Jump to content
brutos

Προτάσεις για αγορά κράνους

Recommended Posts

δες απο ολες τις πρωτοκλασσατες μαρκες τα carbon μοντελα τους τουλαχιστον απο βαρος θα εισαι σε οτι καλυτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το δικό μου γράφει στο πλάι ''multiaxial carbon aramidic fiberglass'',αν σε ενδιαφέρει.Είναι καλής ποιότητας κράνος τουλάχιστον ως προς την αίσθηση που σου αφήνει γιατί ευτυχώς δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να δω πόσο ασφαλές είναι!Όσον αφορά το θόρυβο,μέτρια πράγματα αλλά αυτό δεν ξέρω αν έχει τόση σημασία για'σένα καθώς οδηγούμε άλλου τύπου μηχανή.

Ρίξε έναν οφθαλμό και εδώ :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blush: ok

yeap carbon

οποτε περιοριζεισ τις επιλογες σου ! κοιτα στις 5-10 σοβαροτερες εταιριες απο κρανη στα carbon τους ολα εχουν review (google it) για θορυβο και εισαι αστερατος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω εάν τελικά καταλήξω σε κάρβουνο, αλλα λίγο που ψαχνω τα bell είναι respect, άσε που μου αρέσουν περισσότερο από τα schuberth. Αν έχουν και καλη εφαρμογή τότε...

edit: έχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά βέβαια στον θόρυβο & στηντιμή

Τροποποιήθηκε από τον brutos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το είχα πάρει από το motomarket.Φαντάζομαι πως θα τα έχουν και αλλού.Όποτε μπορέσεις,να πας να δοκιμάσεις.

Δεν είχα πάει με σκοπό να αγοράσω αλλά μόνο να δοκιμάσω κ έπειτα να παραγγείλω από εξωτερικό.Συμπτωματικά,τα είχα πετύχει σε περίοδο εκπτώσεων(Φλεβάρη)και δε χρειάστηκε καν να περιμένω,το τσίμπησα επιτόπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα bell είναι πολύ καλά αν και δεν έρχονται όλα τα μοντέλα εδώ (π.χ.

) , αλλά δεν νομίζω να σου κάθεται καλά αν σου έκανε το xr1100. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό συνέβη.

Βέβαια μόνο μια δοκιμή θα δείξει.

Σε εμένα πολύ καλά κάθονται shoei, arai, hjc. Α! ρίξε μια ματιά και στο GP plus της AGV!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα μπελ η κορυφαία σειρά είναι η ΣΤΑΡ και η επόμενη είναι η ΡΣ1, άρα μάλλον αυτό που πόσταρα γιοκ!

Θέλει ψαξιμο!!!

sr1_03.png

σε αυτό το σχέδιο τα σπάει το μερκελικο...αλλα ΠΟΛΥ ακριβο ρε πστ μ

Τα bell είναι πολύ καλά αν και δεν έρχονται όλα τα μοντέλα εδώ (π.χ.

) , αλλά δεν νομίζω να σου κάθεται καλά αν σου έκανε το xr1100. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό συνέβη.

Βέβαια μόνο μια δοκιμή θα δείξει.

Σε εμένα πολύ καλά κάθονται shoei, arai, hjc. Α! ρίξε μια ματιά και στο GP plus της AGV!

Συμφωνώ η εφαρμογή είναι σημαντικό θέμα! Θα το δω thanx

edit: Δύσκολο εώς χλωμό-άσπρο πάνω από 600€

Τροποποιήθηκε από τον brutos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ακριβώς έχω. Είναι όντως πολλά τα λεφτά αλλά εγώ το αγόρασα με την λογική πως δεν θα το αλλάξω για αρκετά χρόνια. Αν είσαι Αθήνα στείλε πμ να σου πω σε ποια μαγαζιά το βρήκα και τι έκπτωση έπαιξε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες, μια διευκρίνηση : Αλλο πραμα η Ιταλική Bell, άλλο η Αμερικάνικη - η καθε μια παράγει και άλλα, διαφορετικά κράνη.H σειρά Star π.χ ανήκει και παράγεται μονο απο την Αμερικάνικη Bell :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ακριβώς έχω. Είναι όντως πολλά τα λεφτά αλλά εγώ το αγόρασα με την λογική πως δεν θα το αλλάξω για αρκετά χρόνια. Αν είσαι Αθήνα στείλε πμ να σου πω σε ποια μαγαζιά το βρήκα και τι έκπτωση έπαιξε.

TA SPAEI!!! Καλή επιλογη

βάση srecs είναι αυτό που ακουμπάει/καλύπτει τα θέλω που περιέγραψα...αλλά η τιμούλα είναι ζουμερή

Μαγκες, μια διευκρίνηση : Αλλο πραμα η Ιταλική Bell, άλλο η Αμερικάνικη - η καθε μια παράγει και άλλα, διαφορετικά κράνη.H σειρά Star π.χ ανήκει και παράγεται μονο απο την Αμερικάνικη Bell :_thumbsup:

:shock:

ελαμπορειτ πλιζ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ red1

τώρα κατάλαβα (το έψαξα καλύτερα)!!

οκ ευχαριστώ :_thumbsup: :_thumbsup:

:_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

gif+youre+awesome.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις αναρρώσω και μπορώ να οδηγήσω

Joseph-Gordon-Levitt-Beer-Cheers-Reaction-Gif.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε και απο εμενα bell...! Εχω το M4R και μπορω να πω οτι ειναι απιστευτο. Το αλλαξα προσφατα και σε σχεση με το παλιο (agv stealth sv) ειναι η μερα με τη νυχτα. Τερμα αθορυβο με 3,2 ζελατινα που δε θολωνει και πολυ καλο υλικο κατσκευης. Αμα σου κανει στο κεφαλι μην το σκεφτεις καθολου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα