BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 Α.Βαλεντίνου αύριο και αν θέλει κανείς να κάνει ένα καλό δώρο στην καλή του:http://www.lightechuk.com/ekmps/shops/heneghan3/images/lightech-yamaha-mt-07-2014-adjustable-rearsets-footrest-option-fold-up-[3]-18155-p.jpgRearsets από την Lightech, πανέμορφα, από Ergal..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για πες τον σωστό τρόπο να μάθω....Ότι νέο μαθαίνεις είναι ενδιαφέρονΤο να στρωσεις το μηχανακι σου σε ενα ταξιδι ειναι οτι χειροτερο μπορεις να του κανεις.Ποσο μαλλον οταν θα εισαι με 6η και 90χλμ οπως λες.Το στρωσιμο λεγεται στρωσιμο για τον εξης λογο.Τα μεταλα πρεπει να πατησουν για να αποκτηαουν σωστες ανοχες,αυτο γνεται ομως μετα απο Χ θερμικους κυκλους.Το να κανεις ενα ταξιδι 1000χλμ οσα δηλαδη ζηταει ο κατασκευαστης για στρωσιμο ξερεις ποσους θερμικους κυκλους εκανες? Εναν μονο κυριε! ΕΝΑΝ! Το καλυτερο στρωσιμο επιτυγχανεται με Χ θερμικους κυκλους,δηλαδη συντομες διαδρομες χωρις ζορισματα,να κρυωνει και να ζεστενεται.Χωρις ζορισματα,χωρις να φρεναρεις ιδιαιτερα με το μοτερ,χωρις υπερβολικες θερμοκρασιες και με συντομο ζεσταμα.Με λιγα λογια κανε κανονικα τις βολτες σου και μην το ζοριζεις.Φίλε, κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ εάν θέλεις.Παω να ζεστανω κανα μισαωρο το ΚΤΜ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 από τον ΓιωργοςΚΤΜ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 καλησπερα στην παρεα.. κατοχος ενος cbf 1000 το οποιο ειναι σε διαδικασια πωλησης... και ενα απο τα επομενα στην λιστα ειναι το mt-07.. προοριζεται για κινηση εντος αττικης και λιγο περιξ.. ηθελα να ρωτησω με το δικαβαλο πως τα πατε??? οι συνεπιβατες σας τι λενε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycocossie 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 καλησπερα στην παρεα.. κατοχος ενος cbf 1000 το οποιο ειναι σε διαδικασια πωλησης... και ενα απο τα επομενα στην λιστα ειναι το mt-07.. προοριζεται για κινηση εντος αττικης και λιγο περιξ.. ηθελα να ρωτησω με το δικαβαλο πως τα πατε??? οι συνεπιβατες σας τι λενε???αναλογα τα κυβικα και τις αντοχες του συνεπιβατη..εμενα παντως η γκρινια αρχιζει περιπου στο 30λετπο με 45 λεπτα σε επαρχιακο δρομο...για μεσα στην πολη δεν μπορω να σ πω γιατι μενω ρεθυμνο οποτε οι αποστασεις ειναι τοσο μικρες π δεν προλαβαινεις να πιαστεις.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Pirat 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Το να στρωσεις το μηχανακι σου σε ενα ταξιδι ειναι οτι χειροτερο μπορεις να του κανεις.Ποσο μαλλον οταν θα εισαι με 6η και 90χλμ οπως λες.Το στρωσιμο λεγεται στρωσιμο για τον εξης λογο.Τα μεταλα πρεπει να πατησουν για να αποκτηαουν σωστες ανοχες,αυτο γνεται ομως μετα απο Χ θερμικους κυκλους.Το να κανεις ενα ταξιδι 1000χλμ οσα δηλαδη ζηταει ο κατασκευαστης για στρωσιμο ξερεις ποσους θερμικους κυκλους εκανες? Εναν μονο κυριε! ΕΝΑΝ! Το καλυτερο στρωσιμο επιτυγχανεται με Χ θερμικους κυκλους,δηλαδη συντομες διαδρομες χωρις ζορισματα,να κρυωνει και να ζεστενεται.Χωρις ζορισματα,χωρις να φρεναρεις ιδιαιτερα με το μοτερ,χωρις υπερβολικες θερμοκρασιες και με συντομο ζεσταμα.Με λιγα λογια κανε κανονικα τις βολτες σου και μην το ζοριζεις.Παω να ζεστανω κανα μισαωρο το ΚΤΜΚαι κάτι ακόμα σε αυτό, το στρώσιμο καλό είναι να γίνει σε διαδρομή με στροφές. Δεν στρώνουμε μόνο των κινητήρα αλλά όλη την μηχανή, η Ducati αυτό προτείνει. Πρέπει να πατήσουν καλά φρένα και να δουλέψουν οι αναρτήσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 καλησπερα στην παρεα.. κατοχος ενος cbf 1000 το οποιο ειναι σε διαδικασια πωλησης... και ενα απο τα επομενα στην λιστα ειναι το mt-07.. προοριζεται για κινηση εντος αττικης και λιγο περιξ.. ηθελα να ρωτησω με το δικαβαλο πως τα πατε??? οι συνεπιβατες σας τι λενε???Εξαρτάται τις αποστάσεις και τον συνεπιβάτη. Η κοπελιά μου που είναι ψηλή εντός Αθηνών δεν παραπονιέται. Όταν βγήκαμε παραέξω μου είπε ότι πιάστηκε εκεί στο μισάωρο. Εντός Αθηνών δεν έχει παραπονεθεί κανένας (φίλοι, φίλες) και ακόμα δεν έχω βελτιώσει την σέλα με ανατομική/άνετη.Από το CBF πάντως η αλλαγή θα είναι τρομακτική πιστεύω για τον συνεπιβάτη σου, ουσιαστικά "supersport" σέλα συνεπιβάτη έχει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έχω βαρεθεί να βλέπω γκρίνια για τη σέλα στις μηχανές γενικότερα, δεν είναι ρε παιδιά καναπές η μηχανή, πότε θα το πάρετε χαμπάρι???Όποιος συνεπιβάτης δεν κάνει κέφι, να τον κατεβάζετε κάτω και να τον παρατάτε οπουδήποτε και να πηγαίνει με τα πόδια.Άι σιχτίρ πια με τη σέλα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 από τον MentalMinD 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycocossie 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Έχω βαρεθεί να βλέπω γκρίνια για τη σέλα στις μηχανές γενικότερα, δεν είναι ρε παιδιά καναπές η μηχανή, πότε θα το πάρετε χαμπάρι???Όποιος συνεπιβάτης δεν κάνει κέφι, να τον κατεβάζετε κάτω και να τον παρατάτε οπουδήποτε και να πηγαίνει με τα πόδια.Άι σιχτίρ πια με τη σέλα.εεε οκ..εγω πριν παρω την μηχανη εκανα εξηγηση οτι δεν θα ειναι ανετη για τον πισω αλλιως να επαιρνα κατι πιο ανετο..οποτε απο εκει κ περα ειμαι καλυμενος..αλλα οκ η αληθεια ειναι οτι σαν σελα και για τον αναβατη θα μπορουσε να εχει λιγο πιο πολυ υλικο αλλα οκ γυμνο πηραμε οχι σκουτερ οποτε τα περι ανεσης τα ξερουμε απο πριν!καλες βολτες σε ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 το χορνετ γυμνό ειναι αλλα η σελα του μια χαρά άνετη ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 https://m.youtube.com/watch?v=PISFJXK1K3I 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Τα πρώτα 550χλμ έγιναν,η μέση κατανάλωση από 4.8lt/100 τις πρώτες μέρες έπεσε στα 4.3lt/100.Τα χλμ έχουν γίνει Αθήνα και σήμερα πήγα Ναύπλιο!!Ολίγον κουραστική η θέση οδήγησης(όχι ότι με πολυενδιαφερει) αλλά με γέμισμα θα γίνει καλύτερη πιστεύω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Νταξ.. το 07 σε αυτο το χρωμα απλα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaxas87 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 καλησπερα μια μικρη βοηθεια απο τη παρεα θα ηθελα με ενδιαφερει η αγορα του εν λογω,λογω του οτι εχω σκουτερ μαλλον με βλεπω για ανταλλαγη γνωριζοντας οτι θα εχω χασουρα αλλα μ ειναι δυσκολο να μινω χωρις δικυκλο μιας και αν το πουλησω μπορει να χρειαστει καιρο να βρω κατι αξιολογο!!τωρα εχω πετυχει μια αγγελια στο καρ και θα ηθελα τη γνωμη σας 1ον για τον εν λογω εμπορο και 2ον για το μηχανακι αν το γνωριζει κανεις(νομιζω το χα δει παλια απο ιδιωτη αλλα στα 5400 αν δε κανω λαθος)τεσπα αν γνωριζει κατι καποιος ας διαφωτισει λιγο το θεμα!!ευχαριστωhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7348108/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 καλησπερα μια μικρη βοηθεια απο τη παρεα θα ηθελα με ενδιαφερει η αγορα του εν λογω,λογω του οτι εχω σκουτερ μαλλον με βλεπω για ανταλλαγη γνωριζοντας οτι θα εχω χασουρα αλλα μ ειναι δυσκολο να μινω χωρις δικυκλο μιας και αν το πουλησω μπορει να χρειαστει καιρο να βρω κατι αξιολογο!!τωρα εχω πετυχει μια αγγελια στο καρ και θα ηθελα τη γνωμη σας 1ον για τον εν λογω εμπορο και 2ον για το μηχανακι αν το γνωριζει κανεις(νομιζω το χα δει παλια απο ιδιωτη αλλα στα 5400 αν δε κανω λαθος)τεσπα αν γνωριζει κατι καποιος ας διαφωτισει λιγο το θεμα!!ευχαριστωhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7348108/Από τις φωτογραφίες φαίνεται καινούριο το μηχανάκι, έχει κόκκινο ελατήριο πίσω που σημαίνει ότι είναι του 15, η αλυσίδα του φαίνεται σαν να μην έχει τεντωθεί ποτέ, οι μανέτες του είναι σίγουρα απάτητες, οι σωλήνες του ψυγείου φαίνονται πράγματι καινούριες...Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι τα δισκόφρενα...είναι πολύ δουλεμένα για 2k χιλιόμετρα...το δικό μου έχει 7k χιλιόμετρα και τα δισκόφρενα του είναι σε καλύτερη κατάσταση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaxas87 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Από τις φωτογραφίες φαίνεται καινούριο το μηχανάκι, έχει κόκκινο ελατήριο πίσω που σημαίνει ότι είναι του 15, η αλυσίδα του φαίνεται σαν να μην έχει τεντωθεί ποτέ, οι μανέτες του είναι σίγουρα απάτητες, οι σωλήνες του ψυγείου φαίνονται πράγματι καινούριες...Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι τα δισκόφρενα...είναι πολύ δουλεμένα για 2k χιλιόμετρα...το δικό μου έχει 7k χιλιόμετρα και τα δισκόφρενα του είναι σε καλύτερη κατάσταση.καλα σιγουρα πριν τα βγαλουν φωτο τα περιποιουνται σαφως,τωρα οσον αφορα τα δισκοφρενα τι να σ πω δε ξερω,το θεμα ειναι οτι το θυμαμαι εγω στο καρ καποια στιγμη απο ιδιωτη και μετα απο λιγες μερες το ειδα στο motojapan κατα 400 ευρω ακριβοτερο απο οτι το εδινε ο ιδιωτης και λογικο μ φαινεται αλλωστε.υπαρχει περιπτωση να ειναι κανενος απο δω η να γνωριζει κανεις τον πρωτο κατοχο..........................ξερω γω πολλα ακουγονται γνκ γ κατεβασμενα χλμ χωρις να θελω να κατηγορησω κανεναν φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Πότε να τα έκανε και πόσα άλλωστε ?Σίγουρα θα έχει βιβλίο service και δεν πιστεύω σε εξουσιοδοτημένο να κάνανε μπινιάΤα δισκόφρενα θα μπορούσε με άσχημη χρήση , ίσως αρχάριος οδηγός ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaxas87 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 δεν ειναι και σε τραγικη κατασταση τα δισκοφρενα αλλα οκ τι να πω.κατι ασχετο εχω δει σε πολλα μτ-07 στο ψυγειο μια γραμμη καθετη οπως το βλεπεις το σα βρομια δε μπορω να καταλαβω το χω δει σε αρκετα,ξερει κανεις απο τι προκαλειται?ειναι οι λασπες π δε κραταει το φτερο μιας και ειναι μικρο και τα πεταει στο ψυγειο η κατι αλλο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 κατι ασχετο εχω δει σε πολλα μτ-07 στο ψυγειο μια γραμμη καθετη οπως το βλεπεις το σα βρομια δε μπορω να καταλαβω το χω δει σε αρκετα,ξερει κανεις απο τι προκαλειται?ειναι οι λασπες π δε κραταει το φτερο μιας και ειναι μικρο και τα πεταει στο ψυγειο η κατι αλλο??Αυτο που αναφερεις ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 δεν ειναι και σε τραγικη κατασταση τα δισκοφρενα αλλα οκ τι να πω.κατι ασχετο εχω δει σε πολλα μτ-07 στο ψυγειο μια γραμμη καθετη οπως το βλεπεις το σα βρομια δε μπορω να καταλαβω το χω δει σε αρκετα,ξερει κανεις απο τι προκαλειται?ειναι οι λασπες π δε κραταει το φτερο μιας και ειναι μικρο και τα πεταει στο ψυγειο η κατι αλλο??Σε τραγική κατάσταση σίγουρα δεν είναι.Επίσης οι σωλήνες της εξάτμισης έχουνε αλλάξει χρώματα...που σημαίνει ότι έχουνε ανάψει.Στα πρώτα 2.000χιλ. που είναι το στρώσιμο...και το πηγαίνεις μέχρι 6.000RPM = 100χαω, μου φαίνεται περίεργο να έχουν αλλάξει χρώματα οι σωλήνες της εξάτμισης.Αλλά ας πεί και κάποιος άλλος την γνώμη του γιατί εγώ συνηθίζω να υπερβάλω και είμαι και πολύ καχύποπτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Αυτος πρεπει να ειναι ο εμπορος που πηρε το gsxr του schumi και κατεβασε τα χλμ (αν δεν κανω λαθος)........................................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 καλησπερα μια μικρη βοηθεια απο τη παρεα θα ηθελα με ενδιαφερει η αγορα του εν λογω,λογω του οτι εχω σκουτερ μαλλον με βλεπω για ανταλλαγη γνωριζοντας οτι θα εχω χασουρα αλλα μ ειναι δυσκολο να μινω χωρις δικυκλο μιας και αν το πουλησω μπορει να χρειαστει καιρο να βρω κατι αξιολογο!!τωρα εχω πετυχει μια αγγελια στο καρ και θα ηθελα τη γνωμη σας 1ον για τον εν λογω εμπορο και 2ον για το μηχανακι αν το γνωριζει κανεις(νομιζω το χα δει παλια απο ιδιωτη αλλα στα 5400 αν δε κανω λαθος)τεσπα αν γνωριζει κατι καποιος ας διαφωτισει λιγο το θεμα!!ευχαριστωhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7348108/καλησπερα φιλε αλλά 6200 έχει καινουργιο αυτη τη στιγμη χωρις Abs.Αν δεν σου κάνει κοπο ρωτα και στον Σπηλιωτη στη θηβών,ειχε ενα μαύρο στα ιδια λεφτα. Παω να ζεστανω κανα μισαωρο το ΚΤ http://www.spiliotis.gr/dpm-ζελατινα-warrior-yamaha-mt07 αυτή τη ζελατίνα σκέφτομαι να βαλω. Το μηχανάκι την Πέμπτη πάει για τα πρώτα λαδακια,συμπληρώνονται τα πρώτα 1000χλμ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 καλησπερα μια μικρη βοηθεια απο τη παρεα θα ηθελα με ενδιαφερει η αγορα του εν λογω,λογω του οτι εχω σκουτερ μαλλον με βλεπω για ανταλλαγη γνωριζοντας οτι θα εχω χασουρα αλλα μ ειναι δυσκολο να μινω χωρις δικυκλο μιας και αν το πουλησω μπορει να χρειαστει καιρο να βρω κατι αξιολογο!!τωρα εχω πετυχει μια αγγελια στο καρ και θα ηθελα τη γνωμη σας 1ον για τον εν λογω εμπορο και 2ον για το μηχανακι αν το γνωριζει κανεις(νομιζω το χα δει παλια απο ιδιωτη αλλα στα 5400 αν δε κανω λαθος)τεσπα αν γνωριζει κατι καποιος ας διαφωτισει λιγο το θεμα!!ευχαριστωhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7348108/Το κοίταξα λίγο καλύτερα το μηχανάκι και κατά την ταπεινή μου άποψη βλέπω τα εξής παράδοξα.1.) Οι μανέτες δεν φέρουν την αντίστοιχη ή αλλιώς ανάλογη φθορά των δίσκων. (οι μανέτες εκτιμώ ότι έχουν 1k-2k χιλ. σε αντίθεση με τους δίσκους που εκτιμώ ότι έχουν 5k+)2.) Οι σωλήνες της εξάτμισης έχουν αλλάξει χρώματα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε 2k χιλ. εκτιμώντας ότι αυτός που το είχε έκανε το προβλεπόμενο στρώσιμο.3.) Το ψυγείο του είναι πολύ λερωμένο για 2k χιλ. και γιαυτό μάλλον δεν το έχει βάλει και φωτογραφία. (το δικό μου που έχει 7k χιλ. είναι πιο καθαρό).Το μηχανάκι πρέπει να έχει 10k+ χιλιόμετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaxas87 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 θα παω καποια στιγμη να το δω και απο κοντα να δω πως ειναι κ λοιπα και αν εχει βιβλιο απο τον προηγουμενο ωστε να δω τι παιζει και με την ανταλλαγη αν ειναι να μου το παρει κοψοχρονια καλυτερα να το πουλησω και να παω με κασερι!!!! καλησπερα φιλε αλλά 6200 έχει καινουργιο αυτη τη στιγμη χωρις Abs.Αν δεν σου κάνει κοπο ρωτα και στον Σπηλιωτη στη θηβών,ειχε ενα μαύρο στα ιδια λεφτα. http://www.spiliotis.gr/dpm-ζελατινα-warrior-yamaha-mt07 αυτή τη ζελατίνα σκέφτομαι να βαλω. Το μηχανάκι την Πέμπτη πάει για τα πρώτα λαδακια,συμπληρώνονται τα πρώτα 1000χλμ!!!!!μονο με abs ψαχνω φιλε μου,σε ευχαριστω για τη πληροφορια παντως.η ζελατινα τελεια αλλα νομιζω πολλα τα λεφτα ρε γαμωτο,ασε που νομιζω μονο εμφανιση ειναι δε νομιζω να κοβει απο αερα τπτ!! Το κοίταξα λίγο καλύτερα το μηχανάκι και κατά την ταπεινή μου άποψη βλέπω τα εξής παράδοξα.1.) Οι μανέτες δεν φέρουν την αντίστοιχη ή αλλιώς ανάλογη φθορά των δίσκων. (οι μανέτες εκτιμώ ότι έχουν 1k-2k χιλ. σε αντίθεση με τους δίσκους που εκτιμώ ότι έχουν 5k+)2.) Οι σωλήνες της εξάτμισης έχουν αλλάξει χρώματα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε 2k χιλ. εκτιμώντας ότι αυτός που το είχε έκανε το προβλεπόμενο στρώσιμο.3.) Το ψυγείο του είναι πολύ λερωμένο για 2k χιλ. και γιαυτό μάλλον δεν το έχει βάλει και φωτογραφία. (το δικό μου που έχει 7k χιλ. είναι πιο καθαρό).Το μηχανάκι πρέπει να έχει 10k+ χιλιόμετρα...την εχει σιγουρα 2 μηνες την αγγελια πρεπει να ναι απο αρχες δεκεμβρη,ειναι 10ος/15 το μηχανακι δυσκολο να χει κανει 10.000χλμ!!και παλι βαση της λογικης τα λεω αυτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Το κοίταξα λίγο καλύτερα το μηχανάκι και κατά την ταπεινή μου άποψη βλέπω τα εξής παράδοξα.1.) Οι μανέτες δεν φέρουν την αντίστοιχη ή αλλιώς ανάλογη φθορά των δίσκων. (οι μανέτες εκτιμώ ότι έχουν 1k-2k χιλ. σε αντίθεση με τους δίσκους που εκτιμώ ότι έχουν 5k+)2.) Οι σωλήνες της εξάτμισης έχουν αλλάξει χρώματα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε 2k χιλ. εκτιμώντας ότι αυτός που το είχε έκανε το προβλεπόμενο στρώσιμο.3.) Το ψυγείο του είναι πολύ λερωμένο για 2k χιλ. και γιαυτό μάλλον δεν το έχει βάλει και φωτογραφία. (το δικό μου που έχει 7k χιλ. είναι πιο καθαρό).Το μηχανάκι πρέπει να έχει 10k+ χιλιόμετρα...Τι ειναι αυτα που λες στον ανθρωπο τωρα?Καταλαβες οτι το μηχανακι εχει παραπανω χλμ απο τις μανετες το λερωμενο ψυγειο και τους δισκους που δε τους μετρησες με κανα παχυμετρο ξερω γω αλλα με το ματι λες εχουν και 5κ?Και καταλαβες διαφορα απ τα 2κ στα 5κ?Και γω ειχα σημερα το πρωι πεντακαθαρο μηχανακι και πηγα βολτα παραλιακη και πατησα νερα.Μαντεψε?Λερωθηκε εξατμιση και ψυγειο.Το μηχανακι αυτο ουτε δικο μου ειναι ουτε ο εμπορος ειμαι για να το παινεψω.Αλλα μη λες αλλα νταλον πλιζ και βγαζεις πορισματα.Φιλικα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες