία ψαχνόμουν για μηχανές σχετικά με κάλυψη από Α2 κλπ πέτυχα ένα topic από το forum εδώ οπού διευκρινίζεται από ΦΕΚ ( Επίσημο έγγραφο ) ότι σίγουρα το μηχανάκι έχει όριο σε συγκεκριμένα standars ... Όπως προκύπτει και από το ΦΕΚ γ. Κατηγορία Α2: Μοτοσικλέτες μέγιστης ισχύος 35 kW και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg, που δεν προέρχονται από διασκευή άλλης μοτοσικλέτας, ισχύος μεγαλύτερης του διπλάσιου της ισχύος της διασκευασθείσας μοτοσικλέτας. Αυτό φυσικά για παράδειγμα θα σήμαινε πως ένα DRZ συγκεκριμένης έκδοσης ( δεν θυμάμαι ακριβώς ) δεν είναι συμβατό με το Α2 καθώς η σχέση kW/kg είναι παραπάνω του 0,2 ... Ωστόσο στο ίδιο ΦΕΚ με όλες τις ρυθμίσεις για τα νέα διπλώματα αναφέρει σε κάποιο σημείο που εξηγεί τις ορολογίες . στ) «Μέγιστος λόγος ισχύος προς βάρος»: Αναφέρεται στις μοτοσικλέτες και είναι ο λόγος, ισχύς προς βάρος, όπου: Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg). <-------- Αυτόματα αυτό σημαίνει πως πλέον δεν θα υπολογίζουμε την σχεση kW/kG με τα γνωστά κιλά μιας "στεγνής" μηχανής αλλά τα κιλά μιας στεγνής + τα κιλά μας .Ισως για πολλούς δεν είναι νέο αλλά για εκείνους που γνωρίζουν σχετικά με αυτό και έχουν ψαχτεί .... Ισχύει ρε αδέρφια ? Βέβαια θα μου πείτε , άμα το γράφει η εφημερίδα της κυβερνήσεως είναι επισημότατο . Απλά σαν εμπειρία το έχει ψάξει κανείς άλλος να πει γνώμες .... Μπορεί πολλά άτομα να μην το γνωρίζαν και θεώρησα σωστό να το επαναδημοσιεύσω . Δίνω τα credits στον Τζόνης Στραβόξυλος με το γνήσιο topic εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 αδυνατώ να διακρίνω τί θέλουνε να κάνουνε, εγώ ένα ξέρω, τα έχουνε κάνει ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Αντε και εσυ το καταλαβαινεις γιατι εισαι νεο παιδι και στροφαρει το μηαλο σου... Πως θα το δωσεις να το καταλαβει ο γιδομπατσος που εχει 30 χρονια υπηρεσιας και οι σπουδες του αγγιζουν το απολυτηριο του δημοτικου? Προσηγαγαν φιλο μου στα 18 του με διπλωμα για πενηνταρακι με την δικαιολογια οτι εληξε το διπλωμα του... Αυτο γινεται στα 65... Οτι να ναι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Αντε και εσυ το καταλαβαινεις γιατι εισαι νεο παιδι και στροφαρει το μηαλο σου... Πως θα το δωσεις να το καταλαβει ο γιδομπατσος που εχει 30 χρονια υπηρεσιας και οι σπουδες του αγγιζουν το απολυτηριο του δημοτικου? Προσηγαγαν φιλο μου στα 18 του με διπλωμα για πενηνταρακι με την δικαιολογια οτι εληξε το διπλωμα του... Αυτο γινεται στα 65... Οτι να ναι... :rotfl: :rotfl: :rotfl: ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ μου βγηκε ο καφες απο την μυτη πρωινιατικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Καλησπέρα αλανοτιτάνες πάει καιρός που έχω να μπω λόγω σχολής κλπ . Επειδή τώρα τελευταία ψαχνόμουν για μηχανές σχετικά με κάλυψη από Α2 κλπ πέτυχα ένα topic από το forum εδώ οπού διευκρινίζεται από ΦΕΚ ( Επίσημο έγγραφο ) ότι σίγουρα το μηχανάκι έχει όριο σε συγκεκριμένα standars ... Όπως προκύπτει και από το ΦΕΚ γ. Κατηγορία Α2: Μοτοσικλέτες μέγιστης ισχύος 35 kW και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg, που δεν προέρχονται από διασκευή άλλης μοτοσικλέτας, ισχύος μεγαλύτερης του διπλάσιου της ισχύος της διασκευασθείσας μοτοσικλέτας. Αυτό φυσικά για παράδειγμα θα σήμαινε πως ένα DRZ συγκεκριμένης έκδοσης ( δεν θυμάμαι ακριβώς ) δεν είναι συμβατό με το Α2 καθώς η σχέση kW/kg είναι παραπάνω του 0,2 ... Ωστόσο στο ίδιο ΦΕΚ με όλες τις ρυθμίσεις για τα νέα διπλώματα αναφέρει σε κάποιο σημείο που εξηγεί τις ορολογίες . στ) «Μέγιστος λόγος ισχύος προς βάρος»: Αναφέρεται στις μοτοσικλέτες και είναι ο λόγος, ισχύς προς βάρος, όπου: Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg). <-------- Αυτόματα αυτό σημαίνει πως πλέον δεν θα υπολογίζουμε την σχεση kW/kG με τα γνωστά κιλά μιας "στεγνής" μηχανής αλλά τα κιλά μιας στεγνής + τα κιλά μας .Ισως για πολλούς δεν είναι νέο αλλά για εκείνους που γνωρίζουν σχετικά με αυτό και έχουν ψαχτεί .... Ισχύει ρε αδέρφια ? Βέβαια θα μου πείτε , άμα το γράφει η εφημερίδα της κυβερνήσεως είναι επισημότατο . Απλά σαν εμπειρία το έχει ψάξει κανείς άλλος να πει γνώμες .... Μπορεί πολλά άτομα να μην το γνωρίζαν και θεώρησα σωστό να το επαναδημοσιεύσω . Δίνω τα credits στον Τζόνης Στραβόξυλος με το γνήσιο topic εδώ Σωστό, μεχρι εκει που διάβαστηκε + ερμηνευτηκε το ΦΕΚ. Αρθρο 2 παρ. στ. Η ζ παραγραφος ομως ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ τι εννοει μάζα.... Και δυστυχως ΔΕΝ περιλαμβανει ΚΑΙ το βαρος του οδηγού. ζ) −− Όπου στο διάταγμα αυτό αναφέρεται μάζα, το μέγεθός της, αριθμητικά, είναι το ίδιο με το βάρος του μηχανοκίνητου οχήματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Δε βλέπω το λόγο που το ζ) αναιρεί τα υπόλοιπα .Το βάρος στον λόγο ισχύος προς βάρος περιλαμβάνει τη μάζα της μοτοσικλέτας (που αναφέρεται στο ζ) + το βάρος του οδηγούΕπίσης 1) ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός αφού δεν έγινε κάποια ρύθμιση αλλά εξαρχής η νομοθεσία ήταν έτσι για το Α2 και 2) το έχουμε γράψει ήδη πολλοί και πολλές φορές το πως υπολογίζεται ο λόγος ισχύος προς βάρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Δε βλέπω το λόγο που το ζ) αναιρεί τα υπόλοιπα .Το βάρος στον λόγο ισχύος προς βάρος περιλαμβάνει τη μάζα της μοτοσικλέτας (που αναφέρεται στο ζ) + το βάρος του οδηγού Κανε ενα κοπι-πειστ, ολη την παραγραφο ζ και βαλε την εδω, να δουμε αν περιλαμβανει ΚΑΙ τον οδηγό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 ΑΡΘΡΟ 2 στ) «Μέγιστος λόγος ισχύος προς βάρος»: Αναφέρεται στις μοτοσικλέτες και είναι ο λόγος, ισχύς προς βάρος, όπου: Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσι− κλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg) "ζ) −− Όπου στο διάταγμα αυτό αναφέρεται μάζα, το μέγεθός της, αριθμητικά, είναι το ίδιο με το βάρος του μηχανοκίνητου οχήματος." ΑΡΘΡΟ 3 "γ. Κατηγορία Α2: Μοτοσικλέτες μέγιστης ισχύος 35 kW και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg, που δεν προέρχονται από διασκευή άλλης μοτοσικλέτας, ισχύος μεγαλύτερης του διπλάσιου της ισχύος της δι− ασκευασθείσας μοτοσικλέτας."Εφόσον αναφέρεται αποκλειστικά στη μάζα της μοτοσικλέτας τότε γιατί αναφέρει και τον οδηγό ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Κανόνισε να αδυνατίσεις και μετά να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις γιατί άλλαξε η αναλογία ισχύος/βάρους. Φήμες λένε ότι με το νέο έτος οι άνδρες της τροχαίας θα εμφανίζονται στα μπλόκα με την ζυγαριά ανα χείρας για ελέγχους. Όσοι ξεφεύγουν στα κιλά προς τα κάτω, θα τους γράφεται επί τόπου θεραπεία με διπλά πιτόγυρα και μερικά λίτρα μπύρας ανά ημέρα. Σοβαρά τώρα, η θέληση σου να το ερμηνεύσεις όπως σε βολεύει σε βάζει σε ανούσια συζήτηση, που σε τελική και έτσι να είναι (που δεν είναι) σκοντάφτει άσχημα σύμφωνα με το χιουμοριστικό παράδειγμα που έγραψα στην αρχή. Και αυτά χωρίς καν αναφερθώ στα περί αντίληψης του οργάνου που θα σε γράψει. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η παράγραφος (ζ) μπήκε για να διευκρινίσει την έννοια "μάζα" και τον τρόπο μέτρησης της. Παραθέτω από τη Βικιπαίδεια: Η μάζα είναι εγγενής ιδιότητα των φυσικών σωμάτων. Μάζα είναι η ποσότητα της ύλης που περιέχεται σε ένα σώμα. Στο σύστημα μονάδων SI, η μάζα μετράται σε χιλιόγραμμα και αποτελεί θεμελιώδη μονάδα μέτρησης στο σύστημα αυτό. .... Στην κλασσική μηχανική η μάζα είναι το υπόθεμα και η πηγή του βαρυτικού πεδίου, δηλαδή η βαρύτητα σε ένα σώμα είναι ανάλογη της μάζας του. Στο ίδιο βαρυτικό πεδίο, σε ένα σώμα με μικρότερη βαρυτική μάζα ασκείται μικρότερη δύναμη από ένα σώμα με μεγαλύτερη βαρυτική μάζα. Αυτή η ποσότητα συγχέεται μερικές φορές με το βάρος. Στη Γη, επειδή η βαρύτητα είναι περίπου της ίδιας έντασης σε όλην την επιφάνεια, συγκρίνουμε ουσιαστικά τις μάζες με βάση τα βάρη τους χρησιμοποιώντας ζυγαριές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultr7as 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Επίσης 1) ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός αφού δεν έγινε κάποια ρύθμιση αλλά εξαρχής η νομοθεσία ήταν έτσι για το Α2 και 2) το έχουμε γράψει ήδη πολλοί και πολλές φορές το πως υπολογίζεται ο λόγος ισχύος προς βάρος Αδερφέ δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που λες πως ο τίτλος είναι παραπλανητικός . α)Πιστεύεις ότι έχω κάποιο όφελος από τυχόν παραπλάνηση ? β)Θέλω να μπερδέψω τα παιδία που έχουν απορίες σχετικά με μηχανάκια που καλύπτονται από το Α2 ? ή Γ) Θεώρησα πως είναι σημαντικό σημείο του ΦΕΚ το οποίο πολλά παιδιά μπορεί να μην γνωρίζουν και είπα να κάνω ένα re-post δίνοντας παράλληλα credits στο άτομο που πόσταρε αυτή την διευκρίνηση για πρώτη φορά στο forum μας ? Τέλος παντων . Συμφωνώ πως εφώσον διευκρινίζει και το βάρος του οδηγού σε KG μαζί με την μάζα της μοτοσυκλέτας προφανώς και δεν μιλάει καθαρά για την μάζα ως σταθερή τιμή αλλά βάζει και τον παράγοντα βάρος αναβάτη. Κάποιος άλλος παίδες που το έχει ψαξει ? :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2014 από τον ultr7as Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μάζα ενός οχήματος είναι ΚΑΙ οι επιβάτες, αν είναι θέμα φυσικής ερμηνείας: Το σύνολον της μάζας που καλείται να σταματήσει η βαρύτητα στη γη πάνω στην οποία πατάει το όχημα. Δεν βλέπω να γράφει κάτι ανούσιο ο φίλος, ίσα-ίσα το ένα ΦΕΚ αναγράφει σαφώς μάζα μοτό και οδηγού, το άλλο λέει μάζα οχήματος. Αυτά τα δύο, ή συγκρούονται ή δεν είναι σαφή, και το πιο πιθανό είναι άλλη μια τσάτρα πάτρα δημιουργία των νομοθετών. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Σωστό, μεχρι εκει που διάβαστηκε + ερμηνευτηκε το ΦΕΚ. Αρθρο 2 παρ. στ. Η ζ παραγραφος ομως ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ τι εννοει μάζα.... Και δυστυχως ΔΕΝ περιλαμβανει ΚΑΙ το βαρος του οδηγού. ζ) −− Όπου στο διάταγμα αυτό αναφέρεται μάζα, το μέγεθός της, αριθμητικά, είναι το ίδιο με το βάρος του μηχανοκίνητου οχήματος. Ναι μονο που δεν ειναι λογος ισχυος προς μαζα αλλα λογος ισχυος προς βαρος. Και το βαρος οριζεται μαζι με τον αναβατη οπως ξεκαθαρα λεει. Φιλε μου ισχυει κανονικοτατα. Μη σε απασχολει ο λογος ισχυος προς βαρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αδερφέ δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που λες πως ο τίτλος είναι παραπλανητικός . α)Πιστεύεις ότι έχω κάποιο όφελος από τυχόν παραπλάνηση ? β)Θέλω να μπερδέψω τα παιδία που έχουν απορίες σχετικά με μηχανάκια που καλύπτονται από το Α2 ? ή Γ) Θεώρησα πως είναι σημαντικό σημείο του ΦΕΚ το οποίο πολλά παιδιά μπορεί να μην γνωρίζουν και είπα να κάνω ένα re-post δίνοντας παράλληλα credits στο άτομο που πόσταρε αυτή την διευκρίνηση για πρώτη φορά στο forum μας ? Τέλος παντων . Συμφωνώ πως εφώσον διευκρινίζει και το βάρος του οδηγού σε KG μαζί με την μάζα της μοτοσυκλέτας προφανώς και δεν μιλάει καθαρά για την μάζα ως σταθερή τιμή αλλά βάζει και τον παράγοντα βάρος αναβάτη. Κάποιος άλλος παίδες που το έχει ψαξει ? :) Γράφοντας "παραπλανητικός" δεν υπονοώ ότι προσπαθείς να μας εξαπατήσεις ή έχεις κάποιο συμφέρον ή οτιδήποτε αλλά όταν γράφεις "Ρύθμιση που αλλάζει τα δεδομένα στο kW/kG διπλώματος Α2" τι καταλαβαίνει ο αναγνώστης ; α) ότι γράφεις τη νομοθεσία όπως ήταν εξαρχής ή β) ότι κάτι άλλαξε ; εγώ πιστεύω το δεύτερο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2014 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Εγώ κατάλαβα οτι στην παράγραφο ζ), διευκρινίζει οτι όπου λέει μάζα, εννοεί βάρος. (Δηλαδή μάζα επί το g). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 δεν παιζει να ισχυει αυτο παιδια γιατι δεν στεκει.. τι θα πει βαρος οδηγου μαζι με της μοτοσυκλετας? δηλαδη αν σε σταματησουν δεν θα δουνε τα χαρτια αλλα θα κουβαλανε και μια ζυγαρια μαζι για τον οδηγο και την μοτοσυκλετα και ενα κομπιουτερακι να κανουν προσθαφεραισεις? το πιο λογικο ειναι να μετριεται το βαρος μοτοσυκλετας με λαδι και βενζινη.. αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Ενταξει παιδια ας αρχισει ο καθενας να δινει τη δικη του διερμηνια ως συνηθως και μετα θα κανουμε ενα κολαζ και οτι γινει εγινε. Ειναι ξεκαθαρο το αρθρο. Ελεος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultr7as 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γράφοντας "παραπλανητικός" δεν υπονοώ ότι προσπαθείς να μας εξαπατήσεις ή έχεις κάποιο συμφέρον ή οτιδήποτε αλλά όταν γράφεις "Ρύθμιση που αλλάζει τα δεδομένα στο kW/kG διπλώματος Α2" τι καταλαβαίνει ο αναγνώστης ; α) ότι γράφεις τη νομοθεσία όπως ήταν εξαρχής ή β) ότι κάτι άλλαξε ; εγώ πιστεύω το δεύτερο. Μα ειτε το ενα ειτε το αλλο , τα ατομα που δεν γνωριζουν κατι.... ΝΑΙ σημαινει αλλαγη για αυτο που γνωριζαν (δηλαδη απλα kw/kg(dry weight)) ...Τελος παντων δεν θα αρπαχτουμε και για εναν τιτλο εχεις εν μερη δικιο οποτε απλα ας κανω καλυτερο τον τιτλο :) edit : Τελικα δεν βρισκω πως αλλαζει ο τιτλος :P Αν μπορει καποιος ας βοηθησει ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2014 από τον ultr7as Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Ούτε θα αρπαχτούμε ούτε τίποτα απλά αναφέρεις κάτι που έχει συζητηθεί άπειρες φορές και έχει εφαρμοστεί εδώ και πάνω από 1 χρόνο σαν νέο. Αυτό θέλω να πω από την αρχή και εδώ σταματάω τα σχόλια για τον τίτλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultr7as 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Ούτε θα αρπαχτούμε ούτε τίποτα απλά αναφέρεις κάτι που έχει συζητηθεί άπειρες φορές και έχει εφαρμοστεί εδώ και πάνω από 1 χρόνο σαν νέο. Αυτό θέλω να πω από την αρχή και εδώ σταματάω τα σχόλια για τον τίτλο. Ναι μωρε κουβεντα να γινετε :) Συνοπτικα ....ηθελα απλα να θεσω κατι που να ειναι ομως σαν κυριο θεμα και να μην πρεπει μετα απο πολυ ψαξιμο να βρεις γιαυτο και ανοιξα το τοπικ ... Παντως στο θεμα τωρα , γενικοτερα αν ηταν απλα kw/kg θα μπορουσαν να το γραψουν σκετο ενω εδω προσθετουν κατι . Στο εξωτερικο π.χ ειναι σκετο το kg/kw οποτε εδω εφωσον ζητανε ΚΑΙ ΤΑ 2 κριτηρια καλυψης ισως εχουνε σαν ελαφυντικο τα κιλα του οδηγου μαζι με της μηχανης . Ειδωμεν . Θα παρω στο Υπουργειο μετα τις γιορτες . Το γελιο ειναι οτι ειχα παρει τις προαλλες να ρωτησω κατι στο μεταφορων και μου λεει στο τελος ο τυπακος , Παρακαλω στειλε φαξ στο υπουργειο οτι σας εξυπηρετησα το ονομα μου ειναι ........ ........ και γραψτε τα ακολουθα . Και μου γραφει ο ΘΕΟΥΛΗΣ να στειλω φαξ στο υπουργειο που εργαζεται ενα κειμενο του στυλ : " Ευχαριστω τον κυριο ταδε που με εξυπηρετησε πληρως και απαντησε στην απορια μου "..... Παιδες τα πραγματα εχουνε ξεφυγει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Παιδιά λογικά όταν λέει με αναβάτη υποθέτω ότι εννοεί το μέσο βάρος αναβάτη (όπως είναι και στο εξωτερικό αν δεν κάνω λάθος) το οποίο είναι τα 75 κιλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Κανόνισε να αδυνατίσεις και μετά να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις γιατί άλλαξε η αναλογία ισχύος/βάρους. Φήμες λένε ότι με το νέο έτος οι άνδρες της τροχαίας θα εμφανίζονται στα μπλόκα με την ζυγαριά ανα χείρας για ελέγχους. Όσοι ξεφεύγουν στα κιλά προς τα κάτω, θα τους γράφεται επί τόπου θεραπεία με διπλά πιτόγυρα και μερικά λίτρα μπύρας ανά ημέρα. Σοβαρά τώρα, η θέληση σου να το ερμηνεύσεις όπως σε βολεύει σε βάζει σε ανούσια συζήτηση, που σε τελική και έτσι να είναι (που δεν είναι) σκοντάφτει άσχημα σύμφωνα με το χιουμοριστικό παράδειγμα που έγραψα στην αρχή. Και αυτά χωρίς καν αναφερθώ στα περί αντίληψης του οργάνου που θα σε γράψει. 1) Εννοείται πως η νομοθεσία είναι γελοία και είτε θα έπρεπε να αναφέρεται και ένα συγκεκριμένο βάρος είτε δεν θα έπρεπε να αναφέρει καθόλου το βάρος του οδηγού. 2) Απλά δεν με αφορά η νομοθεσία γιατί έχω μηχανάκι τάφο με 15 kw που μόλις το αγόρασα και δεν με συμφέρει καθόλου να το αλλάξω σύντομα οπότε δεν ερμηνεύω με βάση το συμφέρον μου 3) Η αντίληψη του οργάνου είναι γνωστή ΥΓ από το πασχα αρχίζω την θεραπεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 τελος απο αυριο αρχιζω τα πιτογυρα διχως ελεος...μεχρι το 20 μου θα εχω παει γυρω στα 120 κιλα και θα μπορω να παρω το 696 :spiteful: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Ενταξει παιδια ας αρχισει ο καθενας να δινει τη δικη του διερμηνια ως συνηθως και μετα θα κανουμε ενα κολαζ και οτι γινει εγινε. Ειναι ξεκαθαρο το αρθρο. Ελεος.. θες να μας πεις δηλαδη οτι εσυ θα μπορεις να οδηγας μηχανες που δεν θα μπορω εγω επειδη εσυ εισαι 100 κιλα πχ και εγω ειμαι 60? λογικοτατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) δυστυχώς πρέπει να είναι μέχρι 35kw :P τελος απο αυριο αρχιζω τα πιτογυρα διχως ελεος...μεχρι το 20 μου θα εχω παει γυρω στα 120 κιλα και θα μπορω να παρω το 696 :spiteful: δυστυχώς πρέπει να είναι μέχρι 35kw :P θες να μας πεις δηλαδη οτι εσυ θα μπορεις να οδηγας μηχανες που δεν θα μπορω εγω επειδη εσυ εισαι 100 κιλα πχ και εγω ειμαι 60? λογικοτατο. Δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι οι νόμοι είναι λογικοί και δίκαιοι , οκ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2014 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες