steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Εγω νομιζα οτι ολα τα ER ειναι ασχημα/αδιαφορα οχι μονο το ασημενιο-μπορντω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Τι περιμένεις από kawasakia!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Εγω νομιζα οτι ολα τα ER ειναι ασχημα/αδιαφορα οχι μονο το ασημενιο-μπορντω Γιατί δεν είναι;;; :grin: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Μην τα ακουμπατε τα ER ειναι ασχημα μηχανακια. Να πατε να παρετε Honda :P ετσι εισαι ρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Επιτελους κι εγω στην παρεα των kawasak-ιδων !! ας ειναι καλα ο LaCatascopa και ο georgakos ... μου ανοιξαν τα ματια και πιστευω πηρα αυτο που επρεπε .. μεγαλος γολγοθας και πολυ λαμογια εκει εξω ρε παιδια. Ιδιωτες -μαντραδες.....δεν το περιμενα να ειναι ετσι...θελει πολυ ψαξιμο και υπομονή απο 30 γαιδουρια και βαλε http://www.mybike.gr/garage/vehicle/1801-kawasaki-er6-n/ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2014 από τον mick77 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Καλορίζικη! Άνοιξε θέμα στα ευχάριστα να ευχηθούμε. :) Επειδή δε μπορώ να διακρίνω, είναι χωρίς ABS; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Καλορίζικη! Άνοιξε θέμα στα ευχάριστα να ευχηθούμε. :) Επειδή δε μπορώ να διακρίνω, είναι χωρίς ABS; Ευχασριστω πολυ να σαι καλα...οχι δεν εχει ABS ,βεβαια δεν εχει σχεση η οδηγηση με οτι ειχα μεχρι τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Zappa παλεύεις ρε;;!! Δεν παλευω τον χρωματισμο αυτο με τιποτα. Γουστα ειναι αυτα. Τι να κανω... . Πχ 1000 φορες αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Παλουκαρια καλησπερα και απο μενα.. Ειμαι νεος στο φορουμ αλλα κυριως αναγνωστικος τυπος καθως οι γνωσεις μου γυρω απο τις μηχανες, τις οποιες λατρευω φτανουν ως ενα σημειο και για αυτο διαβαζω περισσοτερο γνωμες αποψεις παρα συμβουλευω... Ωστοσο ειπα να ζητησω την συμβουλη σας ως κατοχοι er6 μιας και ειναι μεσα στις 3 επιλογες μου, για αγορα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μιας μηχανης ανω των 250 κυβικων (ειναι το ανωτερω που ειχα σαν δικο μου, ενω εχουν οδηγηθει πολλα και μεγαλυτερα). Αφου καταφερα να διαβασω και τις 99 σελιδες του θρεντ!!!! θα ηθελα λιγο απο το χρονο σας να σας πω την ιστορια μου, το σκεπτικο μου και να μου πειτε τις γνωμες σας οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα γινεται... ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Οταν πρωτοσκεφτηκα να παρω μια μηχανη μεγαλυτερου κυβισμου απο το YBR μου ετυχε να δω στο δρομο ενα απο τα λιγοστα και σπανια SUZUKI GLADIUS που κυκλοφορουν και προσωπικα μου αρεσε πολυ.... Το ειχα ως απο τις πρωτες μου επιλογες... Ωστοσο η ευρεση και αγορα ως το ποσο των 3000 ευρω περιπου που υπολογιζω οτι μπορω να διαθεσω ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας (καθως δεν θελω το λευκο-κοκκινο, αλλα και να ειναι σε καλη κατασταση με υποφερτα χιλιομετρα).. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Επειτα απο παροτρυνση φιλου μου εβαλε την ιδεα να κοιταξω καλυτερα κατι σε τετρακυλινδρο, καθως το θελω και για μερικα ταξιδακια (οχι πολυ μεγαλα βεβαια) και επειτα απο ψαξιμο αυτο που μου αρεσε και θα μπορουσα να ανταπεξελθω οικονομικα απο θεμα καταναλωσεων, σερβις, αναλωσιμων κτλ ειναι το YAMAHA XJ6. ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ Παμε τωρα και στην τριτη επιλογη που δεν ειναι αλλη απο το ER6... Σαν μηχανη μου αρεσει επισης και αυτη αρκετα θα ελεγα αν και δεν ειχα ποτε καμια ιδιαιτερη λατρεια στην kawasaki, μιας και ολα τα μηχανακια μου ηταν YAMAHA. Σκεφτηκα πως το ER σε θεμα καταναλωσης ειναι σχεδον το ιδιο με τα αλλα 2... Απο θεμα σερβις αναλωσιμων κτλ ως δικυλινδρο θα ερχεται καλυτερα απο το XJ6 ενω βγαινει κ με εκδοση fairing που θα με βολευε και στα ταξιδια, αφου και το XJ6 να παρω θα ειναι το λιγοτερο σε εκδοση diversion η αν βρεθει καμια πολυ καλη ευκαιρια σε F που ειναι με το ολοσωμο fairing... Να εξηγησω λιγο το σκεπτικο μου... Δεν με πειραζει τοσο πολυ να ειναι γυμνο το μηχανακι, καθως η κυρια λειτουργεια θα ειναι στην πολη, οποτε στα 1-2 ταξιδακια που μπορει να τυχουν το χρονο εστω μια ζελατινουλα θα γινει η δουλεια... Ωστοσο αν μπορω με τα ιδια λεφτα να παρω κατι σε ντυμενο και εφοσον gladius δεν θα μπορουσα να βρω πηγα στο XJ6... αλλα αν μου πηγαινει ο κουκος αηδονι στα σερβις λογω τετρακυλινδρου, προτιμω το ER που συμφερει απο ολες τις αποψεις... Ειδικα αν βρω και ντυμενο ακομα καλυτερα... Ο προβληματισμος μου τωρα... Κοντα στα 3000 που μπορω να δωσω XJ6 DIVERSION βρισκω και σε καλη κατασταση και με καλα χριλιομετρα και μοντελα απο 09 κ νεοτερα... Ωστοσο παρατηρω πως με τα ιδια λεφτα στα er6 δεν υπαρχουν ευκολα αυτης της χρονολογιας και ποσο μαλιστα με fairing απο το xj6 και ρωτω μηπως ειναι οι τιμες λιγο περισσοτερο τσιμπημενες απο οσο θα ηταν το φυσιολογικο???, ενω και σε αρκετες αγγελιες παρατηρω ψιλομαϊμουδιες του τυπου μοντελα του 06 με 17000χ του 08 με 11000χ και αυτα τα φοβαμαι περισσοτερο. Επίσης θα ηθελα και την συμβουλη σας ως κατοχοι της μηχανης και σε σχεση με τα αλλα δυο οσοι γνωριζετε... Υ.Γ. Εκτιμησα ιδιαιτερα τις γνωσεις των παιδιων konangera και steven 04, ενω εχω να πω Σταυρο πως στεναχωρηθηκα και εγω οταν διαβασα πως την πουλησες καθως εβγαζες απο τα ποστ σου μια μεγαλη αγαπη για την μηχανη και ιδιατερη φροντιδα...Διαβασα ολο το θρεντ σαν ιστορια και περιμενα να δω το επομενο ποστ σου για την εξελιξη της και τι καινουριο ειχες κανει... Περιγραφικοτατος και κατατοπιστικοτατος για καθε σου ενεργεια πανω της... Ευχαριστω πολυ παιδια και καλως σας βρηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Γράφω μόνο για να σου πω για το θέμα που αναφέρεις με τα χιλιόμετρα. Καταρχήν, δε ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο κάποιος ιδιώτης να τα γυρίσει σε μηχανάκι με ηλεκτρονικά όργανα. Αν κάποιος δεν το κυκλοφορεί πολύ και το έχει μόνο για καμιά βολτίτσα/εκδρομή το καλοκαίρι δεν είναι περίεργο να έχει λίγα χιλιόμετρα. Επίσης, αν το κυκλοφορεί καθημερινά αλλά σε πόλη με μικρές αποστάσεις, πάλι δεν είναι παράξενο. Για παράδειγμα, θα σου αναφέρω το δικό μου μηχανάκι που το ήξερα πριν το πάρω γιατί το είχε φίλος. Εμένα όταν μου το έδωσε Απρίλιο του 12 είχε στο κοντέρ 15000χλμ, άντε να έχει επιπλέον 1000-2000 γιατί για κανά 6μηνο πριν φύγει εξωτερικό δεν το κυκλοφορούσε σχεδόν καθόλου (σπίτι-καφετέρια) και δεν είχε αλλάξει ντίζα κοντέρ που είχε κοπεί οπότε δεν έγραφε ο μετρητής. Το μηχανάκι είναι μοντέλο του 2005, αλλά εκτός από 1-2 φορές που του έγραψε πολλά χιλιόμετρα σε διακοπές (1000 σε μια βδομάδα σε μεγάλο νησί ήταν τα περισσότερα που έκανε μαζεμένα), κατά κύριο λόγο το είχε για καθημερινό μέσο στην πόλη. Για Θεσσαλονίκη, από δυτικές συνοικίες μέχρι Καλαμαριά είναι λιγότερο από 20 χλμ. Πες ότι βάζουμε και 5-6 μπανάκια κάθε καλοκαίρι στη Χαλκιδική από 200-300 χλμ πάνε-έλα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δύσκολα μαζεύονται χιλιόμετρα με τέτοια χρήση. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά έχει γενικά φήμη ότι είναι τίμιο μηχανάκι το ER. Οπότε μη προβληματίζεσαι με το μικρό νούμερο στο χιλιομετρητή, απλά πάνε δες αυτά που θεωρείς πιο προσεγμένα, έλεγξέ τα και σε κάποιο μηχανικό της εμπιστοσύνης σου και όρμα. Τα δικύλινδρα είναι βολικά για γενική χρήση, καθώς δεν έχουν τόσο τραχύ δούλεμα όσο τα μονοκύλινδρα, αλλά δεν θέλουν και δούλεμα τόσο ψηλά όπως τα 4κ για να αποδώσουν καλά. Είναι η μέση λύση που θα κάνει λίγο απ'όλα χωρίς να σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Αντίθετα, ένα 1κ είναι κυρίως όχημα για "επίθεση σε αστικό περιβάλλον" ( :lol: ) αλλά θα σε κουράσει παραέξω, ενω ενα 4κ είναι μαγικό χαλί σε ταξίδι αλλά ταλαιπωρείται περισσότερο μέσα σε κίνηση (είναι πιο "εξειδικευμένες" αυτές οι κατηγορίες και όχι τόσο all-around). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Το er ειναι πιο οικονομικο xj6 και σε καταναλωση και σε σερβις.οχι τρελες διαφορες αλλα εαν κανεις πολλα χλμ θα εχει μια διαφορα. Το gladius ειναι μια καλη προταση.θελει θεωρητικα πιο συχνα βαλβιδες αλλα εχει πιο φθηνα μπουζι(16Ε αντι για καμια 40αρα που θελει το er) Τωρα οτι βρεις φθηνοτερο και οτι σου αρεσει πιο πολυ,παιρνεις... τιμια μηχανακια και τα δυο.σιγουρα το ντυμενο ερ θα σε βολεψει καλυτερα σε ταξιδι αλλα εχε στο νου σου οτι σε περιπτωση πτωσης,τα πλαστικα κοστιζουν.και πολυ μαλιστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) αλλα εχε στο νου σου οτι σε περιπτωση πτωσης,τα πλαστικα κοστιζουν.και πολυ μαλιστα. Αυτο το ξερω καλα... Αλλα ειναι να μην σου τυχει.... αλλα για ομορφια αυτο εδω ειναι κουκλα...http://www.car.gr/cl...s/view/4293179/ ειδικα και σε μπλε αλλα υπερβαινει αρκετα το μπατζετ γαμωτο. Επίσης ενας λογος που επελεξα και το XJ6 ειναι πως εχει ιδιαιτερα φιλικο κινητηρα ο οποιος γεμιζει σχετικα απο χαμηλα σε σχεση με ολα τα υπολοιπα 4κ της κατηγοριας κ δεν διαφερει απο er6, gladfius Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2014 από τον sniper35mk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Απεφυγε εμπορο... Αγορα απο εκει μονο εαν εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι καθαρο αυτο που δινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απεφυγε εμπορο... Αγορα απο εκει μονο εαν εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι καθαρο αυτο που δινει. Θα συμφωνησω απολυτα... Ουτε εγω τους χωνευω με τις ταρζανιες που κανουν... Αν μπορουσα για το συγκεκριμενο θα επρεπε να ανεβω και θεσσαλονικη... Αλλα ειναι κουκλι το ατιμο... Επίσης σε τετοιο στυλ δυστυχως μονο σε εμπορους βλεπω να υπαρχουν... Πάντως γενικως οι τιμες μου φαινονται πιο υψηλες σε σχεση με το 4κ XJ6... Επίσης ειδα χτες και ενα er6n σε μπλε και το ειχε ο ατιμος πενα... ετρεχα να τον προλαβω στα φαναρια να το χαζεψω λιγο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2014 από τον sniper35mk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2014 To Μηχανάκι μας εχει ιμομπιλάιζερ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2014 οχι αδερφε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 Για κάποιο λόγο το φανάρι μου το μπροστινό δεν ανάβει, ανάβει μόνο η μεγαλη σκαλα. Λογικά θα εχει κάψει λάμπα. Αυτο μπορώ να δω αν εχει κοπει η αντίσταση της λαμπας? Ειδα σε ενα βιντεο πως αλλαζει και θα προσπαθήσω να το κανω μόνος. Υπάρχει κατι αλλο που πρεπει να ελέγξω? Τι πρέπει να προσέξω στη λάμπα που θα αγοράσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 να ειναι ΕΛ-ληνικης κατασκευης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Να ειναι καμια επωνυμη π.χ. Osram για να μην σου ξανακαει συντομα και εισαι παλι στα λυσε-δεσε... Κατα τ'αλλα ευκολη διαδικασια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 ξενον στο ερ6ν εβαλε κανεις τιμη εχουμε ?? εχω βαλει ονο λευκα λεντ στις ψηρες κ ειναι πολυ ασχημο ...κ ειναι κ συνεχεια αναμενα...τ φοβαμαι λιγο αυτο ...λετε ν μ καψει τιποτα??κ απο εξατμισεις τ εχουμε εδω??? τιμες και διαφορα γενικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 http://www.ebay.com/itm/Engine-Slider-Protector-R-ER6N-2010-2013-/370960389445?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item565ef65545&vxp=mtr αυτο δεν θα κανει και στο δικο μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδια.. ποιο συνεργειο στην Αθήνα θα προτείνατε για τα service του er6; Απο επίσημες αντιπροσωπειες kawasaki ποια να προτιμησω στο θεμα συντηρηση; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.ebay.com/...ef65545&vxp=mtr αυτο δεν θα κανει και στο δικο μου? Δεν ξέρω αν και πόσο θες να καγκουρέψεις το μοτορι αλλά μια καλή και διακριτική εναλλακτική ειναι τα protectors της r&g. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 από τον kafao1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Καλησπέρα παιδια.. ποιο συνεργειο στην Αθήνα θα προτείνατε για τα service του er6; Απο επίσημες αντιπροσωπειες kawasaki ποια να προτιμησω στο θεμα συντηρηση; Απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο οτι λενε και οι αλλοι ο κονιδης ειναι αρκετα καλος... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 ξενον στο ερ6ν εβαλε κανεις τιμη εχουμε ?? εχω βαλει ονο λευκα λεντ στις ψηρες κ ειναι πολυ ασχημο ...κ ειναι κ συνεχεια αναμενα...τ φοβαμαι λιγο αυτο ...λετε ν μ καψει τιποτα??κ απο εξατμισεις τ εχουμε εδω??? τιμες και διαφορα γενικα... ξενον??? :/ :pray: :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες