Jump to content
Sign in to follow this  
ilikeyourbike

quiz: Ποια μηχανη πληρεί αυτα τα κριτήρια;

Recommended Posts

αν δεν εισαι γκαζοφονιας κ δεν σε νοιαζει να εχει πανω σημα honda yamaha klp προτεινω sym wolf 250 :peep:http://www.moto-choice.com/gr/Bike-Review/213/sym-sb-250-ni-wolf-t2-2012-simera-legetai-lykos.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν δεν εισαι γκαζοφονιας κ δεν σε νοιαζει να εχει πανω σημα honda yamaha klp προτεινω sym wolf 250 :peep:http://www.moto-choi...etai-lykos.html

+125. Τσίμπα ένα μεταχείρα να μην έχεις κι εσύ μεγάλη χασούρα με τη σειρά σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πιστεύω ότι το gladius είναι πανέμορφο, γαβγίζει και δαγκώνει, και δεν νομίζω να πρέπει να το φοβηθεις μεταπωλητικά, δε γνωρίζω κιόλας, εκτός αν έχεις σκοπό να το στείλεις αργότερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέφτηκες πότε ότι ένας λόγος που είναι δυσεύρετο το γκλάντιους είναι γιατί είναι μηχανάρα για να την δώσει κάποιος που την πήρε καινούργια;

Γκλάντιους από μένα,την έχει ψιλογνωστός μου και εκτός που'ναι το μόνο γυμνό που μ'αρέσει,μου'χει πει τα καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ έψαχνα μοτοσυκλέτα με τα ίδια κριτήρια και κατέληξα στο ER6n. Δεν το μετανιώνω! :shoot::shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα. Ανοιγω ενα θεμα παρομοιο με το πιο συχνο θεμα που συναντα κανεις καθημερινα στο forum.

Εχουμε τα εξης κριτηρια. Ομορφια. Αξιοπιστια. Καταναλωση εντος πολης κατω απο 5 λιτρα (οριακα πες 5.5), καταναλωση εκτος αν γινεται κοντα στο 4αρι. Ευρος τιμων απο λιγα εως και 4-4500 ευρω. Να μπορει να παρει δικαβαλο, αν οχι πολυ ανετα εστω υποφερτα για ενα ταξιδι 2 ωρων. Να εχει μια σχετικη ευχρηστια. Δηλαδη να μπορεις να την παρεις και σε ενα νησι για διακοπες χωρις να σπασει/αναψει απο τις υψηλες θερμοκρασιες κλπ. Nα ειναι sport, δηλαδη κατι προς γυμνο και οχι μηχανες του στυλ kle κλπ. Οποια επιλεγει θα συνοδευεται και απο την χρησιμη παρεα ενος παπιου στο garage.

Με βαση τα παραπανω εχω καταληξει στα εξης, με σειρα προτιμησης:

Ninja 300 - αν εξαιρεσω το δικαβαλο πληρει ολες τις αλλες προυποθεσεις μονο που δεν υπαρχουν μεταχειρισμενα

Monster 620 - ερωτας αλλα ακριβα service (;) και καταναλωση;

Gladius - αυτο μοιαζει να τα εχει ολα απλα ειναι δυσευρετο

Bros / cb 400 - ειδικα το bros μου αρεσει πολυ αλλα φοβαμαι οτι η καταναλωση του ξεφευγει (αν μπορει καποιος ας διαφωτίσει για το τι καιει)

V Strom - η εξαιρεση καθως ειναι το μονο απο (τα προσιτα on-off) που μου αρεσει τοσο. Απο καταναλωση ομως;

VTR 250 - ομορφο αλλα ακριβο και φοβαμαι θα μου λειψει το γκαζι

Ninja 250 - συμβιβαστικη λυση

Οποιος θελει ας προτεινει κατι ακομα. Αυτο που με νοιαζει ειναι το κοστος χρησης και κυριως η καταναλωση. Αν πχ καποιος με monster μπορει να επιβεβαιωσει οτι στην πολη δεν καιει πανω απο 5.5.

Τα κριτήρια που βάζεις, περιγράφουν ένα... οποιοδήποτε σκουτερ πάνω απο 250 κυβικα. Μοτοσυκλέτα με τέτοια κριτήρια, δεν υπάρχει. Καμμία. Ακόμη και το KLE να σου άρεσε, δεν πληρεί τις προδιαγραφές σου.

Το διαπιστώνεις και μονος σου στα παραδείγματα που βάζεις.

Όντας κάτοχος SV 650 (και του SV 1000 παλιοτερα) σου λέω οτι ουτε το sv ούτε το gladius δεν παίζουν στα 4 (!!!) λίτρα εκτός και ...5 ή έστω 5,5 εντος! Το δικο μου έχει ... 8,3 εντός και 5,5 - 6 εκτος αναλογως του stretching καρπου μου (είδα και .... 10ελιτρα/100χλμ εκτος!). Να επισημάνω οτι το δικό μου έχει μοντιφες αλλά άντε πες να έχει μια μικρή αποκλιση!

Γνώμη μου είναι οτι θ πρέπει ν ανδιαμορφωσειςτα κριτήριά σου ειδικά αφού θα έχεις και παπάκι. Δεν μπορείς να τα έχει όλα αυτά που ζητάς. Κάποιο ή κάποια πρέπει να θυσιάσεις. Βάλε τις προτεραιότητές σου και ξανασκέψου του.

Εαν ήμουν στη θέση σου, η λογική μου θα μου έλεγε να πάρω κάτι απο 600 κυβικά(γκάζια αλλά όχι υπερβολές στη κατανάλωση) και πάνω, με ενιαία σέλα(για πιο άνετα δικάβαλα) δικύλινδρο(ευκολοτερη φθηνότερη συντήρηση και κατανάλωση) και γιαπωνέζικο (αξιοπιστία)

Αλλιώς, παίρνεις ένα σκούτερ και όλα jet! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν εισαι γκαζοφονιας κ δεν σε νοιαζει να εχει πανω σημα honda yamaha klp προτεινω sym wolf 250 :peep:http://www.moto-choi...etai-lykos.html

Δεν εχει γκαζι ομως. Και εγω θελω απο ταξιδι μεχρι εκδρομη του σ/κ με αλλες μηχανες σε ρυθμους γρηγορους.

Τα κριτήρια που βάζεις, περιγράφουν ένα... οποιοδήποτε σκουτερ πάνω απο 250 κυβικα. Μοτοσυκλέτα με τέτοια κριτήρια, δεν υπάρχει. Καμμία. Ακόμη και το KLE να σου άρεσε, δεν πληρεί τις προδιαγραφές σου.

Το διαπιστώνεις και μονος σου στα παραδείγματα που βάζεις.

Όντας κάτοχος SV 650 (και του SV 1000 παλιοτερα) σου λέω οτι ουτε το sv ούτε το gladius δεν παίζουν στα 4 (!!!) λίτρα εκτός και ...5 ή έστω 5,5 εντος! Το δικο μου έχει ... 8,3 εντός και 5,5 - 6 εκτος αναλογως του stretching καρπου μου (είδα και .... 10ελιτρα/100χλμ εκτος!). Να επισημάνω οτι το δικό μου έχει μοντιφες αλλά άντε πες να έχει μια μικρή αποκλιση!

Γνώμη μου είναι οτι θ πρέπει ν ανδιαμορφωσειςτα κριτήριά σου ειδικά αφού θα έχεις και παπάκι. Δεν μπορείς να τα έχει όλα αυτά που ζητάς. Κάποιο ή κάποια πρέπει να θυσιάσεις. Βάλε τις προτεραιότητές σου και ξανασκέψου του.

Εαν ήμουν στη θέση σου, η λογική μου θα μου έλεγε να πάρω κάτι απο 600 κυβικά(γκάζια αλλά όχι υπερβολές στη κατανάλωση) και πάνω, με ενιαία σέλα(για πιο άνετα δικάβαλα) δικύλινδρο(ευκολοτερη φθηνότερη συντήρηση και κατανάλωση) και γιαπωνέζικο (αξιοπιστία)

Αλλιώς, παίρνεις ένα σκούτερ και όλα jet! :_thumbsup:

Σιγουρα ολα τα κριτηρια δεν ικανοποιουνται απο μια μηχανη. Για αυτο και το θεμα εχει το τιτλο quiz. Να δουμε ποιος θα φτασει πιο κοντα στην ιδανικη λυση. Scooter σε καμια περιπτωση. Θα μπορουσα να θεσω το ερωτημα διαφορετικα αν το θες. Ποιο μηχανακι ειναι ικανο να αντικαταστησει το daytona μου χαριζοντας μου επισης ενα ξεχωριστο συναισθημα οταν το οδηγαω, αλλα ταυτοχρονα θα μπορει να καψει λιγοτερο, να ζηταει λιγοτερα η εστω τα ιδια και να με παει πιο μακρια (και) δικαβαλο. Και να μπορω να παω μεχρι ενα νησι η μια εκδρομη απο εναν μετριας ποιοτητας δρομο χωρις να του κανω κακο.

Το gladius και το monster ηθελα να πιστευω πως θα μπορουσαν να μου το παρεχουν αυτο. Αλλα μου φανηκαν πολυ αισιοδοξα τα νουμερα του fuelly και για αυτο ρωταω. Παντως οι καταναλωσεις που περιγραφεις για το sv σου ξεπερνανε κατα πολυ αυτα τα νουμερα του fuelly οπως και αυτες του triumph. Ενδεικτικα αναφερω πως σε πολη βλεπω απο 6.2 εως 7 και εθνικη σε συνδυασμο με σφιχτους/στριφτερους δρομους 5.3 εως 6.

Τροποποιήθηκε από τον ilikeyourbike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 δεν καίει καμία εντός πόλης. Μόνο το δίμπουζο g560gs και αυτό με επιφύλαξη.

5 καίνε οι υπόλοιπες πιο οικονομικές, όπως er, versys

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ducati monster 696???

Για monster ψηνομαι πολυ αλλα το 620, δεν εχουν νοημα τα +2000 ευρω για το 696 αφου οι διαφορες τους δεν ειναι τετοιες που να με πειθουν να μην βαλω στην ακρη 2 χιλιαρικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4 δεν καίει καμία εντός πόλης. Μόνο το δίμπουζο g560gs και αυτό με επιφύλαξη.

5 καίνε οι υπόλοιπες πιο οικονομικές, όπως er, versys

Εννοουσα 5 με 5μιση εντος και οσο πιο κοντα στο 4 εκτος.

Σκέφτηκες πότε ότι ένας λόγος που είναι δυσεύρετο το γκλάντιους είναι γιατί είναι μηχανάρα για να την δώσει κάποιος που την πήρε καινούργια;

Γκλάντιους από μένα,την έχει ψιλογνωστός μου και εκτός που'ναι το μόνο γυμνό που μ'αρέσει,μου'χει πει τα καλύτερα.

Και εγω συμφωνω πως και ομορφη ειναι (στο σωστο χρωμα και οχι σε εκεινο το γυναικειο μπεζ η κατι τετοιο) και με χαρακτηρα και εχω διαβασει καλα λογια. Ρωτα τον γνωστο σου ομως ποσο καιει ρεαλιστικα αν μπορεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Gladius πρέπει να είναι πολύ καλό σαν οδήγηση και με λίγα λεφτά θα πλησιάζει το τέλειο. Αλλά έχει ένα θεματάκι.. :puke:

Βέβαια γούστα είναι αυτά.Πιστεύω αν το βρεις σε καλή κατάσταση αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε.. γενικά τα BMW αλλά το παιδί δε ζήτησε ποιότητα. :P

Δεν υπαρχουν χρηματα για τοση ποιοτητα.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε αφού dreambike έχεις το 600RR γτ μας παιδεύεις και παιδεύεσαι;

Πάρτο να γουστάρεις και άσε τις υπόλοιπες παραμέτρους.

Η μηχανή είναι αγάπη.

Εκτός άμα δε το εννοείς εκεί που το έχεις βάλει οπότε πάσο πάνε πάρε κανένα GSR που ..

"ε πως να το κάνουμε .. είναι και Σουζούκι.. τι να λέμε τώρα!"

:crazy: :crazy: :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Semiaz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε αφού dreambike έχεις το 600RR γτ μας παιδεύεις και παιδεύεσαι;

Κουναω μαντηλι στην κατηγορια των ss και ψαχνω κατι ενδιαφερον αλλα πιο προσιτο (απο πολλες αποψεις).. αν εννοεις οτι ψαχνομαι σε λαθος κατηγορια απο αυτη που εχω ως dream. Τα περισσοτερα παιδια εδω εχουν dream bike καποιο panigale και ρωτανε ποιο 125 να παρουν. Ο πρωτος ειμαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά ρε παιδιά διάβαζα τώρα τις καταναλώσεις που γράφετε κι αναρωτιέμαι πως τις μετράτε; Ειδικά αυτές εντός πόλης είναι τουλάχιστον υποκειμενικές, η να το πω καλύτερα, "τόσο θέλω να πιστεύω πως καίει". 5 λίτρα το v-strom εντός πόλης; Δηλαδή έξω πόσο καίει; 3.5; Εγώ στο δικό μου έχω δει από 4 και κάτι εκτός μέχρι και 7 εντός. Η μέση κατανάλωση του εκτός είναι 4.5-5 και εντός 6-6,5 (πιο κοντά στο 6.5..). Υπάρχουν και προγράμματα για να τσεκάρετε τις καταναλώσεις και για κινητά.

Στο θέμα του φίλου τώρα κι εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει τέτοιο μηχανάκι. Όταν διάβαζα τα πρώτα κριτήρια μου γυρνούσε συνέχεια στο μυαλό bmw f650... Όταν διάβασα κι ότι σου αρέσουν τα γυμνά και είδα και τις επιλογές σου, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει μηχανάκι άνω των 600cc με αυτές τις καταναλώσεις πλην του bmw. Super κατανάλωση έχει και το nc700 αλλά είναι πολλά τα λεφτά. Σε κάποια από τα κριτήρια σου πρέπει να υποχωρήσεις, κι επειδή διαθέτεις καλό πακέτο για αγορά μην σκέφτεσαι τόσο την κατανάλωση και δες πιο θα σε καλύψει καλύτερα.

Επίσης γυμνό και άνεση στα ταξίδια ειδικά στο δικάβαλο δεν συμβαδίζουν.

Ή θα κοιτάξεις την ομορφιά και θα πας σε γυμνό αφού σου αρέσουν (κι εμένα μου αρέσουν) ή θα κοιτάξεις την άνεση και θα πας σε on-ff αφού σου αρέσει το v-strom.

Τροποποιήθηκε από τον barmanx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι λίγο δύσκολο να βρεις όλα αυτά που ψάχνεις σε ένα μόνο όχημα αλλά σίγουρα με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να πάρεις κάτι αξιόλογο!

Ενδεικτικά κάποιες μηχανές-εκτός από όσες έχουν προαναφερθεί- oι οποίες μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Bandit 650

Shiver 750

TDM

XJ6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ από όσα έγραψες το bros ξέρω κάπως.

33 άλογα τροχό έχει. Από τα 105+ του daytona; Είσαι πολύ σίγουρος;

Παλιό είναι, θα θέλει να βάζεις και κανά χεράκι που κ που ο ίδιος. Να μια μεβράνη στην κάνουλα βενζίνης τρύπησε, να την αλλάξεις, να ένας διακόπτης σκόρπισε να τον αλλάξεις, άιντε καμιά ανόρθωση, να βρωμίστηκαν τα carbs να τα καθαρίσεις στοιχειωδώς... Όλα αυτά δεν λέμε και κάθε μέρα, αλλά όλο και κάτι θα θέλει. Αν περιμένεις μάστορες, ξέχνα το και κοίτα άλλη επιλογή. Ομοίως αν είσαι από τους ''έλα μωρέ, αφού πάει ακόμα''.

Η φήμη ότι τα bros καίνε, είναι γέννημα θρέμμα, παιδείας ελαφρού τύπου και καλλιέργειας τύπου ''τα ξέρω όλα στα φόρουμ''. Καίνε ναι, γιατί έχουν 240.000 χμ, η συμπίεση έχει πέσει κάτω από το όριο, (τσιμπάει και λάδια btw του σκοτωμού), και το μοτέρ έχει να δει σωστό σέρβις από τότε που το πούλησε ο Ιάπωνας στον εξαγωγέα.

Ένα bros σωστά συντηρημένο, με ένα λογικό αριθμό χιλιομέτρων, με σωστά και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή τα συστήματά του, θα σου κάψει αυτά που ζητάς, αν και εσύ το πας κάπως με ροή και όχι τέρμα γκάζι-τέρμα φρένο. 33 άλογα είναι, πόσο φαί πια θέλουν;

Θα πάει και το ταξιδάκι του, 200χμ μια πολύ ερωτευμένη θα τα υποστεί στο πίσω σελάκι, ενώ αν θες σούπερ οικονομία, του κατεβάζεις και 2 νούμερα ζιγκλέρ και γίνεται ακόμα πιο οικονομικό (αλλά οι ίπποι λιγοστεύουν επίσης).

Γενικά είναι για κάποιον που έχει τα εργαλειάκια του, έχει μερικές κάποιες γνώσεις, και περιποιείται ο ίδιος. ΔΕΝ είναι το πήραμε, και όποτε λέει το βιβλίο θα το πηγαίνω για σέρβις.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά ρε παιδιά διάβαζα τώρα τις καταναλώσεις που γράφετε κι αναρωτιέμαι πως τις μετράτε; Ειδικά αυτές εντός πόλης είναι τουλάχιστον υποκειμενικές, η να το πω καλύτερα, "τόσο θέλω να πιστεύω πως καίει". 5 λίτρα το v-strom εντός πόλης; Δηλαδή έξω πόσο καίει; 3.5; Εγώ στο δικό μου έχω δει από 4 και κάτι εκτός μέχρι και 7 εντός. Η μέση κατανάλωση του εκτός είναι 4.5-5 και εντός 6-6,5 (πιο κοντά στο 6.5..). Υπάρχουν και προγράμματα για να τσεκάρετε τις καταναλώσεις και για κινητά.

Στο θέμα του φίλου τώρα κι εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει τέτοιο μηχανάκι. Όταν διάβαζα τα πρώτα κριτήρια μου γυρνούσε συνέχεια στο μυαλό bmw f650... Όταν διάβασα κι ότι σου αρέσουν τα γυμνά και είδα και τις επιλογές σου, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει μηχανάκι άνω των 600cc με αυτές τις καταναλώσεις πλην του bmw. Super κατανάλωση έχει και το nc700 αλλά είναι πολλά τα λεφτά. Σε κάποια από τα κριτήρια σου πρέπει να υποχωρήσεις, κι επειδή διαθέτεις καλό πακέτο για αγορά μην σκέφτεσαι τόσο την κατανάλωση και δες πιο θα σε καλύψει καλύτερα.

Επίσης γυμνό και άνεση στα ταξίδια ειδικά στο δικάβαλο δεν συμβαδίζουν.

Ή θα κοιτάξεις την ομορφιά και θα πας σε γυμνό αφού σου αρέσουν (κι εμένα μου αρέσουν) ή θα κοιτάξεις την άνεση και θα πας σε on-ff αφού σου αρέσει το v-strom.

Δεν ειναι ακριβως ετσι. Για παραδειγμα ενα ninja 300 θεωρω πως μπορει να προσφερει συγκινηση και στο ματι και στο δρομο. Και 40 αλογα και καλο στριψιμο. Επισης ιναι οικονομικο και αξιοπιστο. Μονο στο δικαβαλο υστερει και στο οτι δεν υπαρχουν μεταχειρισμενα. Αρα εχουμε ηδη ενα μοντελο κοντα στο ιδανικο. Απο την αλλη ενα monster επισης προσφερει πολλες συγκινησεις και ανεσεις αλλα προσπαθω να μαθω την αληθεια περι καταναλωσης γιατι στο συγκεκριμενο site για το συγκεκριμενο μοντελο το 4.5 - 5 που δινει μου φαινεται καπως λιγο. Παντως σε 2 μηχανες που ειχα μεχρι τωρα τα αντιστοιχα νουμερα του site ηταν εγκυρα.

Εγώ από όσα έγραψες το bros ξέρω κάπως.

33 άλογα τροχό έχει. Από τα 105+ του daytona; Είσαι πολύ σίγουρος;

Παλιό είναι, θα θέλει να βάζεις και κανά χεράκι που κ που ο ίδιος. Να μια μεβράνη στην κάνουλα βενζίνης τρύπησε, να την αλλάξεις, να ένας διακόπτης σκόρπισε να τον αλλάξεις, άιντε καμιά ανόρθωση, να βρωμίστηκαν τα carbs να τα καθαρίσεις στοιχειωδώς... Όλα αυτά δεν λέμε και κάθε μέρα, αλλά όλο και κάτι θα θέλει. Αν περιμένεις μάστορες, ξέχνα το και κοίτα άλλη επιλογή. Ομοίως αν είσαι από τους ''έλα μωρέ, αφού πάει ακόμα''.

Η φήμη ότι τα bros καίνε, είναι γέννημα θρέμμα, παιδείας ελαφρού τύπου και καλλιέργειας τύπου ''τα ξέρω όλα στα φόρουμ''. Καίνε ναι, γιατί έχουν 240.000 χμ, η συμπίεση έχει πέσει κάτω από το όριο, (τσιμπάει και λάδια btw του σκοτωμού), και το μοτέρ έχει να δει σωστό σέρβις από τότε που το πούλησε ο Ιάπωνας στον εξαγωγέα.

Ένα bros σωστά συντηρημένο, με ένα λογικό αριθμό χιλιομέτρων, με σωστά και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή τα συστήματά του, θα σου κάψει αυτά που ζητάς, αν και εσύ το πας κάπως με ροή και όχι τέρμα γκάζι-τέρμα φρένο. 33 άλογα είναι, πόσο φαί πια θέλουν;

Θα πάει και το ταξιδάκι του, 200χμ μια πολύ ερωτευμένη θα τα υποστεί στο πίσω σελάκι, ενώ αν θες σούπερ οικονομία, του κατεβάζεις και 2 νούμερα ζιγκλέρ και γίνεται ακόμα πιο οικονομικό (αλλά οι ίπποι λιγοστεύουν επίσης).

Γενικά είναι για κάποιον που έχει τα εργαλειάκια του, έχει μερικές κάποιες γνώσεις, και περιποιείται ο ίδιος. ΔΕΝ είναι το πήραμε, και όποτε λέει το βιβλίο θα το πηγαίνω για σέρβις.

Οπως τα λες ειναι. Το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι μεσα στη λιστα καθως υπαρχει και η λατρεια προς το ρετρο/κλασσικο μηχανακι και καπως ετσι βρηκε και τρυπωσε στις επιλογες. Ηδη εχω αναπαλαιωσει μια virago 250.

Ετσι οπως το παμε με τις συγκρισεις κοστους κλπ καταλαβαινω οτι το daytona ειναι τελικα πολυ οικονομικο...... οταν sv και v-strom κλπ καινε σχεδον τα ιδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5,5-6 μέσα στην πόλη δεν έβλεπα ούτε όταν ήταν μαμά το Gladius. Πολύ δύσκολα. 6+ έκαιγε σταθερά.

Τώρα που είναι ρυθμισμένο το πρόγραμμα με yoshimura box με φίλτρο και εξάτμιση άστα καλύτερα.

Πάρε kawa er6 που έχει αρκετά και θα μπορέσεις να βρείς κάτι καλό σε λογικά λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφέ, κοίτα πρώτα πoιο γουστάρεις περισσότερο και σε φτιάχνει και να το φτάνεις οικονομικά και μετά κοίτα καταναλώσεις και τα υπόλοιπα. Αφού δεν είσαι νέος στον χώρο εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Ξέρεις το θέμα εμφάνισης π.χ. είναι πολύ οικονομικό. Δες ποιο σου κάνει κλικ και μετά ψάξτο. Ειδικά στα γυμνά που σου αρέσουν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Εγώ χαλβαδιάζω πολύ και το hornet... http://www.car.gr/cl...offer_type=sale

Τροποποιήθηκε από τον barmanx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για monster ψηνομαι πολυ αλλα το 620, δεν εχουν νοημα τα +2000 ευρω για το 696 αφου οι διαφορες τους δεν ειναι τετοιες που να με πειθουν να μην βαλω στην ακρη 2 χιλιαρικα.

για μεταχειρισμενη πας ετσι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα