St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γεια σας φιλοι μου.Ανοιγω αυτο το τοπικ ωστε να κανουμε συγκριση και να πουμε γνωμες. Η αληθεια ειναι οτι εχω παραξενευτει πολυ για τον εξης λογο.Ειμαι κατοχος anroid συσκευης η οποια μεχρι προσφατα ηταν ναυαρχιδα της sony.Το soxy xperia T.Συγκριση specs εχω πολυ καλυτερα απο τα iphone 4s,5.Ωστοσο μετα απο ενα hands on που εκανα στο 5αρη ειδα οτι αυτο δουλευει πολυ καλυτερα απο το δικο μου..Δεν τρωει κολλημα με τιποτα,καλυτερη αποδοση καμερας(παρα την διαφορα στα 5mpx που εχει παραπανω το δικο μου),ευχρηστο και ομορφο.Βεβαια το anroid εχει και τα δικα του καλα οπως π.χ. εχει μεγαλυτερη δυνατοτηα παραμετροποιησης.Ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω τοσο καλο ειναι το IOS?Διαβασα και μια σχετικη ερευνα(μην μου ζητησετε να την αναρτησω,ουτε καν θυμαμαι που την διαβασα ) οτι το 30% των iphone ηταν προηγουμενοι χρηστες anroid. Ας μην αρχισουμε αυτα περι φακελωματος..Και η google και η apple μας φακελωνουν για τα καλα(που να βγει και το google glass). Τι λογισμικο χρησιμοποιητε? Θα το αλλαζατε? Γιατι? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 από τον themata διορθωση σε τιτλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulis88 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Επειδη εχω χρησιμοποιησει και συνεχιζω να χρησιμοποιω και τα δυο λειτουργικα, θα σου πω τα εξης. Το android ειναι περισσοτερο παραμετροποιησιμο, μπορεις να βαλεις widgets να αλλαξεις launcher, να εγκαταστησεις 3rd party εφαρμογες κτλ, το κακο ειναι οτι επειδη ειναι ενα λειτουργικο που χρησιμοποιουν ολες οι εταιρειες και φυσικα δεν μπορουν ευκολα να το προσαρμοσουν σε ολες τους τις συσκευες αυτο αναγκαστικα δεν θα δουλευει τοσο καλα σε ολες αυτες τις συσκευες. Γενικα ποστευω οτι το android τρεχει πιο smooth σε ποιο γρηγορες και ακριβες συσκευες οχι βεβαια οτι θα απογοητευσει τους χρηστες πιο φθηνων συσκευων. Απο την αλλη το ios δεν ειναι τοσο παραμετροποιησιμο, ειναι κλειδωμενο ωστε να μην μπορεις να αγκαταστησεις εφαρμογες απο τριτους, βεβαια αυτο αυξανει την ασφαλεια, αλλα επειδη ειναι σχεδιασμενο για την εκαστοτε συσκευη ειναι λογικο να τρεχει πιο smooth. Δεν εκφερω γνωμη για το ποιο ειναι καλυτερο γιατι θα γινει πολεμος εδω μεσα, καθενας κρινει και αγοραζει αυτο που πιστευει οτι τον συμφερει και τον βολευει καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Επειδη εχω χρησιμοποιησει και συνεχιζω να χρησιμοποιω και τα δυο λειτουργικα, θα σου πω τα εξης. Το android ειναι περισσοτερο παραμετροποιησιμο, μπορεις να βαλεις widgets να αλλαξεις launcher, να εγκαταστησεις 3rd party εφαρμογες κτλ, το κακο ειναι οτι επειδη ειναι ενα λειτουργικο που χρησιμοποιουν ολες οι εταιρειες και φυσικα δεν μπορουν ευκολα να το προσαρμοσουν σε ολες τους τις συσκευες αυτο αναγκαστικα δεν θα δουλευει τοσο καλα σε ολες αυτες τις συσκευες. Γενικα ποστευω οτι το android τρεχει πιο smooth σε ποιο γρηγορες και ακριβες συσκευες οχι βεβαια οτι θα απογοητευσει τους χρηστες πιο φθηνων συσκευων. Απο την αλλη το ios δεν ειναι τοσο παραμετροποιησιμο, ειναι κλειδωμενο ωστε να μην μπορεις να αγκαταστησεις εφαρμογες απο τριτους, βεβαια αυτο αυξανει την ασφαλεια, αλλα επειδη ειναι σχεδιασμενο για την εκαστοτε συσκευη ειναι λογικο να τρεχει πιο smooth. Δεν εκφερω γνωμη για το ποιο ειναι καλυτερο γιατι θα γινει πολεμος εδω μεσα, καθενας κρινει και αγοραζει αυτο που πιστευει οτι τον συμφερει και τον βολευει καλυτερα Εχει δικιο σε αυτο που λες..Λογικο..Η apple εβγαλε το IOS 7 για 4 συσκευες και λογικο ειναι να κουμπωσουν καλα μεταξυ τους(software-hardware).Σε αντιθεση με το anroid που αμα βγει καινουργιο θα πρεπει να προσαρμοστει σε δεκαδες συσκευες.. Αλλα ειναι απαραδεκτο να μπαινουν αναβαθμισεις anroid σε συσκευες και μετα να καταστρεφονται..Π.χ.Το δικο μου οταν βγηκε ετρεχε την ice cream.Τον Αυγουστο εγινε αναβαθμιση και μπηκε η 4.1 jelly bean.Λοιπον με την jelly bean η καμερα μου καταστραφηκε.Δεν εστιαζει για κανενα λογο και πουθενα.Εχει δυνατοτητα ληψης fullhd και το μονο που βλεπεις στα βιντεο ειναι ενα φακο να προσπαθει να εστιασει.Ανεμενω μεσα στο Δεκεμβριο την 4.3. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ακολουθεί προσωπική άποψη: Λόγω της δουλειάς μου, αναγκάζομαι να υποστηρίζω και τα δύο λειτουργικά. Χωρίς να πω πολλά πολλά, το software της Apple και γενικά η ιδεολογία της, είναι απαράδεκτα. Ένα πολύ απλό παράδειγμα: Αν είναι δυνατόν να θες ολόκληρο πρόγραμμα (iTunes) για να μεταφέρεις μερικά mp3 στην συκευή σου, όπως και να μην μπορείς να επιλέξεις ποιά θες απο Η/Υ άλλο πέρα του δικού σου. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ακολουθεί προσωπική άποψη: Λόγω της δουλειάς μου, αναγκάζομαι να υποστηρίζω και τα δύο λειτουργικά. Χωρίς να πω πολλά πολλά, το software της Apple και γενικά η ιδεολογία της, είναι απαράδεκτα. Ένα πολύ απλό παράδειγμα: Αν είναι δυνατόν να θες ολόκληρο πρόγραμμα (iTunes) για να μεταφέρεις μερικά mp3 στην συκευή σου, όπως και να μην μπορείς να επιλέξεις ποιά θες απο Η/Υ άλλο πέρα του δικού σου. Διαβασα οτι αμα συνδεσεις το ios με linux ubuntu τοτε η συσκευη διαβαζετε σαν εξωτερικη μοναδα και μεταφερεις με τον απλο τροπο(copy-paste) τα αρχεια σου.. Φυσικα δεν σου λεω να αλλαξεις softaware στον υπολογιστη.Πληροφοριακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 iOS sucks... android rules!! Βέβαια τώρα τελευταία αρχίζει και μου τη δίνει η Google γιατί πολύ μπάστακας έχει καταντήσει με το θέμα "φακελώματος" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ακολουθεί προσωπική άποψη: Λόγω της δουλειάς μου, αναγκάζομαι να υποστηρίζω και τα δύο λειτουργικά. Χωρίς να πω πολλά πολλά, το software της Apple και γενικά η ιδεολογία της, είναι απαράδεκτα. Ένα πολύ απλό παράδειγμα: Αν είναι δυνατόν να θες ολόκληρο πρόγραμμα (iTunes) για να μεταφέρεις μερικά mp3 στην συκευή σου, όπως και να μην μπορείς να επιλέξεις ποιά θες απο Η/Υ άλλο πέρα του δικού σου. εκτός απο αυτό όποιος έβαλε το ios 7 se iphone 4,είναι λες και έκανε βήμα πίσω.Το κινητό αργεί πολύ,κολλάει και η μπαταρία πέφτει λες και είναι χαλασμένη. Καλά λειτουργικά είναι και τα δύο,αλλά προσωπικά ψηφίζω android γιατί στην ουσία δεν έχει περιορισμούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 ios γιατι τα πραγματα ειναι απλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ωραίο θεματάκι. Φίλε μου πόσο καινούργιο ήταν το 5άρι που δοκίμασες? Το καινούργιο κάνει την διαφορά! Όσο φορτώνεις εφαρμογές (Live καιρός, whats up, skype, rss feeds, email accounts, facebook, tweeter κλπ κλπ κλπ) που τρέχουν στο παρασκήνιο τόσο αρχίζει να τρώει τα σκαλώματα του! Βέβαια έχει ένα πολύ μεγάλο + το IOS. Το λειτουργικό είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της συσκευής, Ενώ το android είναι παραμετροποιημένο για να δουλεύει με κάθε συσκευή. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ δεν θα έδινα πάλι 400+ € (4, 4s) ή 650+€ - 1000€ (5, 5s) για να πάρω μία συσκευή μόνο για το status της (τελευταία φορά ήταν με HTC HD και windows 6.5). Όσον αφορά την φωτογραφική, Κανένα κινητό δεν βγάζει καλές φωτογραφίες (βγάζω έξω τα nx της samsung). Εάν όμως νιώθεις ότι δεν βγάζεις αρκετά καθαρές με το δικό σου, τότε μπορείς να κάνεις 2 πράγματα. 1) Μείωσε την ανάλυση των φωτογραφιών που τραβάς. 2) Κατέβασε μια εφαρμογή για την φωτογραφική ώστε να σου ενεργοποιεί περισσότερες ρυθμίσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 νομιζω ειναι ανάλογα τί βολεύει τον καθενα μας.οσο για την καμερα,δεν επηρεάζουν τα MP.H διαφορα γινεται απο τον φακό και την οθονη.Αφενος ο φακός μπορει και "διαβάζει" εικόνα κρυσταλο και αφετερου η ρετινα μπορει να την αναπαραγάγει αυτη την αψεγαδιαστη εικονα.Δεν μπορω να καταδικασω ουτε την ελιτίστικη συμπεριφορα της Apple (σημειωση iPhone χρησιμοποιω για πολλους λογους αλλα εχουν περασει και πολλα ανδροιειδη απο τα χερια μου.) ουτε την ελυθερια ή το φακελωμα της Google.Εξαλλου πλεον μου φαινεται οτι η λεξη κινητο εχει ξεφυγει και τεινει να αναμειχθει με το Tablet.Yπερβολικες δυνατοτητες που,ναι συμφωνω αλλοι χρησιμοποιουν,και αλλοι ομως τις εχουν για να πουλανε μουρη μπαινοντας Facebook και βλεποντας κανενα βιντεακι στο Youtube. Μεγάλη κουβέντα λοιπον για το τιποτα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Εν μέρη συμφωνώ , αλλά και η αγορά ενώ σούπερ ντούπερ μηχανακίου το ίδιο δεν είναι για τους περισσότερους? Ελάχιστοι έχουν FTP εφαρμογή, ή ανέπτυξαν ΒΔ με καταχώρηση μέσω Barcode Scanner, ή διαχειρίζονται τις ιστοσελίδες τους με joooid, ή μέσω teamviewer έχουν παντού μαζί τους το pc τους και πολλά άλλα που δεν κάνω εγώ με το android μου και δεν τα έκανα με το winphone μου (αλλά έχω φίλο που τα κάνει με IOS). Για εμένα πλέον το smartphone είναι τρόπος ζωής, εργασίας, διασκέδασης κπα. Δεν αναπολώ τις εποχές που γράφαμε σημειώματα στις αφίσες της Πλατείας στην Κοζάνη για να κλείσουμε ραντεβού. Όπως και το πολύ γκάζι μπορεί να μην το χρησιμοποιείς συχνά! Αλλά είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχει στο δεξί σου χέρι ή το δεξί σου πόδι. Οι δυνατότητες δεν είναι ποτέ υπερβολικές, απλά κάποιοι τις χρησιμοποιούν και κάποιοι όχι. Σε κάποιους αρκεί να κάνουν tweet και swag και σε άλλους να το έχουν για τα πάντα.Για την φωτογράφική! Η sony χρησιμοποιεί φακούς carl Zeiss δεν νομίζω πως το πρόβλημα είναι εκεί. Και η οθόνη το Τ είναι από τις καλύτερες, (σίγουρα πολύ καλύτερη από τιν δική μου με πολύ μέτρια αντίθεση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Απλα τα πραγματα!!!! Οσο για το τι ειναι καλυτερο? Αν δεν εχεις ιδεα κ θες απλα να λες οτι εχεις καλο κινητο κ να το παιζεις μουρη IOS. Αν ομως ξερεις απο συσκευες κ θες κ κατι παραπανω κ εισαι gadgetακιας τοτε Android μονοδρομος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Στην ηλικία που βρίσκομαι, με την εμπειρία που έχω, και για αυτό που το χρειάζομαι, χαλαρά iOS. Πολύ μπροστά. Aν είχα ορεξη για παίζω με το λειτουργικό του κινητού μου και να περνώ τον χρόνο βάζοντας άχρηστα widgets σε όποια οθόνη θέλω, για να τα ξεχάσω μετά απο 2 βδομάδες τότε θα έλεγα android. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Στην ηλικία που βρίσκομαι, με την εμπειρία που έχω, και για αυτό που το χρειάζομαι, χαλαρά iOS. Πολύ μπροστά. Aν είχα ορεξη για παίζω με το λειτουργικό του κινητού μου και να περνώ τον χρόνο βάζοντας άχρηστα widgets σε όποια οθόνη θέλω, για να τα ξεχάσω μετά απο 2 βδομάδες τότε θα έλεγα android. Αχρηστα για σενα. Για αλλους ειναι αρκετα χρησιμα πολλα widget. Ασε που εμεις με τα android μπορουμε να χρησιμοποιουμε κ το bluetooth για χρησεις περα του headset!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ας συμφωνήσουμε σε κάτι.ο καθένας θα παινέψει το λειτουργικό του ότι και να λένε όλοι οι άλλοι.Πολύ απλά γιατί ο ίδιος το διάλεξε.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ας συμφωνήσουμε σε κάτι.ο καθένας θα παινέψει το λειτουργικό του ότι και να λένε όλοι οι άλλοι.Πολύ απλά γιατί ο ίδιος το διάλεξε.- Δεν ειναι ακριβως ετσι. Αναποδα παει. Το διαλεξε γιατι το παινευει κ το θεωρει καλυτερο... Δεν το παινευει κ το θεωρει καλυτερο επειδη το διαλεξε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αχρηστα για σενα. Για αλλους ειναι αρκετα χρησιμα πολλα widget. Ασε που εμεις με τα android μπορουμε να χρησιμοποιουμε κ το bluetooth για χρησεις περα του headset!!! Οκ χαίρομαι που βρίσκεις χρήσιμο το widget που σου λέει οτι ο πελεκάνος κατουράει με το ένα πόδι σε γωνία 34 και για διάρκεια 23sec. Για εμένα είναι άχρηστο και χάσιμο (πολύτιμου) χρόνου. Για το μπλέ δόντι δεν έχω να πώ κάτι γιατί είσαι λάθος; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Ας συμφωνήσουμε σε κάτι.ο καθένας θα παινέψει το λειτουργικό του ότι και να λένε όλοι οι άλλοι.Πολύ απλά γιατί ο ίδιος το διάλεξε.- Εγω θεωρω οτι ειναι θεμα κοστους αποκτησης, αν σου χαριζαν ενα απο τα δυο το 90% θα επερναν το iphone και το 10% android συσκευη για να το παιξουν διαφορετικοι. Μια βολτα στην ευρωπη(την αμερικη δεν την βαζω το παιχνιδι) και αντιλαμβανεσαι ακριβως την διαφορα στην απηχηση που εχει το ios στον κοσμο. Τωρα και με το ενα και με το αλλο κανεις την δουλεια σου, ουσιαστικα αυτο θελεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 True story Φίλος με IOS προσπαθεί να μου στείλει αρχείο ήχου με 1)BT 2)WiFi 3)καλώδιο True failure!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 έλα ρε Μενταλ,να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.το μόνο καλό πράγμα στο iphone είναι η ο οθόνη του.όλο το άλλο είναι κάτω του μετρίου. Απλά η apple με την εισαγωγή της οθόνης αφής(made by samsung) μας έπεισε ότι ξανανακάλυψε το κινητό τηλέφωνο. και τι έκανε;το αναβάθμισε μόνο όταν έμεινε πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μα ρε Μάκη, δεν είπα πουθενά οτι το κινητό γαμεί και δέρνει η το λειτουργικό του..... Αυτό μου θυμίζει την κουβέντα που είχα στο θέμα με το mac vs pc με τον Le Flwr. Ουτε εκεί είπα οτι τα mac σπέρνουν, αλλά παρόλα αυτά έγινε πάλι το ίδιο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω θεωρω οτι ειναι θεμα κοστους αποκτησης, αν σου χαριζαν ενα απο τα δυο το 90% θα επερναν το iphone και το 10% android συσκευη για να το παιξουν διαφορετικοι. Μια βολτα στην ευρωπη(την αμερικη δεν την βαζω το παιχνιδι) και αντιλαμβανεσαι ακριβως την διαφορα στην απηχηση που εχει το ios στον κοσμο. Τωρα και με το ενα και με το αλλο κανεις την δουλεια σου, ουσιαστικα αυτο θελεις. iphone5 S κόστος 700 ευρώ Samsung Galaxy S4 650 ευρώ Για ποια διαφορά στο κόστος μιλάμε; το ότι βγαίνουν φτηνά κινητά με android δεν έχει να λέει κάτι.Δε κάνει φτηνό το λειτουργικό.... αν μου χαρίζανε κάτι,πάλι Android συσκευή θα ήθελα. Μα ρε Μάκη, δεν είπα πουθενά οτι το κινητό γαμεί και δέρνει η το λειτουργικό του..... δεν το είπα έτσι,απλά για το πολύ μπροστά που είπες; Πολύ μπροστά σε τι; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1)Το S4 απο σκρουτζομαγαζα το αγοραζεις φοβερα χαμηλα. 2) Η επιδοτηση που μπορεις να διεκδικησεις απο την εταιρια σου ειναι αρκετα μεγαλυτερη στο S4 απο το 5S. 3) ΑΚομα και σαν μεταχσμενο το iphone κραταει υψηλοτερη τιμη. http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB.html 413 http://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html 687 413-687 για εμενα ειναι διαφορα ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον mixalhsCr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Στην ηλικία που βρίσκομαι, με την εμπειρία που έχω, και για αυτό που το χρειάζομαι, χαλαρά iOS. Πολύ μπροστά. Aν είχα ορεξη για παίζω με το λειτουργικό του κινητού μου και να περνώ τον χρόνο βάζοντας άχρηστα widgets σε όποια οθόνη θέλω, για να τα ξεχάσω μετά απο 2 βδομάδες τότε θα έλεγα android. Οτι οι σχεδιαστές του interface είναι χρόνια μπροστά και μου δίνουν την αίσθηση οτι ξέρουν πριν απο εμενα τι θέλω να κάνω ανα πάσα στιγμή στην εφαρμογή που βρίσκομαι. Δεν χάνομαι, δεν ψάχνω το internet και δεν χρειάζομαι επιπλεόν εφαρμογές για να κάνω αυτά που θέλω. Δεν το σκέφτομαι δεύτερη φορά, και απλά δουλεύει. Επίσης γράφω για τα λειτουργικά. Αυτή ηταν και η αρχική ερώτηση. Όχι για τα κινητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 iphone φυσικα,πιο γκομενιαρικο..εχω s3 αλλα θελω να παρω 5s 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες