Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 η τρελα δεν παει στα βουνα παει στους ανθρώπους .... προσφατα ειχα παει στην κηδεια ενος θειου μου (87 ετων ) ειχε δωσει εντολη στα παιδια του να του βαλουν μαζι του κ ένα μαυρο τηλεφωνο ( όχι κινητο - γιατι δεν ηξερε να το χειρίζεται ... ) αλλα αυτά τα κλασσικα που είχαμε πριν 10 χρονια στα σπιτια μας , αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δεν θα το πιστευα Ισως να ηθελε να κανει μια τελευταια κλιση καπου.... σιγουρα οχι αστικο η υπεραστικο Παντως απο τις φωτογραφιες του κυριο με το μοτοσακο, βλεπω πως εχει και την καροτσα στο πλαι. Μαλλον ηθελε να παρει και καποιον αλλο μαζι του :spiteful: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Παντως απο τις φωτογραφιες του κυριο με το μοτοσακο, βλεπω πως εχει και την καροτσα στο πλαι. Μαλλον ηθελε να παρει και καποιον αλλο μαζι του :spiteful: Κλαιω απτα γελια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Ελατε ρε παιδια.. Αφου το μοτοσακο ταφος ηταν ετσι και αλλιως τοποθετηθηκε στην φυσικη του θεση.. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Η πλακα θα ειναι να παει κανενας να αναψει το καντηλι σε διπλανο ταφο και να ακουσει μια χαρλευ να μαρσαρει.. ΧΕΣΙΜΟΟΟΟ :pray: :pray: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Κλαιω απτα γελια.... Για δες ρε, μηπως ειναι η γυναικα του η η πεθερα του σε καμια φωτο, να ξερουμε ποιος ειναι στην καροτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 τα σαβανα εχουν τελικα τσεπες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απλα μπορουσαν να τον θαψουν κατω απο ενα TENERE! Nα το θεσω καλυτερα...Nα οδηγουσε ενα τενερε,δεν θα ειχε και διαφορα :P Αλλα δεεεεεεν ξερουν οι αμερικανοι! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Στο μνημόσυνο,αντί για κόλυβα θα μοιράζουν μπιτονάκια με βενζίνη ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 ληγω σεβασμω στω ναικρο ρε πεδηα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 ληγω σεβασμω στω ναικρο ρε πεδηα μαι απωσοιντώνισαν η δέμωναις κε κσαίφιγα........ σιγνόμη απω μαινα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Α χα χα χα χα δεν πεζεσται με τήποτα λεμε ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bazinga 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Είμαι σχεδόν σίγουρος τι σκέφτεται ο τύπος ακριβός πίσω από την πρασινη γυάλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Εγώ δεν το βρίσκω άσχημο πάντως και σίγουρα αν είχα μία μότο κοντά στα 50 χρόνια,δύσκολα θα την άφηνα,εξάλλου δεν ενοχλεί και κανέναν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τουλαχιστον αυτος ηξερε οτι οι Harley ειναι ταφοι :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 από τον telephoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 χθες καπου ακουσα οτι Ελληνες εχουν ξεκινησει ταξιδι για Αμερικη και κουβαλουσαν λεει καμποσα φτυαρια μαζι.... βρε τους σαταναδες.................. :secret: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Εμεις παντως του πατερα μου του βαλαμε ενα πακετο τσιγαρα και ενα μπουκαλακι κρασι. Ο καθεις, το μερακι του, δεν μου κανει εντυπωση. Μιας τσιγγανας ο ταφος ηταν ολοκληρο δωματιο με τηλεοραση κομοδινο και τα συναφη, δεν μπορω να βρω την εικονα γιατι ειμαι απο κινητο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 αυτό είναι χειρότερο και απο τον τύπο με το μεκανάκι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 HTA-PI να ξέρεις έχω λιώσει :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ΗΤΑ-ΡΙ αυτό δν θελει χαρατσι Στουρνάρα που χρειαζονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sevastianos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Η πλακα θα ειναι να παει κανενας να αναψει το καντηλι σε διπλανο ταφο και να ακουσει μια χαρλευ να μαρσαρει.. ΧΕΣΙΜΟΟΟΟ :pray: :pray: Supernatural style!!!!!!!!!!! :P :D :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Μέχρι και νεκρό, του φορέσανε κράνος. Κάγκουρες παραδειγματιστείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μάλλον αυτός εδώ δεν θάφτηκε με το μηχανάκι προ τετραετίας... και άλλα ιδιότυπα θανατερά Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2014 Μήπως εμένα να με θάψουν με την πινακίδα μου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες