gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Nα το χαιρεσαι!!. Φοβερο review!! Ειναι οντως πιο νευρικο ψηλα το cbf?? Για την καταναλωση να επιβεβαιωσω και εγω οτι δεν παιζει ποτε πανω απο 5. Επισης, το δικο μου σκορτσαρει μονο κατω απο τις 1500 στροφες. Εχει να κανει σε αυτο η διαφορετικη αναπνοη (mivv & KN) και ρυθμιση μειγματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Το μπροστινό δίνει όλες τις πληροφορίες για το οδόστρωμα Σε αυτό δεν συμφωνώ. Το μπροστινό το θεωρώ ασαφές, ειδικά στις παρατεταμένες στροφές με υψηλή ταχύτητα(απο 140χλμ/ώρα και πάνω.) Η ρουφιανιά (πληροφόρηση.. :P ) βελτιώθηκε όταν άλλαξα λάδια ελατήρια και ζάντα. Επίσης, με την 17άρα ζάντα, βελτιώθηκε η ταχύτητα αλλαγής κατεύθυνσης, κάτι που εγώ ήθελα για γρήγορο / κλειστό στροφιλίκι. - ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΑ ΧΤΕΣ!!!! - Μην αλλάξεις εξατμίσεις, μόνο ήχο κερδίζεις. Χάνεις σε τελική, οδηγησιμότητα σε χαμηλές στροφές και δημοτικότητα απο τους γείτονές σου!! - Πίσω δισκόπλακα είναι λίγο βουτυρομπεμπές, όταν έρθει η ώρα, άλλαξε την με Brembo. - Λάδια Castrol, αλλαγή καθε 5χιλ χλμ. ( εγώ ήμουν ευχαριστημένος με αυτά.) - Τακάκια απο εβαυ αγγλίας, EBC - Κλείσε το κλαπέτο του φίλτρου αέρα για να μειωθεί το σκορτσάρισμα στα χαμηλά, δες στο forumTDM Hellas. - Αν θες να βουτάει πιο γρήγορα στις στροφές, ρίξε λίγο την τιμονόπλακα, και στρίβε με counter-steering - Μη βάλεις προοδευτικά ελατήρια μπροστά, δεν βοηθάνε ...προτίμησε γραμμικά. - Άλλαξε το λαστιχάκι στεγανοποίησης του φίλτρου λαδιού να είσαι σίγουρος. Αυτό δεν το αλλάζουν ποτέ στα συνεργεία , υποτίθεται θέλει κάθε 60χιλ χλμ. - Πίεση ελαστικών, άλλοι λένε 33/36 άλλοι 36/38 , στο ταξίδι βάλε πίσω 40 εαν έχεις πολυ εθνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 36/42 βαζω συνηθως. 33/38 μεσα σε πολη οταν βρεχει και εχει κρυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Επισης, το δικο μου σκορτσαρει μονο κατω απο τις 1500 στροφες. Εχει να κανει σε αυτο η διαφορετικη αναπνοη (mivv & KN) και ρυθμιση μειγματος. Ακριβώς αυτό, λόγω πιό ελεύθερης αναπνοής, με λίγο ρύθμισμα όπως ο gkourmoul1 το μειώνεις στο ελάχιστο. 36/42 βαζω συνηθως. 33/38 μεσα σε πολη οταν βρεχει και εχει κρυο. Και εγώ τόσο σχεδόν, 36/40 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Φοράει και WP μπροστά οπότε έχω βελτιωμένο μπροστινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου μηχανες εως και :wub:dream bike παιζει. Να τη χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις!!!!!!!! Α,και πολυ ομορφο χρωμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Ευχαριστώ πολύ Αντρέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Μ'αρέσει πάντως Φράνκι που έχεις μπεί με τα χίλια στο μηχανάκι σου και φαίνεται ότι το γουστάρεις απ'την πρώτη στιγμή. Μακάρι να το χαίρεσαι πάντα εξίσου. Κι εμένα μ'άρεσαν πάντα τα TDM (απ'τα πρώτα-πρώτα τα... τετράγωνα ακόμα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Προφόρτιση και απόσβεση συμπίεσης Απόσβεση επαναφοράς! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Καλοριζικη και παντα ορθιοι και οι 2 σας. Aπο την μερια μου θα σε προτεινα 2 μπουζι ιριδιου ,γνησιο φιλτρο αερα και πολλα χλμ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Απόσβεση επαναφοράς! :D Απόσβεση επαναφοράς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Σαν τα Yamaha δεν εχει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Καλόβολτο το εργαλείο κ εύχομαι απροβλημάτιστα κ παιχνιδιάρικα χιλιόμετραααα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Όπως σου είχα πει και κατ ιδίαν,είχα το 850 φίλου για 2-3 μήνες και έμεινα ενθουσιασμένος .Πολύ καλό μηχανάκι και πολύ καλή επιλογή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Μιά φορά έχω οδηγήσει TDM 900 πριν καμιά δεκαριά χρόνια από Τρίκαλα-Θεσσαλονίκη. Αυτό που θυμάμαι είναι ένας ευχάριστος ροπάτος κινητήρας, αλλά που τελειώνει χωρίς να σε "απογειώνει". Μην ξεχνάμε ότι παρά τα λίγα σχετικά άλογά του, είναι 900 κ.ε. δηλαδή +50% πάνω από το CBF 600 και αυτό δεν κρύβεται. Μπροστινό κάπως απόμακρο, αλλά γενικά ευχάριστο και εύκολο μηχανάκι για βόλτες και καθημερινή χρήση, απλά είναι γενικά κάπως "ουδέτερο". Έχει βγει οικονομικό, αξιόπιστο, φορτώνεται σαν γαιδούρι, και γι΄αυτό πάντα δίνει το παρόν στα ταξιδιωτικά ειδικά σε παλαιότερα. Πάντως να το χαρείς Φρανκυ για όσους μήνες το κρατήσεις (είσαι γενικά πολύ σταθερός στις επιλογές σου ) Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι πως κατέληξε να είναι και καγκουρομήχανο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι πως κατέληξε να είναι και καγκουρομήχανο απο crypton και t50 σε Τdm.... Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο απ' ο,τι εγράψε ο Φράνκι....αλλά πήγες σε μάστορα για τα υγρά φρένων ....??? Τελευταία εγω τα είχα αλλάξει και αυτά ... όπως και πολλά άλλα ... να το χαίρεσαι πάντως !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 να δείς πως θα στρώσει το μπροστινό και ΟΛΟ το μηχανάκι ...η συμπερριφορά του και η δική σου οταν ΠΕΤΑΞΕΙΣ αυτο το κωλοτίμονο που έχει (λες και είσαι συγκαμένος) και βάλεις ενα ωραιότατο FatBar...... κατα τ'αλλα τα είπαμε και απο κοντα ;) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Ρε Φράνκι, μπας και ήσουν Χαλκιδική χθες;;; :P Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Φρανκι εξαιρετικη αναλυση!! :worshippy: Να το χαιρεσαι το μοτορι και παντα ορθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Θείο Δημήτρη ελπίζω να μεινω σε αυτό το μηχανάκι διπλάσιο χρόνο (10 μήνες δηλαδή!!!) Χρήστο το μπροστινό φρένο δεν μπορούσες να το πατήσεις καν αλλα ο προηγούμενος μαλλον δε θα το είχε καταλάβει καν! Όπως και πολλά αλλα δεν είχε δει γιατί φεν ήξερε μαλλον!! Θα στα πω απο κοντα!:-P Οδυσσέα Χαλκιδική πήγα την Κυριακή το μεσημέρι αλλα δε σταμάτησα πουθενά για να με πετύχεις σε φωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Φραγκισκο...απο τα ελαχιστα σεντονια που καθισα κ διαβασα με προσοχη!!!Αξιζει ομως αλλά πιο πολυ αξιζει που πηρες μια μοτοσυκλετα σε εξαιρετικη κατασταση και θα την ευχαριστηθεις πολυ!Να τη χαιρεσαι λοιπον κ καλα χιλιομετρα μαζι της.Ειναι σημαντικο να "δενεις" με τη μοτοσυκλετα σου...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Να το χαιρεσαι το νεο σου μωρο! Την ειδα απο κοντα οταν ηταν στο συνεργειο για αλλαγη υγρων φρενων. Καλα χιλιομετρα να εχετε τα δυο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Μπράβο ρε Φράνκι - η χαρά σου είναι μεταδοτική ακόμη και μέσα από ένα φόρουμ! Καλοκαιράκι έρχεται.. Κούμπωσε γυναίκα πάνω και εξαφανιστείτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Κωστή μαθοσαλα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα λόγια! Εύχομαι κάποια στιγμη να βολταρουμε παρέα! Κώστα στακη καλό συνεργείο είναι! Να πας κ εσύ :-P Πασχάλη αυτό είχα σκοπό να κανω αλλα δεμ έχει θεση για το μωρό ρε γαμωτο!:-D Θα αρκεστώ στις μοναχικές καγκουριες***!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2014 Και η φωτογραφία Κυριακή μεσημέρι είναι χαχαχαχαχ. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες