ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 :tooth: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Εγω δεν τα ξαναβαζω με τον 954... 1) Ξερει Φωτοσοπ... 2) Εχει το ομορφοτερο CBR ever 3) Σκατα, και εμετος στα Honda σας!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Στο φώτοσοπ καλός είσαι. Το παραδέχομαι. Στις τεκμηριωμένες απαντήσεις μου τα χαλάς αλλά δεν πειράζει... Έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα... :P Και αυτό το "φοβάσαι μην σου μείνει στην εθνική".. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... Σε ποιά εθνική να σου μείνει ακριβώς;;; Στην εθνική ελλάδος;;; χαχαχχαχααχαχ Σουζούκι με πρόβλημα στο μοτέρ δεν έχει υπάρξει ακόμα... Πείτε καμιά χαζομάρα για τα φρένα... Αλλά από μοτέρ δεν έχει μείνει κανένας σουζουκαίος. Τι είναι; Χόντα να σε καίει ανορθωτές και πηνία λες και έχεις μπάρμπεκιου αντί για μηχανάκι;;; :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 ειναι τοσο ανετη η σελα στα χοντα που καθε μερα βαριεμαι να σκουπιζω τις πατημασιες απο τις κωλογατες. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Σήμερα συνάντησα ένα γνωστό μου και μου είπε ... πως το innova του βάρεσε μπιέλα για 2η φορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Έλα ρε; Σπάνιο φαινόμενο... Πως έγινε;;; Αφού είναι γνωστό σε όλο το φόρουμ του mybike.gr πως τα Honda δεν χαλάνε... Πωτς γκένεν άπτο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Και αυτό το "φοβάσαι μην σου μείνει στην εθνική".. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... Σε ποιά εθνική να σου μείνει ακριβώς;;; Στην εθνική ελλάδος;;; χαχαχχαχααχαχ Σουζούκι με πρόβλημα στο μοτέρ δεν έχει υπάρξει ακόμα... Πείτε καμιά χαζομάρα για τα φρένα... Αλλά από μοτέρ δεν έχει μείνει κανένας σουζουκαίος. Σε αυτήν Τι είναι; Χόντα να σε καίει ανορθωτές και πηνία λες και έχεις μπάρμπεκιου αντί για μηχανάκι;;; :P :P Στο παλιό (20+ ετών) μόνο μια φορά ανορθωτή πριν καμια 10ριά χρόνια και μόλις μια φορά πηνία πέρισυ. Με τέτοιο μπάρμπεκιου έχεις πεθάνει τση πείνας :P Το Σουτζούκι, έτσι όπως γίνεται το πετάς στον γκρεμό και προσπαθείς να ξεχάσεις ότι το είχες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Φήμες λένε ότι θα βάλουνε μεντεσέ στο λαιμό για να μην αγχωθούνε αν σπάσει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Το Σουτζούκι, έτσι όπως γίνεται το πετάς στον γκρεμό και προσπαθείς να ξεχάσεις ότι το είχες Μη λες ανακρίβειες και μπερδεύεις μελλοντικούς αγοραστές με ημιτελείς πληροφορίες, πρέπει να παρέχεις όλα τα δεδομένα για να ξέρουν και αυτοί πως να κινηθούν. Με τα σουζούκι φωνάζεις γερανό για να στο πάει στον γκρεμό. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Σε Ελληνικό νησί έγινε το συμβάν; Έτσι φαίνεται...εκτός εάν είναι φωτοσοπιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Ου ρε τσομπάνια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σε Ελληνικό νησί έγινε το συμβάν; Νομίζω είναι από Κρήτη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2013 από τον kostas954 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Στο φώτοσοπ καλός είσαι. Το παραδέχομαι. Στις τεκμηριωμένες απαντήσεις μου τα χαλάς αλλά δεν πειράζει... Έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα... :P Και αυτό το "φοβάσαι μην σου μείνει στην εθνική".. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... Σε ποιά εθνική να σου μείνει ακριβώς;;; Στην εθνική ελλάδος;;; χαχαχχαχααχαχ Σουζούκι με πρόβλημα στο μοτέρ δεν έχει υπάρξει ακόμα... Πείτε καμιά χαζομάρα για τα φρένα... Αλλά από μοτέρ δεν έχει μείνει κανένας σουζουκαίος. Τι είναι; Χόντα να σε καίει ανορθωτές και πηνία λες και έχεις μπάρμπεκιου αντί για μηχανάκι;;; :P :P Στο φώτοσοπ καλός είσαι. Το παραδέχομαι. Στις τεκμηριωμένες απαντήσεις μου τα χαλάς αλλά δεν πειράζει... Έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα... :P Και αυτό το "φοβάσαι μην σου μείνει στην εθνική".. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... Σε ποιά εθνική να σου μείνει ακριβώς;;; Στην εθνική ελλάδος;;; χαχαχχαχααχαχ Σουζούκι με πρόβλημα στο μοτέρ δεν έχει υπάρξει ακόμα... Πείτε καμιά χαζομάρα για τα φρένα... Αλλά από μοτέρ δεν έχει μείνει κανένας σουζουκαίος. Τι είναι; Χόντα να σε καίει ανορθωτές και πηνία λες και έχεις μπάρμπεκιου αντί για μηχανάκι;;; :P :P μην παιρνεις ορκο,πριν 2 μηνες εσπασε κ4 1000 φιλου αριστα συντηρημενο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Ωραίο θέμα! Βγάζουν οι γιαπωνεζό-λάγνοι τα "άπλυτα" τους στην φόρα, με πάθος! Στο τέλος θα φανεί η παροπαγάνδα τόσων χρόνων, κατά των ευρω-πέων!! ...ξέρω, ξέρω θα ξαναμπώ στο φόρουμ σε κανα χρονάκι...μπουαχαχχαχαααααααα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Σουζούκι με πρόβλημα στο μοτέρ δεν έχει υπάρξει ακόμα... Πείτε καμιά χαζομάρα για τα φρένα... Αλλά από μοτέρ δεν έχει μείνει κανένας σουζουκαίος. κοψε κατι .:P Kαι μιας εισαι καλος σουζουκαιος αν βρεις απο τι ειναι οταν γινει θα πας βολτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω από μία φωτό δυστυχώς. Δεν είμαι ειδήμων. :P Αλλά μόνο 3 πιστόνια; Το 4ο που είναι; Αν είναι τρικύλινδρο δεν είναι Suzuki. Αν λείπει πιστόνι από την φωτό, dunno :P Δηλαδή εσύ θα μπορούσες να μαντέψεις από τι είναι αυτό; :P Όσο για το αν σπάνε τα Σουζούκι, φυσικά και κάπου θα έχει γίνει κάτι και φυσικά και θα υπάρχουν Σουζούκι που παθαίνουν κάτι. Αλλά το είπα σε στυλ Χονταίου που για αυτούς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν σπάει δεν χαλάει... ΔΕΝ. Όλα σπάνε κι όλα χαλάνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 ΟΚ, αναδιατυπώνω την ερώτηση για αυτόν. Γιατί τα συνεργεία είναι γεμάτα από χαλασμένα Χόντα και όχι από Χόντα που είναι για προγραμματισμένα service? :P :P :P Και αυτό το ότι δεν φτάνεις το κράζεις στην υπογραφή... Είπαμε... γελάει ο κόσμος. αλλά σε αυτό δεν γελάει απλά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ ΚΑΝΕ ΝΙΑΟΥ! ΣΕ ΖΗΤΑΝΕ Εγώ πάλι άλλα βλέπω σε συνεργεία και πόσο μάλλον σε γερανούς! Τώρα εσύ που τα είδες τα honda που λες... πάω πάσο. Ό,τι δε φτάνεις θα το κράζεις μια ζωή γατάκι... Ειδες γατακι?? εσεις ακομα ρυθμιζετε βαλβιδες... μερικες εταιριες, ευρω-ιαπωνικες, εχουν βαλει καπελωτα στις βαλβιδες και για τουλαχιστον 50000 χλμ εισαι ησυχος... ΤΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκκκκκκκΚΚΚ Από το να τρέχω για υμάντες έχω το κεφάλι μου ήσυχο τι 50000 τι 20000 ... αλλά τι περιμένεις από "γνώστες" εδώ την έχεις την εξυπνάδα ...νιαου Σήμερα συνάντησα ένα γνωστό μου και μου είπε ... πως το innova του βάρεσε μπιέλα για 2η φορά Να του πεις να μάθει να συντηρεί ένα μηχάνημα...honda innova '09 55000km μαμά χωρίς τσίμπημα από λάδι και έχει δουλέψει 3 διαφορετικές εξατμίσεις και σέρβις όποτε το θυμάται ....σκίσιμο απλά και injection Το καρμπιλατεράτο δεν το έχω δουλέψει αλλά είναι πιο ευαίσθητο ως γνωστόν. Με συντήρηση καλή δεν θα έχει να φοβάται κάτι όμως. Από το address με τα "πεταμένα σασμαν" πάντως θα το δεις κλάσεις ανώτερο Μην ανησυχείς αγόρι μου.. Ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί Φτερούγα και πούπουλα (αντι honda gay club) Άστους να λένε, εμάς δεν μας καίγεται καρφί! πηνίο όμως... γμτ χαχαχαχαχα που την ξέθαψες έλα πες μου! Αν είναι δυνατόν από τον κάθε "γνώστη" να βγάζουμε συμπεράσματα και ειδικά από δω μέσα με τον καθένα φίλε μου. Το χαβαλέ μας να κάνουμε σε ένα βαθμό και ας κάνουν όσα νιαου θέλουν εδώ μέσα ...πολύ ψαροκόκαλο λέμεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 καταρχην κανεις απο εμας τους χονταιους ( τους πληρωμενους υπαλληλους του σαρακακη..) δεν ειπε οτι ειναι ασπαστα τα χοντα. την καζουρα μπορω να τη καταλαβω και φυσικα τη δεχομαι. απλά δεν μπορω να καταλαβω ειναι τοσο κακο που εχουμε χοντα; ενταξει και το αστειο με τους ανορθωτες και τα πηνια της χοντα καπου πρεπει να σταματησει... Υ.Γ αδερφε σουμι ψαξε σε αλλα ποστ μου και θα δεις οτι γουσταρω τρελα την σουζουκι. εχω και αμαξι σουζουκι αλλωστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) καταρχην κανεις απο εμας τους χονταιους ( τους πληρωμενους υπαλληλους του σαρακακη..) δεν ειπε οτι ειναι ασπαστα τα χοντα. την καζουρα μπορω να τη καταλαβω και φυσικα τη δεχομαι. απλά δεν μπορω να καταλαβω ειναι τοσο κακο που εχουμε χοντα; ενταξει και το αστειο με τους ανορθωτες και τα πηνια της χοντα καπου πρεπει να σταματησει... Υ.Γ αδερφε σουμι ψαξε σε αλλα ποστ μου και θα δεις οτι γουσταρω τρελα την σουζουκι. εχω και αμαξι σουζουκι αλλωστε... Εσύ έχεις αμάξι σουζούκι και εγώ έχω φωτογραφηθεί με το SX4 πίσω μου χααχαχα Την πλάκα την δεχόμαστε δεν είπαμε κάτι ...την προκλητικότητα όμως όχι... για ανορθωτές και τέτοια τραγικά απλά δεν έχω ακούσει κανέναν και κανένα honda δικό μου ή γνωστού μου ή στο συνεργείο του γνωστού μου δεν έχω δει - ακούσει κάτι απλά.... Αυτό δεν πάει να πει πως θεοποιώ τίποτα αν είναι δυνατόν δηλαδή. Και suzuki ξέρω και triumph ξέρω και Kawasaki ξέρω και yamaha ξέρω (ναι...) που έχουν βγει και βγαίνουν σκυλιά δεν πάει να πει κάτι αυτό. Η εποχές cub 50-90 xt 550 xr fb 50 townmate gpz sachs zundapp και ένα σωρό άλλα που αδικώ που δεν λέω έχουν περάσει για πολλούς και διάφορους λόγους όπως το οικονομικό και η κρίση ο καπιταλισμός και τα κέρατα μας. Τα πάντα φθηναίνουν και πέφτουν με τον καιρό για χάρη του κέρδους των εταιριών εις βάρος μας. Εξάλλου το αρχικό "πρόβλημα" δεν ήταν το γιατί το anti honda club δεν ήτανε honda lover's club αλλά γιατί να είναι το πρώτο. Πρόβλημα τους όμως και ιδιαιτερότητά τους. Πολύ ασχοληθήκαμε σε ένα βαθμό Υ.Γ. με τον hlia και τον κάθε hlia δεν έχω προηγούμενα αλλά και αυτός και ο κάθε ένας μας (εφόσον ούτε τον λόγο του απηύθυνα ούτε τον προσέβαλα) να μάθει να δέχεται τα επακόλουθα της "πλάκας" που κάνει και της καζούρας όπως αντιδρά ο καθένας σε αυτήν. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2013 από τον Spiros89 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) ενταξει σκεψου το mybike εχει 50 ενεργα ατομα που ποσταρουν καθε μερα και απο αυτους οι 45 εχουν υπογραφη anti honda club. δηλαδη σαν site εχει χασει πληρως την αντικειμενικοτητα του και οι διαχειριστες πρεπει να κανουν κατι καλυτερο απο το να σβηνουν σχολια... δηλαδη υπαρχει υποsite μεσα στο site. εγω προσωπικα αισθανομαι σαν να μου λενε : εχεις χοντα; παρε το μπουλο απο το mybike... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2013 από τον bestoftherest7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Ισχύει ... Υ.Γ. Γιαμαχάκια το ποπ κορν που το τσίμπησες κάνε και καμιά πάσα που άκουσες για 550 και ξεπετάχτηκες! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Ισχύει ... Υ.Γ. Γιαμαχάκια το ποπ κορν που το τσίμπησες κάνε και καμιά πάσα που άκουσες για 550 και ξεπετάχτηκες! :P Τσιμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 Τσιμπα! χαχαχαχαχα δεν υπάρχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες