Jump to content
Wolf1138

Ατύχημα στα Μέγαρα.

Recommended Posts

Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω, αλλά επειδή έχετε χάσει τη μπάλα εδώ μέσα, επετρέψτε μου να γράψω μια τελευταία φορά στο θέμα αυτό.

Εξέφρασα μια απορία, η οποία αφορούσε τον λογαριασμό, ο οποίος ανήκει σε κάποιον τρίτο. Αν υπήρχε κάποια μομφή προς κάποιον, αυτή είναι προς τον κάτοχο του λογαριασμού.

Και φυσικά, οι τοποθετήσεις όλες ήταν σχετικά με ηθικά όρια και φραγμούς, με σκύλευση νεκρών, με ύβρεις, με ειρωνίες και ένα σωρό άλλα, άσχετα τελείως με τα όσα έγραψα.

Συγγνώμη σε όλους για την αναστάτωση

ακομα και τωρα, επιμενεις.... λυπαμαι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάμε, παιδιά...

Μείνετε πάνω στο θέμα, και όσοι μπορέσουν πηγαίνετε για τον ύστατο χαιρετισμό σε εναν αδερφό μας.

Υπάρχει κι άλλος Δημήτρης εκεί μέσα, ο Αλμπάνης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:( Καλο ταξιδι ρε φιλε Δημητρη και ας μην ετυχε να γνωριστουμε... Τιποτα αλλο. Μονο αυτο.

Εμπαινα καθε μερα στο θεμα ελπιζοντας για το θαυμα αλλα.... :(

Ευχομαι δυναμη στον αδερφο του και να ξερει οτι δεν ειναι μονος του σε ολο αυτο. Εχει ολους εμας και ειμαστε χιλιαδες.

ΥΓ. Νικολα Μικρουλη νομιζω οτι εμεις εχουμε γνωριστει ενα φεγγαρι φιλε. Αν υπαρχει κατι στο οποιο μπορω να βοηθησω αδερφε στειλε μου ενα ΠΜ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα ρε παιδιά να λέγονται αυτά τέτοιες ώρες. Δεν χρειαζόμαστε προστάτες των χρημάτων μας, μεγάλα παιδιά είμαστε.

Δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω από τη δουλειά να πάω να χαιρετίσω το Δημήτρη. Και πάλι κουράγιο στους δικούς του.

Τροποποιήθηκε από τον wolf31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάμε, παιδιά...

Μείνετε πάνω στο θέμα, και όσοι μπορέσουν πηγαίνετε για τον ύστατο χαιρετισμό σε εναν αδερφό μας.

Υπάρχει κι άλλος Δημήτρης εκεί μέσα, ο Αλμπάνης.

Να ξέραμε μέρος και ώρα καλά θα ήτανε, να δούμε αν προλαβαίνουμε.

Αναφέρθηκε πουθενά και δεν το είδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι Κώστα. Εντάξει δεν σε κατηγορώ. Συνέχεια το κάνεις...

4μιση το μεσημέρι (σε 3 τέταρτα δηλαδή) στα κοιμητήρια Αμαρουσίου από όσο θυμάμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4μιση το μεσημέρι (σε 3 τέταρτα δηλαδή) στα κοιμητήρια Αμαρουσίου από όσο θυμάμαι.

Μη βαράς ρε φίλε, αλήθεια δεν το είδα. :blush: Τί να πρωτοπρολάβω να δω δηλαδή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην τον βαρας ρε...ηλικια...αλτσχαϊμερ...χαζομπαμπας...εχει τα λαφρυντικα του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντιο φιλε... δεν καταφερα να ερθω να σε χαιρετήσω... αλλα ειμαι σιγουρος πως θα εχεις καλο δρομο.

Οσοι "ασχολειστε " με τα Μεγαρα καντε κατι να μην φυγει αλλο παλικαρι αδικα.

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντίο Δημήτρη, Θα σε θυμόμαστε για πάντα ! .....και κουραγιο στους δικους του ανθρωπους...R.I.P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελαφρύ να είναι το χώμα που σκέπασε πια το παιδί.

Και καμιά μάνα να μην ξανανιώσει έτσι ποτέ ξανά.

Πολλές φορές έχει τύχει να μάθω για ζωές που χάνονται.

Σπάνια όμως έχω νοιώσει τόσο χάλια.

Θές οι φωτογραφίες, θες το βίντεο, θές το τόσο νεαρό της ηλικίας....διαβάζω το θέμα κι έχω γίνει χάλια.

Και πιστέψτε με είμαι (και λόγω δουλειάς ίσως) πολύ "χοντρόπετσος".

Μακάρι να είναι αυτή η τελευταία αδικοχαμένη ψυχή...αλλά ξέρω ότι δεν θα είναι...έτσι είναι αυτά δυστυχώς...

Υ.Γ.: Νίκο (μικρούλη) δε σε γνωρίζω αδερφέ, είμαι σίγουρος ότι είσαι όχι απλώς κολλητός αλλά κάτι σαν αδερφός του χαμένου παιδιού. Σαν τέτοιος λοιπόν ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες να βρείς το χρόνο και τη δύναμη και να σταθείς στον αδερφό του. Και κάτι τέτοιο θα γίνει πιο σωστά αν πάτε μαζί να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο όνομα του και μας τον κοινοποιήσεις. Γιατί ο zb00p έχει δίκιο. Όσο κι αν ακούγεται κάπως, έχει δίκιο. Το γιατί το καταλαβαίνεις και μόνος σου ή θα το καταλάβεις όταν ηρεμήσεις. Όπως πιστεύω το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, ανεξάρτητα από το τι γράφτηκε. Μπορώ να το συζητήσω αλλά δεν θα το ήθελα, δεν είναι ούτε ταιριαστό ούτε πρέπον. Καλό κουράγιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ.: Νίκο (μικρούλη) δε σε γνωρίζω αδερφέ, είμαι σίγουρος ότι είσαι όχι απλώς κολλητός αλλά κάτι σαν αδερφός του χαμένου παιδιού. Σαν τέτοιος λοιπόν ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες να βρείς το χρόνο και τη δύναμη και να σταθείς στον αδερφό του. Και κάτι τέτοιο θα γίνει πιο σωστά αν πάτε μαζί να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο όνομα του και μας τον κοινοποιήσεις. Γιατί ο zb00p έχει δίκιο. Όσο κι αν ακούγεται κάπως, έχει δίκιο. Το γιατί το καταλαβαίνεις και μόνος σου ή θα το καταλάβεις όταν ηρεμήσεις. Όπως πιστεύω το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, ανεξάρτητα από το τι γράφτηκε. Μπορώ να το συζητήσω αλλά δεν θα το ήθελα, δεν είναι ούτε ταιριαστό ούτε πρέπον. Καλό κουράγιο...

Και συμφωνούμε απόλυτα στο ότι έχει δίκιο...!!!

Αν το έγραφε όπως εσύ όμως, φίλε μου, κανείς δεν θα του την έλεγε...!!!

Δεν τον κράξαμε για το τι είπε, αλλά για τον τρόπο που επέλεξε να το εκφράσει...προσβάλλοντας τον Νίκο και τον αδικοχαμένο Δημήτρη...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως, για εμενα, αυτο το επιπεδο σχεσης ειχαμε το τελευταιο διαστημα και πανω που ελεγα στον εαυτο μου οτι επιτελους βρηκα εναν αγνο ανθρωπο, εναν αληθινο φιλο που μπορω επιτελους να εμπιστευτω τυφλα, τον ειδα να ξεψυχαει στα χερια μου....ουτε στον εχθρο μου τετοια καταρα...

κι επειδη γνωριζα ποσο δεμενοι ηταν με τον αδερφο του, νιωθω μεσα μου οτι το ελαχιστο που οφειλω -οχι μονο απεναντι στο Δημητρη- αλλα και απο εσωτερικο κινητρο απεναντι σε εναν ανθρωπο που εχασε το μοναδικο στηριγμα του, ειναι να ειμαι εκει για αυτον για οτιδηποτε χρειαστει...

Εχει ηδη ξεκινησει αυτη η διαδικασια και αν οχι αυριο κιολας, Δευτερα το πολυ θα ειναι διαθεσιμος και θα τον κοινοποιησω...αυριο πρωι παω παλι τραπεζα να δω αν ενεργοποιηθηκε και να κανω επιτοπου καταθεση του ποσου που εχει συγκεντρωθει... σημειωτεον ενημερωνω απο τωρα οτι δικαιουχοι θα ειναι και η νονα και ο νονος του (με διαφορετικα επωνυμα) ωστε να μην κανει ο μικρος καμια τρελα εν βρασμω ψυχης...μην λετε μετα γιατι ειναι ΚΑΙ αυτοι μεσα... ο μικρος ειναι σε πολυ οριακη ψυχολογικη κατασταση και σιγουρα οσοι παρευρεθηκατε σημερα στην τελετη θα το παρατηρησατε...ευχαριστω πολυ εσας που ηρθατε να μου συστηθειτε και να με στηριξετε... ενα μεγαλο, προσωπικο ευχαριστω...

Δεν τον κράξαμε για το τι είπε, αλλά για τον τρόπο που επέλεξε να το εκφράσει...προσβάλλοντας τον Νίκο και τον αδικοχαμένο Δημήτρη...!!!

Αυτο ακριβως!! Και μονο αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω, παίρνω μεγάλο ρίσκο που γράφω σε τόσο λεπτό θέμα, μια και θα βρεθούν κάποιοι να λιθοβολήσουν κατά την προσφιλή τακτική τους, αλλά θα το ρισκάρω γιατί έτσι μου βγαίνει... και συγνώμη κιόλας.

Ας με συγχωρήσουν όλοι οι φίλοι. Δε γουστάρω να κουβαλάω τύψεις μέσα μου. Δεν έχω χειρότερο.

Κατ' αρχήν να πω ένα μεγάλο μπράβο στον άγνωστό μου Νίκο (mikroulis) για τη στάση του έως τώρα και αυτή που θα επακολουθήσει, αναγνωρίζοντας τί είναι σωστό να γίνει και του εύχομαι να ευτυχήσει να σταθεί απέναντι στο άτυχο αυτό παιδί που μένει πίσω, με μεγαλείο ψυχής. Η ικανοποίηση που θα πάρει δεν μετριέται με τίποτα.

Έχουμε μεγάλη ανάγκη σ' αυτήν την ταλαίπωρη χώρα να βρούμε και ν' ακολουθήσουμε το σωστό, και τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύουν αν είμαστε όντως πρόθυμοι ν' αφήσουμε το αρρωστημένο παρελθόν πίσω μας και αν όσα γράφουμε ως άμεμπτοι κριτές των πάντων, έχουν βάση ή είναι φούμαρα εντυπωσιασμού.

.....................

Αφού λοιπόν ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα μετά τη χτεσινή (δικαιολογημένα) συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, και αφού πλέον δειλά-δειλά βλέπουμε και παραδεχόμαστε ότι όχι μόνο ο Χρήστος σκέφτηκε αυτό που σκέφτηκε, προσωπικά αισθάνομαι άσχημα για το γεγονός ότι τού έγινε μια ανηλεής φραστική "επίθεση", με ιδιαίτερα προσβλητικά σχόλια.

Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν, όπως όμως δεν ξέρουν και τον νεομφανιζόμενο Νίκο (mikrouli). Άδικο.

Αυτό που με στενοχώρησε ως Κώστα είναι ότι συμφορουμίτες που γνωριζόμαστε αρκετά μεταξύ μας, καταφέρθηκαν με ειρωνικότατα σχόλια κατά άλλου "αδελφού", που κάποιοι σίγουρα γνωρίζουν, κάποιοι άλλοι όχι (σ' αυτούς κι εγώ).

Και αυτό έγινε μέσα από τη γνωστή διαδικασία του όχλου. Όρμησε ο πρώτος και πέσαμε όλοι να τον φάμε. Κι από πίσω μια ουρά Like. Πόσο όμορφο, ανθρώπινο και ιντερνετικό....

Ο Χρήστος είναι αλήθεια ότι εξεφράσθην ολίγον απότομα, ολίγον άκομψα. Εντάξει, είναι ο χαρακτήρας του έτσι και δεν είναι ο μόνος.

Ξέρουμε ΟΛΟΙ κι άλλα παιδιά που αρπάζονται εύκολα ή εκφράζονται απότομα. Ή μήπως όχι?

Δεν είμαστε όλοι διπλωμάτες του λόγου προφορικού και γραπτού. Δεν είμαστε ίδιοι, αλλά αυτό δε σημαίνει αυτομάτως ότι οι άλλοι είναι και παλιοχαρακτήρες, έτσι?

Ειδικά όταν πλέον γνωριζόμαστε πλέον αρκετά καλά μεταξύ μας, τέτοια γρήγορη "Σταύρωση" δεν δικαιολογείται.... εκτός κι αν παρασυρόμαστε κι εμείς απ' τις διαδικασίες των ημερών με τη ΧΑ.

Η αγωνία όλων μας είναι κοινή. Η όποια βοήθεια να φτάσει εκεί που προορίζεται.

Έχουμε ζήσει όλοι περιπτώσεις απογοητευτικές, είτε κοντινές μας (...) είτε μακρινές (χρήματα που μαζεύτηκαν για τους πληγέντες απ' το τσουνάμι της Ινδονησίας και φτάσανε κάτι φραγκοδίφραγκα...)

Κατ' ιδίαν και face to face, κι άλλοι ξενίστηκαν για τον χειρισμό της υπόθεσης, απλά δεν ήταν της παρούσης να λεχθεί και όχι με προσβλητικό τρόπο.

Δεν είναι υποκριτικό όμως να δηλώνουμε ότι απορούμε που το σκέφτηκε και πόσο ρηχός μπορεί να είναι?

Όσο δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κάποιον άγνωστο, άλλο τόσο δεν μπορείς και να τον κατηγορήσεις χωρίς αποδείξεις βέβαια. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι δείγμα πολιτισμού σε μια κοινωνία, σε σχέση με το τεκμήριο ενοχής.

Ας σταματήσουμε όμως αυτή την ψεύτικη ιδανική εικόνα που προσπαθούμε πολλάκις να περάσουμε μέσω πληκτρολογίου, γιατί κάνει μπαμ.

Ωραία είναι ως εικόνα, αλλά σε λίγο θα πιστέψουμε ότι είμαστε Άγιοι και Άγγελοι επί γης.

Μ' ενοχλεί αφάνταστα όλο αυτό. Μόλις κάτσουμε στο πληκτρολόγιο, βάζουμε τη μάσκα του Αγίου του ονόματός μας, την οποία εναλλάσσουμε με απίστευτο ζήλο με τη στολή του Δικαστή και Δήμιου.

Κάναμε θρησκευτικά μικροί και τίποτα δε μας έμεινε. "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω".

Το ακούμε βρε αδερφέ κάθε παραμονές Πάσχα στο "ο Χριστός ξανασταυρώνεται". Δεν μας τυπώθηκε στο νου τόσα χρόνια?

Αν όλοι όσοι καταφέρθηκαν έτσι κατά του Χρήστου, αισθάνονται τόσο αμέμπτου ηθικής στη ζωή τους, ας ρίξουν λοιπόν την πρώτη πέτρα.

Αλλιώς οφείλουμε μια ειλικρινή συγνώμη για μια άτυχη στιγμή όλων μας.

Πόσο αντρίκιο και πόσο λυτρωτικό.

Άντε, μπορούν να συμμετάσχουν και κοριτσάκια που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν γκατς. :P

Προσωπικά θα ζητήσω συγνώμη απ' τον Χρήστο για ό,τι έκανα ή δεν έκανα και έπρεπε (ξέρω εγώ τί και μου φτάνει).

Υ.Γ.

- Αν θεωρηθεί άστοχο ή προσβλητικό το ποστ από τους συντονιστές, ας σβηστεί. Εγώ τά 'γραψα και μού 'φυγε το βάρος.

- Πάρτε πέτρες και βαράτε. Στο ψαχνό πάντα.

- Δε θέλω σε καμμία περίπτωση να συνεχίσουμε τα ποστ και τις αντιπαραθέσεις εδώ, από σεβασμό προς το παλικάρι. Θέλω μόνο να τα σκεφτούμε όλα αυτά ψύχραιμα και με τον εαυτό μας, tet a tet.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ευχαριστω πολυ εσας που ηρθατε να μου συστηθειτε και να με στηριξετε... ενα μεγαλο, προσωπικο ευχαριστω...

Ξεκίνησα - καθυστερημένα δυστυχώς λόγω δουλειάς - χτες ν' ανέβω, αλλά δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε άλλα σχέδια κλείνοντας την Κηφισίας στους Αμπελόκηπους (για την μεταγωγή του Παππά της ΧΑ), δημιουργώντας ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα μέχρι το Καλλιμάρμαρο και ξέφυγα χρονικά. Λυπάμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα,καθεσαι και γραφεις ενα σεντονι και ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ,ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ δεν παιζει να στο αναγνωρισει κανεις.Ουτε σε εσενα ουτε σε κανενα αλλον.Και ξερεις πολυ καλα γιατι:Διοτι οταν μιλαμε πανω απο ενα φερετρο ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ακομα κι αν θελουμε να πουμε χιλια πραγματα που μας πνιγουν ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ.Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα παιδι και μαλιστα επιπροσθετα για μια ευαισθητη και ευθραυστη προσωπικη ιστορια.

Γνωμη μου λοιπον,θα μπορουσες κι εσυ και οποιος αλλος ειχε τις αμφιβολιες του,να ανοιξετε ενα αλλο τοπικ,αφου περιμενετε ευγενικα να ταφει ο μικρος σεβομενος αυτον και στενους φιλους και συγγενεις που εβραζαν στην πικρα τους και να πειτε οτι θελετε.Θα το συζητουσαμε ολοι και πιθανον να σας ειμαστε και συμπαραστατες.

Ακομα και στους πολεμους γινονται εκεχειρίες εις μνημη και σεβασμο νεκρων...

Αυτη ηταν η αντιδραση μου και αυτη ηταν η αντιδραση-ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ-ολων οσων αντιδρασαμε...και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι το ξερεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kosta-MotoLover.......με βρισκεις απολυτα συμφωνο.

Ας σταματήσουμε όμως αυτή την ψεύτικη ιδανική εικόνα που προσπαθούμε πολλάκις να περάσουμε μέσω πληκτρολογίου, γιατί κάνει μπαμ.

Ωραία είναι ως εικόνα, αλλά σε λίγο θα πιστέψουμε ότι είμαστε Άγιοι και Άγγελοι επί γης.

Μ' ενοχλεί αφάνταστα όλο αυτό. Μόλις κάτσουμε στο πληκτρολόγιο, βάζουμε τη μάσκα του Αγίου του ονόματός μας, την οποία εναλλάσσουμε με απίστευτο ζήλο με τη στολή του Δικαστή και Δήμιου.

Και αυτη η φραση σου,λεει παρα πολλα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστή μου αγαπημένε

- Δεν ζήτησα ούτε ζητάω αναγνώριση κανενός δίκιου.

- Προσωπικά είμαι πολύ τυπολάτρης. Αυτό με τρώει.

- Δε διαφωνούμε περί τουμπεκί. Διαφώνησα με τους χαρακτηρισμούς που γράφτηκαν. Θεωρώ πώς ήταν υπέρμετρα άκομψοι και άδικοι, τη στιγμή που δε διέκρινα κακή πρόθεση.

- Έχει καταντήσει να μην τολμάμε να ξεστομίσουμε το παραμικρό από φόβο πώς θα το πάρουν όλοι εδώ μέσα και μας πετροβολάνε μέχρι 2ας Παρουσίας......

- Διάβασέ το πιο προσεκτικά άμα δε βαριέσαι. Σου ξεφύγανε "λεπτομέρειες" που δεν θέλω να πω διαφορετικά.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον κυριοι, ο λογαριασμος στον οποιο πλεον ο καθενας απο εσας μπορει αμεσα να προσφερει αυτο που δυναται στον μικρο αδερφο του Δημητρη, ειναι: Alpha Bank αρ.λογ. 150002101159393 δικαιουχοι Νικολαου Μαρια, Μισχος Δημητρης, Μισχος Θοδωρης. Αν καποιος απο εσας εχει κανει καταθεση σημερα στον δικο μου λογαριασμο, ας με ενημερωσει να μεταφερω και το δικο του ποσο.

Να ειστε ολοι καλα και να εχετε ασφαλη χιλιομετρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες χθεσινές στιγμές, δεν σχολίασα.

Να πω κι από τη μεριά μου τα συλλυπητήρια σε όσους τον αγαπούσαν. Πρωτίστως στον αδελφό του, στους συγγενείς του αλλά και τους φίλους/αδέλφια του.

Εύχομαι οι σκέψεις και η στοργή σας να αποτελέσουν στήριγμα για τον μικρό Θοδωρή που όλα αυτά τα χρόνια δέχεται τα άσχημα χτυπήματα της μοίρας.

Χρειάζεται πολύ κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά, δεν ξέρω αν αντιμετωπίζονται.....

Και επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Νικόλα (Μικρούλη) για ό,τι έκανε όλο αυτό τον καιρό!

Ακόμα και για αρνητικά σχόλια που άκουσε/διάβασε που βιάστηκαν να κρίνουν την ευγένεια της ψυχής του!

Θα παρακαλούσα, σεβόμενος ένα παλικάρι που χάθηκε άδοξα εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής, να μη σχολιάζονται θέματα που δεν έχουν σχέση με το τελευταίο αντίο.

Όποιος θέλει να πει κάτι, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα νέο thread για να γράψει, διακριτικά και κομψά, αυτά που θέλει!

Και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να το τηρήσετε, σεβόμενοι κυρίως (αν όχι μόνο) τον Δημήτρη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα