Jump to content
ΩΡΙΩΝ

Ducati panigale S touring ..

Recommended Posts

Λογικο να μην οδηγιεται αν κατεβουν τα μασπιε. Φανταζομαι το προβλημα σου θα ηταν οτι τα γονατα κατεβαιναν χαμηλα κ δν μπορουσες να σφιξεις το ντεποζιτο ε? Εγω με τα μαμα μασπιε αισθανομαι οτι θελω ρυθμιζομενα για να τα ανεβασω λιγο πιο ψηλα για να κουμπωνουν καλυτερα τα γονατα στο ντεποζιτο.

Ακριβως !!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ας πω κ εγω τη γνωμη μου,μιας κ εχω κ εγω μια,οπως ολοι..

δε βλεπω νοημα σε αυτες τι μετατροπες..δλδ δεν υπαρχει νοημα να πειραζεις το απολυτο..δε θα βγει κατι καλυτερο..δε ξερω κιολας..απλα ετσι λεει η λογικη μου.

ειναι αμαρτια να σκαλιζεις με αυτον τον τροπο το συγκεκριμενο μηχανακι.

απο την αλλη,δικο σου ειναι και μπορεις να του βαλεις και sidecar αν θελεις χωρις να πεφτει λογος σε κανενα μας..

παρ ολα αυτα θελω πολυ να δω το ολο προτζεκτ τελειωμενο

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει δεν το κανιβαλιζω με μονιμες μετατροπες .Οτι δεν ειναι λειτουργικο τουλαχιστον στο 50% ,δυο βιδες ειναι και πεταμα.Και ποιος δεν πειραματιζεται με το μηχανακι του.Αλλα αυτο ακριβως.Θελω να δω πως θα κατσει η φαση.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρίωνα, αυτή την αλλαγή στην οδηγησιμότητα πώς την εννοείς; Σε πιο αργή απόκριση στους χειρισμούς;

Μήπως όμως η λιγότερο ξυραφένια και απόλυτη αίσθηση είναι ζητούμενο από τον θείο και την χρήση που θα κάνει; Ακόμη και μια ομαλότερη κορώνα ελαστικών υποθέτω ότι θα τον βόλευε για ηπιότερη χρήση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατεβηκαν τα γονατα απο το ντεποζιτο προς τα κατω ,αναγκαζωντας με για να μην πηγαινω ,μπρος πισω , να στηριζωμαι αρκετα στο τιμονι .Οτι χειροτερο.Απαισια αισθηση.Παταγα στις μυτες στα ποδοστηρια για να φτανω το ντεποζιτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε τα κλιπον και τους μαρσπιεδες και φορτωσε το με τριβαλιτσο και ψηλη ζελατινα! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

z5te.jpg

j2np.jpg

το δεξι μαμα ειναι ψηλα και πισω ,το αριστερο after ειναι μπροστα και κατω

Δεν μπορείς να ρυθμίσεις τα after πιο ψηλά; έστω ελάχιστα για να βολεύουν το Θείο....ααααχχχχ δεν θα μεγαλώσει ο ανιψιός..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....συνεχεια με την τοποθετηση των clip'ons

Πρωτη δυσκολια μια κατεστραμενη αλενοβιδα που απο τα βαλε-βγαλε των πλαστικων τους καιρους που υπηρχαν Μεγαρα ,ειχε παραδωσει πνευμα.

Επιστρατευση του dremel και φτιαξιμο εγκοπης .....

ol3y.jpg

για να σχηματιστει χαραγη και να ξεβιδωθει με κατσαβιδι

t0b0.jpg

βγαινουν διακοπτες,μανετες,τρομπες, δοχεια συμπλεκτη-φρενων,χερουλια ,αντιβαρα ,μαμα clipons ,τιμονοπλακα,αμορτισερ τιμονιου και πλαστικο καλυμα διακοπτη μιζας και μενουν γυμνα τα καλαμια ,ετοιμα για να μπουν τα after market κλιπονακια..

rlyb.jpg

sgsa.jpg

3puc.jpg

Λαβες ψηλα...πανω απο την τιμονοπλακα...Τουρισμος για γλληγορους τουριστες.. :spiteful:

Ανοιχτηκαν τρυπες πανω στις καινουργιες μανετες με την βοηθεια υποδεκαμετρου για να ξαναφωλιασουν οι πυροι των διακοπτων ουτως ωστε να μην μετακινουνται..

o2fr.jpg

Συνεχιζεται ......

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε Γιωργη με γεια σου και μαγκια σου...δικο σου ειναι σπάστο καφτο...αλλά...να σου πω την αληθεια...βλεποντας φωτο απο το κόσμημα σε κομματια νοιωθω λες και το βιάζεις...γκλουπ...σνιφ κλαψ... :crazy:

ΥΓ.Το Multistrada μην το κανεις φετες...να μου το χαρισεις σε ενα κομματι δε θελω ουτε άλλα κλιπ ον ουτε αλλη σελα ουτε καν να του βαλεις μπενζινη...α και που'σαι...θα'ρθω εγω να το παρω να το χαρω και στο ντελιβερυ...θα σου φερω και τριγωνα πανοραματος... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε Γιωργη με γεια σου και μαγκια σου...δικο σου ειναι σπάστο καφτο...αλλά...να σου πω την αληθεια...βλεποντας φωτο απο το κόσμημα σε κομματια νοιωθω λες και το βιάζεις...γκλουπ...σνιφ κλαψ... :crazy:

ΥΓ.Το Multistrada μην το κανεις φετες...να μου το χαρισεις σε ενα κομματι δε θελω ουτε άλλα κλιπ ον ουτε αλλη σελα ουτε καν να του βαλεις μπενζινη...α και που'σαι...θα'ρθω εγω να το παρω να το χαρω και στο ντελιβερυ...θα σου φερω και τριγωνα πανοραματος... :blush2:

:lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι τελειωσε.Το τελικο αποτελεσμα δικαιωσε την μεταμορφωση η οποια ειναι αορατη αλλα παντελως λειτουργικη.Το σηκωμα των clipons και η ελαφρια στροφη τους προς τα εξω εκανε φοβερη διαφορα στην ανεση..

Η δοκιμη με γεμησε χαρα ...(οχι ομως το suzuki που ψαχνοταν στο 4.45' )

http://www.youtube.com/watch?v=_uvSREoHJRg&feature=youtu.be

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ
  • Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

i7k4.jpgκαι το αισθητικο αποτελεσμα .Αριστο απλα .Μονο το εμπειρο ματι αντιλαμβανεται την διαφορα

8iq8.jpguzb7.jpg

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αλαξε τιποτα.Αν πας με το μανουλ η εγκατασταση ειναι λιγο μπελαλιδικη αλλα οι Γερμανοι (;) gilles εχουν κανει ιδανικη μελετη.Φαουλ υπηρξε απο μεριας μου και αναγκαστηκα ,κατεβηκε το μουτρο για να γινει μια προεκταση καλωδιου του αριστερου φλας του καθρεφτη που ηταν κοντυτερο κατα δυο εκατοστα λογω του οτι ειχα κοψει καλωδιο(για λογο που δεν θυμαμαι ) οταν ειχα πανω στο μηχανακι τα πολυεστερικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τράβηξα το after market( Fat bar) τιμόνι λίγο προς τα μέσα για να μπορώ στο όριο να φορτίζω το μπροστινό και είναι σαν να άλλαξα μηχανή....Απλά έπρεπε να το κάνω απ΄την αρχή που το αγόρασα :wallbash: ,γιατί ο προηγούμενος ήταν 1,90+ αλλά.... :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε βλεπω Γιωργη να το κρατάς και να λεω στο θειο για τα χρονια που περασανε οτι θελει χερια τωρα το εργαλειο και οτι να'σαν τα νιατα δυο φορες και....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανεμορφο και πολύ καλή δουλειά.Αντίστοιχες μετατροπες έκανα (δεν τελείωσα ακόμα) στο δικό μου.Apex 3" riser clipons πλήρως ρυθμιζόμενα,απλά λογω fairing δεν μπορώ να έχω όλο το ύψος.Σέλα στον tony bagio.και λίγο χαμηλότερα μαρσπιέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο (Ωρίων), επειδή το θέμα καθάρισε από το spam, μπορείς να επαναφέρεις τις φωτογραφίες των μετατροπών?

Μετά θα διαγράψω και το παρόν μήνυμα και θα κλειδωθεί και το thread.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...