Jump to content

Recommended Posts

10 λιτρα σε 80 χιλιομετρα το er?????? ακομα και με σκισιμο μου φαινεται ποολυ... ειχα ακουσει οτι ειναι ισως και το πιο οικονομικο naked σε αυτα τα κυβικα.. δεν το λεω ειρωνικα, δεν εχω οδηγησει το μηχανακι, ρωταω απλα να παρω απαντηση απο καποιον που ξερει σιγουρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

10 λιτρα σε 80 χιλιομετρα το er?????? ακομα και με σκισιμο μου φαινεται ποολυ... ειχα ακουσει οτι ειναι ισως και το πιο οικονομικο naked σε αυτα τα κυβικα.. δεν το λεω ειρωνικα, δεν εχω οδηγησει το μηχανακι, ρωταω απλα να παρω απαντηση απο καποιον που ξερει σιγουρα..

παιδια 10 λιτρα τα 80 το ερ?αποκλειεται.hayabusa ειναι?

5 λιτρα τα 100 μου εκαιγε το xt ειναι δυνατον να καιει παραπανω απο διπλασιο το er?μα και με τελικες ολη την ωρα να το πας τοσο δεν καιει....

οσο για τα λαστιχα αν εισαι τελειως νορμαλ χρηστης θα βγαλεις και 20000χλμ.αν εισαι πολυ αγριος μπορει να μην προλαβεις να γτασεις τα 5000χλμ.αν και δυσκολα μιας οπως ξαναειπα και απο πανω δεν εχεις hayabusa

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να ηταν μουφα το βετζιναδικο... ( λεω εγω )

Σωστός ο κύριος ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ.

Αν δεν βάραγες κόφτες μόνος σου σταματημένος χωρίς λόγο και δεν το άφησες στο ρελαντί το βράδυ που κοιμόσουν άλλαξε βενζινάδικο και ξαναμέτρα.

Αν ξαναδεις τέτοια κατανάλωση ή κάτι δεν μετράς καλά ή ξαναπεσες σε βενζίνη μάπα :mB_kalo_e: ή το μοτεράκι έχει θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα για λάστιχα δεν θα ψαχτω ακομη... λαδια 10 40 ναι... προς το παρόν θα αλλαξω βενζιναδικο μηπως δω προκοπη αν και στο αμαξι η βενζινη του μια χαρα μου φαινεται και βλέπουμε. ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε πιο βενζιναδικο πας?Εχω σταμπαρει μερικα τα οποια εχουν σαπια βενζινη εδω στο αιγαλεω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λοιπόν, θα αλλάξω τιμόνι... και σκεφτόμουν για το Ultra Low της Renthal..

Αλλά ebay είτε δεν το στέλνουν μέχρι εδώ είτε φτάνει συνολικά τα 100 ευρώπουλα και δε λέει..

Καμία ιδέα, ή κάνα link βοηθείας;

Τίποτα εναλλακτικό που έχετε να μου προτείνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λοιπόν, θα αλλάξω τιμόνι... και σκεφτόμουν για το Ultra Low της Renthal..

Αλλά ebay είτε δεν το στέλνουν μέχρι εδώ είτε φτάνει συνολικά τα 100 ευρώπουλα και δε λέει..

Καμία ιδέα, ή κάνα link βοηθείας;

Τίποτα εναλλακτικό που έχετε να μου προτείνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

22.2mm?

http://www.e-moto.gr...CE%BF%CF%85.htm

Απόψεις

http://www.mybike.gr/topic/48651-renthal-road-bike-ultra-low-handlebars/

¨εχει και σε άλλα forum

Τροποποιήθηκε από τον Storr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα εχω το ultra low sto er6 και ειναι ακριβως η θεση οδηγησης που ηθελα... δεν με κουραζει τοσο οσο το αλλο, αισθανομαι οτι εχω καλυτερο ελεγχο της μηχανης..ποιο ανετο και ελενξιμο σε καγκουριες και τα σχετικα

Αρνητικα...

δεν θα χωνεσε τοσο ανετα αναμεσα απο τα αυτοκινητα..

και θελει μια μικρη πατεντα με τα αντιβαρα για να μπουν ξανα.. μην βαλεις αλουμινενια.. βαλε ταα μαμα οπωσδήποτε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα εχω το ultra low sto er6 και ειναι ακριβως η θεση οδηγησης που ηθελα... δεν με κουραζει τοσο οσο το αλλο, αισθανομαι οτι εχω καλυτερο ελεγχο της μηχανης..ποιο ανετο και ελενξιμο σε καγκουριες και τα σχετικα

Αρνητικα...

δεν θα χωνεσε τοσο ανετα αναμεσα απο τα αυτοκινητα..

και θελει μια μικρη πατεντα με τα αντιβαρα για να μπουν ξανα.. μην βαλεις αλουμινενια.. βαλε ταα μαμα οπωσδήποτε!!

Τι παίζει ακριβώς με τα αντίβαρα;

Χωρίς τα μαμά θα τρέμει πολύ φαντάζομαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θυμαμαι καλα δεν κουμπωνουν καλα.

Αλλα σαν τιμονακι ΣΚΙΖΕΙ. Απο Ελλαδα μπορεις να το βρεις και με 50 ευρω. Ψαξτο λιγο,εγω τοσο το εβρισκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια ειχα εναν λυκο 250 κ μολις σημερα πουληθηκε κ ζαχαρωνω ενα ερ ν6 2009 -2010 να μ πειτε λιγα πραγματα για ευκολαι οδηγησης οδηγηικη συμπεριφορα καταναλωση σερβις τιμες ανταλακτικα ευχαριστω εκ των προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτέρ είναι πολύ καλό! ο Ι2 των 650 κυβικών αποδίδει ομοιόμορφα, είναι ροπάτος και δυναμικός και ταυτόχρονα έχει χαμηλή κατανάλωση και είνια αξιόπιστος. Η συντήρηση του είναι εύκολη και οικονομική δεδομένου ότι μπορείς να βρεις εύκολα τα βασικά αναλώσιμα από thirdparty κατασκευαστές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Σχετικά με τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, σίγουρα ως προς το στήσιμο δεν είναι ούτε Ducati ούτε ΚΤΜ αλλά σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει. Ίσα ίσα που θα σε παροτρύνει κιόλας να έχεις λίγο πιο σπορ συμπεριφορά. Τα φρένα είναι ικανοποιητικά και δεν τρομάζουν. Οι αναρτήσεις δεδομένου ότι πας για μεταχειρισμένο ίσως να χρειάζονται κάποιο service (λάδια) και ταυτόχρονα με μικρό κόστος μπορείς να τις αναβαθμίσεις με ελατήρια και να βελτιώσεις κατά πολύ τη συμπεριφορά!

Προτίμησε μοντέλο με ABS!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτέρ είναι πολύ καλό! ο Ι2 των 650 κυβικών αποδίδει ομοιόμορφα, είναι ροπάτος και δυναμικός και ταυτόχρονα έχει χαμηλή κατανάλωση και είνια αξιόπιστος. Η συντήρηση του είναι εύκολη και οικονομική δεδομένου ότι μπορείς να βρεις εύκολα τα βασικά αναλώσιμα από thirdparty κατασκευαστές χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Σχετικά με τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, σίγουρα ως προς το στήσιμο δεν είναι ούτε Ducati ούτε ΚΤΜ αλλά σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει. Ίσα ίσα που θα σε παροτρύνει κιόλας να έχεις λίγο πιο σπορ συμπεριφορά. Τα φρένα είναι ικανοποιητικά και δεν τρομάζουν. Οι αναρτήσεις δεδομένου ότι πας για μεταχειρισμένο ίσως να χρειάζονται κάποιο service (λάδια) και ταυτόχρονα με μικρό κόστος μπορείς να τις αναβαθμίσεις με ελατήρια και να βελτιώσεις κατά πολύ τη συμπεριφορά!

Προτίμησε μοντέλο με ABS!

μου ειπες τις 2 ακαταλληλες ειδικα μια βασικα λεξεις κτμ οδηγησα το 390 κ τρελαθηκα αλλα πολλα προβληματα κ ακριβο γτ ειναι μονο καινουριο ευχαριστω παντος γαι την απαντηση σ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη συγκρίνεις μια μοτοσυκλέτα 400 μονοκύλινδρων κυβικών με μια μοτοσυκλέτα 650 δικύλινδρων κυβικών... Με το ER μπροείς να γυρίσεις όλο τον πλανήτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη συγκρίνεις μια μοτοσυκλέτα 400 μονοκύλινδρων κυβικών με μια μοτοσυκλέτα 650 δικύλινδρων κυβικών... Με το ER μπροείς να γυρίσεις όλο τον πλανήτη!

δεν μπορω να βρω μεταχειρισμενες 2009 3 εχω βρει οι 2 εχουν καποια πεσιματα απο σταση λενε...η αλλη ειναι λευκη...κ ηθελα χρωματακι λιγο...γτ λευκος ηταν κ ο λυκος που πουλησα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοντεύω τα 24.00 χλμ και κοιτάω το βιβλίο σερβις...

βλεπω...

1,000

3,500

6,400

9,100

13,100

17,000

20,900 ( την πρώτη φορα που το πήγα εγώ "λάδια") ( μεταχειρισμένο το πήρα)

και τωρα στα 24,000

Πολύ συχνά δεν ειναι ? :think: (βεβαία αν ισχύει καλό είναι ) καθε 6.000 χλμ δεν θέλει λάδια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθε 6000 λαδια.

ο προηγουμενος εκανε καθε 3000 φαινεται αλλα κατ εμε δε χρειαζεται.

κανε οτι λεει το βιβλιαρακι τωρα στις 24000 και μετα πηγαινε με το προγραμμα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγο υπερβολη ανα 3.000, Κανε οτι λεει το βιβλιαρακι και δεν θα εχεις προβλημα (Η μαμα Kawa κατι θα ξερει).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μονος του ο μηχανικός αποτι καταλαβαίνω έγραφε επόμενο ανα 3,000χλμ ή το βιβλίο γράφει οτι νανε (δεν ξερω αν γίνετε)

Αν μου πει για αλλαγή υγρών φρένων να κοιτάξω να βαλω σωληνάκια υπσηλής ? :P αξίζει ? θα εχω καλύτερα φρενα?

Το KN φιλτρο θα το βάλω σίγουρα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθε 3000 δεν ειναι υπερβολη αν το λιωνεις μεσα στην πολη και καθε 6000 ειναι too much αν το χρησιμοποιεις καθημερινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μονος του ο μηχανικός αποτι καταλαβαίνω έγραφε επόμενο ανα 3,000χλμ ή το βιβλίο γράφει οτι νανε (δεν ξερω αν γίνετε)

Αν μου πει για αλλαγή υγρών φρένων να κοιτάξω να βαλω σωληνάκια υπσηλής ? :P αξίζει ? θα εχω καλύτερα φρενα?

Το KN φιλτρο θα το βάλω σίγουρα :)

Το βιβλιο σαφως και δεν γραφει οτι να'ναι, οι ελληνες μηχανικοι βαζουν συχνα σερβις για να κωνομανε παραπανω. στα 24 εχεις αλλαγη υγρων αλλα αμα θες και τακακια δοκιμασε να βαλεις ενα καλο τακακι και θα δεις οτι δεν χρειαζεσαι και τοσο τα υψηλης. Με ενα καλο τακακι και σωστη συντηρηση της δαγκανας το φρενο σου θα ειναι υπεροχο.

Φιλτρο αερα να βαλεις, μονο καλο θα σου κανει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα