Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 Ρε σεις ντρεπομαι να απαντησω.Καποτε εδω λεγαμε με το Στιβεν για ρεπριζ,ανεβαζαμε βελτιωσεις σε αναρτησεις,εξεταζαμε τεχνικα θεματα και σχολιαζαμε τα χιλιαδες χλμ που καναμε ανα 3μηνο. Και σεις ρωτατε για λαμπες? Για ξενον? Ουτε καν τα προσχηματα για μια εξατμιση? Κραχτε ελευθερα,εγω μια φορα για ξενον ΔΕΝ απανταω. :crazy: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 ντατσουν το κανατε το μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 ελα ρε για πειτε ειναι τοσο τραγικο ν απαντησεις για το τι λαμπα λευκη εχετε βαλει η ειναι καγκουρια? σωπα? εγω νομιζα πως σε φορουμ για βοηθεια μπαινεις κ δεν βλπεω καμια καγκουρια στα ξενον φωτα ενω ν βαζεις ρεπριζ πχ κ ποσο παει δεν ειναι ακθλου καγκουρια ................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) ντατσουν το κανατε το μηχανακι! Sry πραγματικά λατρεύω τα Ντατσουν Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 ελα ρε για πειτε ειναι τοσο τραγικο ν απαντησεις για το τι λαμπα λευκη εχετε βαλει η ειναι καγκουρια? σωπα? εγω νομιζα πως σε φορουμ για βοηθεια μπαινεις κ δεν βλπεω καμια καγκουρια στα ξενον φωτα ενω ν βαζεις ρεπριζ πχ κ ποσο παει δεν ειναι ακθλου καγκουρια ................. Δεν ειναι θεμα καγκουριας,ξενον ειχα και γω. Απλα 2 σελιδες για ξενον,την στιγμη που αμα γκουγλαρεις σου βγαζει σε 3 μιλισεκοντ τι λαμπες πρεπει να βαλεις το θεωρω υπερβολικο. Επισης,αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ ή ψαξεις μεσα στις σελιδουλες αυτου του θρεντ εχει αναφερθει αλλες 10 φορες,κυριως για το θεμα της τοποθετησης του μπαλαστ. Γενικα,το μηχανακι παιρνει Η7 στα 6000. Κοστιζουν Ελλαντα 80 ευρω περιπου και απο ebay κανα 35αρι. Το μπαλαστ μπαινει στον αριστερο αεραγωγο,μιας και στον δεξι ειναι το δοχειο των υγρων του ψυγειου. ΥΓ. Τα φορουμ ειναι και αναταλλαγη αποψεων,βολτααααααα,παρεα μοτοσυκλετιστικη. Αν μπαινεις μονο οποτε νιωθεις αβοηθητος,το πιο πιθανο ειναι να μην λαβεις βοηθεια. Φιλικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Αχχχχχ Εργαλειο λεμε οχι αστεια! :wub: :wub: 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Εγω τα ειχα στη μασκα κρυμμενα (ηταν slim γι'αυτο). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Άσε Γεράσιμε τα παιδιά. Εσύ προχώρησες ορθά και αγόρασες Χόνδα. :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να το και το δικο μου.....απο μια καφεδια με φιλους του αθληματος στην Χαλκιδα! image upload no size limit ΕΡΩΤΗΣΗ: εχει βαλει κανεις βαση πινακιδας? επειδη ειναι τελειως κλειστο πισω δεν θα φαινεται και παλι? καμια κατω απο 5ε??? konangera ειχες βαψει τις πισω βασεις που ακουμπα ο αναβατης μαυρες ετσι? να φανταστω ηλεκτροστατικη? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 από τον ge0rgak0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 ο Γεράσιμος το είχε ξεσκίσει βασικά.:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Να το και το δικο μου.....απο μια καφεδια με φιλους του αθληματος στην Χαλκιδα ΕΡΩΤΗΣΗ: εχει βαλει κανεις βαση πινακιδας? επειδη ειναι τελειως κλειστο πισω δεν θα φαινεται και παλι? καμια κατω απο 5ε??? konangera ειχες βαψει τις πισω βασεις που ακουμπα ο αναβατης μαυρες ετσι? να φανταστω ηλεκτροστατικη? Βαση κατω απο 5ε δυστηχως δε βρισκεις.Βιδωσε τη απο κατω να τελειωνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 λαθος 50 εννοουσα ετσι.... και βρηκα μια valter η καπως ετσι και την παραγγειλα μολις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Ρε σεις ντρεπομαι να απαντησω.Καποτε εδω λεγαμε με το Στιβεν για ρεπριζ,ανεβαζαμε βελτιωσεις σε αναρτησεις,εξεταζαμε τεχνικα θεματα και σχολιαζαμε τα χιλιαδες χλμ που καναμε ανα 3μηνο. Και σεις ρωτατε για λαμπες? Για ξενον? Ουτε καν τα προσχηματα για μια εξατμιση? Κραχτε ελευθερα,εγω μια φορα για ξενον ΔΕΝ απανταω. :crazy: Old good memories... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Καλησπέρα σας παιδιά! Σε λίγο καιρό βγάζω επιτέλους το απεριορίστων και ενδιαφέρομαι για την εν λόγω μηχανή. Έχω τις εξείς ερωτησούλες αν μπορεί κάποιος να μου τις απαντήσει. Πως είναι απο θέμα κατανάλωσης και σέρβις (μεγάλο και μικρό). Ειναι άνετο για δικάβαλες βολτούλες και ταξιδάκια;(όσο άνετο μπορεί να είναι ένα γυμνό). Είμαι 1,83 και ολίγων τι φαγανός (το τρώω το φαΐ μου :P) λέτε να έχω πρόβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2015 Απο καναλωση πολυ καλη. Σερβις τα φυσιολογικα του. Και παιρνει και 1,9 λιτρα λαδι οποτε με 2 λιτρα εισαι κομπλε. Ταξιδακια μια χαρα κανεις και δικαβαλα. Σιγουρα δεν ειναι ταξιδιωτικη μηχανη αλλα μια χαρα πας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5529515/ βρε βρε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Τα εξαρτήματα που έχουν αλλαχθεί, πωλούνται ξεχωριστά, είναι σε άριστη κατάσταση ! ! είμαι περίεργος να μάθω τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5529515/βρε βρε :)ειναι εδω και κανα 6μηνο σε αγγελια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5529515/βρε βρε :)ειναι εδω και κανα 6μηνο σε αγγελια......??? Για πες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 εχει πεθανει το θεματακι αλλα εγω ασχολουμε ακομα με το Erγαλειο μου και θα ηθελα συμβουλες...α) ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ : μιας και οι τσιμουχες πηγαν περιπατο, υπαρχει καμια βελτιωση για μπροστινα? λαδια - ελατηρια πχ?β)λαστιχα? τι προτεινετε? χρηση τουριστικη με λιγο στριψιματακι,γ) ρουλεμαν τιμμονιου κανονικο η κωνικο? δ) ηρθε η ωρα για τακακι πισω.....για πειτε τπτ δοκιμασμενο...μαρκα - τυπο...ευχαριστω, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 εχει πεθανει το θεματακι αλλα εγω ασχολουμε ακομα με το Erγαλειο μου και θα ηθελα συμβουλες...α) ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ : μιας και οι τσιμουχες πηγαν περιπατο, υπαρχει καμια βελτιωση για μπροστινα? λαδια - ελατηρια πχ?β)λαστιχα? τι προτεινετε? χρηση τουριστικη με λιγο στριψιματακι,γ) ρουλεμαν τιμμονιου κανονικο η κωνικο? δ) ηρθε η ωρα για τακακι πισω.....για πειτε τπτ δοκιμασμενο...μαρκα - τυπο...ευχαριστω, β) - > pirelli angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 εχει πεθανει το θεματακι αλλα εγω ασχολουμε ακομα με το Erγαλειο μου και θα ηθελα συμβουλες...α) ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ : μιας και οι τσιμουχες πηγαν περιπατο, υπαρχει καμια βελτιωση για μπροστινα? λαδια - ελατηρια πχ?β)λαστιχα? τι προτεινετε? χρηση τουριστικη με λιγο στριψιματακι,γ) ρουλεμαν τιμμονιου κανονικο η κωνικο? δ) ηρθε η ωρα για τακακι πισω.....για πειτε τπτ δοκιμασμενο...μαρκα - τυπο...ευχαριστω, A) Κανε ενα service το μπροστινο για να στρωσει. Εγω ειχα βαλει ελατηρια και λαδια της wilbers και πραγματικα μεταμορφωθηκε προς το καλυτερο. Β) Metzeler Z8? Εγω ειχα βαλει τα Μ5 τα οποια ηταν σουπερ ντουπερ αλλα ειναι αρκετα μαλακα οποτε δες την σειρα Ζ που ειναι ποιο τουριστικη.Γ) Κωνικο πιστευω ειναι μια χαρα.Δ) EBC μια αξιοπιστη και δοκιμασμενη λυση. Βαλε καποιο μαλακο για να εχεις και αισθηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 steven me υπερκαλυψες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2015 steven me υπερκαλυψες!!!Κρατα γερα αδερφε. Μην αφησεις το θεμα να παραπεσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τον κωδικο για το χρωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες