Jump to content
μάθο...

Μοτοσυκλετα ειναι;....Να......

Recommended Posts

Να έχεις επαφή με το έδαφος μέσω των δύο τροχών και όχι μέσω των ποδιών. Αποκτάς μια εντελώς διαφορετική κοσμογονική θεώρηση. Κάνεις το πρώτο βήμα με τους τροχούς και αισθάνεσαι σαν το πουλί που πετάει στον ουρανό και ξέρει ότι σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να του ανακόψει την πορεία του. Και το πουλί ζει για να πετάει, δεν πετάει για να ζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μοτοσικλέτα είναι ο ιδρώτας στο μπλουζάκι σου

Τα σχισμένα τα τσιγάρα στο τασάκι σου

η σκόνη στα παπούτσια που φοράς

τα κομμένα νύχια που πετάς

η λάμψη των ματιών σου

το σουσάμι απ' το κουλούρι

στις σχισμούλες των δοντιών σου

Μοτοσικλέτα είναι εσύ

by Άννα Βίσση

Τροποποιήθηκε από τον Tsi0u

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκείνος ο πανέμορφος τρόπος ζωής...Εκείνο που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα...εκείνο το πανέμορφο πράμα που ζεις τα πάντα επάνω του και που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ και για κανέναν λόγο...εκείνη η συντροφιά που είναι πανταχού παρόν σε όλες τις μετακινήσεις σου και σε όλες τις καφρήλες σου...Το καβαλάς τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και όπου και να αράξεις στέκεται όλο καμάρι και χαρά στο διπλό του στάντ και σε κοιτάζει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.. να ανεβαινεις πανω και να αισθανεσαι αυτην την ελευθερια οτι με αυτο το συνολο απο παλιοσιδερα και λιγο ρευμα μπορεις να γυρισεις ολο τον κοσμο .Να νιωθεις την αδρεναλινη να κυλα μεσα στο αιμα και να σε πιανει ριγος με το ανοιγμα του γκαζιου .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ... Ονειρεύεσαι-->σχεδιάζεις-->συζητάς-->πραγματοποιείς-->συνηδητοποιείς-->εκπλήσσεσαι-->ΖΕΙΣ-->θυμάσαι-->νοσταλγείς-->αναμένεις-->ονειρεύεσαι ... και τελικά να γνωρίζεις τον εαυτό σου φορά με τη φορά , τις μοναχικές ώρες που συζητάς - τραγουδάς μαζί του μέσα στο κρανος , καβάλα στην προέκταση της ψυχής σου !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να με κάνει να ξεχνάω ποιός είμαι έστω και για λίγο,να με κάνει να αισθάνομαι πάλι έφηβος με τις πολλές ορμόνες,να με συνεπαίρνει η διαδρομή και να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο,να περνάω καλά με την παρέα μου ,να κάνω πολλά χιλιόμετρα και μετά ας με πονάει ο κώλος μου,να ταξιδεύω μαζί με την γυναίκα μου και να είμαι πάλι ερωτευμένος,να πηγαίνω ταξίδι και να μην με νοιάζει ο προορισμός μόνο το τώρα.

Μοτοσυκλέτα = ζωή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοσυκλέτα είναι εκείνο το όχημα που σε κάνει να νοιώθεις εκείνο το μυρμήγκιασμα σε όλο σου το κορμί κάθε φορά που την καβαλάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοσυκλέτα είναι αυτό που χαίρεσαι να οδηγείς και να ταξιδεύεις, όταν δεν έχεις δικό σου αεροπλάνο ή ελικόπτερο.\

Ή έστω ένα αυτόγυρο

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... το οξυγόνο μου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο προσωπικος ψυχολογος που με φερνει στα ισα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να αλλαζεις ταχυτητες, να πατας συμπλεκτη, να εχεις κατι αναμεσα στα ποδια σου και οχι απο κατω σου :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοσυκλέτα είναι δυό ρόδες με έναν κινητήρα.

Μοτοσυκλετισμός είναι ολόκληρη κουλτούρα που δεν αρκούν δύο ρόδες και ένας κινητήρας για να τον βιώσεις.

Προσυπογράφω τις δυο παραπάνω φράσεις. Με εκφράζουν απολύτως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοσυκλετα ειναι;....Να......

(συμπληρωσε κατα την δικη σου εκδοχη...)

ξεφεύγεις από τα προβλήματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοσυκλετα ειναι;....Να! (σκεψη ακολουθουμενη απο μια συγκεκριμενη ελληνικη χειρονομια που συνηθως καταληγει στην βουβωνικη χωρα)

Αυτη ειναι η πλειοψηφια του τροπου σκεψης οσων οδηγουν αυτοκινητα, που δεν προνοουν να αφησουν ενα αυτονοητο κενο για να περνουν οι μηχανες απο διπλα τους σε κυκλοφοριακο μποτιλιαρισμα, λες και χαιρεκακα το κανουν επειδη αυτοι εξ ορισμου ειναι εγκλωβισμενοι και πρεπει να καταστησουν και εμας το ιδιο. Ποσες φορες εχω πετυχει "μονοπατακι" 1 μετρο αποστταση απο πορτα σε πορτα να γινεται μισο επειδη το μπροστινο αυτοκινητο του καπνισε να κατσει μεσα στην μεση. Και μετα αρπαζονται οταν πας κουτσα κουτσα να δεις αν μπορεις να περασεις, αφου στο μικρο μονοπατι που βλεπει το ματι μπροστα οτι μπορεις να κινηθεις για εκατονταδες μετρα, το εμποδιο ειναι ο μαστορας του μπροστινου αυτοκινητου. Δεν συζητω καν για το θεμα να σε σεβονται σε δρομους σαν οχημα κλπ, αυτο δεν υπαρχει. Μακαρι καποτε να αλαξει η νοοτροπια αυτη.

Τροποποιήθηκε από τον xrysanthos85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα