Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Φλρακ ψισε ανταλαγι με GSXRRRRR. Σε δίνω και κρυφτοαρ κατοδυο και ένα ψαροκαικο που έχει ο μπαμπάς μου για να ψαρεβει το καλωκερι. Τα μιχανακια είναι πολι καλά αψοχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Φιλαρακ χαρτί φαίνεται το γκάζι σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Μα δεν ειπα οτι δεν τα αξιζει τα χρηματα. Οντως ολα αυτα που εχει πανω σχεδον κοστιζουν τοσα. Απλα ειναι fact το οτι επαιξε για καποιο λογο στα 2200 και δεν εφευγε! Νομιζω δεν το ειχε θεσσαλονικη ο προηγουμενος και ισως αυτο να μετρησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Παίζει αυτό που λές μιας και η μηχανή ήταν Κρήτη ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Α ρε μλκ Τζόνι μια φορά ρε φίλε όμως δεν ξαναειδωθηκαμε στην πίστα από τότε που πήρα το gixxer. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Φοβάμαι και όποτε γράφεις οτι θα πάς πίστα, δεν βγαίνω απ το σπίτι φιλαράκ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Όχι ρε φίλε αν είναι να σε δημιουργώ τέτοιο κόμπλεξ να το δώσω το ρημάδι και να πάρω κάνα Transalp. :P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 Johny αν ψηθεις παντως σου πουλαω το δικο μου το fazer. Ψηθηκα για R1 εγω η για gsxr 1000 xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaxaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaxaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Μη γελάς greeklish ! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Update Ελήφθησαν και βάσεις για τριπλέτα (οι βαλίτσες υπήρχαν ήδη). Το οπτικό αποτέλεσμα αναμενόμενα αηδιαστικό αν κρίνω απο το πως ήταν το 1000ρι που είχα επάνω τις βαλίτσες Στον δρόμο απο γερμανία είναι και η χειρολαβή του επιβάτη χωρίς την οποία δεν μπορούν να κουμπώσουν οι βάσεις τις τριπλέτας. Εννοώ αυτό το κομμάτι Ελλάδα κόστος 60€ + μεταφορικά μεταχειρισμένη και όχι στο ... χαρούμενο ΜΑΥΡΟ που είναι η μηχανή μου αλλά σε κίτρινο. Μπλιαχ! Ebay γερμανίας κόστος 15€ + 12€ μεταφορικά σε μπλέ χρώμα και άρα κανά 10-15€ για βάψιμο και είμαστε έτοιμοι. Μέσα στην εβδομάδα θα απαλλαγώ επιτέλους απο τα εντυπωσιακά μέν (απο θόρυβο και φλόγα) περιττα δε, σκασίματα της εξάτμισης μιας και θα φτιαξω το σπασιματάκι που έχει η εξάτμιση στο λαιμό καθώς και τις τρύπες που άφησε το ταμπελάκι της Arata όταν το έβγαλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Προσωπικά δεν με ενοχλούν τοσο πολυ οι βαλιτσες οπτικά όσο για την απορεια που μου αφήνουν ποσο θα αλλάξει το στυλ οδηγησεις οταν φορτωθεί....... Προσωπικά δεν με ενοχλούν τοσο πολυ οι βαλιτσες οπτικά όσο για την απορεια που μου αφήνουν ποσο θα αλλάξει το στυλ οδηγησεις οταν φορτωθεί....... E bay ίσως η μεγαλύτερη ανακάλυψη ever......... Ο έρωτας με τα δελφίνια βλέπω ακομα καλα κρατεί! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2014 από τον AND_1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Η φωτό του SV είναι η παλιά του 1000 που είχα. Στο 650 δεν έχω τοποθετήσει ακόμη την τριπλέτα μιας και περιμένω την χειρολαβή πρώτα. Ισχύει το περι δελφινιών. Σύντομα το λόγοτυπο του SV 650S θα ξηλωθεί και θα μπεί η νέα version 2.2.1 ( )του σήματός μου (το είχα σε όλες ανεξαιρέτως τις μηχανές και τα αυτοκίνητά μου) η οποία θα είναι φτιαγμένη απο μένα τον ίδιο στη δουλειά μιας και έχουμε τα μέσα, σε βυνίλιο απλά δεν έχω αποφασίσει το χρώμα ακόμη. Brushed χρυσαφί το κόβω αν βρώ στο ίδιο χρώμα του πιρουνιού. Τώρα, η οδική συμπεριφορά φίλε, αλλάζει δραματικά. Ποοολύ δραματικά! Δεν τίθεται θέμα καμμίας κλίσης, κανενός παιχνιδιού σε στροφές κτλ και όλα αυτα τα λέω βασιζόμενος στη συμπεριφορά που είχε το 1000ρι που είναι και πιο βαρύ (210 έναντι 180 !) και λογικά πιο σταθερό. Μονος μου σε ταξίδι, ήταν καλούτσικα αλλά διπλός η μηχανή είναι μόνο για να ταξιδέψεις. Επιφυλλάσομαι να δώ τι ρόλο θα παίξει η Ohlins βέβαια! Μόλις έχω νεότερα, ενημερώνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Το 1000άρι πάντως δείχνει μια χαρά με τις βαλίτσες, στο 650άρι τόσο διαφορετικά είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Εμφανισιακά είναι ακριβώς ίδια. Ομως... αν λάβω υπόψιν το μικρότερο βάρους το 650 στη συμπεριφορά, θα είναι διαφορετικό. Ομως όπως είπα, είμαι περίεργος να δώ τι ρόλο θα παίξει το Ohlins. Ισως ισοσταθμίσει την διαφορά. Το μαμα αμορτισέρ του 1000 ήταν φουλ ρυθμιζόμενο όπως και το Ohlins του 650 οπότε δε νομίζω να παίξει ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο πέραν του οτι οκ, το Ohlins οσο να ναι είναι πιο ποιοτικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες