Jump to content
Παναγιώτης Κ.

..........τον κατακλυσμό μου μέσα.......

Recommended Posts

σίγουρα θα είναι κάτι που θα σου μοιάζει (και ταιριάζει)

δλδ κάτι μεγάλο....

σε μέγεθος και ηλικία :P :peep:

σίγουρα θα είναι χόντα :pray:

και θα είναι καλύτερο από όλους τους "ανταγωνιστές" του :aggressive:

(γιατί δεν είσαι χοντάκιας... είναι απλά τυχαίο γεγονός) :hunter:

εγώ όμως είμαι πιπίνι και δεν ξέρω από εκείνα τα χρόνια τι έπαιζε... :blush2::grin:

το μόνο που ξέρω είναι πως αν δεν πάρεις XR250 δεν έχεις κλείσει ώς χοντομοτοσυκλετιστής! :crazy:

:mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Indide info μέσω τηλεφώνου, δεν.......... Έχει επιβληθεί και σιγή ασυρμάτου και στους (τρείς) γνωρίζοντες.

.......... αλλά το σκεπτικό μου είναι ότι έχει ήδη τέτοιου τύπου.

Σκοπός είναι να παίρνεις διαφορετικά για διαφορετικές χρήσεις.

Έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ και δεν μπορώ να συλλάβω αντίθετο σκεπτικό.

Χε χε χε................... Εγώ μπορώ όμως. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σύμφωνα με το έθιμο είθισται στην πέμπτη σελίδα να αρχίζουν τα αποκαλυπτήρια σιγούλια σιγούλια... :think:

πάντως μας έδωσες ένα σημαντικό στοιχείο στο πρώτο ποστ που μόλις τώρα αποκωδικοποίησα...

για να μην μπορεις να πας να το πάρεις λόγω κατακλυσμού...

σημαίνει πως δεν είναι βάρκα!!! :online2long::hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ον - οφφ έχει σούπερ σπορτ έχει γυμνό έχει τι δεν έχει ; εντούρο η μοταρντ !!! άρα ΧΡ λέω εγώ ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χε χε χε................... Εγώ μπορώ όμως. :mB_kalo_e:

Άρα για Stelvio στέκει. Να ικανοποιηθεί και ο πόθος, αν και θυμάμαι ότι είχες κάποιον ενδοιασμό όταν το ανέφερες. Κάτι σε χάλαγε, αλλά δε θυμάμαι. :wallbash:

Ξέρω τί κάνεις ρε συ. Θέλεις το καλοκαίρι να πας στο passo Stelvio καβάλα σ' ένα Stelvio για να είσαι in. :crazy:

σύμφωνα με το έθιμο είθισται στην πέμπτη σελίδα να αρχίζουν τα αποκαλυπτήρια σιγούλια σιγούλια... :think:

πάντως μας έδωσες ένα σημαντικό στοιχείο στο πρώτο ποστ που μόλις τώρα αποκωδικοποίησα...

για να μην μπορεις να πας να το πάρεις λόγω κατακλυσμού...

σημαίνει πως δεν είναι βάρκα!!! Ιταλικό.... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λεφτά μου μπαίνουν σε κάποιον αφρικάνο... 650 ή 750, μάλλον 650 πάντως καθώς αυτός έφερε την επανάσταση!

honda-africa-650-08.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το μόνο που μπορώ να είμαι σίγουρος είναι ότι αποκλείεται να είναι σκούτερ.....

Με τον ορκισμένο σκουτεροφάγο Μιχάλη στην ίδια πόλη, αυτό θα ήταν μια ιδιαίτερα προκλητική στάση που δε θα έμενε ατιμώρητη επουδενί. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πάμε σε προσφορές και σε καλές τιμές εμένα πάει το μυαλό μου σε γνωστή εταιρία πριονοκορδέλων και αλυσσοπρίονων, ον-οφφ άδικης συμπεριφοράς, με ακτινωτές ζάντες, έναν κύλινδρο και 650cc.

Γνωστό είναι ότι η Καβάλα έχει ωραία βουναλάκια τα οποία χρίζουν οργώματος πάντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαμβάνοντας υπόψη βεβαια ότι η δυναστεία του περιλαμβάνει ήδη τετοια μοντέλα (ακτινωτά ονόφφια για οργώματα), καθως και βάρκες (βαρα), αλλά και στριτοκαταστάσεις (το τεταρτο αλήθεια ποιο είναι??), αναρωτιέμαι έντονα για το τι ακριβώς ήταν αυτό το κερασάκι που έλειπε από την υπάρχουσα συλλογή-τούρτα... :think:

εκτός αν πρόκειται για κίνηση αντικατάστασης/αναβάθμισης, οπότε να αρχίσω να ψάχνω στο car για αγγελίες πώλησης στα πέριξ Καβάλας... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, να δείς που θα του ζήτησε κανα σουτζούκι η κόρη του τώρα που μεγαλώνει...... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το τεταρτο αλήθεια ποιο είναι??

CB750 κλασσικό.

honda-cb-750-k6_engine_4.jpg

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαμβάνοντας υπόψη βεβαια ότι η δυναστεία του περιλαμβάνει ήδη τετοια μοντέλα (ακτινωτά ονόφφια για οργώματα), καθως και βάρκες (βαρα), αλλά και στριτοκαταστάσεις (το τεταρτο αλήθεια ποιο είναι??), αναρωτιέμαι έντονα για το τι ακριβώς ήταν αυτό το κερασάκι που έλειπε από την υπάρχουσα συλλογή-τούρτα... :think:

εκτός αν πρόκειται για κίνηση αντικατάστασης/αναβάθμισης, οπότε να αρχίσω να ψάχνω στο car για αγγελίες πώλησης στα πέριξ Καβάλας... Θεσσαλονίκης :surrender:

Το αναφέρει στο πρώτο ποστ.... απρόσεκτο παιδί!...

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα, να δείς που θα του ζήτησε κανα σουτζούκι η κόρη του τώρα που μεγαλώνει...... :D

αμα είναι έτσι να υιοθετήσει κι εμένα... που μεγαλώνω πιο γρήγορα!!! :P

Το αναφέρει στο πρώτο ποστ.... απρόσεκτο παιδί!...

:peep:

άλλος είναι απρόσεκτος νεαρέ... :rtfm:

Σαλόνικα είναι το νέο μοτόρι... το παλιό (αν πρόκεται για αντικατάσταση) είναι στα υπόγεια διαμερίσματά του στην Καβάλα κάπου...

εκτός αν πρόκειται όχι για αγορά... αλλά για ανταλλαγή...

ώχ!!!! και νόμιζα πως είχα αποκωδικοποιήσει το 1ο ποστ πλήρως... αλλά τώρα γέμισα ερωτηματικά πάλι.... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρεμπιπτόντως σήμερα παλικάρι εκτός φόρουμ...αγόρασε μηχανάκι μέλους του φόρουμ...

To έχει η μέρα; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όξω από δώ ρε................

αμα είναι έτσι να υιοθετήσει κι εμένα... που μεγαλώνω πιο γρήγορα!!! :P

Χμμμμμμμμμμμμμμμ, εντάξει, αλλά να μην χάσουμε τα παιδικά χρόνια. Ξέρεις, παιχνίδι στα γόνατα και άμα δεν είσαι καλό κοριτσάκι.......

images.jpg

-_-

παρεμπιπτόντως σήμερα παλικάρι εκτός φόρουμ...αγόρασε μηχανάκι μέλους του φόρουμ...

Παλιοσπάμμερ...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμμμμμμμμμμμμμ, εντάξει, αλλά να μην χάσουμε τα παιδικά χρόνια. Ξέρεις, παιχνίδι στα γόνατα και άμα δεν είσαι καλό κοριτσάκι.......

images.jpg

-_-

μαζευτείτε κύριε... ορίστε μας!!! :bruce_h4h:

για την υγεία σας το λέω... μην πάθετε κανα έμφραγμα/εγκεφαλικό γιατί είστε και σε επικίνδυνη ηλικία :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά πολύ κουτσομπολιό πέφτει εδώ μέσα.... πωπωπωπω, τίποτα δε μένει κρυφό και μου φαίνεται ότι οφείλεται στα φατσεμπούκια. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά πολύ κουτσομπολιό πέφτει εδώ μέσα.... πωπωπωπω, τίποτα δε μένει κρυφό και μου φαίνεται ότι οφείλεται στα φατσεμπούκια. :rolleyes:

καμία σχέση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.........(το τεταρτο αλήθεια ποιο είναι??).............

Αυτό:

Όπως θα καταλάβεις, έτυχε ............. -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι ειναι ελπιζω να μην ειναι κατω απο 800cc γιατι θα ξενερωσω ασχημα λεμε :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι μου μυριζει cbr 1100 xx ;;; Ελπιζω να ειμαι λαθος αλλα θα ηθελα να σε δω πανω σε ενα τετοιο μοτορι, απο τις ελαχιστες respect μηχανες της honda.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα