Jump to content
HLIAS

A.H.C. The Anti Honda Club is here!!!

Recommended Posts

ολα πλυν των hornet ,& vfr1200 & 800 τα αλλα εχω οδηγησει απο φιλους κτλπ ..

την ειρωνια που την ειδες :shades: μαλλον εσυ την περιμενες εγω δεν σκοπευα κατι τετοιο ..

το οτι τα περιφερειακα τους μπορει να ειναι πιο ακριβα δεν λεει τιποτα το θεμα ειναι να δουλευει αρμονικα το συνολο...

και σ αυτο η honda ακομα και με φτηνοτερα περιφεριακα τα καταφερνει μια χαρα νομιζω ...

το vfr δεν μπορω να το αξιολογησω παρα μονο στην ενφανιση , [εμενα μ αρεσει] γιατι το αθρο στα ιγγλις δεν το διαβασα μια και δεν το χω.

στο θεμα αξιοπιστια ποιοτητα και αντοχη στο χρονο δεν αναφερθηκες ομως γιατι ;; :shades:

λες να ειναι τυχαιο οτι αν ψαξουμε μοτοσυκλετες 30χρονια+ χωρις να εχουνε γενικη επισκευη τα 8 στα 10 θα ειναι honda ειναι τυχαιο;; ..

Αρμονικα σαν συνολο, δενει και το ποδηαλτακι του ξαδερφου μου που ειναι 5 χρονων... Το θεμα ειναι να εχει καλη ποιοτητα κυλισης, καλα περιφεριακα ωστε να σε σωσουν στην δυσκολη στιγμη, να προσφερει οδηγικη συγκινηση, να μην ειναι 20-25 κιλα παραπανω απο τον ανταγωνισμο, να μην καιει ανεξηγητα παραπανισια βενζινη σε σχεση με τις επιδοσεις του (Transalp 650 για σενα χτυαπει η καμπανα!) κλπ κλπ...

Αν θες να μιλησουμε σοβαρα, ποια αξιοπιστια των Honda??? Οπως ολα τα σημερινα μηχανακια, αλλα θα βγουν σκυλια και αλλα θα βγαλουν ψιλοπροβληματακια... Τα Innova βαρανε μπιελες συνεχεια.. Τα Wave Καδενες... Παντα ειχατε θεματα με ανορθωτες. Τα CBR του 08+ καινε λαδι πιο πολυ και απο διχρονα, και παει λεγοντας...

Οσο για την ποιοτητα που ειπες, θυμισου τι πωλησεις εκαναν οι αλλες μαρκες εκεινη την εποχη ή αν κυκλοφορουσαν BMW, Triumph, KTM, κλπ κλπ, και θα καταλαβεις αν ο λογος που κυκλοφορουν Honda, ειναι η αξιοπιστια..

Τα Townmate για παραδειγμα μια χαρα δουλευουν ακομα και τωρα, και τα βλεπεις οσο συχνα βλεπεις τα C50.. Απλα ηταν σε λιγοτερη ποσοτητα, και για αυτο αναλογικα ειναι λιγοτερα. Τα ΧΤ Γιατι τα βλεπεις να κυκλοφορουν συνεχεια ενω ειναι πανω απο 20 ετων; Μηπως γιατι εχουν πουλησει σαν τρελα;

Και τα τελευταια χρονια που ειανι η ποιοτητα κατασκευης της Honda?? Θυμισου τα Varadero MK1 που ξεβαφαν στα πρωτα χρονια, ή τα Transalp..

Καταλαβαινεις που το παω; Δεν ειναι ολα μονοπαντα.. Οπως ολα τα πραγματα, ετσι και αυτο, εχει 2 νομισματα..

Ναι μεν η Honda βγαζει και μηχανακια σταθμους (αλλωστε ειναι εταιρεια κολοσσος), αλλα βγαζει και τα πιο αχρωμα, μηχανακια...

Αξιοπιστιες και ποιοτητες κατασκευης ξεχαστε τα, σε ΟΛΑ τα μηχανακια... Αν τα βγαζουν ως αλλοτε, δεν θα εχουν κερδος απο τα ανταλλακτικα... Τοσο απλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αρμονικα σαν συνολο, δενει και το ποδηαλτακι του ξαδερφου μου που ειναι 5 χρονων... Το θεμα ειναι να εχει καλη ποιοτητα κυλισης, καλα περιφεριακα ωστε να σε σωσουν στην δυσκολη στιγμη, να προσφερει οδηγικη συγκινηση, να μην ειναι 20-25 κιλα παραπανω απο τον ανταγωνισμο, να μην καιει ανεξηγητα παραπανισια βενζινη σε σχεση με τις επιδοσεις του (Transalp 650 για σενα χτυαπει η καμπανα!) κλπ κλπ...

Αν θες να μιλησουμε σοβαρα, ποια αξιοπιστια των Honda??? Οπως ολα τα σημερινα μηχανακια, αλλα θα βγουν σκυλια και αλλα θα βγαλουν ψιλοπροβληματακια... Τα Innova βαρανε μπιελες συνεχεια.. Τα Wave Καδενες... Παντα ειχατε θεματα με ανορθωτες. Τα CBR του 08+ καινε λαδι πιο πολυ και απο διχρονα, και παει λεγοντας...

Οσο για την ποιοτητα που ειπες, θυμισου τι πωλησεις εκαναν οι αλλες μαρκες εκεινη την εποχη ή αν κυκλοφορουσαν BMW, Triumph, KTM, κλπ κλπ, και θα καταλαβεις αν ο λογος που κυκλοφορουν Honda, ειναι η αξιοπιστια..

Τα Townmate για παραδειγμα μια χαρα δουλευουν ακομα και τωρα, και τα βλεπεις οσο συχνα βλεπεις τα C50.. Απλα ηταν σε λιγοτερη ποσοτητα, και για αυτο αναλογικα ειναι λιγοτερα. Τα ΧΤ Γιατι τα βλεπεις να κυκλοφορουν συνεχεια ενω ειναι πανω απο 20 ετων; Μηπως γιατι εχουν πουλησει σαν τρελα;

Και τα τελευταια χρονια που ειανι η ποιοτητα κατασκευης της Honda?? Θυμισου τα Varadero MK1 που ξεβαφαν στα πρωτα χρονια, ή τα Transalp..

Καταλαβαινεις που το παω; Δεν ειναι ολα μονοπαντα.. Οπως ολα τα πραγματα, ετσι και αυτο, εχει 2 νομισματα..

Ναι μεν η Honda βγαζει και μηχανακια σταθμους (αλλωστε ειναι εταιρεια κολοσσος), αλλα βγαζει και τα πιο αχρωμα, μηχανακια...

Αξιοπιστιες και ποιοτητες κατασκευης ξεχαστε τα, σε ΟΛΑ τα μηχανακια... Αν τα βγαζουν ως αλλοτε, δεν θα εχουν κερδος απο τα ανταλλακτικα... Τοσο απλα!

Να αγειάσει το στόμα σου... Τα έχω πει 50 φορές τα ίδια παλιότερα αλλά δεν καταλαβαίνουν ρε συ. Πως να το κάνουμε; Όλα μονόπαντα όπως είπες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...............Θυμισου τα Varadero MK1 που ξεβαφαν στα πρωτα χρονια,............

Μια μικρή διόρθωση Πάνο: Τα Montesa-Honda (made in Spain) MK1 και όλα τα μετά από αυτά. Τα made in Japan (1999 - 2000) ούτε για πλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μικρή διόρθωση Πάνο: Τα Montesa-Honda (made in Spain) MK1 και όλα τα μετά από αυτά. Τα made in Japan (1999 - 2000) ούτε για πλάκα.

Τα ασχημα βαραντερο τα ξεχωριζω εγω!! Μοντεσσα, Κοντεσσα και Τζαπανεζα δεν ξερω!! :P

Το δικο σου εξαιρειται, γιατι εχει καλυτερες συνθηκες ωριμανσης και απο κρασι!

Κακως μερικοι στραβωνετε και προσπαθειται να δικαιολογισετε τα αδικαιολογητα! Απο εσας που τα περνετε ολα τοσο σοβαρα (οσα λεγονται για την μαμα Honda) δημιουργηθηκε το Club!! Το ξεκινησαμε για χαβαλε, και παλι, ακομα και τωρα, εσεις ειστε οι μονοι υπερμαχοι!! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οφ-τοπικ.

Πάνω δεξιά γραφει το νικ-νέιμ σας.

Πατηστε μία + βγαζει πινακάκι με Διαχείρηση Αγνοήσεων.

Αν δεν σας ικανοποιεί, τότε υπάρχουν τα ΠΜ.

Οι άλλες λύσεις, δεν θα σας αρέσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ με αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν νομιζω οτι υπαρχει και αλλη λυση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αν θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι

Τα μελη του A.H.C.

HLIAS (Ιδρυτης)

gilles (Εκπροσωπος στην Δανια)

Υαμαχακιας ΧΞΣ (Εκπροσωπος Στερεας Ελλαδας και ανω)

Apisteftos

Albandy

Ravendark

Xampos

r3negade

Gee

Alarm

naftilos

steven04 (Εκπροσωπος Γερμανιας)

Shumi

punisher7

Georgeslayer

twowheelstraveler ( αν και αυτος πρεπει να ειναι κατασκοπος.. Εσυ δεν ειχες Αφρικα?)

Technician

Rafos

Nickthe greek

CaptainSlow

Toumpas

Billdaytona

Pavlito10

jpnsakis ( XT guru.)

ibar132

viper4

Di-manolio

EasyriderGR

Milles (σιγα που θα αφηνα τον Μιλη μου εξω απο αυτο)

Το επισημο λοιπον logo μας ειναι αυτο..

AHCofficial.jpg

Στην υπογραφη μας μπορουμε να εχουμε το ιδιο σε μικροτερο μεγεθος, γιατι σεβομαστε και τα ματια των υπολοιπων.. :lol:

d93f5297-7e6f-45a1-a620-eca917df2741.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Πρεπει να εχω καποια συγκεκριμενη μαρκα για να αντιπαθω τα Honda?? ΝΑΙ!, Honda

2) Κανονικα εσεις δεν θα επρεπε να ειστε σε αυτο το τοπικ, οσοι δεν ειναι μελοι του A.H.C

Γιατί, τι θα κάνετε μόνοι σας οι λοιποί με τα κατσαρολικά; Συνέδριο μαγειρικής;

3) ΜΙΣΟΣ??? Χαχαχαχαχα.. Για να δειτε ποσο παροπιδιασμενοι ειστε... Μα δεν μισουμε ουτε εσας ουτε τα Honda.. Aπλα σας τσιγκλαμε που νομιζετε οτι εχετε πιασει τον π@πα απο τα @@, επειδη οδηγειτε Honda. Αλλωστε, δεν χρειαζεται μισος, συμπονοια και κατανοηση χρειαζεται, που συμβιωνεται με ταφους, που καταναλωνουν πολυ βενζινη και λαδι (αναλογα το μοντελο!)

Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό «καιφάλα» (και στην ορθογραφία κάγκουρες ρε; :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ με αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν νομιζω οτι υπαρχει και αλλη λυση

Oχι ρε αρχηγε μου.. η λυση ειναι μια και κυρια. Να χαλαρωσουν μερικοι και να το δουν το θεμ αχαλαρα και ομορφα. Και στην τελικη υπαρχει αλλο θεμα για κοκορομαχιες, αλλα τελος παντων

Μια λίστα είστε. Εδω μέσα μόνο χονταίοι μιλάνε :D

Εμεις τουλαχιστον ειμαστε μια λιστα.

Εσεις που ειστε ενα τιποτα? :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχι ρε αρχηγε μου.. η λυση ειναι μια και κυρια. Να χαλαρωσουν μερικοι και να το δουν το θεμ αχαλαρα και ομορφα. Και στην τελικη υπαρχει αλλο θεμα για κοκορομαχιες, αλλα τελος παντων

Εμεις τουλαχιστον ειμαστε μια λιστα.

Εσεις που ειστε ενα τιποτα? :tease:

Eνα τίποτα που χρειάστηκε να κάνετε λίστα για να ασχοληθείτε μαζί μας.

όχι, όχι δεν ειμαστε ψωνάρες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα εντάξει το καφτάνι που ράβει με το χέρι της η κυρα-Μέλπω στο Μηδενοχώρι πήζοντας το τυρόγαλο προφανώς έχει περισσότερο μεράκι και τέχνη από το παλτό που αγοράζεις από πολυεθνική εταιρία, γι'αυτό και το χρεώνει 10x στους τουρίστες.

Αυτά συγκρίνετε. Την Honda που παράγει από ρομποτ μέχρι αυτοκίνητα μέχρι της παναγιάς τα μάτια και άντε μιας και βρήκαμε λίγο χρόνο στο διάλλειμα ας γίνουμε και εικόνισμα του μοτοσυκλετισμού, με ιταλικούς τραγέλαφους που εκτός από λαδιέρες το μόνο που βγάζουν είναι κανα καπελάκι των 100e.

Ου ρε τσοπανια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αν θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι

Τα μελη του A.H.C.

Και γω μεσα αλλα δεν μπορω να βαλω δευτερη εικονα στην υπογραφη :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

twowheelstraveler ( αν και αυτος πρεπει να ειναι κατασκοπος.. Εσυ δεν ειχες Αφρικα?)

Πέθανα!

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μιας και το θέμα είναι πρόσφορο για τρολλάρισμα, ας συνεχίσουμε.

Ξέρετε ποιός είναι ο ταχύτερος και καλύτερος τρόπος να βελτιωθείς ως μοτοσυκλετιστής? Να πάρεις Ducati. Γιατί?

Επειδή εκεί που την Δευτέρα το μόνο που έπαιρνες πρέφα είναι πως το δεξί φικι-φικι είναι το γκάζι και το αριστερό κέρατο κάτι κάνει όταν το πατάς αλλά πρέπει να κουνάς και το πόδι σου αλλά δεν είσαι σίγουρος, την Τρίτη παίρνεις Ντουκάτι και την Τετάρτη (ανάμεσα στις αναθυμιάσεις καμμένων ηλεκτρικών και λαδιού) αναλύεις και εξυμνείς τον μνημειώδη τρόπο με τον οποίο η ανάρτηση "διαβάζει" το οδόστρωμα, πως το μοτέρ σου "μιλάει στις μεσαίες", τη σύνδεση ανθρώπου-μηχανής, τη μεταβατική εμπειρία του να καβαλάς κάτι με τόσα χρόνια ιστορίας και πεντιγκρί, τα πλεονεκτήματα του δεσμοδρομικού και την απόλυτη μηχανολογική αλχημεία που επιτεύχθηκε με την διάταξη των κυλίνδρων σε ΑΥΤΗ και καμία άλλη γωνία.

Γενικά, γαμώ τις βόλτες μέχρι το συνεργείο έκανες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αν δεν εχω Honda, δεν μπορω να εκφερω αποψη ε; Αν δεν εχω Honda, σημαινει αυτοματα, οτι και ποτε δεν ειχα στην κατοχη μου/ειχα συμβιωσει με Honda ε;;

Μαλιστα! Ωραια λογικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αν δεν εχω Honda, δεν μπορω να εκφερω αποψη ε; Αν δεν εχω Honda, σημαινει αυτοματα, οτι και ποτε δεν ειχα στην κατοχη μου/ειχα συμβιωσει με Honda ε;;

Μαλιστα! Ωραια λογικη!

Δεν ξέρεις που πάνε τα 4 κύριε.

Το μόνο που ξέρεις ειναι πως πάνε μέχρι το συνεργείο...

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο π ο ι ο ς τ η ν ν υ χ τ α π ε ρ π α τ ε ι,

λ α σ π ε ς κ α ι σ κ α τ α σ τ η ν Honda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο π ο ι ο ς   τ η ν    ν υ χ τ α    π ε ρ π α τ ε ι,

λ α σ π ε  ς    κ α ι    σ κ α τ α    σ τ η ν     Honda

Η Honda παίρνει τα σκατά σου και εξελίσσει νέο κινητήρα που τα χρησιμοποιεί ως καύσιμο, αποδίδωντας 50% περισσότερη ιπποδύναμη από τα βενζινοκίνητα. Ωστόσο βγάζει φιμωμένα τα μοτέρ για χαμηλή κατανάλωση 0.5 κουράδες/100χλμ και για να μην κλαίνε όσοι αγόρασαν αρμόνιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη αν δεν εχω Honda, δεν μπορω να εκφερω αποψη ε; Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη φας

Αν δεν εχω Honda, σημαινει αυτοματα, οτι και ποτε δεν ειχα στην κατοχη μου/ειχα συμβιωσει με Honda ε;; Ώστε ΚΑΙ προδότης ΚΑΙ ρουφιάνος

Μαλιστα! Ωραια λογικη! Thanx!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως!!!!

Παντως οσοι φιλοι/ γνωστοι μου ειχαν/εχουν Honda, τα πουλησαν/πουλανε, για να πανε στην μεγαλη Ευρωπαϊκη αγκαλια! :devil:

Εκτως απο τον Ηλια, που και σεντονια Yamaha θα εχει! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα