yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 KLE εχω και μενω προς το παρον μακρια απο ιταλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 KLE εχω και μενω προς το παρον μακρια απο ιταλικα Μην λες τετοια γιατι θα φωναζουν :P Οποτε απο καταναλωση φαίνεται πως ειναι πανω κατω στα ιδια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Ότι και να πάρεις καλοτάξιδο... Αλλά για σέλα επειδή το θίγεις πολύ το ζήτημα, στη Θεσσαλονίκη είναι ο ΤονυΜπατζιο. Ψάξε, βρες τον και πάρε σέλα για να γυρίσεις τον κόσμο ακόμα και με παπί!!!! Είχα Τρανσαλπ 400 με καναπέ από τον κύριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ότι και να πάρεις καλοτάξιδο... Αλλά για σέλα επειδή το θίγεις πολύ το ζήτημα, στη Θεσσαλονίκη είναι ο ΤονυΜπατζιο. Ψάξε, βρες τον και πάρε σέλα για να γυρίσεις τον κόσμο ακόμα και με παπί!!!! Είχα Τρανσαλπ 400 με καναπέ από τον κύριο... Ναι ειναι πολυ καλος , εχω κανει μια για καλυμα μονο , ενα χρονο μετα σαν καινουργια ειναι . ! Προβλημα με την σελα ? Μπα κανενα , καθε μερα καθομαι ενα 2ωρακι στην καλυτερη στη συγκεκριμενη slr ;) Οποτε οτιδηποτε αλλο ειναι πολυθρονα . Παραπανω ειπαν οτι ειναι αβολη του Kle . Ps ενα διαστημα ειχα και αυτη saddle of sterilization ενα σκετο φύλλο carbon . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 από τον Τanos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Σ'ωραίος!!! Εγώ σε αυτή βολεύω κάνω τα χιλιόμετρα μου... Specialized Toupe Αλλά έχουμε κάψει αρκετά το τόπικ σου.... Βρες τι θες, αγόρασέ το, βάλε φωτογραφίες να το χαζέψουμε κι εμείς και καλά χιλιόμετρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mclaren 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Που το είδατε το θέμα με τα ηλεκτρικά ρε φούστη μου, και έχει γίνει καραμέλα...??? Δηλαδή τι...??? Μένει κάθε 5000χλμ...???!!! Ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους Απρίλια, αν τους ρωτήσω μου λένε μακριά γιατί βγάζει προβλήματα... :wallbash: 1. Ρελές μίζας Θα βγεί μια φορά, αν βγεί, κόστος 10-20 ευρώ το πολύ, αντικατάσταση με ρελέ Bosch Αυτοκινητάδικου τύπου και τέλος...!!! Λογικά, θα είναι ήδη λυμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη... 2. Κοντά καλώδια στον κεντρικό διακόπτη... Κόστος, ανάλογα τον μάστορα και τον επαγγελματισμό του... από 5 εώς 70 ευρώ... Μια φορά και ξένοιασες... Λογικά, θα είναι ήδη λυμένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη... 3. Υγρασία στον πίνακα οργάνων, μη ορατές ενδείξεις... 9 στους 10, αν τους παρουσιάστηκε, το έχουν λύσει, με 2-3 ώρες προσωπικής εργασίας και στεγανοποίηση... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ...!!! 4. Τρόμπα βενζίνης... Το μεγάλο λαχείο, δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει και αν... Γράφεις στα φρύδια σου τη μαμά Απρίλια που θέλει 350 και βάλε ευρώ και κάνεις τη δουλειά σου με τρόμπα από FIAT PUNTO GT 3.2 BAR, κόστος 60 + τα εργατικά και.... ΤΕΛΟΣ...!!! Οι 9 στους 10 Πήγασους που υπάρχουν εκεί έξω, τα έχουν λυμένα τα προβλήματα... Αν όχι και τον πάρεις και σου κάτσουν όλα μαζεμένα, τότε ξεμπερδεύεις με 200 ευρώ μάξιμουμ... Αλλά φτάνει πια η καραμέλα, λες και είναι κινέζικες απομιμήσεις... Για δοκίμασε να φτιάξεις ABS σε GS1200 και μετά πες μου ποιός κοστίζει τί και πόσο και ποιός βγάζει βλάβες στα ηλεκτρικά του συστήματα...!!! Αν σου αρέσει, πάρτον, αν όχι καλορίζικο το ΚΛΕ... Τα υπόλοιπα είναι παπάτζες από άσχετους, που άκουσαν, τους είπανε, ξέρουν ένα τύπο, που ξέρει έναν τύπο, που ο μπατζανάκης του είχε ένα φίλο κλπ κλπ κλπ... +1000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Σ'ωραίος!!! Εγώ σε αυτή βολεύω κάνω τα χιλιόμετρα μου... Specialized Toupe Αλλά έχουμε κάψει αρκετά το τόπικ σου.... Βρες τι θες, αγόρασέ το, βάλε φωτογραφίες να το χαζέψουμε κι εμείς και καλά χιλιόμετρα!!! Πολυ καλη και η Specialized , απ'οσο ξερω ειναι αρκετα ανετη . Αυτο ψαχνω ακομα ! Πριν ανοιξω το τοπικ εγερνα στο kle , αλλα εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα για τον πηγασο και αρχισα να γερνω κατα κει . Δεν εχω πολλες επιλογες ομως γμτο , μετρημενα ειναι απο δω γυρω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 KLE καί ξερό ψωμί! Τα κάνει όλα καί συμφέρει! Ενταξει, από αξιοπιστία δεν έχει αντίπαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 ειχα ΚΛΕ του 94 .το πηρα παρατημενο με αγνωστα χιλιομετρα λογω οτι δεν δουλευε το κοντερ .το μαζεψα ολο απο την αρχη και δεν μου στοιχισε πανω απο 800 ευρω με προσωπικη εργασεια βεβαια .το μοτερ δεν εκαιγε σταγονα λαδι και δουλευε ρολοι.αν του βαλεις μια φτιαχτη σελα θα γυρισεις ολο τον κοσμο.φιλος με απριλια του 03 εχει λυσει μοτερ γιατι βαραγαν τα ρουλεμαν στροφαλου. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 τελικα που κατεληξες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 τελικα που κατεληξες??? κατεληξα , οπως πολυ σωστα ειπαν και παραπανω , να οδηγησω και τα δυο και στη συνεχεια βλεπουμε . Το τοπικ ειναι on και οποιος θελει ποσταρει γνωμες εμπειριες και τα σχετικα :) Επισης πολυ χρησιμες θα ηταν συμβουλες για την στιγμη που θα οδηγησω τα μηχανακια , να προσεξω και να εστιασω καπου συγκεκριμενα για τυχον προβλημα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 lol,δλδ αν ειναι να παρεις pegaso και να περιμενεις να εχει λυμενα τα ηλεκτρικα του απο τον προηγουμενο τοτε γ@μησετ@. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) πρωην κάτοχος kle ,ψηφίζει kle,αν δεν ηταν η γ.......η η κρίση ακόμα θα το είχα.Αν βρείς με αλλαγμένη σέλα ,παρτο αλλιώς την αλλάζεις (κι αυτό μόνο αν ανεβαίνει αρκετές φορές συνεπιβάτης),κατα τα άλλα δεν έχει κάποιο τρελό θέμα,εμένα είχε και σωληνάκια υψηλής στα φρένα από τον προηγούμενο,είχε δει μικρή πολύ μικρή διαφορά.Λαστιχα ειχε pirelli καλά ήταν ,εβαλα και dunlop , πολύ καλύτερα.Το μοναδικό που προσέχεις στο kle ,όχι απότομα ανοίγματα στο γκάζι,όχι απότομες ξηρογκαζιές. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον PKAP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Το ΚΛΕ που σου αρέσει είναι φτιαγμένο κάπου στον Ινδικό ωκεανό. Το trail από την άλλη είναι για μένα από τα ομορφότερα και καλύτερα μηχανάκια στην κατηγορία. Και γιατί να μην κάνουμε και διαφήμιση Δες του Κυριάκου από κοντά, και μετά δες και ένα κλε! Η μέρα με την νύχτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 εμφανισιακα τουλαχιστον νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης, το απριλια ειναι ανωτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 λογικο ειναι αμφανισιακα το aprilia ειναι πιο συγχρονο και πιο ομορφο αφου ειναι μοντελο 2000 .το ΚΛΕ βγαινει απο το 1991 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 λογικο ειναι αμφανισιακα το aprilia ειναι πιο συγχρονο και πιο ομορφο αφου ειναι μοντελο 2000 .το ΚΛΕ βγαινει απο το 1991 Το παλικάρι μιλάει όμως για το τελευταίο μοντέλο KLE. Που άντε πες, εμφανισιακά άλλαξαν μια μάσκα και άλλαξαν και τα χρώματα, φαίνεται ελάχιστα πιο σύγχρονο. Τα υπόλοιπα όμως είναι πάνω-κάτω τα ίδια με τα προηγούμενα μοντέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Είχα για χρόνια kle500, μοντέλο 98 ήταν η βάσω μου. Με πηγαινοέφερνε στη δουλειά και το κέντρο, έμενα αμπελόκηπους τότε. Πλεονεκτήματα? -Δεν ήταν κράχτης για κλέφτες, σημαντικό γιατί για χρόνια πάρκαρα στο δρόμο. -Δεν χάλαγε. Με τίποτα όμως. Μια φορά μαλακίστηκε γιατί κάτι έπιασε τα καρμπυρατέρ και υπερχείλιζαν, τα έφτιαξα με 40 ευρώ ορίτζιναλ ανταλλακτικά από μαμά καβασάκι. (τα παπαράκια που κλείνουν την παροχή στα λεκανάκια των καρμπυρατέρ, είναι αλουμινένια και είχαν φαγωθεί. πολύ περίεργη βλάβη) -Έπαιρνε πάντα μπροστά χωρίς ιδιοτροπίες. -Ήταν πολύ σταθερό σε μπαλώματα του δρόμου, παρά τις ελαστικότητες παντού. -Χάλια ξεχάλια, η συμπεριφορά του στο δρόμο μια φορά με έσωσε από σίγουρο θάνατο. (και τα sahara enduro III) Μειονεκτήματα? -η απόδοση του ήταν επαρκής οριακά, για να προσπερνάς σαλιγκάρι σε κατήφορο. Σοβαρά όμως, αρκούσε για πόλη και χαλαρή επαρχία, αυτοκινητόδρομο έκανες προσπεράσεις σαν να οδηγούσες αμαξι 1300. Μέσα στην πόλη δεν θα προβλημάτιζε ποτέ, πάντως. -δεν ήταν "μούρη" -δεν σε έφτιαχνε όταν το οδηγούσες. Όχι ιδιαίτερα πάντως... -δεν ήταν και τόοσο οικονομικό... -το σαζμάν του ήταν ιδανικό για μπότες πόλης ή γκέτες, αλλά δεν είχε καμμία αίσθηση. δούλευε πάντως τελείως αθόρυβα (το ακούς ντουκάτι?) -η ανάρτηση του ήταν πάρα πολύ μαλακή μπροστά και απλά χάλια πίσω. -αν ήθελες να παίξεις σε στροφές, οι ελαστικότητες του πλαισίου σου έδιναν κάτι ακόμα να παίξεις, πριν αρχίσει ο γιατρός να παίζει τέτρις με τα κόκκαλα σου.. Σοβαρά όμως, ήταν ένα no nonsence μηχανάκι ουσίας, με χώρους για 2 άνετα, φιλικό στη χρήση, ανθεκτικό στη χρήση, που έκανε πολλά σύγχρονα του να ντρέπονται, ιδίως στα λεφτά που κόστιζε. Πολύ στενοχωρήθηκα όταν το έδωσα, αλλά 3 ήταν πολλά. Κάποιο έπρεπε να φύγει. Ο πήγασος ήταν καλύτερος σε συμπεριφορά στο δρόμο, σε φρένα και απτή ποιότητα. Είχε προβλήματα αλλά τα περισσότερα θα έχουν λυθεί σε μεταχειρισμένο. Νομίζω πως στα ίδια χιλιόμετρα το KLE θα άντεχε πολύ καλύτερα, στη φθορά του χρόνου επίσης. Πάντως, στο δρόμο, το Απρίλια ήταν ανώτερο μηχανάκι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να προσθέσω βέβαια πως το KLE για πρώτη μηχανή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σχολείο. Δεν θα σε τρομάξει, έχει αρκετή δύναμη για έναν νέο οδηγό να μην το βαρεθεί εύκολα, βάζεις άνετα δεύτερο άτομο χωρίς να χαλάει αισθητά η συμπεριφορά της, τα φρένα δεν μπλοκάρουν τους τροχούς εύκολα κι είναι αρκετά προοδευτικά στο δάγκωμα, οι μαλακές αναρτήσεις και το πλαίσιο βοηθάνε αρκετά σε μερικές χαζομάρες των νέων οδηγών και δεν τρώει και τα κέρατά του αν δεν το ζορίσεις. Πιστεύω είναι πραγματικά ότι πρέπει για νέο οδηγό. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον chalkidaios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Είχα για χρόνια kle500, μοντέλο 98 ήταν η βάσω μου. Με πηγαινοέφερνε στη δουλειά και το κέντρο, έμενα αμπελόκηπους τότε. Πλεονεκτήματα? -Δεν ήταν κράχτης για κλέφτες, σημαντικό γιατί για χρόνια πάρκαρα στο δρόμο. -Δεν χάλαγε. Με τίποτα όμως. Μια φορά μαλακίστηκε γιατί κάτι έπιασε τα καρμπυρατέρ και υπερχείλιζαν, τα έφτιαξα με 40 ευρώ ορίτζιναλ ανταλλακτικά από μαμά καβασάκι. (τα παπαράκια που κλείνουν την παροχή στα λεκανάκια των καρμπυρατέρ, είναι αλουμινένια και είχαν φαγωθεί. πολύ περίεργη βλάβη) -Έπαιρνε πάντα μπροστά χωρίς ιδιοτροπίες. -Ήταν πολύ σταθερό σε μπαλώματα του δρόμου, παρά τις ελαστικότητες παντού. -Χάλια ξεχάλια, η συμπεριφορά του στο δρόμο μια φορά με έσωσε από σίγουρο θάνατο. (και τα sahara enduro III) Μειονεκτήματα? -η απόδοση του ήταν επαρκής οριακά, για να προσπερνάς σαλιγκάρι σε κατήφορο. Σοβαρά όμως, αρκούσε για πόλη και χαλαρή επαρχία, αυτοκινητόδρομο έκανες προσπεράσεις σαν να οδηγούσες αμαξι 1300. Μέσα στην πόλη δεν θα προβλημάτιζε ποτέ, πάντως. -δεν ήταν "μούρη" -δεν σε έφτιαχνε όταν το οδηγούσες. Όχι ιδιαίτερα πάντως... -δεν ήταν και τόοσο οικονομικό... -το σαζμάν του ήταν ιδανικό για μπότες πόλης ή γκέτες, αλλά δεν είχε καμμία αίσθηση. δούλευε πάντως τελείως αθόρυβα (το ακούς ντουκάτι?) -η ανάρτηση του ήταν πάρα πολύ μαλακή μπροστά και απλά χάλια πίσω. -αν ήθελες να παίξεις σε στροφές, οι ελαστικότητες του πλαισίου σου έδιναν κάτι ακόμα να παίξεις, πριν αρχίσει ο γιατρός να παίζει τέτρις με τα κόκκαλα σου.. Σοβαρά όμως, ήταν ένα no nonsence μηχανάκι ουσίας, με χώρους για 2 άνετα, φιλικό στη χρήση, ανθεκτικό στη χρήση, που έκανε πολλά σύγχρονα του να ντρέπονται, ιδίως στα λεφτά που κόστιζε. Πολύ στενοχωρήθηκα όταν το έδωσα, αλλά 3 ήταν πολλά. Κάποιο έπρεπε να φύγει. Ο πήγασος ήταν καλύτερος σε συμπεριφορά στο δρόμο, σε φρένα και απτή ποιότητα. Είχε προβλήματα αλλά τα περισσότερα θα έχουν λυθεί σε μεταχειρισμένο. Νομίζω πως στα ίδια χιλιόμετρα το KLE θα άντεχε πολύ καλύτερα, στη φθορά του χρόνου επίσης. Πάντως, στο δρόμο, το Απρίλια ήταν ανώτερο μηχανάκι. Πολυ ωραιος και πολυ περιεκτικο review για το kle . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Καλα οχι οτι τα φρενα του pegaso ειναι κατι τρομερο, ισα ισα, πολλοι εχουμε παραπονο απο αυτα. Για τα φρενα του κλε εχω διαβασει οτι με τρομπα φρενου απο αλλο καβασακι(δε θυμαμαι ποιο) η βελτιωση ειναι θεαματικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τanos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Καλα οχι οτι τα φρενα του pegaso ειναι κατι τρομερο, ισα ισα, πολλοι εχουμε παραπονο απο αυτα. Για τα φρενα του κλε εχω διαβασει οτι με τρομπα φρενου απο αλλο καβασακι(δε θυμαμαι ποιο) η βελτιωση ειναι θεαματικη. To pegaso εχει χωρο στον τροχο , το πιρουνι και την μανετα για 2ο φρενο ? Παιζει κατι τετοιο ? Επισης οπως και στο kawa που βαζουν nissin απο κανα ZX δεν παιζει κατι αναλογο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Τα φρένα και των 2 ήταν μέτρια γιατί και τα 2 σχεδιάστηκαν για αστική καθημερινή χρήση από μέτριας εμπειρίας αναβάτες. Τα φρένα του πήγασου ήταν καλύτερα από του KLE. Στο δικό μου πάντως ήταν σαν να τρίβεις βούτυρο πάνω σε πλακάκι, αλλά από την άλλη δεν έχασα ποτέ μπροστινό, ούτε σε χωματόδρομο, και πήγα σε πολλούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 To pegaso εχει χωρο στον τροχο , το πιρουνι και την μανετα για 2ο φρενο ? Παιζει κατι τετοιο ? Επισης οπως και στο kawa που βαζουν nissin απο κανα ZX δεν παιζει κατι αναλογο ? δε γνωριζω για να απαντησω με σιγουρια ομως και απο το apriliabikers που ψαχνω βελτιωσεις για τη μηχανη μου δεν εχω συναντησει ποτε κατι τετοιο. επαναλαμβανω ομως, τιποτα δεν αποκλειεται! Τα φρένα και των 2 ήταν μέτρια γιατί και τα 2 σχεδιάστηκαν για αστική καθημερινή χρήση από μέτριας εμπειρίας αναβάτες. Τα φρένα του πήγασου ήταν καλύτερα από του KLE. Στο δικό μου πάντως ήταν σαν να τρίβεις βούτυρο πάνω σε πλακάκι, αλλά από την άλλη δεν έχασα ποτέ μπροστινό, ούτε σε χωματόδρομο, και πήγα σε πολλούς... αυτα ισχυουν ακριβως και για εμενα με τη μηχανη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τσιμπησα ενα κλε (400αρη) του 2001 (πρεπει να ειναι παρολο που αδεια ειναι 2002)πριν 3χρονια με το κοντερ του να γραφει 14.000 σε τιμη παπιου. Απο τοτε εχω κανει ~20.000 χιλιαδες απροβληματιστα χιλιομετρα με μια μικρη εξαιρεση ενος ανορθωτη(70ευρω ζημια). Πλεων εχω μπει σε λογικη αλλαγης ,οχι γιατι μου φταιει σε κατι το μηχανακι αλλα εκτιμω πως του ζηταω περισσοτερα απο αυτα που μπορει να προσφερει. Κυριως με προβληματιζουν τα φρενα και η πισω αναρτηση οταν ειναι φορτωμενο,αλλα μιλαμε για καταστασεις πανω απο 210κιλα.Να σημειωσω οτι του εβαλα σωληνακι υψηλης μπροστα και καπως εστρωσε απο δυναμη. Απο μοτερακι ειναι πιστευω εκληκτικο σχολειο για καινουργιο οδηγο μιας και δεν εχει ροπη χαμηλα οποτε δεν προκειτε να σε τρομαξει σε καμια περιπτωση,Εθνικη δεν λεει οχι σε σταθερη ταχυτητα στα ~120 φορτωμενο . Καταναλωση παροδοξως εγω προσωπικα δεν εχω δει λιγοτερο απο 5 με μεγιστο γυρω στα 6. Εκτιμω πως καποιος φυσιολογικος οδηγος (εγω ειμαι ψιλοτεραστιος) θα εβλεπε μισο λιτρο λιγοτερο. Οταν το πηρα δεν ειχα σκοπο να το κρατησω πανω απο χρονο αλλα πραγματικα το λατρεψα το μηχανακι μιας και παταω και λιγο χωμα,κανω συχνα διαδρομες των 60χλμ και περιπου 3-4 φορες το χρονο καμια πιο σωστη εκδρομη (~στα 700χλμ στο τριημερο). Και προσωπικα δεν θα το αλλαζα με κανενα μονοκυλινδρο αντιστοιχης χρονολογιας για την χρηση που του κανω. Αλλα μην ξεχνας οτι ειναι και θεμα γουστου,προφανως οταν κανω καμια βολτα με μονοκυλινδρο σκαω το χαμογελο απο την ροπη χαμηλα,αλλα επισης ξενερωνω ασχημα με τον κοφτη στις ~6000σαλ. Οποτε εκτιμω πως ειναι τοσο διαφορετικο το δουλεμα τους που μολις τα οδηγησεις και τα δυο θα καταλαβεις ακριβως τι σου ταιριαζε. Και το δικο μου διλημμα->Σκεφτομαι να το αλλαξω αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι το οποιο θα ειναι πραγματικα κ συνολικα καλυτερο εκτος απο 1)Bmw 800gs 2)Triumph tiger xc Αλλα δυστηχως δεν τα φτανω οικονομικα.Λογω μεγεθους αρχιζω και γλυκοκοιταζω το v-strom με abs αλλα δεν ξερω εαν θα με βολεψει για την περιστασιακη χωματαδα λογω υψους.Απο μεγεθος/ανεση/δυναμη/καταναλωση θα μαι οκ πιστευω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον atopos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες