Jump to content
ΣΑΒΒΑΣ

Αποχαιρετισμός στα Όπλα !

Recommended Posts

Ήμουν σίγουρος για το ΤΙ θα διαβάσω, πριν το διαβάσω...

Αφού λοιπόν το διάβασα, έχω να σου πω τα εξής:

1ον... Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, λόγω του τίτλου σου, ήταν αυτό.... :rotfl:

2ον... Γκρίνιαξε τώρα που είναι αρχή και θες σόδα για να χωνέψεις το τι έχει γίνει...

Μην το παρακάνεις όμως και κουράσεις τους γύρω σου... (έρμη γυναίκα τι τραβάς...!!!)

Μέτρον Άριστον φίλτατε...

3ον... Όταν απασφαλίσεις το γκρίνια mode

(και μην πεις πως δεν γκρινιάζεις, γιατί θα έρθω και θα κάτσω πάνω στο ποδάρι σου),

τότε θα πάρεις το κινητό σου και θα ψάξεις στις επαφές σου το κωδικό όνομα Pappous Vatraxos...

Κάποιοι με καταχωρούν ως "Κυριάκος", αν και πολλοί με αποθηκεύουν ως "ΜΑΛΑΚΑΣ"...!!!

Οπότε αν δε με βρείς με τη μία, μην αγχωθείς... στο Μ θα είμαι....!!! :lipssealed:

Παιδί ΜΑΛΑΜΑ καθότι... :mB_kalo_e:

Τότε λοιπόν, θα έρθουμε όλοι μαζί παρέα...!!!

Ο φίλος σου ο Κυριάκος που έχετε πιεί και 10 καφέδες μαζί,

ένας γνωστός σου ψυχοθεραπευτής που έχετε πει και 5-10 κουβέντες και μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια πράγματα

και ο Παππούς Βάτραχος....!!!

Ναι εκείνος ο μαλάκας, που το 2004, σμπαραλιάστηκε και όλοι οι γιατροί του είχαν πει

"το πόδι αυτό δε φτιάχνεται... δύσκολα θα ξανασταθείς όρθιος..."

Και τους έγραψε όλους σε αυτό που αποχαιρέτηξε ο μέγας Καρακατσάνης πιο πάνω και ξαναπερπάτησε....

Για να ξαναπέσει το 2008, να του ξαναπούν τα ίδια, να τους ξαναγράψει, να ξανασηκωθεί και να περιμένει την επόμενη πτώση...!!!

Δεν ξέρω αν θα είναι η 3η και φαρμακερή, μα ότι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό...!!! ΝΟΜΟΣ...!!!

Εκεί που είσαι ήμουνα... και είναι ζόρικα ναι... αλλά όλα διορθώνονται γέρο μου...!!!

4ον... Έχασες μια ΜΑΧΗ ΡΕ...!!!

ΟΧΙ ολόκληρο τον ΠΟΛΕΜΟ...!!!

Άσε λοιπόν την ηττοπάθεια, γιατί δεν σου ταιριάζει και χαμογέλα...!!!! :tooth:

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ... ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΩ ΦΟΡΑ...!!! :shades:

Θα περιμένω τηλέφωνο... :knuppel2:

Υ.Γ. Προτείνω να αλλάξεις nickname και να το κάνεις ΑΣΤΡΑΧΑΝ...!!!

Παλιομούλαρο...!!! :beee::sopase:

Τροποποιήθηκε από τον Pappous Vatraxos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τώρα το διάβασα... τι να πω, δεν έχω λόγια. Περαστικά, ποτέ σε κανέναν άλλον.

Σάββα, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ότι και να σου στέλνει η τύχη εσύ γάμησε της τα πρέκια. Η ζωή είναι ωραία, με ή χωρίς μοτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα περαστικα και καλη αναρρωση!! Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα Σάββα, μαζί θα πηγαίνουμε βόλτα, μόνο να παίρνεις θέση στις στροφές, για να μην μπατάρουμε...

BMW_R75_-_116_Pz_Div_-_JPG1.jpg

Σε αυτό μέσα καλέ μου φίλε !

+1!

...μην μασας φιλε μου!..την υγεια μας και ολα ξεπερνιουνται!...κοιτας μπροστα! Μονο να γινεις καλα!

:_rock-on:

Σε ευχαριστώ Γιάννη νάσαι πάντα καλά και όρθιος φίλε μου και να μας ταξιδεύεις με τα ωραία σου !

1ον... Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, λόγω του τίτλου σου, ήταν αυτό.... :rotfl:

2ον... Γκρίνιαξε τώρα που είναι αρχή και θες σόδα για να χωνέψεις το τι έχει γίνει...

Μην το παρακάνεις όμως και κουράσεις τους γύρω σου... (έρμη γυναίκα τι τραβάς...!!!)

(και μην πεις πως δεν γκρινιάζεις, γιατί θα έρθω και θα κάτσω πάνω στο ποδάρι σου),

τότε θα πάρεις το κινητό σου και θα ψάξεις στις επαφές σου το κωδικό όνομα Pappous Vatraxos...

Κάποιοι με καταχωρούν ως "Κυριάκος", αν και πολλοί με αποθηκεύουν ως "ΜΑΛΑΚΑΣ"...!!!

Οπότε αν δε με βρείς με τη μία, μην αγχωθείς... στο Μ θα είμαι....!!! :lipssealed:

ένας γνωστός σου ψυχοθεραπευτής που έχετε πει και 5-10 κουβέντες και μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια πράγματα

Ναι εκείνος ο μαλάκας, που το 2004, σμπαραλιάστηκε και όλοι οι γιατροί του είχαν πει

Και τους έγραψε όλους σε αυτό που αποχαιρέτηξε ο μέγας Καρακατσάνης πιο πάνω και ξαναπερπάτησε....

Για να ξαναπέσει το 2008, να του ξαναπούν τα ίδια, να τους ξαναγράψει, να ξανασηκωθεί και να περιμένει την επόμενη πτώση...!!!

Δεν ξέρω αν θα είναι η 3η και φαρμακερή, μα ότι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό...!!! ΝΟΜΟΣ...!!!

Εκεί που είσαι ήμουνα... και είναι ζόρικα ναι... αλλά όλα διορθώνονται γέρο μου...!!!

Δεν ντρέπεσαι ρε παλιοζαγάρι που θές και ειδική πρόσκληση για νάρθεις?

Απλά χτύπα ένα τηλέφωνο πριν μην έχω φύγει για θεραπεία ή έλεγχο σε κανά Νοσοκομείο .

Τώρα το διάβασα... τι να πω, δεν έχω λόγια. Περαστικά, ποτέ σε κανέναν άλλον.

Σάββα, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ότι και να σου στέλνει η τύχη εσύ γάμησε της τα πρέκια. Η ζωή είναι ωραία, με ή χωρίς μοτό.

Ευχαριστώ φίλε μου , νάσαι πάντα καλά και όρθιος!

Σαββα περαστικα και καλη αναρρωση!! Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου .

Ευχαριστώ Γιώργο, νάσαι καλά και πάντα όρθιος φίλε μου !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα πάρεις το κινητό σου και θα ψάξεις στις επαφές σου το κωδικό όνομα Pappous Vatraxos...

χααχαχαχχαχαχααχα, θα με πνίξεις ρε κακούργε! :tooth: :tooth: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γιάννης ο θείος του ΩΡΙΩΝ στα είπε άψογα. Κρίσιμη τεχνικά η περίπτωση σου αλλά η ψυχική αναπηρία του να θυσιάσεις ότι αγαπάς είναι χειρότερη.

Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι γιατί έχεις μπει σε τέτοιο MODE. Η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου και ξανθόπουλος Mode στο full. Όσο πιο κα΄τω πέσεις ψυχολογικά τόσο πιο δύσκολο είναι να ξανανέβεις, προσοχή. Η ψυχή διορθώνεται δυσκολότερα απο το σώμα

ΟΤΑΝ η αεροπορία αποτύχει στέλνουμε το ναυτικό και μετά και τον στρατό και τους περικυκλώσαμε.

Αναζήτηση εναλλακτικών λοιπόν.

Και ναί... υπάρχουν.. FUCK YEAHHH..... Μυρωδιές θες.. γκάζι θες.. αέρα θες, ήχο θες, ασφάλεια για το πόδι θες.. πάρε να χεις..

CAN-AM SPYDER.....

019368_Can-Am_Spyder_2009_zps6343f17b.jpg

Είναι λίγο ακριβό το ρημάδι αλλά μπορείς να πουλήσεις ένα νεφράκι,. αυτό δεν έπαθε τίποτα απ το ατύχημα.. :mB_kalo_e:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3424988/

Υπάρχουν λύσεις και φτηνότερες ακόμα, αλλά γενικά υπάρχουν αρκεί να μην μας παίρνει απο κάτω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γιάννης ο θείος του ΩΡΙΩΝ στα είπε άψογα. Κρίσιμη τεχνικά η περίπτωση σου αλλά η ψυχική αναπηρία του να θυσιάσεις ότι αγαπάς είναι χειρότερη.

Σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι γιατί έχεις μπει σε τέτοιο MODE. Η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου και ξανθόπουλος Mode στο full. Όσο πιο κα΄τω πέσεις ψυχολογικά τόσο πιο δύσκολο είναι να ξανανέβεις, προσοχή. Η ψυχή διορθώνεται δυσκολότερα απο το σώμα

ΟΤΑΝ η αεροπορία αποτύχει στέλνουμε το ναυτικό και μετά και τον στρατό και τους περικυκλώσαμε.

Αναζήτηση εναλλακτικών λοιπόν.

Και ναί... υπάρχουν.. FUCK YEAHHH..... Μυρωδιές θες.. γκάζι θες.. αέρα θες, ήχο θες, ασφάλεια για το πόδι θες.. πάρε να χεις..

CAN-AM SPYDER.....

019368_Can-Am_Spyder_2009_zps6343f17b.jpg

Είναι λίγο ακριβό το ρημάδι αλλά μπορείς να πουλήσεις ένα νεφράκι,. αυτό δεν έπαθε τίποτα απ το ατύχημα.. :mB_kalo_e:

http://www.car.gr/cl...s/view/3424988/

Υπάρχουν λύσεις και φτηνότερες ακόμα, αλλά γενικά υπάρχουν αρκεί να μην μας παίρνει απο κάτω!

Δεν με έχει πάρει απο κάτω σύντροχε, ξέρω τι λέω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε δεν παιζεσαι το ξερεις;;;...αχαχαχαχα... :wallbash::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστα αυτα Σαββα. Το ποδι θα γινει καλα και θα ξανακαβαλησεις ξανα. Οι γιατροι λενε τα δικα τους και η ψυχη η δικη σου μπορει να κανει θαυματα. Δυναμη και δεν το βαζουμε με τιποτε .....κατω !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστα αυτα Σαββα. Το ποδι θα γινει καλα και θα ξανακαβαλησεις ξανα. Οι γιατροι λενε τα δικα τους και η ψυχη η δικη σου μπορει να κανει θαυματα. Δυναμη και δεν το βαζουμε με τιποτε .....κατω !!!

Καλέ μου φίλε!

Σε ευχαριστώ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η υγεια πανω απ'ολα.......καταλαβαινω ειναι δυσκολη αποφαση αλλα υπαρχουν και προτεραιοτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριμα ρε φιλε, τι να πω!!!!! μονο σιδερενιος.

Ευχαριστώ Γιώργο νάσαι καλά φίλε μου και πάντα όρθιος.

Η υγεια πανω απ'ολα.......καταλαβαινω ειναι δυσκολη αποφαση αλλα υπαρχουν και προτεραιοτητες.

Ακριβώς φίλε μου, απλά κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις μην τυχόν και δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα αλλά αν είναι τότε η υγεία πάνω από όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος ειναι επιτελους αυτος ο παπουςΒατραχας που παει να ανατρεψει τα παντα και να δουμε το Σαββα με κανα NC? Που ειναι οι Συντονισταδες,οι Διαχειριστες,οι Γιατροι τελος παντων,καποιος....να τον εκανουνε ενα μπανιο να ηρεμησει;... :hunter:

Παλιοχαρακτηρα... :crazy::mB_kalo_e:

(κι εχει και απολυτο δικιο ο πστης και το ξερει..το ξερουμε...)σταδιαλα πια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα Σαββα και ευχομαι για μια γρηγορη και πετυχημενη αναρρωση. Ελπιζω να ειναι η τελευταια ατυχια στη ζωη σου.

Οσο για το σκουτερακι εντος πολης το θεωρω λιγο λανθασμενη προσεγγηση. Η κοψε τελειως το 2κυκλο και προσπαθησε να πεισεις το εαυτο σου να κλειστει σε ενα παλιοκουτι μερα - νυχτα χειμωνα - καλοκαιρι, ή παρε ενα μοτοσακο για εκτος πολης εξορμισεις και μονο. Εχοντας ταξιδεψει Ευρωπη με το ταπεινο ER εχω νιωσει πολυ ποιο ανετος και ασφαλεστερος σε τετοιου ειδους ταξιδια παρα πηγαινοντας για καφε στο κεντρο της πολης Σαββατο μεσημερι. Οι Ελληνικες πολεις εχουν τεραστια επικινδυνοτητα κατα τη γνωμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος ειναι επιτελους αυτος ο παπουςΒατραχας που παει να ανατρεψει τα παντα και να δουμε το Σαββα με κανα NC? Που ειναι οι Συντονισταδες,οι Διαχειριστες,οι Γιατροι τελος παντων,καποιος....να τον εκανουνε ενα μπανιο να ηρεμησει;... :hunter:

Παλιοχαρακτηρα... :crazy::mB_kalo_e:

(κι εχει και απολυτο δικιο ο πστης και το ξερει..το ξερουμε...)σταδιαλα πια...

:crazy: :crazy: :crazy:

Περαστικα Σαββα και ευχομαι για μια γρηγορη και πετυχημενη αναρρωση. Ελπιζω να ειναι η τελευταια ατυχια στη ζωη σου.

Οσο για το σκουτερακι εντος πολης το θεωρω λιγο λανθασμενη προσεγγηση. Η κοψε τελειως το 2κυκλο και προσπαθησε να πεισεις το εαυτο σου να κλειστει σε ενα παλιοκουτι μερα - νυχτα χειμωνα - καλοκαιρι, ή παρε ενα μοτοσακο για εκτος πολης εξορμισεις και μονο. Εχοντας ταξιδεψει Ευρωπη με το ταπεινο ER εχω νιωσει πολυ ποιο ανετος και ασφαλεστερος σε τετοιου ειδους ταξιδια παρα πηγαινοντας για καφε στο κεντρο της πολης Σαββατο μεσημερι. Οι Ελληνικες πολεις εχουν τεραστια επικινδυνοτητα κατα τη γνωμη μου.

Ευχαριστώ φίλε μου, θα δούμε.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και ποτέ ξανά και πάλι σύντομα όρθιος και δίτροχος!

Δεν συμφωνώ όμως με την κατάθεση όπλων.

Αν και ο καθένας το σκέφτεται και το νιώθει διαφορετικά, π.χ. δεν έχω παιδιά για να με επηρρεάζει αυτό στην κρίση μου.

Παρ'όλα αυτά έχω κάποιες σκέψεις και θα τις γράψω, ελπίζοντας να δώσω μια πνοή αισιοδοξίας, ή ένα διαφορετικό σκεπτικό που δύσκολα το έχει κάποιος που βιώνει μια τέτοια άσχημη κατάσταση.

«Καταθέτω τα όπλα επειδή τραυματίστηκα», είπε κάποιος και μόλις βγήκε από το σπίτι του, του ήρθε κολάρο γλάστρα από μπαλκόνι. Ή ένα πιάνο (κλασσικά) ή ένα ..αμόνι!

Το ίδιο κινδυνεύουμε όλοι στον δρόμο, δεν είμαι εγώ π.χ. πιο ασφαλής από εσένα, επειδή δεν έχω λάμες στο πόδι ή επειδή δεν έχω πέσει ή επειδή έχω πέσει/τρακάρει αλλά έγινε παλιά και το έχω ξεχάσει ή επειδή δεν το σκέφτομαι ή επειδή ...το σκέφτομαι και φοβάμαι.

Σκέψου δηλαδή να αποφέυγεις να καβαλάς μηχανές με τον φόβο του μόνιμου τραυματισμού και κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό να πέσεις πεζός ή να σου συμβεί κάτι άλλο εκτός μηχανής και να πάθεις αυτό που φοβόσουν.

Ή σκέψου να σου λέω τώρα κρίμα ρε φίλε, κουράγιο, κάνε αυτά που σου λένε οι γιατροί, μην καβαλάς ποτέ και το επόμενο 10λεπτο έχω γίνει χαλκομανία σε μετωπική με νταλίκα.

Άλλος πέφτει και παθαίνει μια γρατζουνιά και αποφασίζει ότι «οι μηχανές δεν είναι για εμένα, θα σκοτωθώ» και άλλος έχει πέσει πολλές φορές και έχει σπάσει όλα του τα κόκκαλα και συνεχίζει να καβαλάει. Άλλος πουλάει τη μηχανή του με το που παντρέυεται ή κάνει παιδί, άλλος είναι δια βίου μηχανόβιος. Άλλος σκέφτεται «μηχανάκια, μακριά από μας, όσοι καβαλάνε είναι τρελοί», άλλος δεν διανοείται τη ζωή του χωρίς δίτροχο. Άλλος δεν φοβάται, άλλος πέφτει και κοιμάται!

Όλα στο μυαλό είναι. Και αυτό δεν είναι μόνο του, το επηρεάζουν όλοι, κυρίως οι πιο κοντινοί σε εμάς. Από φόβο, θα μας πουν ό,τι πιο συντηρητικό μπορούν να σκεφτούν. Δεν έχουν λόγο να είναι τολμηροί υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως έχουν λόγο να είναι επίτηδες πιο συντηρητικοί και φοβισμένοι, δεδομένου ότι τώρα δεν χρειάζεται να σε πείσουν. Γιατί το λένε όλα, πρώτα το τράυμα, μετά οι γιατροί, μετά οι συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές, μετά ο δάσκαλος του χωριού, ο παππάς, ακόμη και ο μπάμπης ο σουγιάς. Ο μόνος που δεν το λέει είσαι εσύ και ένας μαλάκας (εγώ) που φωνάζει από το βάθος ....«ρεεεεεε κανείς δεν μπορεί να κανονίσει το μέλλον..ρεεεεεε η ζωή θέλει τόλμη...ρεεεε γιαυτό δεν είμαστε κουτάκηδες ρεεε»

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν μαθαίνω ότι ένας από τους ταξιδώτες που είχα προτωγνωρίσει, και εχω θαυμάσει για το θάρρος του και τα χιλιόμετρα που έχει κάνει, πέφτει, χτυπάει άσχημα, και σκοπέυει να μην ξανά-καβαλήσει, πες μου εμένα πως θα πάω να καβαλήσω το παπί για να πάω στην δουλειά μου, και στην σχολή μου. Με τι ψυχολογία. Σάββα, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.. αλλά μην τα παρατάς... Πραγματικά δεν σε έχω ούτε για να οδηγάς αμάξι, ούτε για να κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι σου από τώρα. Φιλικά λόγια πάντα, θα γίνεις καλά, και θα έρθω εγώ με το χάρχαλο, και οι άλλοι με τους τάφους τους, να κάνουμε μια ωραία διαδρομή, με χαμηλές ταχύτητες και ασφάλεια!

BTW όταν ο πατέρας μου είχε πολλαπλά κατάγματα από τον ώμο του, μέχρι πριν τον αγκώνα, από πέσιμο σε σκαλοπάτια, οι γιατροί είχαν πει κάτι παρόμοιο.. Θα δυσκολευτείς, δεν θα μπορείς να σηκώνεις πράγματα, θα πονάς, θα ... θα... θα...

Σε πληροφορώ ότι αυτή την στιγμή είναι "πιο εργατικός" από εμένα... Υπομονή Σάββα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....................

... Υπομονή Σάββα..

...... και ξεκίνα το ξεσκαρτάρισμα μέχρι να βρεις αυτό που σ' αρέσει. :mB_kalo_e: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...... και ξεκίνα το ξεσκαρτάρισμα μέχρι να βρεις αυτό που σ' αρέσει. :mB_kalo_e: :P

Ρε δεν ντρεπεσαι;;;Εχεις κοντα σου συνεχεια σχεδον μια CBF1000αρα θελεις να χεις και γουρουνα;Ρε πλεονεκτη το κερατο μου μεσα :wallbash::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωω, έλα Σάββα... Το βρήκα εγώ για σένα. Άντε ποιος την χάρη σου...

KTM_Quad_990_neutral.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλάχιστον ξέρουμε τι δώρο να του πάρουμε στα γενέθλια του

3614780779_732355acc2.jpg

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε γαμώτο..πιον θα έχουμε εμείς οι σκουτεράδες τώρα για αρχηγό; :P

Περαστικά σου,περιορίσου σε κάτι μικρότερο (50-125cc) αρκεί να είναι σκούτερ! :D

Το κείμενο με άγγιξε πραγματικά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα