Jump to content
karellen

Θησαυροί που σαπίζουν...

Recommended Posts

νομιζω θα ηταν καλυτερα να μην αναφερονται τοποθεσιες συγκεκριμενες γιατι πολλοι παρακολουθουν με "αλλους" σκοπους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σπάσε πλάκα, σαπίζει τέτοιο πράμμα Ελευθερές?

Είναι καθήκον σου ως Καβαλιώτης να πας να το φροντίσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμένουμε και μια φωτό απ'το XN :lipssealed:

σε 9-10 μερες θα ειμαι αθηνα, οποτε αναμονη... :shades:

Καθάρισέ το καλά,ρίξε αντισκωριακό λάδι στις μεταλλικές επιφάνειες και σκέπασέ το με κάτι.Έτσι όταν θα μπορέσεις να το αναστήσεις,θα έχεις πολύ λιγότερο προβλήματα να αντιμετωπίσεις

απο μια γρηγορη ματια που του εριξα, μεγαλο θεμα σκουριας εχει μονο στην εξατμιση, μεσα στο ντεποζιτο, και στις πισω μπουκαλες.

μερικη ψωριαση εχει το τιμονι και τα μπροστινα. απο οξειδωσεις τιποτα, κ ειναι σ' αυτη την κατασταση πανω απο 10 χρονια.

εριξα κ μια μανιβελια κ γυρναει κανονικα το μοτερ ευτυχως...

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπάσε πλάκα, σαπίζει τέτοιο πράμμα Ελευθερές?

Είναι καθήκον σου ως Καβαλιώτης να πας να το φροντίσεις.

Πραγματικά είναι παρτάλι, δεν αξίζει μία. Κρίμα που ένα από τα ένδοξα "γαλανά μπολτόρια" έτυχε τέτοια αδιαφορίας.

νομιζω θα ηταν καλυτερα να μην αναφερονται τοποθεσιες συγκεκριμενες γιατι πολλοι παρακολουθουν με "αλλους" σκοπους...

Μπα, όποιος το θέλει πάει και το ζητάει, πάρει χάρη θα κάνει στην γειτονιά................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 more

Το πρώτο, προσφάτως εγκαταλελειμμένο.

Έλα ρε συ!

Πέρισυ βρήκα ένα τέτοιο και χειρότερο και όταν το ζήτησα (πιο πολύ για να προσαρμόσω το πίσω δισκόφρενο στο ταμπούρο του δικού μου 600) μου ζήταγε 1900 ευρώ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ρε συ!

Πέρισυ βρήκα ένα τέτοιο και χειρότερο και όταν το ζήτησα (πιο πολύ για να προσαρμόσω το πίσω δισκόφρενο στο ταμπούρο του δικού μου 600) μου ζήταγε 1900 ευρώ!!

ε δεν ξερεις?? απο τη μια τα εχουν σαν σκουπιδια, κ μολις δουν οτι καποιον ενδιαφερει το σκουπιδι τους, το πουλανε για χρυσο! :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε δεν ξερεις?? απο τη μια τα εχουν σαν σκουπιδια, κ μολις δουν οτι καποιον ενδιαφερει το σκουπιδι τους, το πουλανε για χρυσο! :kaaaala:

:greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως, μερικοί τύποι έχουν πλάκα. Έχουν ένα παλιό (προσοχή, όχι ιδιαίτερο, περιορισμένης παραγωγής, σπάνιο, ιστορικό κλπ) μηχανάκι, απλά ΠΑΛΙΟ. Το έχουν παρατημένο, ξεχαρβαλωμένο, να λείπουν κομμάτια, να έχει επάνω του άλλα κομμάτια από δέκα διαφορετικά μοντέλα, φυσικά να μην δουλεύει, να ζέχνει στην βρώμα και την σκουριά, και το βαφτίζουν "αντίκα". Πρόσφατα σε μια βόλτα στην Χαλκιδική "έπεσα" πάνω σε ένα τέτοιο μηχανάκι (του 1992) που θα με ενδιέφερε. Μια πρόχειρη ματιά και η εκτίμησή μου ήταν πως αν ο κινητήρας δεν είχε θέμα, θα χρειαζόταν πάνω από ένα διχίλιαρο € για να γίνει ξανά μηχανάκι. Το περιεργάζομαι αρκετή ώρα μέχρι που έρχεται ο ιδιοκτήτης.

• Γεια χαρά, δικό σου;
  • Ναι.........
  • Κρίμα που το έχεις παρατημένο έτσι.
  • Ναι, ξέρεις δεν είχα χρόνο...............
  • Πότε κουνήθηκε τελευταία φορά;
  • Έμεινε από βενζίνη πριν τρία χρόνια, από τότε δεν πρόλαβα να το κουνήσω........
  • Και τί θα το κάνεις.
  • Το πουλάω, είναι αντίκα..............
  • Ένα μάτσο σκουπίδια στο πεζοδρόμιο είναι ρε φίλε, τί αντίκα μου τσαμπουνάς. Τέλος πάντων, πόσα ζητάς;
  • Δυο - τρία χιλιάρικα.............

Εκεί μένω μάρμαρο............. Είναι χαζός ή με δουλεύει; Δύο ή τρία χιλιάρικα. Κιθαρίστας ή ντράμερ που έλεγε και ο Γιοκαρίνης :wallbash:

• Μεγάλε, σου δίνω επί τόπου 300 €. Αν μου το φέρεις μέχρι την Καβάλα με το Ντάτσουν σου δίνω άλλα πενήντα. Αν το φέρεις οδηγώντας το, έχεις ένα χιλιαρικάκι, πάρε το τηλέφωνό μου και σκέψου το...........

Ακόμα το σκέφτεται προφανώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο εκτός θέματος , αλλά μήπως ξέρετε πώς βρίσκουμε την ημερομηνία κατασκευής?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τον αριθμό πλαισίου (VIN) για σχετικά καινούρια μηχανάκια.

Μπορείς να ψάξεις για VIN decoder στο google.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ! πρόκειται για ενα Yamaha Townmate T-50 . Σύμφωνα με την εταιρεία το πρώτο Τ-50 βγήκε το 1986.

Αρα μιλάμε για μοντέλο '86 και νεότερο.

Ομως έχει παραξενα νούμερα πλαισίου.

Θα δώ, ευχαριστώ.

Τροποποιήθηκε από τον ΝικόλαςXL

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα πιο εύκολα μπορείς να τον δεις και τυπωμένο πάνω στα σωληνάκια των φρένων (αν δεν έχουν σβήσει από τα χρόνια)

Το 1982 βγήκε το Townmate.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα πιο εύκολα μπορείς να τον δεις και τυπωμένο πάνω στα σωληνάκια των φρένων (αν δεν έχουν σβήσει από τα χρόνια)

Σωστα Γιωργο, το γραφει και στις ζαντες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα σωληνάκια φρένων είναι το πιο εύκολο για μοντέλα πριν το '90.Τα διάφορα VIN Decoders δεν δουλεύουν συνήθως σε παλιές ιαπωνικές, γιατι΄απλούστατα δεν είχε υιοθετηθεί το 17ψήφιο (;) VIN. Για παράδειγμα στη δική μου που είναι παραεισαγωγής και μοντέλο '87, ο αριθμός πλαισίου είναι 11 ψηφία.Απ'τα σωληνάκια βρήκα όμως πως έχει κατασκευαστεί κάπου στον Σεπτέμβρη του 88.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο εκτός θέματος , αλλά μήπως ξέρετε πώς βρίσκουμε την ημερομηνία κατασκευής?

Αν έχει το 17ψήφιο πλαίσιο των ευρωπαικών προδιαγραφών, το 10-ο ψηφίο είναι το model year, που σου λέει ποιάς χρονιάς προδιαγραφών παραγωγή είναι, συνήθως αυτό ταυτίζεται με την χρονιά κατασκευής.

Αν δεν έχει το ευρωπαικό 17ψήφιο, γράφεις σε χαρτάκι πλαίσιο, και τηλεφωνείς αντιπροσωπεία της μάρκας να σου πούνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

ποια σωληνακια των φρενων βρε, μπρος πισω ταμπουρο εχει το ταουνι :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε τα σωληνάκια που περνάει η ντίζα μέσα...

Ούτε τέτοια έχει; :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποια σωληνακια των φρενων βρε, μπρος πισω ταμπουρο εχει το ταουνι :crazy:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ????????

Μπουρδέλα yamaha παιδάκι μου. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Πάτρα,στην Ερμού κάτω ακριβώς απ'την Αστυνομία,έχει ένα Bros,ένα Eliminator,ένα TDR 250 και ένα XT400-550 το ένα δίπλα στο άλλο.Κάτι έχουν να κάνουν με το τμήμα πιο πάνω ή κατα σύμπτωση βρίσκονται τόσα παρκαρισμένα όλα μαζί; Ξέρει κανείς; Α,κάπου εκεί κοντά (δε θυμάμαι που) έχει και ένα CBR750F,θα το βγάλω φωτογραφία όταν ξαναπεράσω απο εκεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και που να πάτε μέσα σε καμιά αλάνα του ΟΔΔΥ να δείτε τι διαμαντάκια έχει παρατημένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Πάτρα,στην Ερμού κάτω ακριβώς απ'την Αστυνομία,έχει ένα Bros,ένα Eliminator,ένα TDR 250 και ένα XT400-550 το ένα δίπλα στο άλλο.Κάτι έχουν να κάνουν με το τμήμα πιο πάνω ή κατα σύμπτωση βρίσκονται τόσα παρκαρισμένα όλα μαζί; Ξέρει κανείς; Α,κάπου εκεί κοντά (δε θυμάμαι που) έχει και ένα CBR750F,θα το βγάλω φωτογραφία όταν ξαναπεράσω απο εκεί!

Δεν πρεπει να υπαρχουν ολα ποια εκει..

Και που να πάτε μέσα σε καμιά αλάνα του ΟΔΔΥ να δείτε τι διαμαντάκια έχει παρατημένα!

Βαλε καμια φωτο να παρουμε ματι τζαμπα ειναι... :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα