st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Περαστικά και ξανά όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Περαστικά Σάββα και πάλι να είσαι στα πόδια σου μάχιμος σύντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Πάντως τώρα είναι ευκαιρία..... "ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ" "ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΡΕ" "ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΕΡ" :D Y.Γ. Θα παρακαλούσα έναν διαχειριστή να σβήσει το μήνυμα μου, μόλις μάθουμε οτι ο Σάββας βγήκε απο το νοσοκομείο και γίνει μάχιμος πάλι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Σκούτερ= Χόνδα== :puke: :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Αύριο τελικά θα μπει χειρουργείο πρώτα ο Θεός Πάλι αναβολή? Το ωραίο είναι ότι δεν τον ταϊζουν το βράδυ επειδή υποτίθεται θα μπει χειρουργείο το πρωί. Ερε Σαββούλη, θα χτίσεις κορμί εκεί μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 εδω ανανεωσε η honda το integra (http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/EICMA-Ananewmeno-Honda-Integra_98669.asp) (αλουμινενιο ψαλιδακι) αντε σαββα γρηγορα περαστικα και χτυπα το ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_abel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Σάββας, περαστικά φίλε μου, δε γράφω αλλά όταν διαβάζω τέτοια τρομάζω. Ευτυχώς, έστω και με ταλαιπωρία όλα θα πάνε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Πάντως τώρα είναι ευκαιρία..... "ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ" "ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΡΕ" "ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΕΡ" :D Y.Γ. Θα παρακαλούσα έναν διαχειριστή να σβήσει το μήνυμα μου, μόλις μάθουμε οτι ο Σάββας βγήκε απο το νοσοκομείο και γίνει μάχιμος πάλι Παρακαλώ να γίνει Sticky και να είναι υποχρεωτικό όλα τα νέα μέλη να το διαβάσουν πριν μπορέσουν να εγγραφούν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Παρακαλώ να γίνει Sticky και να είναι υποχρεωτικό όλα τα νέα μέλη να το διαβάσουν πριν μπορέσουν να εγγραφούν. Μιχάλη, εσύ που είσαι πιο κοντά θα μου κάνεις μια εξυπηρέτηση?? Θέλω όταν πας να επισκεφτείς τον Σάββα, να του κρατάς από μένα δώρο ένα σκούτερ μινιατούρα. Να του ρίξεις και ένα γλωσσσόφιλο μαζί...! Θα μπορέσεις να με εξυπηρετήσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Μιχάλη, εσύ που είσαι πιο κοντά θα μου κάνεις μια εξυπηρέτηση?? Θέλω όταν πας να επισκεφτείς τον Σάββα, να του κρατάς από μένα δώρο ένα σκούτερ μινιατούρα. Να του ρίξεις και ένα γλωσσσόφιλο μαζί...! Θα μπορέσεις να με εξυπηρετήσεις? To φιλί του ιούδα... χμμμ... ΟΚ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 βασικά θα περιμένεις πότε θα χαλαρώσει απο ηρεμιστικά κτλπ και θα βγούμε απ'εξω να φωνάζουμε "ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 βασικά θα περιμένεις πότε θα χαλαρώσει απο ηρεμιστικά κτλπ και θα βγούμε απ'εξω να φωνάζουμε "ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ". Άκουσα κάτι σχετικό απ' τον ίδιο χτες, όταν περιέγραφε τις στιγμές μετά το ατύχημα.... Δε θα το πω όμως. Ας το πει ο ίδιος αργότερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Άκουσα κάτι σχετικό απ' τον ίδιο χτες, όταν περιέγραφε τις στιγμές μετά το ατύχημα.... Δε θα το πω όμως. Ας το πει ο ίδιος αργότερα. ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ θα εμπεριείχε αποσπάσματα της Βίβλου μέσα, όπως και αναφορές στη γεννετήσια πράξη. Σήμερα λέω να πάω να τονε δώ και εγώ, όποιος ψήνεται να ρίξει σύρμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Άκουσα κάτι σχετικό απ' τον ίδιο χτες, όταν περιέγραφε τις στιγμές μετά το ατύχημα.... Δε θα το πω όμως. Ας το πει ο ίδιος αργότερα. Για λέγε... για λέγε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Για λέγε... για λέγε... ή εστω με πμ για τους κουτσομπόληδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι να πεί ρε συ. Εδώ ο άνθρωπος ολόκληρο μηχανάκι σκούτερ έριξε πάνω σε πινακίδα για να γλιτώσει. Τι άλλο να σου πει. :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2013 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 περαστικά Σάββα... να σηκωθείς όρθιος να καβαλήσεις το μοτόρι σου ξανά όποιο και να είναι αυτό. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) ... ολόκληρο μηχανάκι σκούτερ έριξε πάνω σε πινακίδα για να γλιτώσει. Επειδή τα σκούτερ είναι τρόπος ζωής που δεν αλλάζει εύκολα και προς αποφυγή αντίστοιχης ατυχούς κατάστασης ιδού το επόμενο σκούτερ του Σάββα: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2013 από τον Mi_ka 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 ή εστω με πμ για τους κουτσομπόληδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Επειδή τα σκούτερ είναι τρόπος ζωής που δεν αλλάζει εύκολα και προς αποφυγή αντίστοιχης ατυχούς κατάστασης ιδού το επόμενο σκούτερ του Σάββα: Like :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 περαστικα και αγυριστα να ειναι θειο Σαββα, γρηγορα ορθιος και σιδερενιος παλι. Κουραγιο και υπομονη τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Όλα καλά εύχομαι να πάνε με την εγχείρηση Σάββα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Περαστικά αγορίνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 σαββα περαστικα κ σιδερενιος φιλε μου!τις ευχες μου για ταχιστη αναρρωση!κ με το καλο παλι πανω στη σελα να απολαμβανεις διαδρομες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 τώρα κατάλαβα γιατί πήγε και χτύπησε... 1) για να έχει δικαιολογία να αλλάξει μηχανάκι 2) για να φροντίσει για όλους εσάς ρεμάλια που θα πηγάινετε να τον βλέπετε και θα σκάνε οι νοσοκόμες κάθε 10 λεπτά με την ειδική στολή που ακόμα και τα στρινγκ διαγράφονται... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες