reus 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 HELLINSERVICE 001 Παντελης Καριμαλης.... ο εξουσιοδοτημενος!!! Επειδη είμαι κάτοχος μιας ΚΤΜ EXC 250 six days, σας προωθώ το mail παράπονων για τον κ. Καριμαλη για δικιά σας γνώση και συμμόρφωση, το mail στάλθηκε στην cosmocar (customercare@kosmocar.gr) οι οποίοι ανταποκριθηκαν ταχύτατα !!! οριστε: Η παρακάτω αναφορά αφορά τον κ. Παντελή Καριμάλη που δεν είναι τυπικά εξουσιοδοτημένος τεχνικός σας άλλα τον θεωρείτε όμως ως συνεργάτη σας λόγο της συνεργασίας του με την προηγούμενη διοίκηση της αντιπροσωπίας DUCATI , επίσης γνωρίζω πως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο για την απόκτηση της εξουσιοδότησης από την νέα διοίκηση . Ο κ. Καριμάλης εξέθεσε την εταιρία σας σε έμενα με την έλλειψη ευθύνης απέναντι στον πελάτη θυμίζοντας περισσότερο μάστορα της γειτονιάς και λιγότερο εξουσιοδοτημένο (ή έστω κάποιον που ήταν εξουσιοδοτημένος ) τεχνικό που σέβεται το επάγγελμα του και οποίους αντιπροσωπεύει. Η μοτοσυκλέτα μου (DUCATI MONSTER 800ie 2003)παρουσίαζε προβληματική λειτουργιά στην κατάσταση ηρεμίας (ρελαντί), οπού έσβησε ο ένας κύλινδρος στιγμιαία, όποτε υπήρχε μια εναλλαγή μονοκύλινδρης – δικύλινδρης λειτουργίας . Κατόπιν διάγνωσης του κ. Καριμαλη επιλέχτηκε σαν λύση από τον ίδιο η ρύθμιση του injection . Από την επομένη μέρα παραλαβής της μοτοσυκλέτας το πρόβλημα παρουσιάστηκε πάλι, και όταν ρωτήθηκε εκ νέου αν θα έπρεπε να κάνει επανέλεγχο του της ρύθμισης του, αυτός με απολυτό τρόπο μου δήλωσε πως η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας μου δεν οφείλεται στην ρύθμιση του, του το ζήτησα και πάλι να κάνει επανέλεγχο της μοτοσυκλέτας άλλα εκείνος “έδιωξε” από το συνεργείο του παρουσιάζοντας ως πηγή του προβλήματος ότι είχα τοποθετήσει κακής ποιότητας καύσιμο . Τοποθετήθηκε καλύτερης ποιότητας καύσιμο (Shell V-Power minimum 97 Ron) , το πρόβλημα μειώθηκε σε κάποιο μικρό βαθμό άλλα δεν εξαλείφτηκε ποτέ. Μετά από μια ακόμη επίσκεψη στο συνεργείο του διαπιστώθηκε από τον ίδιο ότι δεν είχε λυθεί το πρόβλημα και το παρουσίασε σαν πρόβλημα ακαθάρτων ακροφυσίων ψεκασμού καύσιμου (μπεκ) άρα θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε μια νέα επισκευή με νέα επιβάρυνση μου. Θορυβημένος από την μη επαγγελματική του συμπεριφορά του (που με ανάγκασε να επιβαρυνθώ μια επισκευή που δεν έλυνε το πρόβλημα από δίκια του λάθος διάγνωση , την άρνηση του να κάνει επανέλεγχο της μοτοσυκλέτας στην δεύτερη επίσκεψη μου και την προχειρότητα της διάγνωσης για τα ακάθαρτα μπακ που έγινε με ακουστικό έλεγχο στο πεζοδρόμιο έξω από το συνεργείο του στην τρίτη επίσκεψη μου ) οδηγήθηκα στον τεχνικό διευθυντή της επίσημης αντιπροσωπίας που με προσοχή άκουσε την εξιστόρηση των γεγονότων που προηγήθηκαν και πρότεινε να γίνει τεχνικός έλεγχος . Στην επίσημη αντιπροσωπία διαγνώστηκε μια διαφορετική αιτία προβλήματος , διαπιστώθηκε ότι οι κονέκτορες του πολλαπλασιαστή είχαν χάσει την μονωτική ικανότητα τους και χρειαζόταν αντικατάσταση τους. Ως εκ τούτου αποδεδείχθηκε ότι ο κ. Καριμάλης δεν στάθηκε ικανός να προσεγγίσει την φύση του προβλήματος (το πρόβλημα ήταν ηλεκτρικό ενώ ο ίδιος νόμιζε και τις δυο φορές ότι ήταν πρόβλημα τροφοδοσίας καύσιμου ), μια ανικανότητα που κοστίζει στον πελάτη της εταιρίας σας και ίσως να ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν όντως προχωρούσαμε στην λύση του κ.Καριμαλη για καθαρισμό μπεκ . Κάτι ακόμα που πρέπει να τονιστεί είναι το θράσος του όσον αφορά την δεύτερη επίσκεψη μου σχετικά με την άρνηση του για επανέλεγχο της πηγής του προβλήματος που ο όφειλε να επιλύσει πριν μου παραδώσει την μοτοσυκλέτα . Σε αυτό πρέπει να αθροιστεί και η ανευθυνότητα του ως προς τον έλεγχο πριν την παράδοση της μοτοσυκλέτας αφού το πρόβλημα παρουσιάστηκε μόλις την επομένη μέρα. και εδω ερχεται η ερωτηση, το κτμ μου που να το παω? εχει να προτεινει κανεις κανα σοβαρο μαστορα??? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Φιλε τον εχω ζησει το συγκεκριμενο και θα σου πω οτι ο τυπος ειναι ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ για τα λεφτα σου. Μακρια... Για σωστο μαστορα εχεις PM. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) οκ για το πρόβλημα αλλά ήταν ανάγκη να το γράψεις 4 φορές σε 3 διαφορετικά θέματα? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Μπερδεύτηκα... Εχεις το Μόνστερ και το 6days ? Το μέιλ που επισύναψες, ειναι σαφώς δικό σου, κατόπιν επισκευης του Μόνστερ ? Και πλέον προσπαθεις να δεις που θα πας το 6days... Σωστά ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 paddock512 - ducati + KTM οι μισοι χωματινοι κατεμαδες του φορουμ εκει πανε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Καλο θα ηταν να μπορουσε να απαντησει και ο ιδιος ο μαστορας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Κατα γενικη ομολογια .....καλος μαστορας για KTM δεν υπαρχει.....!!!! Για καποιους ο ενας μαστορας ειναι καλος και πινουν νερο στο ονομα του την ιδια στιγμη που για τον ιδιο επαγγελματια καποιοι αλλοι θα διεπραταν ανετα "ανθρωπο"-κτονία. Κατα γενικη ομολογια .....υπαρχει μονο κακος μαστορας για KTM .....!!!! Τα παραπανω σημαινουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σου πουν ολοι οτι ο ταδε ειναι καλος ...πηγαινε εκει. Η μονη περιπτωση να σημφωνησουν ολοι σε κατι ...ειναι οτι ο ταδε ειναι κακος ..μεινε μακρια του!!!! Ελπιζω η αναζητηση σου να ειναι συντομη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) paddock512 - ducati + KTM οι μισοι χωματινοι κατεμαδες του φορουμ εκει πανε Εγώ πάω το Suzuki μου εκεί! :lol: Και φυσικά δεν διστάζω να το προτείνω, ιδίως για χωματερό. Είναι και συμφορουμίτης αν αυτό λέει κάτι. Κατα γενικη ομολογια .....καλος μαστορας για KTM δεν υπαρχει.....!!!! [...] Κατα γενικη ομολογια .....υπαρχει μονο κακος μαστορας για KTM .....!!!! [...] Φίλε μου μήπως τα υπεραπλουστεύεις λίγο; Δηλαδή εσύ το Δουκάκι σου το πηγαίνεις σε κακό μάστορα; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Κι εμεις με το ΚΤΜ του μπραδερ ειχαμε κακη εμπειρια απο εκει , προχειροδουλεια και πετεντα σε κατι που απλα το αλλαζε με νεο που ηταν μεσα στην εγγυηση , το μηχανακι συνεχισε να μη δουλευει σωστα μεχρι που αλλαξε συνεργειο και βρηκε την υγεια του . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 paddock512 - ducati + KTM οι μισοι χωματινοι κατεμαδες του φορουμ εκει πανε paddock512 = ηταν ο πρωτος που πηγε το 690 ο φιλος μου και του εσφιξε την αλυσιδα τοσο που θα δημιουργουσε βλαβη. Ευτυχως το ειδε ο επομενος μαστορας εγκαιρως. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 paddock512 = ηταν ο πρωτος που πηγε το 690 ο φιλος μου και του εσφιξε την αλυσιδα τοσο που θα δημιουργουσε βλαβη. Ευτυχως το ειδε ο επομενος μαστορας εγκαιρως. :/ Δηλαδή μετρήσατε πόσο "παίζει" και σύμφωνα με το manual ήταν παρασφυγμένη; Ή έτσι σας είπε ο επόμενος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από όσο ξέρω επειδη μένω δίπλα του καλός για κατεμε και ντουκάτια είναι ο νταής στην αλσουπολη. οδός κασταμονής , αλσούπολη , νέας ιωνίας είναι κοντά στην πλατεία παναιτωλίου και σχετικά στο οακα είναι και επίσημος αντιπροσωπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Κατα γενικη ομολογια .....καλος μαστορας για KTM δεν υπαρχει.....!!!! Για καποιους ο ενας μαστορας ειναι καλος και πινουν νερο στο ονομα του την ιδια στιγμη που για τον ιδιο επαγγελματια καποιοι αλλοι θα διεπραταν ανετα "ανθρωπο"-κτονία. Κατα γενικη ομολογια .....υπαρχει μονο κακος μαστορας για KTM .....!!!! Τα παραπανω σημαινουν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σου πουν ολοι οτι ο ταδε ειναι καλος ...πηγαινε εκει. Η μονη περιπτωση να σημφωνησουν ολοι σε κατι ...ειναι οτι ο ταδε ειναι κακος ..μεινε μακρια του!!!! Ελπιζω η αναζητηση σου να ειναι συντομη Θα ελεγα γενικα, μονο κακος μαστορας υπαρχει για ολα τα μηχανακια Οι καλοι μαστοροι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου ...... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από όσο ξέρω επειδη μένω δίπλα του καλός για κατεμε και ντουκάτια είναι ο νταής στην αλσουπολη. οδός κασταμονής , αλσούπολη , νέας ιωνίας είναι κοντά στην πλατεία παναιτωλίου και σχετικά στο οακα είναι και επίσημος αντιπροσωπος Στον οποιο Νταη πηγαινε φιλος μου το 990 και σε ενα service ξεχασανε να του σφιξουν την ταπα λαδιου και του φυγανε τα λαδια με 100 στην κηφισιας με αποτελεσμα να πεφτουν ολα στον πισω τροχο. Απο τυχη δεν σαβουριαστηκε ενω κανεις δεν μπορουσε να του εγγυηθει γραπτως οτι δεεχει αρπαξει το μοτερ... Η αντιδραση του Νταή ηταν οτι μαλλον δεν εδωσε σημασια ο πιτσιρικάς. Βγαλε ακρη δηλαδη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 καλοι και κακοι επαγγελματιες-επιχειρηματιες υπαρχουν οχι μαστορες πλεον υπαρχει το ιντερνετ και δεν χρειαζεται να ειναι εξπερ καπιος για να κανει ενα σερβις και στην διαγνωση επισης μπορει να παρει πληροφοριες πχ απο τα κεντρικα της ktm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Δηλαδή μετρήσατε πόσο "παίζει" και σύμφωνα με το manual ήταν παρασφυγμένη; Ή έτσι σας είπε ο επόμενος; Οχι απλα την ειχε σφιξει σε γελειο βαθμο. Και οταν πηγε να το πει σε αλλο μαστορα γνωστο ktm, καθως του περιεγραφε τι επεζε με την αλυσιδα(οτι ηταν χαλαρη η κατι τετοιο) τον διακοπτει και του λεει: και σου παραεσφιξε την αλυσιδα ε?(αφου ειχε ρυθμιστει ηδη σωστα απο αλλο μαστορα οποτε δε την ειδε, απλα υπεθεσε αυτοματα οτι αυτη την κομπινα του ειχαν κανει στο paddock). Οποτε μαλλον κατι πεζει με αυτους εκει πανω και η ειναι αδιαφοροι η προκαλουν δολιοφθορες. Εμενα με βολευε πολυ αυτο το συνεργειο αλλα δε ξανα πατησα μετα απο αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Στον οποιο Νταη πηγαινε φιλος μου το 990 και σε ενα service ξεχασανε να του σφιξουν την ταπα λαδιου και του φυγανε τα λαδια με 100 στην κηφισιας με αποτελεσμα να πεφτουν ολα στον πισω τροχο. Απο τυχη δεν σαβουριαστηκε ενω κανεις δεν μπορουσε να του εγγυηθει γραπτως οτι δεεχει αρπαξει το μοτερ... Η αντιδραση του Νταή ηταν οτι μαλλον δεν εδωσε σημασια ο πιτσιρικάς. Βγαλε ακρη δηλαδη! αυτό μου είχε τύχει σε μένα σε άλλον εξουσιοδοτημένο...είχαν σφίξει την μία τάπα με το χέρι...το κατάλαβα στην επόμενη αλλαγή την οποία έκανα μόνος μου και απόρησα πως δεν μου έφυγε καμιά τάπα στο δρόμο μαζί με τα λάδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Φίλε μου μήπως τα υπεραπλουστεύεις λίγο; Δηλαδή εσύ το Δουκάκι σου το πηγαίνεις σε κακό μάστορα; Βασικα φιλε μου .....και δυστυχως για εμενα και το μηχανακι το κακομοιρο....ναι το παω στον καλυτερο κακο μαστορα που εχω βρει μεχρι αυτην την στιγμη. Αν βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα σε κανα καφε ισως τα συζυτησουμε πιο ενδελεχως ......... Απλα στο συγκεκριμενο ηθελα να τονισω οτι κανενας μαστορας δεν προκειτε να τυχει συνολικης αποδοχης ..τπτ περισσοτερο Και δεν εχει να κανει με την εταιρια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 paddock512 = ηταν ο πρωτος που πηγε το 690 ο φιλος μου και του εσφιξε την αλυσιδα τοσο που θα δημιουργουσε βλαβη. Ευτυχως το ειδε ο επομενος μαστορας εγκαιρως. :/ (αφου ειχε ρυθμιστει ηδη σωστα απο αλλο μαστορα οποτε δε την ειδε, απλα υπεθεσε αυτοματα οτι αυτη την κομπινα του ειχαν κανει στο paddock). Οποτε μαλλον κατι πεζει με αυτους εκει πανω και η ειναι αδιαφοροι η προκαλουν δολιοφθορες. Εμενα με βολευε πολυ αυτο το συνεργειο αλλα δε ξανα πατησα μετα απο αυτο. Απο το θα μπορουσε να γινει βλαβη, το υπεθεσε και το τελικα τι εγινε και ποιος λεει αληθεια, ειναι μεγαλη η αποσταση ρε Angel. σορρυ, αλλα δεν με επεισες στο να μην ξαναπαω για αυτο τον λογο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Κι εμενα ο μπατζανακης , του ξαδερφου, της θειας μου , μου ειπε πως ακουσε πως σε εναν φιλο του, του ειπε ενας μαστορας πως του ειχαν λαδωσει πολυ την αλυσιδα, σιγουρα κατι τρεχει με αυτους εκει πανω.... Οτι ναναι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Απο το θα μπορουσε να γινει βλαβη, το υπεθεσε και το τελικα τι εγινε και ποιος λεει αληθεια, ειναι μεγαλη η αποσταση ρε Angel. σορρυ, αλλα δεν με επεισες στο να μην ξαναπαω για αυτο τον λογο. Οχι δεν καταλαβες. Το οτι θα μπορουσε να ειχε γινει βλαβη διαπιστωθηκε απο το δευτερο μαστορα στον οποιο πηγε, ο οποιος αφου το ειδε(το παρατηρησε οταν του το ειχε παει για αλλη δουλεια) του εφτιαξε και την αλυσιδα. Ο ΤΡΙΤΟΣ ομως μαστορας ξεροντας τον Αλεξιου(paddock) "μαντεψε" χωρις καν να του πει ο φιλος, τι ειχε κανει(θα του ελεγε αλλα τον διεκοψε επειδη ηξερε ηδη για καποιο λογο). Οποτε ισως να ειναι γνωστος για παραληψεις/δολιοφθορες τετοιου ειδους. Κι εμενα ο μπατζανακης , του ξαδερφου, της θειας μου , μου ειπε πως ακουσε πως σε εναν φιλο του, του ειπε ενας μαστορας πως του ειχαν λαδωσει πολυ την αλυσιδα, σιγουρα κατι τρεχει με αυτους εκει πανω.... Οτι ναναι... Ναι φιλε εχεις δικιο ο φιλος ο οποιος εχω αναφερει 100 φορες εδω μεσα με το 690 του ειναι ακριβως το ιδιο με την αναλογια που εδωσες Α καλα.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον Angel13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Απλα στο συγκεκριμενο ηθελα να τονισω οτι κανενας μαστορας δεν προκειτε να τυχει συνολικης αποδοχης ..τπτ περισσοτερο Και δεν εχει να κανει με την εταιρια...... Τι θα πει συνολική αποδοχή, να μην ακούσεις ποτέ από κανένα πελάτη κακό λόγο; Αγαπητέ λάθη μπορούν να κάνουν όλοι, το θέμα είναι πως ο μάστορας διαχειρίζεται το ενδεχόμενο λάθος του. Συνήθως εκμεταλλεύονται την αυθεντία τους και το παίζουν κινέζοι, έχουν τις γνώσεις να ρίξουν το σφάλμα κάπου αλλού. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα της ανθρώπινης χημείας, αν κάνει καλή δουλειά ο μάστορας και η επικοινωνία δεν είναι καλή αυτό επίσης μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Μην ξεχνάμε ότι και οι πελάτες μπορούν συχνά να είναι στραβόξυλα ή να πεφτουν θύματα της παραπληροφόρησης του επόμενου μάστορα-ανταγωνιστή. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Οχι δεν καταλαβες. Το οτι θα μπορουσε να ειχε γινει βλαβη διαπιστωθηκε απο το δευτερο μαστορα στον οποιο πηγε, ο οποιος αφου το ειδε του εφτιαξε και την αλυσιδα. Ο ΤΡΙΤΟΣ ομως μαστορας ξεροντας τον Αλεξιου(paddock) "μαντεψε" χωρις καν να του πει ο φιλος, τι ειχε κανει(θα του ελεγε αλλα τον διεκοψε επειδη ηξερε ηδη για καποιο λογο). Οποτε ισως να ειναι γνωστος για παραληψεις/δολιοφθορες τετοιου ειδους. Ναι φιλε εχεις δικιο ο φιλος ο οποιος εχω αναφερει 100 φορες εδω μεσα με το 690 του ειναι ακριβως το ιδιο με την αναλογια που εδωσες Α καλα.. Το πόσο σφιχτή πρέπει να είναι η αλυσίδα,το ορίζει ο κατασκευαστής,end of discussion.Το τι λέει ο μάστορας,προσωπικά έχει πάψει να με ενδιαφέρει,γιατί τελικά ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.Αν την μέτρησες και είδες οτι όντως είναι πολύ σφιχτή,σε πιστεύω και θα πω οτι ο μάστορας έκανε λάθος.Αν το είπε άλλος,δεν ξέρω τελικά ποιος λέει αλήθειες και έχει δίκιο.Γιατί ο τρίτος που μας λές,να μην λέει σε όλους τα ίδια για να κλέψει πελάτες του άλλου,με αυτό το σκεπτικό; Και επίσης,το λάθος είναι ανθρώπινο όπως ειπε ο tzoutz.Θα μπορούσατε απλά να του το πείτε-αν όντως έχει κάνει λάθος-για να το διορθώσει.Αν αρχίσει τα δικά του,τότε απομακρυνόμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) οποιος θελει να προτεινει καποιον ας στο κανει με πμ.. μην εχουμε τσαμπουκαδες κ τετοια γιατι εμπλεκομενοι ειναι μελη στο φορουμ...κυριοι συντονιστες....... ααα ο καλυτερος μαστορας για διχρονο ktm ειναι ευατος σου με το manual Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον ΠΟΚΑ'Σ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Τι θα πει συνολική αποδοχή, να μην ακούσεις ποτέ από κανένα πελάτη κακό λόγο; Αγαπητέ λάθη μπορούν να κάνουν όλοι, το θέμα είναι πως ο μάστορας διαχειρίζεται το ενδεχόμενο λάθος του. Συνήθως εκμεταλλεύονται την αυθεντία τους και το παίζουν κινέζοι, έχουν τις γνώσεις να ρίξουν το σφάλμα κάπου αλλού. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα της ανθρώπινης χημείας, αν κάνει καλή δουλειά ο μάστορας και η επικοινωνία δεν είναι καλή αυτό επίσης μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Μην ξεχνάμε ότι και οι πελάτες μπορούν συχνά να είναι στραβόξυλα ή να πεφτουν θύματα της παραπληροφόρησης του επόμενου μάστορα-ανταγωνιστή. OK, οτι πεις, μαζι σου και γω, συμφωνουμε. ααα ο καλυτερος μαστορας για διχρονο ktm ειναι ευατος σου με το manual +πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες