Jump to content

Recommended Posts

Φλρακ ψισε ανταλαγι με GSXRRRRR. Σε δίνω και κρυφτοαρ κατοδυο και ένα ψαροκαικο που έχει ο μπαμπάς μου για να ψαρεβει το καλωκερι. Τα μιχανακια είναι πολι καλά αψοχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μα δεν ειπα οτι δεν τα αξιζει τα χρηματα.

Οντως ολα αυτα που εχει πανω σχεδον κοστιζουν τοσα.

Απλα ειναι fact το οτι επαιξε για καποιο λογο στα 2200 και δεν εφευγε!

Νομιζω δεν το ειχε θεσσαλονικη ο προηγουμενος και ισως αυτο να μετρησε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε μλκ Τζόνι μια φορά ρε φίλε όμως δεν ξαναειδωθηκαμε στην πίστα από τότε που πήρα το gixxer.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε φίλε αν είναι να σε δημιουργώ τέτοιο κόμπλεξ να το δώσω το ρημάδι και να πάρω κάνα Transalp. :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Johny αν ψηθεις παντως σου πουλαω το δικο μου το fazer. Ψηθηκα για R1 εγω η για gsxr 1000

xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaxaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Update

Ελήφθησαν και βάσεις για τριπλέτα (οι βαλίτσες υπήρχαν ήδη). Το οπτικό αποτέλεσμα αναμενόμενα αηδιαστικό αν κρίνω απο το πως ήταν το 1000ρι που είχα επάνω τις βαλίτσες

164710_10150154005483102_4868790_n.jpg

Στον δρόμο απο γερμανία είναι και η χειρολαβή του επιβάτη χωρίς την οποία δεν μπορούν να κουμπώσουν οι βάσεις τις τριπλέτας. Εννοώ αυτό το κομμάτι

cowl_03.jpg

Ελλάδα κόστος 60€ + μεταφορικά μεταχειρισμένη και όχι στο ... χαρούμενο ΜΑΥΡΟ που είναι η μηχανή μου αλλά σε κίτρινο. Μπλιαχ!

Ebay γερμανίας κόστος 15€ + 12€ μεταφορικά σε μπλέ χρώμα και άρα κανά 10-15€ για βάψιμο και είμαστε έτοιμοι.

Μέσα στην εβδομάδα θα απαλλαγώ επιτέλους απο τα εντυπωσιακά μέν (απο θόρυβο και φλόγα) περιττα δε, σκασίματα της εξάτμισης μιας και θα φτιαξω το σπασιματάκι που έχει η εξάτμιση στο λαιμό καθώς και τις τρύπες που άφησε το ταμπελάκι της Arata όταν το έβγαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά δεν με ενοχλούν τοσο πολυ οι βαλιτσες οπτικά όσο για την απορεια που μου αφήνουν ποσο θα αλλάξει το στυλ οδηγησεις οταν φορτωθεί.......

Προσωπικά δεν με ενοχλούν τοσο πολυ οι βαλιτσες οπτικά όσο για την απορεια που μου αφήνουν ποσο θα αλλάξει το στυλ οδηγησεις οταν φορτωθεί.......

E bay ίσως η μεγαλύτερη ανακάλυψη ever.........

Ο έρωτας με τα δελφίνια βλέπω ακομα καλα κρατεί!

Τροποποιήθηκε από τον AND_1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φωτό του SV είναι η παλιά του 1000 που είχα. Στο 650 δεν έχω τοποθετήσει ακόμη την τριπλέτα μιας και περιμένω την χειρολαβή πρώτα.

Ισχύει το περι δελφινιών. Σύντομα το λόγοτυπο του SV 650S θα ξηλωθεί και θα μπεί η νέα version 2.2.1 ( :_zeppelin: )του σήματός μου (το είχα σε όλες ανεξαιρέτως τις μηχανές και τα αυτοκίνητά μου) η οποία θα είναι φτιαγμένη απο μένα τον ίδιο στη δουλειά μιας και έχουμε τα μέσα, σε βυνίλιο απλά δεν έχω αποφασίσει το χρώμα ακόμη. Brushed χρυσαφί το κόβω αν βρώ στο ίδιο χρώμα του πιρουνιού.

Τώρα, η οδική συμπεριφορά φίλε, αλλάζει δραματικά. Ποοολύ δραματικά! Δεν τίθεται θέμα καμμίας κλίσης, κανενός παιχνιδιού σε στροφές κτλ και όλα αυτα τα λέω βασιζόμενος στη συμπεριφορά που είχε το 1000ρι που είναι και πιο βαρύ (210 έναντι 180 !) και λογικά πιο σταθερό. Μονος μου σε ταξίδι, ήταν καλούτσικα αλλά διπλός η μηχανή είναι μόνο για να ταξιδέψεις. Επιφυλλάσομαι να δώ τι ρόλο θα παίξει η Ohlins βέβαια! Μόλις έχω νεότερα, ενημερώνω :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμφανισιακά είναι ακριβώς ίδια. Ομως... αν λάβω υπόψιν το μικρότερο βάρους το 650 στη συμπεριφορά, θα είναι διαφορετικό. Ομως όπως είπα, είμαι περίεργος να δώ τι ρόλο θα παίξει το Ohlins. Ισως ισοσταθμίσει την διαφορά. Το μαμα αμορτισέρ του 1000 ήταν φουλ ρυθμιζόμενο όπως και το Ohlins του 650 οπότε δε νομίζω να παίξει ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο πέραν του οτι οκ, το Ohlins οσο να ναι είναι πιο ποιοτικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα