nisidotatos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Γεια σας, θα ηταν ωραιο αν καποιος εγραφε: Τι μηχανη εχειΜπορει να σηκωσει σουζα μονο με γκαζι?Σε ποιες ταχυτητες? Καλημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Γεια σας, θα ηταν ωραιο αν καποιος εγραφε:Τι μηχανη εχειΜπορει να σηκωσει σουζα μονο με γκαζι?Σε ποιες ταχυτητες? Καλημερα Εσυ που το ξεκίνησες Τι μηχανή εχεις?Μπορείς να την σηκώσεις σουζα μονο με γκαζι?Σε ποιες ταχύτητες? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nisidotatos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Kawasaki Klr 650 Δε μπορει σουζα με γκαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Kawasaki Klr 650 Δε μπορει σουζα με γκαζι. Με 1η σιγουρα μπορει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 1η,2η,3η,και 4η με λιγη βοηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nisidotatos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Οταν λεω μονο με γκαζι, εννοω χωρις τη χρηση του συμπλεκτη. Αν πατησεις το συμπλεκτη, γκαζωσεις και τον αφησεις αποτομα, τοτε ναι κανει σουζα. Αλλα εγω λεω μονο με γκαζι. Οποτε δεν κανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Tdm 900 Με την πρώτη σηκώνεται άνετα. Με τις άλλες δε δοκίμασα. Δεν ξέρω τι έχει να πει ο κάγκουρας ο Ηλίας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Καλά το klr650 δε σηκώνεται ούτε με πρώτη;;; Να πα να το πετάξεις φίλε μου :P Το θέμα δεν είναι πως το σηκώνεις αλλά πόσο το κρατάς όρθιο!!! Και πόσο γρήγορα το ξανασηκώνεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 SV650 με 1η σηκώνεται μόνο με γκάζι. Με 2ο άτομο απο πίσω σηκώνετε και με 2α, και ελάχιστα και με 3η. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Suzuki GSR. Power wheelie λέγεται αυτή η σούζα... Ναι κάνει άνετα με πρώτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Με το XR400R ειναι ευκολα τα πραγματα, μεχρι τριτη μονο γκαζι και στην τεταρτη αν ειναι στις ροπες του με λιγο τραβηγμα ειναι ορθιο, με πεμπτη δεν εχω δοκιμασει γιατι φοβαμαι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 με εμένα επάνω? :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 δεν έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια γιατί την φοβάμαι την σούζα..με δεύτερο άτομο πίσω έχει σηκωθεί με 1η αλλά με ψιλοτρόμαξε. επίσης μία φορά που την είχα δανείσει σε έναν αλήτη τύπο με ντουκάτι εδώ μέσα, την είχε σηκώσει λαμπάδα, νομίζω με πρώτη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Όταν λέτε μόνο με γκάζι, εννοείται απλά με άνοιγμα τέρμα στο γκάζι, ή ψιλές στροφές και γρήγορο κλείσιμο και άνοιγμα του γκαζιού; Γιατί έτσι "κλέβετε", είναι σαν να έχεις πατήσει συμπλέκτη. Το Sh150, με την καμία :lol: Το CBF600 πάλι όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Εγώ εννοούσα το 1ο που είπες. Απότομα άνοιγμα του γκαζιού απο τις χαμηλές ως τις υψηλές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Όταν λέτε μόνο με γκάζι, εννοείται απλά με άνοιγμα τέρμα στο γκάζι, ή ψιλές στροφές και γρήγορο κλείσιμο και άνοιγμα του γκαζιού; Γιατί έτσι "κλέβετε", είναι σαν να έχεις πατήσει συμπλέκτη. Το Sh150, με την καμία :lol: Το CBF600 πάλι όχι. Το Cbf σηκώνεται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 XLR 250 Baja όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Στο Multi, απλα δεν ανοιγεις πρωτη, γιατι σκοτωνεσαι! Δευτερα ομως ανετα. Σηκωνεται, και μενει πανω μεχρι τους κοφτες. Μακαρι να ηξερα να αλλαζω και σε 3η. Η 3η του ομως δεν σηκωνεται, και πολυ στεναχωριεμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 καημενο παιδι τι τραβας και συ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Honda Hornet 600 με πρώτη κάνει,με τις άλλες δε ξέρω,δε νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 TDM900. Με 1η και τέρμα το γκάζι σε καλό οδόστωμα, και με ζεστά ελαστικά, καθίζει κάτω το μηχανάκι και εκκινεί υποδειγματικά. Ούτε σούζες, ούτε γλιστρήματα. Ζυγίζω 130 κιλά. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 Ποτέ. Το τράβηγμα που θέλει το Runner για να σηκωθεί δεν περιγράφεται :P. Πότε θα ξηλώσω το τιμόνι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το Cbf σηκώνεται.... Με απλό άνοιγμα του γκαζιού με 1η.... μπααααα.... ούτε για αστείο. Σίγουρα θέλει βοήθεια απο το σώμα και πάλι δεν το πιστεύω. Μόνο με συμπλέκτη. Είναι βαρύ, με λίγα άλογα (70hp) και πολύ γλυκιά απόδοση για να κάνει powerwheelie. Έχω κάνει αρκετά ανοίγματα με τέρμα 1η, αλλά δεεεεεν... :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2014 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 γαμωτο.... τελικα ειμαι κουλαδι..... χωρις ανοιγμα - κλεισιμο του γκαζιου μονοκαβαλο και με λιγο τραβηγμα πρωτη αλλα με τρομαζει η μλκια.... και δυκαβαλο υπερβολικα χαλαρα και το κραταω 5-6 μετρα με 2α .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_20 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2014 εχω ενα σκουτερακι, aprilia sr motard, 125 κυβικα-10 αλογα- 117 κιλα βαρος γεματο.......δεν χρειαζεται να απαντησω καν πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες