Jump to content

Recommended Posts

δες πανω παλι

δεν το ξερω αυτο που ρωτας αλλα σε ενα αξεσουαροανταλλακτικοκαγκουρομαγαζο κατι θα εχει φανταζομαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ευχαριστώ κύριε Gee.Μακάρι να βρω...όταν μου το έδωσαν το μηχανάκι,δεν είχε καθόλου μπροστά φρένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ μιλάμε για μπροστινό φρένο: η ντίζα στη φωτό δεν είναι σωστή,χρειάζεσαι με 2 βαρελάκια ή μια απλή με ένα βαρελάκι και στην άλλη βάζεις ένα τέτοιο σφιγκτήρα για να τη ρεγουλάρεις κιόλας

(Ή αυτή που ήδη έχεις συν ένα παξιμάδι.)

446_1.jpg

Όσο για την καλή επιστροφή κοντά στον άξονα του ταμπούρου έχει ένα ελατήριο με 2-3 σπείρες,κοίτα αν οι άκρες τους έχουν απαγκιστρωθεί απο τις τρυπούλες τους.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωπα ναι ,εγω μιλουσα για το πισω ταμπουρο ,σε μπροστινο ταμπουρο δεν εχω ιδεα τι παιζει

Τροποποιήθηκε από τον Gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Karellen,ναι,για μπροστά είναι.Στην παραπάνω ντίζα, λέει πως είναι για το εμπρός φρένο...

Εγώ είχα πάρει το χοντρό εξωτερικό πλαστικό για ντίζες,μια ντίζα και ένα βαρελάκι σαν και αυτό που έδειξες.Δεν ξέρω όμως,δεν έπιανε καλά και δεν είχε καλή επιστροφή :unsure:

Μπορεί να ήθελε άλλη ντίζα,πιό χοντρή, για να μην γλιστράει απο το βαρελάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στάξε κάμποσες σταγόνες λάδι στην τρύπα στο χοντρό πλαστικό.

Πέρασε με λίγο γράσσο την ψιλή ντίζα σε όλο της το μήκος.

Για το κάτω βαρελάκι χρησιμοποίησε αυτό που λέει ο GEE στο ποστ 1173,ειδικό βαρελάκι-πιο μεγάλο- και το αντίστοιχο παξιμάδι του.

Για την καλή επιστροφή θα φροντίσει το λάδωμα και το ελατήριο που σου είπα.

Επίσης αν εχεις λύσει το ταμπούρο κοίταξε αν είναι στη θέση τους τα 2 ελατηριάκια που ενώνουν τα φερμουΐτ.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκέικ,όταν πάω στο χωριό,θα αρχίσω το μαστόρεμα(όπως κάθε φορά) :grin:

Σε καμία 20αριά μέρες,θα έχετε νέα από το χωμάτινο εργαλείο :crazy:

dsc00286fb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τον αναβάτη μιλάς σίγουρα

μην το βλέπεις έτσι,καμία 80αριά κιλά είναι :crazy:

Για τον αναβάτη μιλάς σιγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, τι να του έκανα εγώ για να κάνει έτσι, να αισθάνθηκε απειλή απο το μηχανάκι μου που είναι σαν κουνούπι μπροστα στο κουτί του? biggrin.png .Τέλος πάντων θα πάω να του μιλήσω αμα τον βρώ, χωρίς να αναφέρω φυσικά το όνομα μου και αμα το παίξει κινέζος θα δω τι θα κάνω. Anyway, ευχαριστώ για τις ιδέες.

Προετοιμάσου κατάλληλα.

http://www.mybike.gr/topic/36279-2%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9/

:afro:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Karellen,ναι,για μπροστά είναι.Στην παραπάνω ντίζα, λέει πως είναι για το εμπρός φρένο...

Εγώ είχα πάρει το χοντρό εξωτερικό πλαστικό για ντίζες,μια ντίζα και ένα βαρελάκι σαν και αυτό που έδειξες.Δεν ξέρω όμως,δεν έπιανε καλά και δεν είχε καλή επιστροφή unsure.png

Μπορεί να ήθελε άλλη ντίζα,πιό χοντρή, για να μην γλιστράει απο το βαρελάκι.

Πάρε κανονική ντίζα για παπί. Ζητα και το βαρελάκι με την τρυπα + το παξιμάδι που είναι φαλτσοκομμένο.

Τα άλλα που'χεις ήδη ψωνίσει κάνουν για ποδήλατο ή καμμιά φρέζα.

Το βαρελάκι-σφιγκτήρας ΔΕΝ αντέχει την δύναμη που εξασκείς με την μανέτα + ΔΕΝ ρυθμίζεται = πρακτικά είναι δύσκολο να ξεσφίξεις / ρυθμίσεις/ξανασφίξεις εκει μεσα....

Η ντίζα ρυθμίζεται καθε τόσο - όσο τρώγεται υλικό απο τα θερμουίτ- και απλά γυρνάς το παξιμάδι 2-3 βόλτες και έχεις πάλι φρένο

χωρις να τερματιζει η μανετα.

Άνοιξε και καθαρισε μεσα το ταμπούρο.

Αλλαξε και θερμουιτ.

Ολα ειναι φθηνά.

Κανα 10ρικο.

Στην θεση σου θα πηγαινα με καμμια φωτό κοντινη απο το ταμπουρο + θα την εδειχνα στο μαγαζί για ΝΑ καταλάβει ακριβως ΤΙ

να σου δωσει. Ή πηγαινε με το μοτό στο μαγαζί.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Είχα πάρει καινούριους σιαγώνες στο τέλος του καλοκαιριού...

Οπότε θέλω τέτοιου τύπου βαρελάκι και το παξιμάδι του ( αυτά έχουν το ίδιο σπείρωμα με την ντίζα ; Θα ζητήσω και τα δύο να είναι για το ίδιο μοντέλο,τότε )

z50_49.jpg

και ντίζα σαν και αυτή

Cample_brake_front_Honda_C50C_12V_C90_GLX.JPG

ευχαριστώ innovaaa ^_^

Για τον αναβάτη μιλάς σιγουρα.

ο αναβάτης δεν είναι ούτε 65 :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα,

στο Modenas Kriss 125 που έχω διαπίστωσα μόλις εχθές το βράδυ ότι η σχάρα πάνω στην οποία στηρίζεται η μπαγκαζιέρα έχει σπάσει/κοπεί σε 2 σημεία (αντίθετα, ευτυχώς όχι διαμετρικά!). Πού θα μπορούσα άμεσα (κατάστημα) να την αντικαταστήσω και να την τοποθετήσουν? Μένω στην Αθήνα, κάπου εδώ γύρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακή σήμερα και καλή μέρα οπότε ευκαιρία για συντηρησούλα.

Με τι και πως γρασάρουμε την ντίζα του συμπλέκτη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για τις μαγνητικές βίδες λαδιού?

Κάνουν δουλειά με τα μη αλουμινένια ρινίσματα που κυκλοφορούν στο λάδι?

Είμαι για αλλαγή λαδιώνε και σκεφτόμουν να έβαζα μια από δαύτες,

M14 X 1.5 φοράει ο τενεκές,

e-bay παίζουν γύρω στα http://www.ebay.com/...UG+M14&_sacat=0

Ελλάδα δεν έχω ψάξει τιμές (α ρε καταραμένο ίντερνετ)

Για πείτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σ'πω.. για την τιμη που εχουν οκ ειναι , κατα τ'αλλα συχνες αλλαγες λαδιου μαζι με φιλτρο λαδιου ειναι η καλυτερη ασφαλεια για το μοτερ μας .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε ναι, λαδάκια και φίλτρο αλλάζουν τακτικά, απλά επειδή το μοτέρ έχει εξαψήφιο αριθμό χιλιομέτρων και δεν ξέρω σε τι φάση είναι τα μέταλλα εκει μεσα, έλεγα να το βοηθήσω και με τον μαγνήτη στη βίδα,

αν κάνει δουλειά βέβαια και δεν είναι ...παπατζιλίκι! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν σε απασχολει να δωσεις αυτο το ποσο φυσικα και δεν ειναι κακο να βαλεις ,κατι θα μαζεψει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα, ξερει κανεις αν μπορω να παω καπου το τρακερι και να μου ντυσουν τα πλαστικα και το τεποζιτο με καποια μεμβρανη ή κατι παρομοιο σε ο,τι χρωμα θελω? Ή αν ξερετε καποιον που να εχει ετοιμα καλουπια και να παω να μου φτιαξει πλαστικα? Και το κοστος αυτου? Ή ακομη και να του δωσω τα δικα μου πλαστικα και να τα κανει καλουπια για αλλα και τιμη αυτου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο μωρό,αλλά δεν έχω ιδέα μου έχουν πει κάποιοι ότι με 80 ευρώ μπρος πίσω θα'ναι κομπλέ και με βροχή και με όλα,υπάρχουν και πιο φθηνά αλλά δεν είναι για όλους τους καιρούς,

Ισχύει;

Θέλω πολύ καλά λάστιχα γιατί το παίρνω ό,τι καιρό και να έχει.

Άμα δώσετε και κανένα λινκ ακόμα καλύτερα :).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε ναι, λαδάκια και φίλτρο αλλάζουν τακτικά, απλά επειδή το μοτέρ έχει εξαψήφιο αριθμό χιλιομέτρων και δεν ξέρω σε τι φάση είναι τα μέταλλα εκει μεσα, έλεγα να το βοηθήσω και με τον μαγνήτη στη βίδα,

αν κάνει δουλειά βέβαια και δεν είναι ...παπατζιλίκι! rolleyes.gif

Κανει.

Εχω.......................4 ! .

Οχημα και 2 Ιννοβα, και μία στο Αστρα.

Στις πρωτες 2 αλλαγες λαδιού σε όλα, εβγαλε πουδρα-μεταλλο. Μετα τίποτα εως ελάχιστα.

Το Αστρα εχει ψιλοφαει έκκεντρο καμπανας, οπότε αναμενω πλέον να ξαναβγαλει.

Κανει δουλειά, και ειναι μαλακό μεταλλο το υλικό της = θελει προσοχη στο αρχικό βιδωμα...

Οταν τη λυσεις για 1η φορά, θέλει ''κεντραριστό βγάλσιμο'', διοτι ελκεται ο μαγνήτης κατα την εξοδο σο σπειρωμα.

Καθαρισμα ΜΟΝΟ με πανί. Οχι χαρτί, αφηνει χνουδι.

Να μια.

http://www.ebay.co.uk/itm/Magnetic-Drain-Sump-Oil-Plug-OPEL-VAUXHALL-M14-1-5-/130798045172?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e742bc7f4

:afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λαστιχα που θελεις τα βγαζει η Michelin και λεγεται M45 γυρω στα 50-60 ευρω το ζευγαρι, εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων απο αυτα τα λαστιχα, τα εβαζα χρονια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...