HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Η Honda παίρνει τα σκατά σου και εξελίσσει νέο κινητήρα που τα χρησιμοποιεί ως καύσιμο, αποδίδωντας 50% περισσότερη ιπποδύναμη από τα βενζινοκίνητα. Ναι με το jazz/2 (nc700) Προφανως!!!! Παντως οσοι φιλοι/ γνωστοι μου ειχαν/εχουν Honda, τα πουλησαν/πουλανε, για να πανε στην μεγαλη Ευρωπαϊκη αγκαλια! Εκτως απο τον Ηλια, που και σεντονια Yamaha θα εχει! σταματα ρε αληταρα.. δεν εχω σεντονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 αρχηγε Ηλια , εμενα τελικα θα με εγκρινετε ως νεο μελος.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Oχι ρε αρχηγε μου.. η λυση ειναι μια και κυρια. Να χαλαρωσουν μερικοι και να το δουν το θεμ αχαλαρα και ομορφα. Και στην τελικη υπαρχει αλλο θεμα για κοκορομαχιες, αλλα τελος παντων αν γινεται χαβαλες και εγω μεσα ειμαι αλλα καποιοι το παιρνουν στα σοβαρα και λενε οτι μακακεια θες,ε,εκει με ποιανουν τα νευρα μου καθοτι ειμαι ΚΑΙ χοντακιας Εμεις τουλαχιστον ειμαστε μια λιστα. Εσεις που ειστε ενα τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Ναι με το jazz/2 (nc700) Άσε ρε νιάου που μετά από 400 χρόνια τάφους XT και τάφους/θήκες καγκουρογυαλιών TDM βγάλατε ένα τρικύλινδρο και την είδατε καινοτόμοι. Ρε εάν οι πελάτες σας μπορούσαν να κοτσάρουν 2 Γιοσιμούρια στις μασχάλες και να κάνουν βρουμ βρουμ ούτε ένα μηχανάκι δεν θα πούλαγε η Γιαμάχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Ο π ο ι ο ς τ η ν ν υ χ τ α π ε ρ π α τ ε ι, λ α σ π ε ς κ α ι σ κ α τ α σ τ η ν Honda ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑ Και συμπληρώνω... Από το Hamamatsu έρχομαι και στην κορφή μια Πόρδα. Χόντα όλο προσόντα... στους καμμένους ανορθωτές. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 ...το οτι μερικα μηχανακια της ειναι αχρωμα ναι οκ ειναι μια εταιρια που την ενδιαφερουν οι πωλησεις και τα κερδη δεν τα φτιαχνει μοτο για χομπι η για μερακι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 ... Ου ρε τσοπανια! ....... :lol: Λε φλωρ χ 3 ! εχω πεθανει στο γέλιο..... :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Α, ρε, Βάσω Χατζή που χρειάζεστε μερικοί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Άμα λέω εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Άμα ανεβάσω τη Βασσάρα θα πέσει ο σέρβερ. Ήδη ακροβατώ αναφέροντας το όνομά της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Α, ρε, Βάσω Χατζή που χρειάζεστε μερικοί... Τι ειναι το Βασω το Χατζη; Πρωτη φορα το ακουω... Παντως για καινοτομια της Honda δεν μου ακουγεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 ΑΝΕΦΘΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΖΗΜΝΙΕΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Έλα και παυσιπονάκι έχουμε λέμεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Αχ τι καλοοοοος!! Koκκινιζω.. Οταν ξεκολλησεις λιγακι απο τις εταιρειες, και τις φτερουγες, θα δεις πως υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.. Και θα καταλαβεις και γιατι λεει ο Stivakos αυτα που λεει. Αλλα τι μιλαω εγω;; Εγω ειμαι ενας ασχετος, που μπερδευω τα SS με τα Enduro, και τα βλεπω ιδια! Ο σοφός λαός ανά καιρούς λέει παροιμίες μια εξ αυτών είναι και το όποιος έχει τη μύγα μυγίαζεται ( και το όποιος έχει την τσάντα τσαντίζεται θα μου πεις) Λοιπόν εγώ δεν συγκράτησα το όνομα σου δεν ανέτρεξα καν να δω αν είσαι εσύ αλλά θα σου πω πως πρώτα πρέπει να ξεκολλήσεις εσύ και οι όμοιοι σου προφανώς γιατί εγώ ούτε λεφτά παίρνω από τα...φτερά ούτε έχω αυτό το ωραίο σηματάκι με το απαγορευτικό από κάτω μου για αυτό μάλλον άλλος/οι είναι ο κολλημένος/οι. Όσο για το αν τα βλέπεις ίδια... ΣΥ ΕΙΠΑΣ MY FRIEND 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Έλα και παυσιπονάκι έχουμε λέμεεε Κάτι σε yamaha ή ducatti βγάζεις ? Γιατί στα honda έχει πέσει πολύ αλλεργία στο site αυτό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 εντωμεταξυ η προπαγανδα που γινεται ειναι απιστευτη. καποιος που δεν ξερει απο μηχανες και ψαχνεται και μπει σε αυτο το site θα δει οτι τα χοντα : καινε ανορθωτες, εχουν χαλια ηλεκτρικα, ειναι πανασχημα,ειναι αργα,καινε πολυ βενζινη,καινε λαδια, δεν στριβουν , δεν φρεναρουν, ειναι πανακριβα και πολλα αλλα. στο τελος θα πει παω να παρω νταελιμ ειναι καλυτερο απο χοντα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros89 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 εντωμεταξυ η προπαγανδα που γινεται ειναι απιστευτη. καποιος που δεν ξερει απο μηχανες και ψαχνεται και μπει σε αυτο το site θα δει οτι τα χοντα : καινε ανορθωτες, εχουν χαλια ηλεκτρικα, ειναι πανασχημα,ειναι αργα,καινε πολυ βενζινη,καινε λαδια, δεν στριβουν , δεν φρεναρουν, ειναι πανακριβα και πολλα αλλα. στο τελος θα πει παω να παρω νταελιμ ειναι καλυτερο απο χοντα... Τι να πω.... Εγώ κρατώ τα δικά μου βιώματα δικές μου ιστορίες και αλήθειες φήμες σχόλια εμπειρίες... αλλά και ακόμα την ίδια της ιστορία όπως έχει αυτή γράψει. Αυτές προκύπτουν από τους ίδιους τους μάστορες τους ίδιους τους αγοραστές τους ίδιους αντιπρόσωπους και πολλά άλλα. Σε αυτά που είπες συμπλήρωσε πως διάβασα εδώ μέσα πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ κάπως έτσι δηλαδή δεν βλέπονται τα καινούρια και τα παλιά μοντέλα της εταιρίας. Ο κόσμος δεν έχει μυαλό δεν κάνει σωστά κριτική δεν κατανοεί για το τι προορίζεται κάθε μηχάνημα τι βλέψεις έχει και τι θέλει να κάνει με αυτό. Πέρα από τις απόψεις των ατόμων εδώ μέσα πέρα από τα ΑΝΤΙ ότι κλαμπ υπάρχει, ο κόσμος έξω κρίνει και ο μάστορας που είναι στο καναβάτσο χρόνια και χρόνια και έχουν περάσει από τα χέρια του εργαλεία και εργαλεία ...και εκεί πίστεψε με ΑΝΤΙ χοντα κλαμπ θα το ακούν και θα γελούν βροντερά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 :tooth: :tooth: :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 ............. ...και εκεί πίστεψε με ΑΝΤΙ χοντα κλαμπ θα το ακούν και θα γελούν βροντερά! :tooth: :tooth: :rotfl: :rotfl: Άμεση δικαίωση λέμε................ Γρηγορότερος και από το 4G και από την Ελληνίδα μάνα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 ΑΝΕΦΘΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΖΗΜΝΙΕΣ Όσο έχουμε Καρδαμίλη δε φοβόμαστε τίποτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 Δεν αντέχω άλλη πΧιότητα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Θα μεγαλωσεις και θα ηρεμισεις μικρο γατακι.. Αυριο περνα απο τα γραφεια του Σαρακακη να παρεις τα ποσοστα σου τσοπα τσοπα τωρα... Ελα να σκουπισουμε τις μυξουλες μας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες