kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 δες λίγο Κωστα στο 12:00 περιπου και νομιζω θα το λυσεις το προβλημαhttp://dottv.gr/index.php/arxeio-ekpompes-on-demand/2wride-ekpomph-motosykletas/696-2wride-s02-ekpomph-24hΔεν έπιασα αυτό με το έκκεντρο που λέει. Μάλλον θέλει κάποια ρύθμιση από εκεί και από τα περιστρεφόμενα μαύρα pins πάνω στην ζελατίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Δεν το είδα, αλλά πρέπει να εννοεί τα pins του pinlock. βλ. σχήμα D:http://www.pinlock.nl/motor/original-5/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Δεν το είδα, αλλά πρέπει να εννοεί τα pins του pinlock. βλ. σχήμα D:http://www.pinlock.nl/motor/original-5/αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Ως γνωστόν τα RPHA10+ με γραφικά Λορένθο, θαμπώνουν!! Στα υπόλοιπα είναι πιο σπάνιο φαινόμενο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Μαυρο χαλι το υποσιαγωνο παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Μαυρο χαλι το υποσιαγωνο παντως Τα έλεγα εγώ;Έτοιμος για 3 σε δυο χρόνια είμαι.Πάντως ακόμα και τώρα δεν αλλάζω γνώμη για το κράνος.Με εξαίρεση τα περιφερειακά(υποσιάγωνο κυρίως)το κράνος είναι top of the line! και εγω ποτε θεμα με το pinlock.και εχω παει πορεια και σε πολυ κρυο.στο σταμάτα είναι που θα θαμπώσει όχι στην πορεία.Μόνο του Χόρχε θαμπώνει στην πορεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Παιδιά παίζει να παραγγείλω το κράνος... Σόρυ για την ερώτηση ..είμαι φρέσκος στις μηχανές....Η διαφορά ενός απλού μονόχρωμου με ένα με γραφικά είναι στη τιμή μόνο; Δλδ ένα RPHA-10 Plus Aquilo με ένα RPHA 10-Plus Lorenzo Replica II είναι μόνο στα γραφικά.και τα πληρώνεις ακριβά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Yes yes!!Το γραφικο πλερωνεται ακριβα δυστυχως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas238 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Καλησπερα σε ολους,Τσιμπησαμε μ ενα φιλο στην φοβερη τιμη των 200 ευρω απο αγγλια το συγκεκριμενο κρανος, εγω χωρις να χω δικυκλο ακομα βεβαια αλλα δεν εχει σημασια.Η ερωτηση μου ειναι.. το απαραδεκτο κουμπωμα μπορει να αλλαχθει? επειδη με γαντια μαλλον θα ναι ζορι αλλα και γενικα θα κουραζει αρκετα νομιζω. Εσας σας ενοχλει η ειναι κατι που συνηθιζεται ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 το κούμπωμα στο λουράκι εννοείς;Κοίτα να το συνηθίσεις,γιατί όλα τα κράνη της προκοπής αυτό έχουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Καλησπερα σε ολους,Τσιμπησαμε μ ενα φιλο στην φοβερη τιμη των 200 ευρω απο αγγλια το συγκεκριμενο κρανος, εγω χωρις να χω δικυκλο ακομα βεβαια αλλα δεν εχει σημασια.Η ερωτηση μου ειναι.. το απαραδεκτο κουμπωμα μπορει να αλλαχθει? επειδη με γαντια μαλλον θα ναι ζορι αλλα και γενικα θα κουραζει αρκετα νομιζω. Εσας σας ενοχλει η ειναι κατι που συνηθιζεται ?Δεν σου το ευχομαι, αλλα σκεψου οτι "αυτο το απαραδεκτο κουμπωμα" μπορει να σου σωσει την ζωη σε σχεση με τα λοιπα κουμπωματα που θεωρεις παραδεκτα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas238 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Νταξει μωρε..αμα ειναι να κερδισω σε ευκολια ας χασω λιγο σε κεφαλι..Ευχαριστω για τις πολυ γρηγορες απαντησεις..Προφανως και δεν θα ψαξω αλλο για ανταλλακτικο..μη παρεξηγηθω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Για αρχή δεν υπάρχει ανταλλακτικό.Αυτό είναι το κούμπωμα.-όλα τα καλά,ακριβά,αγωνιστικά και τα ρέστα κράνη έχουν αυτό το κούμπωμα γιατί είναι το καλύτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Θα το συνηθίσεις, δεν είναι τίποτα. Μετά από λίγο καιρό δεν θα καταλαβαίνεις πως και για πότε το δένεις...Προφανώς και με τα γάντια δεν μπορείς να το δέσεις. Αλλά ακόμη και τα άλλα, τύπου ζώνης ασφάλειας, με τα γάντια πάλι είναι δύσκολα...Γενικά το D-Lock / Double-D Ring είναι το πιο απλό και πιο ασφαλές δέσιμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 το κουμπωμα d-ring στα κρανη ειναι οτι πιο ασφαλες, οπως σωστα ειπατε. τα "πλαστικα κλικ" που εχουν τα κρανη των 70 ευρω ειναι σαπια και χαλανε για πλακα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Τα έλεγα εγώ;Έτοιμος για 3 σε δυο χρόνια είμαι.Πάντως ακόμα και τώρα δεν αλλάζω γνώμη για το κράνος.Με εξαίρεση τα περιφερειακά(υποσιάγωνο κυρίως)το κράνος είναι top of the line!στο σταμάτα είναι που θα θαμπώσει όχι στην πορεία.Μόνο του Χόρχε θαμπώνει στην πορεία.εγω δεν εχω τετοια προβληματα.παω στον 1,5 χρονο σχεδον καθημερινης χρησης του κρανους. δεν εχω το παραμικρο προβλημα με υποσιαγωνιο η επιρινιο..κατι ακομα.τα σφουγγαρακια βγαινουν σχετικα ευκολα? για πλυσιμο?και ναι δεν τα εχω πλυνει 1,5 χρονο κοντα γιατι φοραω μονιμα μπαλακλαβα (ψιλη) απο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2016 Σπυρο βγαινουν πολυ ευκολα,αρκει να βαλεις το χερι σου και να δεις που πρεπει να εστιασεις την πιεση ωστε να ξεκουμπωσει.Αυτο που με δυσκολεψε λιγο την πρωτη φορα ηταν το κομματι του πανω μερους που πιανει με ματι μικρα αγγιστα μπροστα.....αλλα μετα βρηκα το κολπο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amaretos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Καλησπερα σε ολους,Τσιμπησαμε μ ενα φιλο στην φοβερη τιμη των 200 ευρω απο αγγλια το συγκεκριμενο κρανος, εγω χωρις να χω δικυκλο ακομα βεβαια αλλα δεν εχει σημασια.Η ερωτηση μου ειναι.. το απαραδεκτο κουμπωμα μπορει να αλλαχθει? επειδη με γαντια μαλλον θα ναι ζορι αλλα και γενικα θα κουραζει αρκετα νομιζω. Εσας σας ενοχλει η ειναι κατι που συνηθιζεται ?Απο ποιο site? Ποσο σου βγηκαν τα μεταφορικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Σπυρο βγαινουν πολυ ευκολα,αρκει να βαλεις το χερι σου και να δεις που πρεπει να εστιασεις την πιεση ωστε να ξεκουμπωσει.Αυτο που με δυσκολεψε λιγο την πρωτη φορα ηταν το κομματι του πανω μερους που πιανει με ματι μικρα αγγιστα μπροστα.....αλλα μετα βρηκα το κολπο του.τα πλαϊνά τα έχει βγάλει κανείς τελείως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas238 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 lidsdirect το site αλλα πλεον δεν εχει καποια νουμερα σε λευκο χρωμα που το πηραμε.Τα μεταφορικα βγηκαν 14.95 λιρες και ειναι στανταρ για ελλαδα 20 ευρω δηλαδη. Πηραμε 2 κρανη και τα μοιραστηκαμε.Αν θες πχ medium λευκο που δεν υπαρχει, λογικα θα μπορεις να παρεις το Large και να βαλεις αλλα μαξιλαρακια λογω ιδιου shell size. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Όλα τα έχω βγαλει......έχει μείνει σκέτο κέλυφος με τα λουρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas238 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 μεγαλωσε η κεφαλα η πεταξες αφανα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Επειδη ειναι το πρωτο κρανος μου με pinlock, αν και διαφανες λεει να μην το φοραμε το βραδυ.Δεν εχω παρατηρησει κατι ενοχλητικο. Υπαρχει λογος;Εγω το εχω μονιμα πανω στη ζελατινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Επειδη ειναι το πρωτο κρανος μου με pinlock, αν και διαφανες λεει να μην το φοραμε το βραδυ.Δεν εχω παρατηρησει κατι ενοχλητικο. Υπαρχει λογος;Εγω το εχω μονιμα πανω στη ζελατινα.Και καλά μπορεί να κάνει διαθλάσεις στα φώτα.Μαλακίες.Και εγώ συνέχεια πάνω το έχω. Όλα τα έχω βγαλει......έχει μείνει σκέτο κέλυφος με τα λουρια.πως ρε συ,δε το εχω καταφέρει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2016 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2016 Και εγω δεν το βγαζω. Καλυτερα διαθλασεις και να το ανοιγω αν με ενοχλει, παρα να θαμπωνει συνεχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες