tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Εγώ πάντως παιδιά επέλεξα ότι είναι << απαγορευμένο - επικίνδυνο >> να το κάνω μαζί με τα παιδιά μου γιατί όταν λες στα παιδιά μη , είναι σαν να τους λές : Κάντο. Και μην ξεχνάμε πως σημαντικό ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας του κάθε παιδιού. Για παράδειγμα ο μεγάλος μου γιος σκέφτεται πάντα τις συνέπειες αυτού που σκέφτεται να κάνει , ενώ ο μικρός το αντίθετο. Τέλος πάντων το θέμα είναι πολυσύνθετο και δεν υπάρχει η απόλυτα σωστή άποψη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 δε διάβασα όλο το θέμα άλλα έχω δει φίλο μου, πλάσμα της κόλασης,δίχως μαλλιά να κάνει παρόμοια φάση με το μηχανάκι μου, μεγάλες στιγμές!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Για αυτό το κουβεντιάζουμε κιόλας. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Νικ απλα στα τελευταια σου ποστ αναφερεις ή το βιβλιο ή το παθημα που θα γινει μαθημα. Σε ολα τα τελευταια σου ποστ.... Εαν καταλαβα λαθος, αναθεωρω ευχαριστως! Οπως και να εχει πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοικτα και να βαζουμε το μυαλο μας να δουλευει ανεξαρτητως ηλικιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Νικ απλα στα τελευταια σου ποστ αναφερεις ή το βιβλιο ή το παθημα που θα γινει μαθημα. Σε ολα τα τελευταια σου ποστ.... Εαν καταλαβα λαθος, αναθεωρω ευχαριστως! Οπως και να εχει πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοικτα και να βαζουμε το μυαλο μας να δουλευει ανεξαρτητως ηλικιας. Κοίτα, σε όλα σου τα πόστ και του μαθουσάλα μου δίνεται η αίσθηση οτι πιάνεται ακραίες καταστάσεις και πρέπει να μπούμε σε μια φούσκα μέσα. Απο την άλλη σας δίνω την εντύπωση (αν κατάλαβα καλά) οτι πρέπει να πηδάμε απο μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να μάθουμε ισορροπία. Παίζει να λέμε και τα ίδια αλλά με το βάρος σε διαφορετική κατεύθυνση. Οι μέν στην θεωρητική εκπαίδευση ο δε στην πρακτική :) Για το story και μόνο, θα δείς οτι γκρινιάζω που πιάνετε τα άκρα.... Με κόκκινο η επισήμανση μου. Δεν έσβησα τα υπόλοιπα κείμενα, μην κατανοηθεί λάθος κάποια πρόταση επειδή λείπουν. Κώστα δεν θα διαφωνησω με αυτά που γράφεις όσο αφορά την διαπεδαγώγηση, επειδή όπως είπα δεν έχω παιδιά. Τα παραπάνω που έγραψα τα έβαλα κάτω με τις προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν θυμάμαι π.χ. να είπα στον πατέρα μου "αντε γαμήσου" (ούτε για πλάκα έτσι;) όταν μου είπε μην πας για βουτιές σε ένα μισοναυαγισμένο καράβι, αλλά παρόλα αυτά σκαρφάλωσα 15+ μέτρα σε ένα σαπιοκάραβο και βούτηξα. Ναι εχω δεί έφηβο, νεκρο τροχαίου. Ήταν και κολητός. Και απο αυτό έμαθα. Όχι απο τον πατέρα μου, που μου έλεγε "θα σκοτωθείς" έτσι όπως πάς. Συνεχίζω να πιστεύω οτι ο μόνος τρόπος για να μάθεις είναι να πάθεις. Μην το βλέπεις όμως τόσο στα άκρα αυτό που είπα. Το οτι υπάρχει μια καθοδήγηση και χρειάζεται η οικογένεια να βοηθήσει τον έφηβο στην λήψη σωστών αποφάσεων, δεν αναιρεί το γεγονός οτι θα κάνει μαλακία. Απλά πιο ελεγχόμενα. Ένας έφηβος που έχει την προσοχή τον γονέων, δεν θα πάρει φόρα να χτυπήσει με το κεφάλι στο ντουβάρι. Θα το δοκιμάσει για να δεί πως είναι, αλλά με κράνος. Ελπίζω να το εξήγησα σωστά, γιατί ειναι θέμα που χωράει πολύ μπλα μπλα. Κώστα μην πέφτεις στην "παγίδα" του τι πρέπει να κάνει ένας γονιός η αν ειναι σωστό η όχι. Δεν μιλάω για αυτό και δεν διαφώνησα με αυτό. Αυτό που προσπαθώ να πώ, είναι οτι ο έφηβος θα την κάνει την μαλακία αποδεδειγμένα. Εδώ και πολλά χρόνια και ακόμα και αυτη την στιγμή που μιλάμε έφηβοι κάνουνε καφρίλες. Γιατί είναι έφηβοι. Το μυστηρίο και ο φόβος όλων τον γονέων, όταν τα παιδιά τους φτάσουνε σε αυτή την ηλικία.... Αυτό που είπα όμως όσο αφορά την διαπεδαγώγηση, είναι οτι στο μετά πρέπει να κάνουνε το καλυτερο που μπορούν οι γονείς για την σωστή αφομοίωση της νέας εμπειρίας. Τουλάχιστον αυτό θέλω να κάνω στα δικά μου παιδιά. Για την ώρα, για΄τι τα δεδομένα πάντα αλλάζουν.... Νίκος στο όνομα. Κώστα το κράνος δεν θα το έβγαζες αν σου έλεγε κάποιος "βγάλτο ρε φλώρε", αλλά την σούζα θα την έκανες, και ας σου είχε πει ο πατέρας σου "μην κάνεις σούζες". Η διαφορά είναι όμως οτι όταν θα έσκαγες κάτω, δεν θα άνοιγε το κεφάλι σου αλλά το κράνος. Για αυτό σου λέω οτι πάνω κάτω λέμε τα ίδια, απλά έχω την αίσθηση οτι παίρνεις τα άκρα, και όχι τους διάφορους παράγοντες, συν την "τρέλα" του εφήβου.... Το ποτό σου το ήπιες πιτσιρικάς και ας σου είπε ο πατέρας σου "το αλκοόλ κάνει κακό". Σε προστάτεψε απο το να μην βγείς γκολ με την πρώτη. Είναι αυτή η φωνούλα της ενοχής. Θα το κάνεις μεν, αλλά έχεις και κάποια όρια. Θες γιατί ειναι ενοχές; Σεβασμός στους γονείς ίσως; Ότι και να είναι, το ποτό το ήπιες. 1 όμως. Όχι 20. Ξαναλέω μην πιάνεται τα άκρα. Δεν υπάρχει λόγος υπερβολής. Γιώργο συμφωνώ μαζί σου. Συμφωνώ απο την αρχή μαζί σου και με όποιον άλλο είπε ακριβώς τα ίδια με εσένα. Διαφωνώ με το ότι προστατευόμαστε με τον τρόπο αυτό όμως. Γιατί αν το πάρω και εγώ ακραία όπως κάνετε, τότε ας κλειστούμε μέσα σε μια φούσκα, γιατί μετά απο μελέτη των κινδύνων, δεν είμαστε ικανοί ούτε να περπατάμε. Ναι στην πρόληψη και ναι στην εκπαίδευση και καθοδήγηση απο τους γονείς. Αλλά το ότι θα μάθουμε απο τα βιβλία, συγνώμη αλλά το θεωρώ το λιγότερο απίθανο. Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Αν δεν σκαρφάλωνες πιτσιρικάς σε τοίχο και δεν έπεφτες ΤΟΤΕ για να μάθεις, πότε θα το κάνεις; Μην μου πείς οτι θα μελετήσεις το βιβλίο και θα αποφασίσεις οτι δεν κάνει να σκαρφαλώνεις. Ακόμα και έτσι όμως. Φαντάσου να μεγαλώσεις και η μόνη εμπειρία που έχεις απο το σκαρφάλωμα τον τοίχων, είναι οτι σου δείξανε στα βιβλία και ο κόσμος γύρο σου, θα έχει αυτη την ¨ικανότητα¨ να σκαρφαλώνει τους τοίχους. Εσύ όμως; Θα δοκιμάσεις όταν μεγαλώσεις που δεν θα μπορείς; Που θα είναι πιο δύσκολο να μάθεις; Που θα χτυπησεις πολύ πιο άσχημα; Το θέμα ειναι οτι όχι εγώ, αλλά η φύση η ίδια ειναι έτσι, που αν δεν δεχτείς ερεθίσματα, δεν πάθεις δηλαδή, δεν θα μάθεις. Και όταν λέω πάθεις δεν εννοώ να σκοτωθείς. Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όποτε διαβάζεται αυτή την λέξη περνάνε απο το μυαλό σας εικόνες απο το carmageddon :D. Εννοώ να δοκιμάσεις, να δείς τι και πώς, έστω και κόντρα στη λογική πολλές φορές, όχι να αυτοκτονήσεις. Έχει σημαντική διαφορά το ένα με το άλλο. Φιλικά όπως πάντα :) Y.Γ. Πρέπει να βρούμε κανα έφηβο να μας πεί την γνώμη του :D Y.Γ. 2 Για να προλάβω όσους κολλήσουν στο παράδειγμα με τον τοίχο. Βάλτε ότι σκηνικό/λέξη σας βολεύει. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2013 από τον MentalRay 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Πολλες φορες στο γραπτο λογο υπαρχει το φαινομενο να πιανομαστε απο μια φραση ή λεξη, παραβλεποντας τα υπολοιπα που ελεχθησαν. Πιθανοτατα λοιπον να συνεβη το ιδιο μιας και εν τελει συμφωνουμε, πιανοντας ο καθενας το θεμα απο την αντιθετη αφετηρια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parlapipas25 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Mα καλα,κι αυτος της εδωσε να οδηγησει τον πυραυλο. Δεν της εδινε καλυτερα κανα HONDA που δεν πανε ΒΗΜΑ να μαθει να οδηγαει η κοπελιτσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Σκατά στα γιαμάχα είπα; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Εγώ πάντως παιδιά επέλεξα ότι είναι << απαγορευμένο - επικίνδυνο >> να το κάνω μαζί με τα παιδιά μου γιατί όταν λες στα παιδιά μη , είναι σαν να τους λές : Κάντο. Και μην ξεχνάμε πως σημαντικό ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας του κάθε παιδιού. Για παράδειγμα ο μεγάλος μου γιος σκέφτεται πάντα τις συνέπειες αυτού που σκέφτεται να κάνει , ενώ ο μικρός το αντίθετο. Τέλος πάντων το θέμα είναι πολυσύνθετο και δεν υπάρχει η απόλυτα σωστή άποψη. Χαιρομαι ιδιαιτερα οταν εμεις οι μεγαλυτεροι σε ηλικια-οχι μυαλο-και συναμα γονεις,συνεισφερουμε εκφερωντας την αποψη μας.Μηπως μεσα απο την εμπειρικη μας γνωση αλλά και παραλληλα οντας οι ιδιοι εμεις μοτοσυκλετιστες,δωσουμε μια διαφορετικη σκοπιά σε οτιδηποτε κανουν οι νεοι(και πιθανον καναμε κι εμεις ως νεοι...και αμυαλοι,απειροι)ωστε να εχουν την ευκαιρια(που πιθανον εμεις δεν ειχαμε)να δουν λιγο διαφορετικά το γεγονος οτι αν κανουν μια μαλακια λογω ενθουσιασμου και απειριας ισως(θα εχουν στο πισω μερος τού μυαλου)εχει πολυ χειροτερα αποτελεσματα απ'οτι πιθανον ειχαν υπολογισει... και η κουβεντα παιδια γι'άυτο γινεται...οχι για να δουμε οτι εμεις την εχουμε μεγαλυτερη(την αποψη...) αλλά για να δειτε και την αλλη μερια μιας δικης σας εως χθες ισως στέρεας αποψης για μια στιγμη που σάς εδειχνε αθωα και εβγαζε γελιο...για σκεφτειτε να ησασταν στη θεση τού πιτσιρικά που της δινει το παπι "ετσι για να γελασουμε" και καρφωνοταν η μικρη με σοβαρο τραυματισμο...για σκεφτειτε να ησασταν στη θεση της μικρης επισης... Ναι μαζι σας...ολα βγαζουν γελιο και μακαρι να ημασταν νεοι μια ζωη να γουσταρουμε μαλακιες και ξενοιαστες φαρσες και στιγμες...αλλά καμμια φορα αντι γι'αυτο το γελιο μενει μια πικρία που μαλιστα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Σκατά στα γιαμάχα είπα; :D Ειπες ειπες.... αλλα πες το αλλη μια να το εμπεδωσουμε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Καλα.. η Βικουλα ειναι 'ελαφρομυαλη'... τυχερη αφου την γλυτωσε με γρατζουνιες μονο.... ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ.... που εδωσε το 'τουμπανο-καγκουρικο' παπακι του.... δεν σκεφτηκε τι θα ακολουθησει....???!!!! Καλα..για την Βικη στα @@..... τουλαχιστον το εργαλειο του... δεν λυπηθικε να το δωσει στην ασχετη...????!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Μου θυμίζει το πρώτο μου συμπλεξάρισμα με την bmw. Δεν είχα ακουμπήσει ποτέ συμπλέκτη, πέρα από ένα 125 που είχα οδηγήσει την προηγούμενη. Ξεκίνησα και εγώ με σπινιές και ανάποδα τιμόνια... Ευτυχώς βέβαια, συνέχισα ευθεία προς τον προορισμό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο είναι ανήθικα ή παράνομα ή....παχυντικά! Με το μη και το όχι, κανένα παιδί δεν απέφυγε/αρνήθηκε το «απαγορευμένο». Ναι στην κουβέντα, ναι στην προσοχή μας, χωρίς να γινόμαστε καταπιεστικοί! Επιμένω, πάντως, στο ότι χωρίς ρίσκο και επαφή με το επικίνδυνο, η ανθρωπότητα χάνει πολλά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις απολαύσεις αλλά και στην εξέλιξή μας ως είδος. Χωρίς υπέρβαση ορίων, η ανθρωπότητα ακόμα θα ζούσε σε σπηλιές και εμείς θα επικοινωνούσαμε με ρόπαλα αντί για πλητρολόγια...... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Mα καλα,κι αυτος της εδωσε να οδηγησει τον πυραυλο. Δεν της εδινε καλυτερα κανα HONDA που δεν πανε ΒΗΜΑ να μαθει να οδηγαει η κοπελιτσα? Π.χ. αυτό: Κάηκε το μυαλό μου με τη συζήτηση που διάβασα.. Έχω δει τρισχειρότερες μαλακίες ακόμη και από «ώριμους» άνδρες και δεκάδες παρόμοια βιντεάκια με το από πάνω. Δεν χρήζουν συγγραφής βιβλίου, λες ένα «τι μαλάκας» και τελείωσε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι στη εφηβια οσοι καναμε τετοια απο καθαρη τυχη ζουμε ... και εγω μαζι ψαρακι στα 110 -120 χωρις να ξερω αν θα σκασει το μηχανακι η αν θα παει .... ευτηχως που εγω εβαλα μυαλο γρηγοροτερα απο καποιους αλλους φιλους και γλητωσα απο πολλα ... τωρα ο,τι και να λεμε εμεις το κοριτσι θα ξανανεβει σε παπακι και σιγουρα και σε αυτο το ζ και σιγουρα χωρις ασφαλεια ... οποτε ευχομαστε μονο να ειναι καλα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Κάηκε το μυαλό μου με τη συζήτηση που διάβασα.. Έχω δει τρισχειρότερες μαλακίες ακόμη και από «ώριμους» άνδρες και δεκάδες παρόμοια βιντεάκια με το από πάνω. Δεν χρήζουν συγγραφής βιβλίου, λες ένα «τι μαλάκας» και τελείωσε! Για τους "ωριμους" κατα δηλωση τουλαχιστο,ισχυει το "U can't teach an old dog" και εκει οχι μονο δεν δεχονται στην πλειοψηφια συμβουλες αλλά οταν το λες μια φορα μετα τελος...αν κανουν τη μαλακια τούς τα χωνεις και στη μουρη..."ωριμοι" κατα τ'αλλα... Στα παιδια ομως,ακομα κι απο μικρα και ασημαντα "βιντεο Utube για γελιο" μπορει να βγει κατι καλο...ενα κρανακι,να καταλαβουν τι εκαναν απο ανοησια,να μην ξαναγινει το ιδιο λαθος και παει λεγοντας...Η δικη μου λοιπον αποψη ειναι οτι η "συγγραφη βιβλιου" δεν με χαλαει ΚΑΘΟΛΟΥ εφοσον προκειται για παιδια και ΑΣΦΑΛΕΙΑ...Αν πεις ειδικα σε ενα παιδι "τι μαλακας" και τελειωσε μαλλον δειχνεις οτι δε σε νοιαζει που αυτο το παιδι εμαθε λαθος θα συνεχισει λαθος(αν προλαβει...)και αυριο θα λες αλλος ενας "ωριμος" μαλακας... αυτη ειναι η διαφορά που εντοπιζω εγω.Γι'αυτο και γραφω κανα δυο πραγματακια που ΙΣΩΣ βοηθησουν εστω και ενα παιδι που μάς διαβαζει και θελει να μαθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Καλα.. η Βικουλα ειναι 'ελαφρομυαλη'... τυχερη αφου την γλυτωσε με γρατζουνιες μονο.... ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ.... που εδωσε το 'τουμπανο-καγκουρικο' παπακι του.... δεν σκεφτηκε τι θα ακολουθησει....???!!!! Καλα..για την Βικη στα @@..... τουλαχιστον το εργαλειο του... δεν λυπηθικε να το δωσει στην ασχετη...????!!!!! Γιατί να το λυπηθεί αν του το κάνει καινούργιο η Βίκυ; Και παίζει επειδή δεν του έδινε φράγκα να το ανέβασε το βίντεο,για εκδίκηση..το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι ξαδέρφια ο κάτοχος του Ζ με την Βικάρα..who knows..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Αν πεις ειδικα σε ενα παιδι "τι μαλακας" και τελειωσε μαλλον δειχνεις οτι δε σε νοιαζει που αυτο το παιδι εμαθε λαθος θα συνεχισει λαθος(αν προλαβει...)και αυριο θα λες αλλος ενας "ωριμος" μαλακας... αυτη ειναι η διαφορά που εντοπιζω εγω.Γι'αυτο και γραφω κανα δυο πραγματακια που ΙΣΩΣ βοηθησουν εστω και ενα παιδι που μάς διαβαζει και θελει να μαθει... Δεν νομίζω κάποιο παιδί να έμαθε κάτι από το συγκεκριμένο thread ή από αυτά που γράφετε, πέραν του ότι αν κάνεις μαλακίες στην κάμερα και ανεβάσεις στο youtube γίνεσαι διάσημος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Βρε 954, η συζήτηση εδώ μέσα, δεν είναι για να μάθουν τα παιδιά, είναι για να μάθουν οι γονείς πως να φέρονται στα παιδιά για να μαθαίνουν τα παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Βρε 954, η συζήτηση εδώ μέσα, δεν είναι για να μάθουν τα παιδιά, είναι για να μάθουν οι γονείς πως να φέρονται στα παιδιά για να μαθαίνουν τα παιδιά. Τα παιδιά μαθαίνουν μιμούμενα τους μεγάλους που τους δίνουν το καλό παράδειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=hj0MGOnZs3E Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Εγω παντος οταν ειχα το ζ δυσκολα το εδινα ακομα και στον κολητο μου!λιγο μαλακια παντος.Αν θες να μαθεις στην γκομενα μηχανακι περνεις ενα σκουτερακι τις διχνεις τα βασικα πας σε ενα μεγαλο παρκινκ η καπου με απλα και τις μαθενεις !η εστω μια κινεζικη παπια .την παει ο αλλος σε ενα δρομακι να οδηγισει πρωτη φορα χωρις να εχει οδηγισει και τις δινει το παπι με τον συμπλεκτη,και αντι να τις δειξειτις λεει δωσε τερμα ...εε τι περιμενειςεπρεπε να την μαθενε με κανα βαρκαντερο που ειναι ευκολο και ελαφρυπαντος η κοπελια την βλεπω να ξαναπροσπαθει μετα απο μια 2ετια στανταρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Λένε πάντως ότι η Βικάρα,το έσπασε το ποδαράκι τη.Για δείτε στο τέλος,το δεξί όπως κοιτάμε.(αριστερό δικό της)κάνει κολπάκια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ...μην πιάνεται τα άκρα. Δεν υπάρχει λόγος υπερβολής. Αυτο ακριβως. Γιατι πρεπει να πιασουμε τα ακρα? Υπαρχει και η μεση λυση. Και παιχνιδι εξω και ''βλακειες'' και πεσιματα αλλα υπαρχουνε και ορια. Ε καλο ειναι ο γονιος να τα θεσει αυτα τα ορια και να τα εξηγησει στο παιδι ωστε να αποφυγει τα χειροτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Ελα παραδεχτειτε το....Λετε τα περι ασφαλειας για να αποφυγετε να σχολιασετε ποσο κροτιδα ειναι το Yamaha. :P Ήχος και φως Libera Vendita Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες