Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 2ον: Μιχαλη, εεε οχι και ομορφο... Κλασσικο ναι!! Αλλα το μονο ομορφο που βλεπω απο αυτη την φωτο, ειναι η εξατμιση του! :P Και φυσικά εγώ ε;; χαχαχα Πάντως πέρα από την πλάκα, θυμάμαι πως αυτή η μηχανή ήταν η πρώτη που στα παιδικά τότε μάτια μου φάνταζε διαστημόπλοιο, και με έκανε να ονειρεύομαι να έχω μία... Ακόμα θυμάμαι το τρομαγμένο βλέμα της μάνας μου όταν με κοίταζε να την θαυμάζω... Στα δικά μου λοιπόν μάτια είναι κουκλί η μηχανή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Ευχαριστώ Παναή μ'. Προς το παρόν, και μόλις τελειώσει η μεταβίβαση, θα καταθέσω πινακίδες και θα αρχίσει η πλήρης αναδόμηση ώστε να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν μόλις βγήκε από το εργοστάσιο. Μετά μάλλον θα αντικαταστήσει το επτάμισι. Με το καλο! Να παει ολο το προτζεκτ καλα, και συντομα να κυκλοφορεις μια "θειτσα" που θα ειναι πιο απαστραπτουσα και απο τα πιπινια!! 1) Και φυσικά εγώ ε;; χαχαχα 2) Πάντως πέρα από την πλάκα, θυμάμαι πως αυτή η μηχανή ήταν η πρώτη που στα παιδικά τότε μάτια μου φάνταζε διαστημόπλοιο, και με έκανε να ονειρεύομαι να έχω μία... Ακόμα θυμάμαι το τρομαγμένο βλέμα της μάνας μου όταν με κοίταζε να την θαυμάζω... Στα δικά μου λοιπόν μάτια είναι κουκλί η μηχανή! 1) Aυτο εννοειται ρε συ!! 2) Σιγουρα για την εποχη της ηταν πολυ επιβλητικη και αξιοπροσεκτη.. Κυριως το ειπα για να πειραξω τον Παναγιωτη, παρα για να θιξω το μηχανακι... Αλλωστε δεν θα ξεχασω, πως κοιτουσα και λιγουρευομουν, εκεινο το KLR 250 ενος δασκαλου στο δημοτικο που πηγαινε ο αδερφος μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Κατά τα άλλα φάλεςκου μισείτε όλοι τη Χόνδα ε? :tooth: Πείτε και άλλα..........καταγράφονται ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Κατά τα άλλα φάλεςκου μισείτε όλοι τη Χόνδα ε? :tooth: Πείτε και άλλα..........καταγράφονται ! :rotfl: Επόμενο βήμα, φωτογραφία πάνω σε σκούτερ... χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Τι χανεις μωρε χονδαααα http://youtu.be/uj7ZI_BX0-I Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Ναι αλλά χθες με την City, πήρε τις μπάλλες... (μεταφορικά) :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Ρελάνς: Honda CB 750 Boll d' Or 1983 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Ρελάνς: Honda CB 750 Boll d' Or 1983 Έρμα μου νιάτα ........... που...τσα.......λακωθήκατε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 and how to 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 μετά τον ματρακά το χάος....... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 μετά τον ματρακά το χάος....... Γειά σου ρε Φρούκου με το Ον-όφφι σου............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 Πως αντεξαν τα τακουνια 17 κιλα ροπη με προβληματιζει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) χαχαχα.... χονταίος που θέλει γιαμάχα πως λέγετε....??????και που ανήκει..??? Μαλάκας και μάλιστα μεγάλος. Ανήκει δε στους μονοκύτταρους οργανισμούς ( βλ. αμοιβάδες ) ps : διευκρίνιση προς αποφυγή παρεξήγησης - χιούμορ μόνον και τπτ άλλο. παλιό ποστ αλλά έτυχε να το δω σήμερα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2013 από τον Hokori Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Εγώ είμαι αμοιβάδα δεν με χαλάει τίποτα λέμε και ναι θάπαιρνα και Γιαμάπα και οτιδήποτε ! Ζήτω η απλότητα του μονοκύτταρου οργανισμού, από αυτόν προήλθαν τα πάντα ! :vv: Υ.Γ. Συνπαλιόγερε και Χάρλευ θάπαιρνα προσωπικά άν δεν μ' έκοβε η ματσαμπούκα αυτών που γουστάρω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Εγώ είμαι αμοιβάδα δεν με χαλάει τίποτα λέμε και ναι θάπαιρνα και Γιαμάπα και οτιδήποτε ! Ζήτω η απλότητα του μονοκύτταρου οργανισμού, από αυτόν προήλθαν τα πάντα ! :vv: Υ.Γ. Συνπαλιόγερε και Χάρλευ θάπαιρνα προσωπικά άν δεν μ' έκοβε η ματσαμπούκα αυτών που γουστάρω ! Δλδς, είμαστε και παλιοί και γέροι και συν ??? αμάν Σάββα, με κομμάτιασες λέμε υγ- μία Kawa Z με ρουχαλάκια για εμένα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Δλδς, είμαστε και παλιοί και γέροι και συν ??? αμάν Σάββα, με κομμάτιασες λέμε υγ- μία Kawa Z με ρουχαλάκια για εμένα :lol: Έτσι γειά σου, όλα ή τίποτις λέμε ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Χμμμμμμμμμ....ωραίο θέμα. πού γραφόμαστε....????? Λιά??? Γιαμαχάκια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 Χμμμμμμμμμ....ωραίο θέμα. πού γραφόμαστε....????? ............. Αχ, απρόσεχτοι..... Είπαμε βρε: Εδώ: http://www.mybike.gr...ost__p__1567729 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 μετά τον ματρακά το χάος....... Το όχημα για το νέο mad max Να το βλέπεις στους καθρέφτες, να σου φτάνει μέχρι την κάλτσα μιλάμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 ρε ολα χονδα λεμε : P μιλαμε τερας ροπης η γεννητρια :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Α τον αλήτη του έβαλε τον μετρονόμο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες