ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 εντάξει..ήταν ο μόνος μου ενδοιασμός μέχρι τώρα..πουλάω νεφρό..όποιος ξέρει καλή αγορά ή ενδιαφέρεται πμ παρακαλώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 επειδη ειμαι σε φαση αγορας ειμαι μεταξυ αυτου και του gsx650f σαν καινουργιο (μεταχειρισμενα εχω αλλα στο μυαλο μου) αν παω σε καινουργιο ομως θα παω σε ενα απο τα δυο με προτεραιοτητα στο suzuki λογο χρηστικοτητας.βολευει ποιο πολυ σε ταξιδακι πιο ανετη σελα (πιστευω) πιο πολλα αλογα τετρακυλινδρο και φερινγκ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 επειδη ειμαι σε φαση αγορας ειμαι μεταξυ αυτου και του gsx650f σαν καινουργιο (μεταχειρισμενα εχω αλλα στο μυαλο μου) αν παω σε καινουργιο ομως θα παω σε ενα απο τα δυο με προτεραιοτητα στο suzuki λογο χρηστικοτητας.βολευει ποιο πολυ σε ταξιδακι πιο ανετη σελα (πιστευω) πιο πολλα αλογα τετρακυλινδρο και φερινγκ... Θυμάμαι που ήσουν απόλυτος σ'αυτό...τι άλλαξε; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Θυμάμαι που ήσουν απόλυτος σ'αυτό...τι άλλαξε; :) αλλαξε οτι αυτο που θελω πραγματικα να παρω καινουργιο δεν το παιρνω γιατι δεν με παιρνει...οποτε αν θα παω σε καινουργιο σε καινουργιο θα παω σε gsx650 (το οποιο μου αρεσει εμφανισιακα )αν οχι θα παω σε αυτο που θελω να παρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 λογικά το mt σου αρέσει αλλά δεν σε καλύπτει..σαν οδήγηση ίσως αλλά δεν σε κόβω να το ευχαριστηθείς αν λες για χρηστικότητα.. τι θες από μεταχειρισμένο.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 λογικά το mt σου αρέσει αλλά δεν σε καλύπτει..σαν οδήγηση ίσως αλλά δεν σε κόβω να το ευχαριστηθείς αν λες για χρηστικότητα.. τι θες από μεταχειρισμένο.? dorsoduro..(μην πεις τα περι χρηστικοτητας που ειπα πιο πανω) αυτη ειναι Μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) δεν καταλαβαίνω τι λες..dorsoduro=χρηστικότητα.. άνετη σέλα για ταξίδια..προστασία από τον άνεμο..όλα τα καλά.. πέρα από την πλάκα..θες ένα xtx με το ανώτερο στήσιμο που θα έπρεπε να βγαίνει και 2Κ..Άμα σου πάει αυτό το στύλ μηχανής γιατί όχι..? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 Τώρα που λες dorsoduro...συνάδελφος με ένα xt benetton πετυχαίνει σε φανάρι προ μηνών έναν τύπο με dorsoduro ο οποίος του κάνει νόημα να σταματήσει για να του μιλήσει.Πάνω στην κουβέντα,τον ρωτάει αν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή!Ο συνάδελφος 45άρης-50άρης,πολύτεκνος,''παντρεμένος'' με το xt και χωρίς καμία κάψα να το δώσει,απλά παίρνει το τηλ του τύπου και φεύγει.Εκείνος τον ξαναπαίρνει τηλ την επόμενη μέρα αλλά του λέει κάτι περίεργα(είχε κάποια σχέση με Ιταλία και υπήρχε κάποιο μπέρδεμα με το dorso που δε θυμάμαι ακριβώς) και όταν το συζητάω μαζί του φυσικά είμαι αρνητικός όντας πολύ καχύποπτος με την όλη φάση.Εκείνες τις μέρες δίνει τον αρ.κυκλοφορίας σε γνωστό του αστυνομικό και του λέει ότι είναι καθαρό...για να μην τα πολυλογώ,έγινε τελικά η ανταλλαγή και από το πουθενά τώρα την έχει ξαναδεί 25άρης και τη χαίρεται όποτε μπορεί! Τέλος off topic :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 θα παω αθηνα παρω ολα τα φαναρια σβαρνα και θα περιμενω να μου κατσει και εμενα κατι τετοιο για δες που επεσε προσφορα απο την kawasaki http://www.kawasaki.gr/el/products/sports/2014/er-6n/overview?Uid=05D1WlhZW1laWFpaWllfWV9fUV5fX1FGDQRFLzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 για δες που επεσε προσφορα απο την kawasaki http://www.kawasaki....UV5fX1FGDQRFLzo δίνεις 1000 ευρώ παραπάνω για καλύτερη σέλα-μεγαλύτερο ντεπόζιτο..με αυτά τα χρήματα βελτιώνεις τις αναρτήσεις του μτ-07+σου μένουν και για ταξίδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 δίνεις 1000 ευρώ παραπάνω για καλύτερη σέλα-μεγαλύτερο ντεπόζιτο..με αυτά τα χρήματα βελτιώνεις τις αναρτήσεις του μτ-07+σου μένουν και για ταξίδια.. πιστευω οτι αυτο το er ειναι και πιο ομορφο ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) πιστευω οτι αυτο το er ειναι και πιο ομορφο ... εγώ θεωρώ και τα 2 πανέμορφα..το καθένα διαφορετικό από το άλλο με διαφορετικές δυνατοτητες.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 εγώ θεωρώ και τα 2 πανέμορφα..το καθένα διαφορετικό από το άλλο με διαφορετικές δυνατοτητες.. υπαρχει ακομα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4894848/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) για εσένα..εγώ μετά από τα 27 πόνι θα φοβάμαι εκεί πάνω.. :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 να ρωτήσω..μήπως έμαθες και διαστήματα service..?δεν τα έχω βρει πουθενά και ξέχασα να ρωτήσω.. Δε ρώτησα κι εγώ. Να σου πω την αλήθεια, αυτά τα μαθαίνω πάντα...μετά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δε ρώτησα κι εγώ. Να σου πω την αλήθεια, αυτά τα μαθαίνω πάντα...μετά! Απλά σκέφτομαι να ακολουθήσω το παράδειγμα του Tc-drift..Μία μηχανή για κάθε χρήση..και ήθελά να έχει τουλάχιστον 10.000 για λάδια..τέλεια.. ξέρω τι θέλω..μου λείπουν μόνο τα λεφτά.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2014 από τον ChristosZ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2014 υπαρχει ακομα http://www.car.gr/cl...s/view/4894848/ γαμω τις ευκεριες! ολοκαινουργιο ποιος την χαρη του αγοραστη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Τελικά είναι ακόμα ποιο όμορφο απο κοντά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Το είδα κι εγώ σήμερα από κοντά, πολύ όμορφη και ιδιαίτερη μηχανή, σίγουρα θα τραβήξει βλέμματα..! Η τιμή της είναι εξαιρετική και επειδή το είχαν ακριβώς δίπλα σε έναν άμεσο ανταγωνιστή του, το Honda CB 500F, σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις. Για την ακρίβεια αν κάποιος δεν περιορίζεται από το Α2 δεν παίζει να διαλέξει το CB. Ειδικά αν μπορεί να μπει και αργότερα κανένα ανάποδο πηρούνι από MT-09 Χρειάζεται μόνο ταυτόχρονα με την αγορά και το fairing της Yamaha γιατί αλλιώς είναι πολύ "άδειο" μπροστά. Και την Akrapovic από τα επίσημα αξεσουάρ της εταιρείας. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να διαλέξεις χρώμα, όλα του πάνε..! Deep Armor και Race Blu ειδικά. Όπως καταλαβαίνετε μου άρεσε πάαααρα πολύ, τόσο που σε λίγους μήνες με βλέπω να ανεβάζω συγκριτικό Θέμα για να διαλέξω νέα μηχανή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Ρε παιδία κάποιος που έχει γυμνο να μας πει αν αντέχετε ο αέρας μετα τα 150.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Ρε παιδία κάποιος που έχει γυμνο να μας πει αν αντέχετε ο αέρας μετα τα 150.. Αμα μάθεις να κουμπώνεις σωστά στο μηΚανάκι πάνω και να γλύφεις ντεπόζιτο...γίνεται μιααα χαρααααά Συνήθεια είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Ρε παιδία κάποιος που έχει γυμνο να μας πει αν αντέχετε ο αέρας μετα τα 150.. Εξαρτάται το μέτρο σύγκρισης που έχεις. Αν αντέχεται σε σχέση με ένα μηχανάκι με φέρινγκ ή σε σχέση με την ελεύθερη πτώση ας πούμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Ρε παιδία κάποιος που έχει γυμνο να μας πει αν αντέχετε ο αέρας μετα τα 150.. γινεται ναι! μεχρι 150 ειναι καλα αμα εχεις καλο κρανακι! και οταν λεω καλο μιλαμε ακριβουτσικο και αεροδυναμικο! εγω την παλευω, και δεν καταλαβαινω τα 150, απο εκει και μετα σκυβω ενταξει! αλλα ποσο συχνα πας 150; ουτε ταξιδι δεν κανεις με τοσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Εγω κάνω σχεδον κάθε σαββατοκυριακο πήγαινε έλα 160 χλμ με sh και δεν με προβληματιζει ο αέρας μπορω να πώ..Συνήθως με μέση ταχύτητα 110 ..Απλά διαβάζω εδώ και έχω φοβηθεί λίγο υην έλλεψη fairing...Και το ρωτάω γιατί δεν υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω μόνος μ.....:/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Storr 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Εγω κάνω σχεδον κάθε σαββατοκυριακο πήγαινε έλα 160 χλμ με sh και δεν με προβληματιζει ο αέρας μπορω να πώ..Συνήθως με μέση ταχύτητα 110 ..Απλά διαβάζω εδώ και έχω φοβηθεί λίγο υην έλλεψη fairing...Και το ρωτάω γιατί δεν υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω μόνος μ.....:/ Γυμνή μοτοσυκλέτα είναι. Σε λογικές ταχύτητες είναι μια χαρά... Εαν έχεις κάποια φυσική κατάσταση δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι δρόμοι του Νησιού δεν είναι για τέτοιες ταχύτητες. Ειδικά ο άθλιος ΒΟΑΚ... Γι αυτό γέμισε εκκλησάκια σ όλο το μήκος του.Μην μιλήσω για τους επαρχιακούς... Μέση ταχύτητα 110.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες