Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, είμαι πλέον κάτοχος ενός TDM 900. Είναι μοντέλο 2003 και το αγόρασα με 59000 χιλιόμετρα σε τιμή.... μη ρωτάτε! Το μηχανάκι το ξέρουν πολύ καλά κάποια άτομα εδώ μέσα οι οποίοι μου εγγυήθηκαν ότι δεν είναι τρακαρισμένο, πιωμένο και κακομεταχρειρισμένο. Και έτσι ακριβώς ήταν. Όταν αυτός που έχει το μηχανάκι δεν έχει ταξιδέψει πάνω από 130, δεν έχει καθαρίσει αλυσίδα (χρυσή did) ποτέ, δεν έχει καταλάβει ότι το μπροστινό φρένο θέλει αλλαγή υγρών και ο συμπλέκτης γρασάρισμα, και όταν αυτός σου λέει ότι μια χαρά του φαίνονται, τότε καταλαβαίνεις ότι το παιδί πήρε το λάθος μηχανάκι και απλά του έβαζε βενζίνη. Μόλις το πήρα, έκανα τις παραπάνω επιδιορθώσεις. Το μηχανάκι είναι πολύ εύκολο στη συντήρηση. Το μόνο που έκανα σε συνεργείο από τα παραπάνω είναι η αλλαγή υγρών φρένων γιατί δεν ήθελα να παίξω με αυτό. Έχοντας λοιπόν ένα έτοιμο μηχανάκι στα χέρια μου, αποφάσισα χθες να κάνω ένα μεγάλο τεστ. Μια βόλτα μικρή περίπου 150 χιλιόμετρα ήταν αρκετή για να μάθω πώς αντιδράει και αν χρειάζεται κάτι να αλλάξω. Πρώτες εντυπώσεις: Μικροκαμωμένο μηχανάκι για τα 900 κυβικά του.Εύκολο στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκεςΑκόμα και μέσα στην πόλη είναι πολύ εύκολο να περάσεις ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.Η μη ύπαρξη ABS στο δικό μου μοντέλο θα ταλαιπωρήσει τους αρχάριους αλλά αν κάποιος είναι έμπειρος και της παλιάς σχολής, δε θα το χρειαστεί καθόλου. Οι μπροστινοί τροχοί δεν μπλοκάρουν σχεδόν ποτέ (δε μιλάμε για συνθήκες άσφαλτου-γυαλί).Η θέση οδήγησης είναι αρκετά όρθια που κάνει άνετη τη στάση του σώματος.Πάρα πολύ μεγάλο ατού είναι οι φουλ ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μπρος-πισω και έτσι δεν υπάρχει άνθρωπος να μη βολευτεί.Η ροπή του βοηθάει στα παιχνιδάκια. Σαν δικύλονδρος κινητήρας με 270 χρονισμό, θα σκορτσάρει κάτω από τις 2500 στροφές και ίσως τρομάξει κάποιον αρχάριο. Τις περισσότερες φορές δε θα χρειαστεί κατέβασμα εκτός αν έχει πάνω 1500-2000 στροφές.Το πίσω φρένο δε χρειάζεται σχεδόν ποτέ.Τα φώτα του είναι μέτρια.Τα όργανα είναι πλήρη με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις (Ταχύτητα, στροφόμετρο, ώρα, θερμοκρασία ψυκτικού υγρού και ένδειξη στάθμης βενζίνης)Ο ήχος που κάνει το μοτέρ είναι πολύ ωραίος και ακούγεται πιο πολύ σαν V4 παρά σαν Ι2!!!Κραδασμοί γίνονται αισθητοί μόνο μετά από πολλή ώρα οδήγησης αλλά δε νομίζω να ενοχλήσουν. Στις παρακάτω ενότητες, θα κάνω και μια σύγκριση με το Honda CBF 600 που είχα πιο παλιά. Οι περισσότεροι βέβαια, συγκρίνουν το TDM με το CBF 1000. Εγώ θα γράψω προσωπικές εμπειρίες οπότε ανάμεσα σε 600άρι και 1000άρι υπολογίστε εσείς! Στον αυτοκινητόδρομο: Η μοτοσυκλέτα είναι σταθερότατη σε όλες τις ταχύτητες. Ταξιδεύει άνετα με 150-160. Η τελική της είναι γύρω στα 210-220 χαω στην οποία παραμένει υποδειγματικά σταθερή η μοτορυκλέτα. Το πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι αν ταξιδεύεις με 130 και 6η ταχύτητα, η γρήγορη προσπέραση θα χρειαστεί ένα κατέβασμα σε 5η. Όχι ότι θα σκορτσάρει και ότι θα αρνηθεί, απλά θα επιταχύνει καλύτερα με 5η. Το CBF600 σε αυτόν τον τομέα είχε θεματάκια σταθερότητας σε ταχύτητες ινδιάνικες και καταδρομικές. Δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ώστε να σκεφτώ να κατεβάσω μια σχέση όπως έγραψα παραπάνω. Η μεγάλη τους διαφορά είναι στην κατανάλωση με το TDM να κερδίζει έχοντας μέση κατανάλωση 4,5 ενώ το cbf να φλερτάρει με το 6. Στον αυτοκινητόδρομο προτιμώ το TDM 900. Στον επαρχιακό δρόμο: Είναι το μέρος που το TDM θα ξεδιπλώσει τις αρετές του με τις ανοιχτές στροφές να είναι οι αγαπημένες του και να τις περνάει με μεγάλα νούμερα στο κοντέρ. Εμπνέει σιγουριά αν και χρειάστηκε να παίξω πιο πολύ με το σώμα μου παρά με το γυροσκοπικό (καιρό είχα να το κάνω). Οι αγαπημένες του σχέσεις είναι 3η και 4η με τις οποίες μπορείς να φρενάρεις αλλά και να βγεις από τη στροφή με παντηλίκι. Παντηλίκι που δεν τρομάζει και ελέγχεται πολύ εύκολα με το γκάζι. Το μπροστινό δίνει όλες τις πληροφορίες για το οδόστρωμα και τα φρένα μπροστά θα επιβραδύνουν πάρα πολύ καλά τη μοτοσυκλέτα. Το δικό μου φοράει οργανικά τακάκια που αν και δεν τα είχα σε υπόληψη, με ικανοποίησαν αρκετά. Όμως είμαι φαν των μεταλλικών ebc. Εδώ όμως έχουμε μεγάλη κόντρα με το CBF600. Το οποίο υπερτερεί στην εναλλαγή κατευθύνσεων λόγω του 17άρη μπροστινού τροχού (πίσω έχουν και τα δύο ακριβώς ίδιο). Όμως το CBF600 χάνει λόγω του τετρακύλινδρου μοτέρ που πρέπει να δουλεύει πιο ψηλά για να αποδώσει καλύτερα τη δύναμή του. Επίσης, αποδίδεται η δύναμη πιο απότομα που κάνει πιο δύσκολο το χειρισμό στην έξοδο της στροφής όπου το tdm συμπεριφέρεται υποδειγματικά. Ένα ακόμα σημείο που κερδίζει το CBF είναι το χαμηλότερο κέντρο βάρους του. Έτσι, μπορεί κάποιος να στρίψει μόνο με το γυροσκοπικό ενώ στο TDM θα χρειαστεί να παίξεις και με το βάρος (για να κοντράρεις το CBF600). Το γεγονός ότι το TDM έχει φουλ ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, του δίνει ένα πόντο σε σημείο 51-49% έναντι του CBF600. Σε κλειστό στροφιλίκι: Είναι ένα σημείο που το TDM θα κουράσει μετά από πολλή ώρα λόγω του υψηλού κέντρου βάρους του. Ο αναβάτης πρέπει να κουνάει πολύ το σώμα του αλλιώς υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξει η τροχιά επάνω στη στροφή. Εδώ το CBF600 κερδίζει αφού στρίβει μόνο με γυροσκοπικό και δε χρειάζονται πολλές μετατοπίσεις του σώματος. Στην πόλη: Ο δικύλινδρος κινητήρας του TDM με τη ροπή χαμηλά, θα περάσει άνετα από την πόλη και δε θα χρειαστεί πολλές αλλαγές ταχύτητας. 2α και 3η θα κινήσουν άνετα το μηχανάκι χωρίς προβλήματα. Τα φρένα χωρίς ABS όπως γράψαμε πιο πάνω, θέλουν προσοχή γιατί θα πρέπει να φρενάρουν μια μοτοσυκλέτα κοντά στα 300 κιλά (γεμάτη με αναβάτη). Εδώ το TDM κερδίζει κατά κράτος το CBF600 λόγω μοτέρ. Το τετρακύλινδρο μηχανάκι θα ζοριστεί χαμηλά και θα ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία. Γενικότερα, είναι ένα μηχανάκι έτσι ακριβώς όπως το περιγράφει η ΥΑΜΑΗΑ..... Sport Touring Κάνει όλες τις δουλειές αρκετά καλά. Εγώ προσωπικά το πήρα λόγω του ότι κάνω λίγα χιλιόμετρα το χειμώνα. Καμιά βόλτα μόνο με τους βόρειους, αρκετά στην πόλη και πέριξ. Το καλοκαίρι θα κάνω 80-100 χιλιόμετρα καθημερινά. Εκεί πιστεύω ότι θα δείξει όλη του την αξία. Επίσης, είναι ένα διαχρονικό και αντικειμενικά όμορφο μηχανάκι. Τα ανταλλακτικά του είναι πολύ φθηνά και τα βρίσκεις εύκολα. Είναι ΥΑΜΑΗΑ με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία. Μην το πάρετε αν:Δεν ταξιδεύετε μια στο τόσο.Δεν κάνετε 10000 χιλιόμετρα το χρόνοΔεν έχετε περάσει πρώτα από ένα 600άριΘέλετε κάτι πολύ σπορ που να ξύνει γόνατο Και μερικές φωτογραφίες από το μωρό.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Σεντόνι άξιο για παρουσίαση περιοδικού. Μπράβο Φραντζέσκο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Μονο προφορτιση δεν εχει μπροστα το tdm? Να το χαρεις,ειναι τιμια μηχανη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ για ακομη μια φορα Φραντζεσκο..!! Το καταλληλο μηχανακι στα καταλληλα χερια http://i.imgur.com/JXkP36Y.jpg]http:// 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Σεντόνι άξιο για παρουσίαση περιοδικού. Μπράβο Φραντζέσκο! Ευχαριστώ πολύ Νίκο! Μονο προφορτιση δεν εχει μπροστα το tdm? Να το χαρεις,ειναι τιμια μηχανη. Προφόρτιση και επαναφορά Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ για ακομη μια φορα Φραντζεσκο..!! Το καταλληλο μηχανακι στα καταλληλα χερια Χάρη ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!!! (και θα είμαστε καλοκαίρι στη Βεργιά δίπλα δίπλα παρκαρισμένοι)Επίσης, σε αυτό το θέμα θα γράφω το ιστορικό των σέρβις και αξεσουάρ της μηχανής. 59600 χλμ -Αλλαγή υγρών φρένων μπρος-πίσω -Έλεγχος παντού Κόστος 15€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Καλοτάξιδο να είναι!! Πάντα με εντυπωσίαζε η κατανάλωση σε αυτό το μοτεράκι.. Πραγματικα σου λύνει τα χέρια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Πολύ ωραία τα έγραψες στο μικρό άλλα πολύ χρήσιμο σεντονακι. Πολύ όμορφη μηχανή με το μόνο που με χαλάει είναι τα τελικά και εκείνο που δεν πιστεύω την κατανάλωση που έγραψες είναι και για μέσα στην πόλη? Κάλο οδηγητη να είναι και καλά απροβλημάτιστα χλμ να έχετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Ωραιος.......και ακρως κατατοπιστικος. Να εστιασω σε δυο σημεια.... 1)την πολυ καλη καταναλωση του 2)Γιατι λες οτι πρεπει πρωτα καποιος να εχει περασει απο ενα 600αρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 καλοτάξιδος! ANTIKEIMENIKA πήρες μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα! εδώ ο Βίος του δικού μου >>> http://www.mybike.gr/topic/18725- edit! Μην βάλεις after market εξατμίσεις! βαρέθηκα να είμαι μόνος μου... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Μην το πάρετε αν: Δεν ταξιδεύετε μια στο τόσο. Γι αυτο δεν το πηρα οπως και η θεση οδηγησης.Δεν κάνετε 10000 χιλιόμετρα το χρόνο Γι αυτο δεν το πηρα Δεν έχετε περάσει πρώτα από ένα 600άρι How about V-StromΘέλετε κάτι πολύ σπορ που να ξύνει γόνατο Καπου ειδα μια φωτο με ενα TDM μεσα σε πιστα που ο τυπος εξυνε γοντατο Πολυ καλο feedback Φραντζεσκο και ωφειλω να ομολογησω οτι σε καποια σημεια μ'εκανες και ζηλεψα (ωστοσο θα κρατησω την CBF ) Ευχομαι ολοψυχα να της ριξεις τρελα χιλιομετρα και να την ευχαριστηθεις ακομα περισσοτερο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Kαι εγω το ειδα το του ντου μου του φρανγκι... ειναι πολυ καθαρο οντως και δε μοιαζει κακομεταχειρισμενο.. κριμα ομως θελει εξατμισεις αμεσα πολυ ωραιο κειμενο φρανκι ζελε η πυλο να παρεις γιατι τι τιντι εμ ας εισαι? να το χαρεις οσο δε παει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Αναλυτικότατος στην περιγραφή, Φρατζέσκο να 'σαι γερός να το χαίρεσαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 μπαοκακι...να το χαρεις φιλε! αυτο με τα φωτα για δες το λιγο εγω ειχα παρα πολυ καλα φωτα δε νομιζω να εχει σχεση οτι το δικο μου ηταν ποιο καινουργιο. σε ολα τα αλλα τα ειπες πολυ σπεσιαλ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Καλοριζικο και καλοταξιδο....... μην το παρεις στραβα αλλα ποτε δε τα συμπαθησα!!!Για αυτο και θα διαφωνισω με τον προσδιορισμο ''Απολυτο''.... γιατι στην κατηγορια υπαρχει και ενας αγγλικος ''Τιγρης'' ;) Καλες βολτες και να το χαρεις στους δρομους οπως του πρεπει!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, είμαι πλέον κάτοχος ενός TDM 900 ............................................................................................................ Μικροκαμωμένο μηχανάκι για τα 900 κυβικά του. ............................................................................................................ Μπααα,αυτό καλό το κόβω για τα κυβικά του,μάλλον εσύ,είσαι λίγο μεγαλούτσικος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 ι '.... γιατι στην κατηγορια υπαρχει και ενας αγγλικος ''Τιγρης'' ;) Με μία μεγάλη χρηματική διαφορά.... Να το χαίρεσαι Φράνκι το ΤΔΜ.. Είναι πανέμορφο και εύχομαι να το καταευχαριστηθείς.. Μηχανή που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Οχι και μεγαλη!!! στην αγορα μεταχειρισμενων τα ΤΔΜ ειναι αρκετα υπερτιμημενα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 2-2.5 χιλιάρικα φίλε μου είναι διαφορά... + ότι ΤΔΜ βρίσκεις μοντέλα 10ετίας σε καλή κατάσταση και τιμή ξεφτίλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Φίλε μου εγώ στα είπα κι από κοντά. Για Yamaha, καλή είναι.... Να τη χαρείς και να την προσέχεις για να σε προσέχει! Πολυεργαλείο είναι, πασπαρτού σκέτο. Ειδικά αν δεν της βάλεις εξατμίσεις, θα είναι καλύτερη (όχι τίποτε άλλο, θα με περνάς που θα με περνάς στις βόλτες, τουλάχιστον να έχω ησυχία!... ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 να το χαίρεσαι φράνκι ωραίο review! έχεις να μάθεις και να γευτείς πολλά πράγματα απο την παρούσα μοτοσυκλέτα(όπως συμβαίνει με κάθε νέο μηχανάκι)...! υ.σ. στο cbf600 με carbs, απο προσωπική εμπειρία σε τεστ ραιντ μου φάνηκε υπερβολικά γραμμικό χωρίς ξεσπάσματα(π.χ. ξέσπασμα εννοώ το μοτέρ του fazer 600)...(?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χάρη ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!!! (και θα είμαστε καλοκαίρι στη Βεργιά δίπλα δίπλα παρκαρισμένοι) Ααααααααααααααχχχχ :dribble: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2014 από τον HaRisGs 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλα λόγια! Επειδή γράφω από ο κινητό τώρα, δε μπορώ να κανω απαντηση. Πταν μπω σε υπολογιστή, θα απαντησω ξεχωριστά σε όλες τις απορίες - αντίθετες απόψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλα λόγια! Επειδή γράφω από ο κινητό τώρα, δε μπορώ να κανω απαντηση. Πταν μπω σε υπολογιστή, θα απαντησω ξεχωριστά σε όλες τις απορίες - αντίθετες απόψεις. Καλοπροαιρετες παντα φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Μονο προφορτιση δεν εχει μπροστα το tdm? Να το χαρεις,ειναι τιμια μηχανη. Προφόρτιση και απόσβεση συμπίεσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Καλορίζικο. Πολύ κατατοπιστικός για όσους σκέφτονται να αγοράσουν TDM. Επιτέλους είδα πως είναι οι εργοστασιακές του εξατμίσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες