efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα Bell. Φήμες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Shark Race R Pro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 δες απο ολες τις πρωτοκλασσατες μαρκες τα carbon μοντελα τους τουλαχιστον απο βαρος θα εισαι σε οτι καλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Φήμες mi gusta γράψε λεπτομέρειες αν θες τι ζωή σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Μη με απειλείς εμενα Βρούτε Αυτό είναι το carbon;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 ok yeap carbon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το δικό μου γράφει στο πλάι ''multiaxial carbon aramidic fiberglass'',αν σε ενδιαφέρει.Είναι καλής ποιότητας κράνος τουλάχιστον ως προς την αίσθηση που σου αφήνει γιατί ευτυχώς δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να δω πόσο ασφαλές είναι!Όσον αφορά το θόρυβο,μέτρια πράγματα αλλά αυτό δεν ξέρω αν έχει τόση σημασία για'σένα καθώς οδηγούμε άλλου τύπου μηχανή. Ρίξε έναν οφθαλμό και εδώ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον efkola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 ok yeap carbon οποτε περιοριζεισ τις επιλογες σου ! κοιτα στις 5-10 σοβαροτερες εταιριες απο κρανη στα carbon τους ολα εχουν review (google it) για θορυβο και εισαι αστερατος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω εάν τελικά καταλήξω σε κάρβουνο, αλλα λίγο που ψαχνω τα bell είναι respect, άσε που μου αρέσουν περισσότερο από τα schuberth. Αν έχουν και καλη εφαρμογή τότε... edit: έχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά βέβαια στον θόρυβο & στηντιμή Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον brutos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Εγώ το είχα πάρει από το motomarket.Φαντάζομαι πως θα τα έχουν και αλλού.Όποτε μπορέσεις,να πας να δοκιμάσεις. Δεν είχα πάει με σκοπό να αγοράσω αλλά μόνο να δοκιμάσω κ έπειτα να παραγγείλω από εξωτερικό.Συμπτωματικά,τα είχα πετύχει σε περίοδο εκπτώσεων(Φλεβάρη)και δε χρειάστηκε καν να περιμένω,το τσίμπησα επιτόπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Τα bell είναι πολύ καλά αν και δεν έρχονται όλα τα μοντέλα εδώ (π.χ. ) , αλλά δεν νομίζω να σου κάθεται καλά αν σου έκανε το xr1100. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό συνέβη. Βέβαια μόνο μια δοκιμή θα δείξει. Σε εμένα πολύ καλά κάθονται shoei, arai, hjc. Α! ρίξε μια ματιά και στο GP plus της AGV! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στα μπελ η κορυφαία σειρά είναι η ΣΤΑΡ και η επόμενη είναι η ΡΣ1, άρα μάλλον αυτό που πόσταρα γιοκ! Θέλει ψαξιμο!!! σε αυτό το σχέδιο τα σπάει το μερκελικο...αλλα ΠΟΛΥ ακριβο ρε πστ μ Τα bell είναι πολύ καλά αν και δεν έρχονται όλα τα μοντέλα εδώ (π.χ. ) , αλλά δεν νομίζω να σου κάθεται καλά αν σου έκανε το xr1100. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό συνέβη. Βέβαια μόνο μια δοκιμή θα δείξει. Σε εμένα πολύ καλά κάθονται shoei, arai, hjc. Α! ρίξε μια ματιά και στο GP plus της AGV! Συμφωνώ η εφαρμογή είναι σημαντικό θέμα! Θα το δω thanx edit: Δύσκολο εώς χλωμό-άσπρο πάνω από 600€ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον brutos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Αυτό ακριβώς έχω. Είναι όντως πολλά τα λεφτά αλλά εγώ το αγόρασα με την λογική πως δεν θα το αλλάξω για αρκετά χρόνια. Αν είσαι Αθήνα στείλε πμ να σου πω σε ποια μαγαζιά το βρήκα και τι έκπτωση έπαιξε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Μαγκες, μια διευκρίνηση : Αλλο πραμα η Ιταλική Bell, άλλο η Αμερικάνικη - η καθε μια παράγει και άλλα, διαφορετικά κράνη.H σειρά Star π.χ ανήκει και παράγεται μονο απο την Αμερικάνικη Bell Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Αυτό ακριβώς έχω. Είναι όντως πολλά τα λεφτά αλλά εγώ το αγόρασα με την λογική πως δεν θα το αλλάξω για αρκετά χρόνια. Αν είσαι Αθήνα στείλε πμ να σου πω σε ποια μαγαζιά το βρήκα και τι έκπτωση έπαιξε. TA SPAEI!!! Καλή επιλογη βάση srecs είναι αυτό που ακουμπάει/καλύπτει τα θέλω που περιέγραψα...αλλά η τιμούλα είναι ζουμερή Μαγκες, μια διευκρίνηση : Αλλο πραμα η Ιταλική Bell, άλλο η Αμερικάνικη - η καθε μια παράγει και άλλα, διαφορετικά κράνη.H σειρά Star π.χ ανήκει και παράγεται μονο απο την Αμερικάνικη Bell ελαμπορειτ πλιζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oikopedofagos 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 http://www.helmetcity.co.uk/products/Schuberth-SR1-%252d-Technology-Black.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 @ red1 τώρα κατάλαβα (το έψαξα καλύτερα)!! οκ ευχαριστώ :_thumbsup: http://www.helmetcit...logy-Black.html :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Αυτό ακριβώς έχω. Είναι όντως πολλά τα λεφτά αλλά εγώ το αγόρασα με την λογική πως δεν θα το αλλάξω για αρκετά χρόνια. Αν είσαι Αθήνα στείλε πμ να σου πω σε ποια μαγαζιά το βρήκα και τι έκπτωση έπαιξε. Μόλις αναρρώσω και μπορώ να οδηγήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jonnybkar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Φιλε και απο εμενα bell...! Εχω το M4R και μπορω να πω οτι ειναι απιστευτο. Το αλλαξα προσφατα και σε σχεση με το παλιο (agv stealth sv) ειναι η μερα με τη νυχτα. Τερμα αθορυβο με 3,2 ζελατινα που δε θολωνει και πολυ καλο υλικο κατσκευης. Αμα σου κανει στο κεφαλι μην το σκεφτεις καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες