peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειδα το αντιστοιχο θεμα και δεν ηθελα να το χαλασω. Ειδα επισης ομως οτι υπαρχουν πολλα διαμαντια που δεχονται αγαπη απο μερακληδες και συνεχιζουν να ακτινοβολουν την ομορφαδα τους και αντιστοιχα να μας ομορφαινουν και εμας το οπτικο μας πεδιο. Παμε λοιπον.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 από τον pantheman 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Ωραίο θέμα Πάνο........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) To "Μπολντόρι" μου Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 από τον Παναγιώτης Κ. 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Επειδη μου αρεσε πολυ αυτο το θεμα, θα βαλω και εγω το λιθαρακι μου. CM 250 T. Eτος κατασκευης ας μας πουν οι παλιοτεροι, εγω δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι, οτι τα τελευταια 21 χρονια που το ξερω, δεν εχει μπει ποτε σε κλειστο γκαραζ, δεν εχει γινει restore ή κατι αντιστοιχο, δεν εχει ανοιχτει μοτερ, και χρησιμοποιειται καθε μερα. Η πρωτη μοτοσικλετα που καβαλησα, και η πρωτη που οδηγησα. Αυτη με εκανε να ονειρευομαι την δικη μου μοτοσικλετα, πανω σε αυτη ενιωσα πρωτη φορα τον αερα στο προσωπο μου. Δεν την εχω ξανακαβαλησει απο τοτε που εκανα τα πρωτα μου βηματα δειλα δειλα. Ισως δεν θελω να "χαλασω" την εικονα που εχω πλασει στο μυαλο μου για αυτην την μοτοσικλετα... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Επειδη μου αρεσε πολυ αυτο το θεμα, θα βαλω και εγω το λιθαρακι μου. CM 250 T. Eτος κατασκευης ας μας πουν οι παλιογεροι, εγω δεν ξερω. Παρών !!!! Αρχές του 80 αν δεν κάνω λάθος. Το είχε φίλος και γείτονας σ ' αυτό το χρώμα και το χάζευα πριν πάρω το πρώτο δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 1984.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 1984.. Ίσως και λίγο νωρίτερα , γιατί όταν πήρα το 1983 το δικό μου ( suzuki gsx 250 ) , αυτός το είχε ήδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2014 Στο πρώτο πόστ έχει και το cd90 το οποίο φοράει μοτέρ astera σε αυτό το σημείο μας τα χάλασε ο ανακατασκευαστης, νομίζω ότι για να έχει αξία θα πρέπει να ειναι απολύτως εργοστασιακό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) δε ξερω κατα ποσο ειναι θησαυρος..αλλα δεν σαπιζει.. οχι κ ασχημα για 22 χρονωνε.. η μικρη μου. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 από τον Στέργιος Βήχος 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ors 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 πάλι καλά υπάρχουν και ανθρώποι με αισθήματα για τα μοτοριά τους να δω πότε θα κανω εκεινη την αναπαλαίωση στη φλορέτα που έχουμε στο κοτέτσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Το πιστό μου KLR. Τον επόμενο μήνα θα το βάλω μέσα για σουλούπωμα-λάστιχα κλπ και θα ξαναρχίσω τα ταξίδια. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Τρομερό θέμα παιδες...ΜΠΡΑΒΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Ένας ακόμα θησαυρός που πολύ πρόσφατα πέρασε στην κατοχή μου.. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 my nc21 26χρονώνε. :) 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 Το πιστό μου KLR. Τον επόμενο μήνα θα το βάλω μέσα για σουλούπωμα-λάστιχα κλπ και θα ξαναρχίσω τα ταξίδια. κοκκινο καφα; well done mister! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panik 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) https://imageshack.com/i/p1fcS6EFj Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 από τον panik 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μπραβο παιδια, πολυ ωραιο θεμα. Εδω απο μενα μια βεσπα px200E του 84'-85' που την ειχαμε βρει το 2009 οπως θα δειτε στην πρωτη φωτο και την καναμε οπως θα δειτε στις επομενες (Ελα ρε μεγαλε? Αληθεια? Πολυ δυσκολο να το καταλαβουμε ) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 από τον GeorgeEmm 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2014 my nc21 26χρονώνε. :) σορυ ,αλλα στο εργαλειο σου ταιριαζει μεγαλυτερη εικονα 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Μπραβο παιδια, πολυ ωραιο θεμα. Εδω απο μενα μια βεσπα px200E του 84'-85' που την ειχαμε βρει το 2009 οπως θα δειτε στην πρωτη φωτο και την καναμε οπως θα δειτε στις επομενες (Ελα ρε μεγαλε? Αληθεια? Πολυ δυσκολο να το καταλαβουμε ) Αυτα ειναι! Κουκλα η βεσπαρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 DKW Hummel Luxus .... 1956! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 προσπαθω ανεπιτυχως συννενοηση για την κουκλα ,αλλα οι Γερμανοι δεν εχουν οικονομικη κριση και η νοοτροπια τους απεχει απο το ''εγω δινω τοσα ''.Ειδικα αν εχουν καβατζαρει καποια ηλικια ειναι αγυριστα κεφαλια .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Γνώρισα πέρυσι -τυχαία- έναν φοβερό τύπο ,πού -όπως μου είπε- έχει ένα γκαράζ γεμάτο "διαμάντια". Να πω ότι δεν ζήλεψα(με την καλή έννοια) ...θα είναι ψέμα . . . Μάντεψε τι χρησιμοποιούσε για την καθημερινή του μετακίνηση . . . 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 ειναι και αυτη στο car ,αλλα δεν το συζηταει ουτε αυτος-παρ,οτι γραφει-και τα 5500 που θελει ειναι πολλα.. http://www.car.gr/cl...photos/5471518/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 my nc21 26χρονώνε. :) Σαν να βλεπω το δικο μου,οταν το ειχα παρει 24 χρονια πριν!Μπραβο ρε φιλε.Αστερι το εχεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες