Jump to content
loutsos13

YAMAHA MT-07 (2014)

Recommended Posts

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα,θα ερχονται κανονικα "ανοιχτα" για αυτους που εχουν απεριοριστο η ολα θα ειναι "κλειστα" ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οτι να'ναι φιλε μου πραγματικα, δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι τι τους γινεται.. (ή ξερουν και δεν τον λενε για να 'κονομισουν)

η κουτοπονηρια του ελληνα

Και μενα μου φαινεται οτι μαλλον ο αντιπροσωπος σε προιδεαζει για να τα παρει.

Ρωτα και αλλου.

Το πιο λογικο ειναι οτι με ρυθμιση στον εγκεφαλο και μικρο κοστος θα γινεται αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα,θα ερχονται κανονικα "ανοιχτα" για αυτους που εχουν απεριοριστο η ολα θα ειναι "κλειστα" ??

Έρχεται κανονικά για όλους απλά υπάρχει και έκδοση στα 35κW για εμάς που έχουμε προβλήματα με τα διπλώματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλο για το α2 διπλωμα ειναι πως το παιρνεις restricted στα 45 αλογα αλλαζεις φιλτροκουτι και εγκεφαλο και εχεις τα full 75 αλογακια :) αυτες ειναι οι μονες διαφορες. Οποτε αυτο ειναι και το επομενο μηχανακι μου :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2 ειναι γυρω στα 1200...οκ ναι δεν ειναι λιγα αλλα ακομα ειναι πιο φθηνο απο ανταγωνιστες οπως το Ζ800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποκλειεται να εχουν στη περιορισμενη εκδοση αλλο φιλτροκουτι και εγκεφαλο.

Δεν τους συμφερει να το κανουν πολυ απλα.Με τα 1200Ε που θελουν ,τα κρατας ,πουλας το μτ με το περιορισμο και παιρνεις καινουργιο χωρις περιορισμο.και μη σου πω οτι σου μενουν και λεφτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αν παω στο μαγαζι και πω θελω αυτη τη μηχανη θα την παρω με περιοριστη; δεν εχω θεμα με το διπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έβαλα dream bike και αρχισα να μαζεύω σιγά σιγά τα χρήματα! Κάθε βιντεο που βλεπω, κάθε φωτο που βλεπω το λατρεύω όλο και περισσότερο! Θα είναι κούτα στο Race Blue ή στο Deep Armor. Θα αργήσει λίγο, αλλα πιστεύω θα το πραγματοποιήσω το όνειρο..! :D

Ειδικά αν αρχίσουν τίποτα μόντες όπως χρυσό πιρούνι από ΜΤ-09 κλπ για μένα είναι η ιδανική μοτοσικλέτα. Σε φυσιολογικά κυβικά και ιπποδύναμη για καθημερινή χρήση, βόλτες το Σαββατοκύριακο εδώ γύρω απο την Αττική και κανένα μικρό ταξιδάκι 100-200χλμ μια φορά στο τόσο, με τον ανεμοθώρακα και τα σαμάρια.

Ελπίζω μόνο να μην αργήσει πολύ, μέχρι τότε θα το απολαμβάνω σε κάθε βίντεο που βλέπω. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έβαλα dream bike και αρχισα να μαζεύω σιγά σιγά τα χρήματα! Κάθε βιντεο που βλεπω, κάθε φωτο που βλεπω το λατρεύω όλο και περισσότερο! Θα είναι κούτα στο Race Blue ή στο Deep Armor. Θα αργήσει λίγο, αλλα πιστεύω θα το πραγματοποιήσω το όνειρο..! :D

Ειδικά αν αρχίσουν τίποτα μόντες όπως χρυσό πιρούνι από ΜΤ-09 κλπ για μένα είναι η ιδανική μοτοσικλέτα. Σε φυσιολογικά κυβικά και ιπποδύναμη για καθημερινή χρήση, βόλτες το Σαββατοκύριακο εδώ γύρω απο την Αττική και κανένα μικρό ταξιδάκι 100-200χλμ μια φορά στο τόσο, με τον ανεμοθώρακα και τα σαμάρια.

Ελπίζω μόνο να μην αργήσει πολύ, μέχρι τότε θα το απολαμβάνω σε κάθε βίντεο που βλέπω. :P

συμφωνω μαζι σου στο αν ειχε πιρουνι και μουρη απο μτ-09 θα ηταν ιδανικο.. εγω θα το παιρνα!! οχι οτι τωρα ειναι χαλια, μια χαρα ειναι για τα λεφτα του ειδικα !! απλα αν βαλεις και τα εξοδα του να αλλαξεις πιρουνι κτλ ανεβαινει αρκετα η τιμη οποτε δεν ειναι πια τιμη ευκαιριας και συμφερει να κοιταξεις κατι αλλο B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως από κοντά που το είδα στην αντιπροσωπεία είναι πολύ πιο όμορφο απ οτι στις φωτό.

και γω αυτο παρατηρησα εχει διαφορα σε σχεση με φωτογραφιες. Εγω κολλαω αν θα το παρω κιολας :-P σε περιπτωση που θελω να βγαλω πισω το φτερο αλλα να αφησω τα φλας γινεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC02379.jpg

DSC02378.jpg

Πρωτη φορα το ειδα απο κοντα κ η αληθεια ειναι οτι απο μακρια το περασα για το 9ρι. Ειναι πολυ ομορφο με εντονη στριτ φαιτερ αισθητικη αλλα χωρις υπερβολες.Καλοριζικο σε οσους το παρουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

37 ταξινομήσεις τον Απρίλιο εν μέσω πάπιων και scooterοειδών!

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Taksinomhseis-4os-2014-Top-25-dikyklwn_100904.asp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα καταντησει σαν το V-strom..Θα βγαίνεις για μια βολτίτσα και θα βλέπεις άπειρα..και που να βγει ο κινητήρας και σε άλλου τύπου μηχανές..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το περιεργάστηκα κι εγώ από κοντά. Καθαρά fun bike. Τα μαρσπιέ και την σέλα συνεπιβάτη μόνο "για τα μάτια του κόσμου" τα'χει. Είναι να τα ξηλώσεις, να βάλεις κανένα cover στη σέλα για το μονόσελο look και να βγάζεις γούστα παντού. Μόνο που κάθεσαι πάνω καταλαβαίνεις για τι χρήση προορίζεται.

Θα καταντησει σαν το V-strom..Θα βγαίνεις για μια βολτίτσα και θα βλέπεις άπειρα..και που να βγει ο κινητήρας και σε άλλου τύπου μηχανές..

Το strom πλασαρίστηκε και επέτυχε ως ένα πολύ τίμιο μηχανάκι για όλες τις χρήσεις. Και για το σούπερ μάρκετ, και για την πόλη, και για ταξιδάκια. Το MT είναι το εντελώς άλλο άκρο, με τίποτα δεν το λες all rounder.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δεν είπα οτί θα πετύχει γιατί είναι all rounder..Απλά δεν παίρνεις καινούρια ΜΗΧΑΝΗ με 5.600.. όπως πούλησε άπειρα το Ζ και το ER έτσι και αυτό πιστεύω θα πουλήσει τρελά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίτηδες τα κάνεις αυτά μεσημεριάτικα??? :wub:

Πολύ σωστός ήχος από την full εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic.

Τροποποιήθηκε από τον BabisStinson

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα