kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ενα τετοιο θελω και μετα θα σου πω εγω, κροτου ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μεγαλες μπάλες φίλε μπραβο. Διπλά προσεκτικός τώρα μπορεί να δημιουργήθηκε εμπάθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
d45 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπράβο που τη γλύτωσες την κλοπή, λάθος ο τρόπος. Υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις που ιδιοκτήτης κοπάνησε-μαχαίρωσε-πυροβόλησε κλέφτη, δέχθηκε μυνηση για σωματικές βλάβες και τελικά άρπαξε πολύ μεγαλύτερη ποινή από τον κλέφτη. Δε νομίζω ότι θα έκανα κάτι διαφορετικό από σένα αλλά ψυχραιμία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis172 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 καλα εκανες φιλε.παντως οπως λενε και τα παιδια πιο πανω ειναι πολυ επικυνδυνο. ποτε δεν ξερεις που θα πεσεις, οχι μονο σε τετοιες περιπτωσεις αλλα και σε ενα τυχαιο τσαμπουκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Καλα εκανες μεγαλε.... Βεβαια αν το καλοσκεφτεις.....ρισκαρες πολυ,αλλα σε τετοιες περιπτωσεις δεν σκεφτεσαι και πολυ λογικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Mε γεια το καινουργιο χαμογελο του ψιλοχοντρουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα τους εκανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orck 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δεν καταλαβαινω τι σχεδη εχει το φορουμ και τα μελη του με τους κλεφτοκοταδες που αντιμετωπισες. Ολοι εδω ειναι γραμμενοι για να κλεβουν 50αρια παπια; Το εχουμε χασει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Orck μπορώ να σου εξηγήσω τι σχέση έχει: Πρώτον αν είδες το έβαλα στην κατηγορία δήλωση κλόπων μόνο και μόνο να ξέρουν όλοι τι γίνονται αλλά εφόσον είδα την συζήτηση 2-3 φορές εγώ ούτε και κανένας άλλος απο τα παραπάνω δεν είπαμε για παπί ή για σκούτερ εσύ πως έβγαλες διάγνωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ωραίος ο φίλος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
orck 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Orck μπορώ να σου εξηγήσω τι σχέση έχει: Πρώτον αν είδες το έβαλα στην κατηγορία δήλωση κλόπων μόνο και μόνο να ξέρουν όλοι τι γίνονται αλλά εφόσον είδα την συζήτηση 2-3 φορές εγώ ούτε και κανένας άλλος απο τα παραπάνω δεν είπαμε για παπί ή για σκούτερ εσύ πως έβγαλες διάγνωση; Τι διαγνωση να βγαλω φιλε; Μου φανηκε περιεργο οτι μιλας με τους κλεφτες μεσω του φορουμ. Μαλλον εγω ειμαι ο περιεργος. Κλεφτοκοταδες καλα σας εκανε, και αλλο επρεπε να σας εριχνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasmania 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπράβο ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ κ το δικό μου απο γκύζη το φάγανε............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ωραίος!! :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπράβο σου, είσαι τυχερός, και τους κλέφτες τσάκωσες και ξέσπασες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δανειζω καραμπινα Benneli M4 Super 90 γεματη χωρις μειωτηρα 7 φυσσιγια διαθεσιμα για κυνηγι κλεφτων μεσα στην πολη Καλα τα εκανες τα γ.....να! Και γω ετυχε να βρεθω σε παρομοια θεση (Αποπειρα κλοπης του αγροτικου του πατερα μου) απο κατι σκυλογυφτους αλλα τους προλαβαμε με τον αδερφο μου. Το ξυλο που μαζεψανε απο τον αδερφο μου αυτα τα 10 λεπτα που εκανε η αστυνομια να ερθει να τους μπαγλαρωσει δεν περιγραφεται 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Την καλημέρα μου σε όλα τα μέλοι. Χτες το βράδυ γύρισα από έξοδο και έβαλα το μηχανάκι μέσα στην πυλωτή, ο ύπνος δεν με έπαιρνε γι' αυτό και έμεινα ξύπνιος. Για να μπω στο θέμα το πρωΐ κατά τις 6:00 ήθελα να καπνίσω ένα τσιγαράκι αλλά δεν είχα αναπτήρα έτσι λοιπόν όπως κατέβηκα κάτω για να πάρω απο το αυτοκίνητο άκουσα κάτι θορύβους απο πίσω που βάζω το μηχανάκι... Λοιπόν πήρα γάντια μηχανής και πήγα και τι να δω, 2 τσογλάνια που προσπαθούσαν να κλέψουν το μηχανάκι μου λοιπόν δεν ξέρω αν είναι μέλοι του site και ζητώ συγγνώμη αν μας βάζω όλους στο ίδιο μπαούλο αλλά θέλω να το ξέρετε και εσείς λοιπόν: Εσένα μεγάλε ο ψιλοχοντρούλης που σου έσπασα τα δόντια να ξέρεις ότι θυμάμαι την φάτσα σου, όσον αφόρα για το φιλαράκι σου μην αγχώνεσαι πέρασε καλύτερα απο εσένα μέχρι τις 7:30 ήταν μαζί μου και του κράταγα παρέα μέχρι να έρθουν να τον πάρουν. Λοιπόν την επόμενη φορά που θα έρθετε στην πυλωτή μου να ξέρετε ότι θα βγω και θα έχω μαζί μου ένα pitbull ετοιμο για όλα. Συγγνώμη και πάλι αλλά έπρεπε να το μοιραστώ πιστεύω με όλους εδώ μέσα. Κράτηση 3 μέρες στο υπόγειο και ξύλο 8 φορές το 24 όρων χαρείς αναστολές !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπράβο ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ κ το δικό μου απο γκύζη το φάγανε............... To ξέρω Tasmania ότι στο κλέψανε και εσένα το διάβασα και το δικό σου όπως και πολλά άλλα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα. Πάντως παιδιά δέχομαι συγχαρητήρια για το ωραιότερο σπιτάκι σκύλου σε πυλωτή ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τι διαγνωση να βγαλω φιλε; Μου φανηκε περιεργο οτι μιλας με τους κλεφτες μεσω του φορουμ. Μαλλον εγω ειμαι ο περιεργος. Κλεφτοκοταδες καλα σας εκανε, και αλλο επρεπε να σας εριχνε. Γιατί φίλε σου φαίνεται περίεργο; Πιστεύεις ότι τέτοια άτομα εδώ μέσα δεν υπάρχουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Για αρχή CrazyTasch όχι 50αρι είναι. Τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να έχω μηχανή αλλά παλι καλά που έχω και αυτό. Όσο για 'σένα Kostas-MotoLover θα ήθελα πολύ να βρεθούμε γιατί φαίνεσαι ότι είσαι δικός μου και εσύ. Ποιος ο MotoLover ;;;Ειναι και πολυυυυ wildguy να ουμε....σκιστους τα βαρδουλα Κωστα.Εμπαινε γιουτσο. Παντως περαν της πλακας ενα μεγαλο μπραβο σε σενα φιλε.Τους περιποιηθηκες μια χαρα και πηρες και το αιμα ολων οσων εχουν χασει το μοτορι τους. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι ειναι ρισκο τετοιες αντιδρασεις γιατι δεν ξερει κανεις τι κουβαλαει ο αλλος πανω του για τετοιες περιπτωσεις.Εννοω για να αποτρεψει τον ιδιοκτητη σε περιπτωση που τον ανακαλυψει οπως εσυ! Μπραβο παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ποιος ο MotoLover ;;;Ειναι και πολυυυυ wildguy να ουμε....σκιστους τα βαρδουλα Κωστα.Εμπαινε γιουτσο. Παντως περαν της πλακας ενα μεγαλο μπραβο σε σενα φιλε.Τους περιποιηθηκες μια χαρα και πηρες και το αιμα ολων οσων εχουν χασει το μοτορι τους. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι ειναι ρισκο τετοιες αντιδρασεις γιατι δεν ξερει κανεις τι κουβαλαει ο αλλος πανω του για τετοιες περιπτωσεις.Εννοω για να αποτρεψει τον ιδιοκτητη σε περιπτωση που τον ανακαλυψει οπως εσυ! Μπραβο παντως! Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά είχα θολώσει τόσο εκείνη την στιγμή που δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Όπως γράφω το μηχανάκι είναι 50αρι ένα απλό 50αρι για κάποιους για μένα όμως ήταν το δώρο του πατέρα μου στα γεννεθλιά μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά είχα θολώσει τόσο εκείνη την στιγμή που δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Όπως γράφω το μηχανάκι είναι 50αρι ένα απλό 50αρι για κάποιους για μένα όμως ήταν το δώρο του πατέρα μου στα γεννεθλιά μου Ε τοτε φιλε μου εχει συναισθηματικη αξια ακομα μεγαλυτερης σημασιας για σενα δηλαδη. Εγω σε δικαιολογω απλα προσοχη! Τιποτε αλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ε τοτε φιλε μου εχει συναισθηματικη αξια ακομα μεγαλυτερης σημασιας για σενα δηλαδη. Εγω σε δικαιολογω απλα προσοχη! Τιποτε αλλο! Eννοείται πάντα με προσοχή βαράω χιχιχι αστειέυομαι φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι ναι πλέον χρειάζεται προσοχή μεγάλη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπράβο καλά τους έκανες και πιστεύω όλοι κάπως έτσι θα αντιδρούσαμε σε μια τέτοια κατάσταση, όλοι το έχουμε σκεφτεί πιστεύω τι θα κάνουμε σε περίπτωση που δούμε κάποιον να πειράζει την αγάπη μας οποία και αν είναι αυτή. Μερικές μέρες έχε λίγο το νου σου για τίποτα αντίποινα και τίποτα παρόμοιο πότε δεν ξέρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπράβο καλά τους έκανες και πιστεύω όλοι κάπως έτσι θα αντιδρούσαμε σε μια τέτοια κατάσταση, όλοι το έχουμε σκεφτεί πιστεύω τι θα κάνουμε σε περίπτωση που δούμε κάποιον να πειράζει την αγάπη μας οποία και αν είναι αυτή. Μερικές μέρες έχε λίγο το νου σου για τίποτα αντίποινα και τίποτα παρόμοιο πότε δεν ξέρεις. Tι μέρες είμαι ήδη στο παράθυρο και κοιτάω προς τα κάτω. Έχω βάλει και τον σκύλο μου και θα γαυγίσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 γαμησε τους.Δεν γινετε καθε παπαρας να σου κλεβει κατι που τοσο καιρο μαζευες λεφτα για να το παρεις.Οτι χειροτερο μπορει να σου συμβει,τσο και λο λοιπον,και λιγα τους εκανες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Μπράβο καλά τους έκανες και πιστεύω όλοι κάπως έτσι θα αντιδρούσαμε σε μια τέτοια κατάσταση, όλοι το έχουμε σκεφτεί πιστεύω τι θα κάνουμε σε περίπτωση που δούμε κάποιον να πειράζει την αγάπη μας οποία και αν είναι αυτή. Μερικές μέρες έχε λίγο το νου σου για τίποτα αντίποινα και τίποτα παρόμοιο πότε δεν ξέρεις. Νίκο εσύ βάλε μια φωτογραφία σου επάνω στο transalp , με τις διαστάσεις σου και δεν θα το πλησιάζει ούτε κουνούπι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες