Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Σημερα εκανα τα πρωτα μου 200χλμ με το 1190 κ εχει οντως θεμα με την θερμοκρασια στη σελα!επισης θα μπει δωρεαν μονωση στη σελα απο την ΚΤΜ! Αίσχος, προδοσία, ύβρις................ Γιατί δεν πήρες Μούλτι; Να διεξαχθεί ΕΔΕ πάραυτα. Καλορίζικο Γιάννη, ρίξε καμιά φώτο το θηρίο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Γιατι πολυ απλα ρε Παναγιωτη του Γιαννη του Φτανανε τα μαρουλια για το 1190. Καλοριζικο και καλοταξιδο αγορινα μου το ανωτερο οδηγικα και πιο ευκολο KTM 1190 adventure απο το Multimixer αλλα ΟΧΙ και πιο ομορφο . Να το χαρεις οσο δεν παει και προσοχη τωρα ε,αυτο δεν ειναι HONDA αγορι μου,εχει γκαζι και ΡΟΠΗ !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Οοοοοοοοοοοεεεεεοοοοο Πορτοκαλί και ξερό ψωμί Γιάνναρε καλόστρηφτο ρε φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλορίζικο Γιάννη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλοταξιδο και καλες βολτες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Τζωννυ......καλοταξιδο και καλοφαγωτο..... Χαλασες το σερι με τις Ντουντουκες........ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλορίζικο το νέο όπλο φίλε μου να το χαρείς οσο πιο πολύ μπορείς. Αλλος ενας που σώθηκε. ...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 ποιός που πότε?φωτογραφικο υλικό ντοκουμέντα και όλα τα λοιπά! καλορίζικο και καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλορίζικο καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζουνιστο να είναι. Να χορτάσεις βόλτες με αυτό Γιάννη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Χε χε χε ο Johnny ειναι αυτονομιστης ,καθοτι δεν ειναι τοσο βορειους οσο οι αλλοι με τα παχια τα Λου και ακομα πιο πανω. Το ΚΤΜ ειναι ομολογκαρισμενο για τα πηλιορειτικα στροφιλικια. Γιαννη καλοριζικο με ολη μου την καρδια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλορίζικο το νέο όπλο φίλε μου να το χαρείς οσο πιο πολύ μπορείς. Αλλος ενας που σώθηκε. ...... Καλά δεν το λες και….. σώθηκε….. ακριβώς. Το μόνο πράγμα που θα σωθεί πραγματικά και κυριολεκτικά είναι τα λιγοστά αποθέματα καυσίμων που μας έχουν απομείνει όταν αρχίσει τις βόλτες ο καταστροφέας των ενεργειακών πόρων του πλανήτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Τι? που? Πως? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα ρε Γιαννη αγορι μου. Μπραβο ρε φιλε μπραβο. Καλοριζικο καλογκαζωτο καλαταξιδο καλοστριφτο και οτι αλλο επιθυμεις. Ευχομαι να να του πιεις το αιμα και να το ευχαριστηθεις οπως το ονειρευτηκες. Παντα γερος ευχομαι και μακαρι καποια στιγμη να ξαναβολταρουμε παρεα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 το καινούργιο ΚΤΜ 1190 δεν είναι τόσο ενεργοβόρο για 1200!ο πηγασάκος μου με τα μισά κυβικά και το 1/3 αλόγων θέλει σανό 5,κάτι σταθερά. το 1200 όταν πετυχαίνει καταναλώσεις 5-6-7 μια χαρά είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 το καινούργιο ΚΤΜ 1190 δεν είναι τόσο ενεργοβόρο για 1200!ο πηγασάκος μου με τα μισά κυβικά και το 1/3 αλόγων θέλει σανό 5,κάτι σταθερά. το 1200 όταν πετυχαίνει καταναλώσεις 5-6-7 μια χαρά είναι! In your dreams......... Αν με το 1190 πετυχαίνεις τέτοιες καταναλώσεις, τότε σίγουρα πήρες λάθος μηχανάκι............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 το καινούργιο ΚΤΜ 1190 δεν είναι τόσο ενεργοβόρο για 1200!ο πηγασάκος μου με τα μισά κυβικά και το 1/3 αλόγων θέλει σανό 5,κάτι σταθερά. το 1200 όταν πετυχαίνει καταναλώσεις 5-6-7 μια χαρά είναι! Έχεις ακούσει που λένε …κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα? Στη συνείδηση του μοτοσικλετιστικου κοινού έχει κατοχυρωθεί ότι…….. ΚΤΜ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ………. είναι λέξεις μεταξύ τους ασύμβατες, εκ διαμέτρου αντίθετες, και πολλάκις μεταξύ τους εχθρευόμενες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Έτσι, έτσι πουλήστε όλοι τα Honda σας να έχω μεγαλύτερη γκάμα να διαλέξω αργότερα Καλορίζικο φίλε Γιάννη!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλοριζικο Γιαννη το πορτοκαλι θεριο!! Θελουμε εννοειται πολλες φωτο, και περιγραφη με λεπτομεριες!! Ο πρωτος που πηρε το 1190 στο forum μας ε;; Νομιζω πως ενας γνωστος μου, θα σε τρελανει σε ερωτηΞεις για το μοτοσακο!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλορίζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο και να το χαρείς όσο δεν πάει με πολλά πολλά χιλιόμετρα Γιάννη! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 καλοριζικο το εργαλειο.. να βγαλεις απειρα γουστα πανω στην σελα του..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 μετα το ροπατο χονδα του ιαπωνικου ΚΩΛΟσου του σοιχιρο ΤΙ ??? να σου κάνει το ΚΤΜακι... :mB_kalo_e: παντα ορθιος καλοτάξιδο κ να βγαλεις τα γουστα που του αρμόζει σαν θεριό π είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλοριζικο Γιαννη το πορτοκαλι θεριο!! Θελουμε εννοειται πολλες φωτο, και περιγραφη με λεπτομεριες!! Ο πρωτος που πηρε το 1190 στο forum μας ε;; Νομιζω πως ενας γνωστος μου, θα σε τρελανει σε ερωτηΞεις για το μοτοσακο!! Ναι ναι ,ονοματε δεν λεμε μην τον δωσουμε και στεγνα τον............παλιοplayboy :lol:Γιαννη ,ψοφαω για φωτο με το θεριο και το χαμογελο της ευτυχιας διπλα του που δεν φευγει ουτε με εγχειρηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καροζικος, καλοστριφτο, παντα ορθιος ( στη μια ροδα ) και πολλα πολλα πολλα κγεματα ευχαριστες εμπειριες χιλιομετρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Καλα δεν πηρες transalp ή Africa και εγινε και τοπικ κιολας;ΑΙΣΧΟΣ! Καλοστριφτο το πορτοκαλί σου μπιστόλι φιλε κ καλα χιλιομετρα Φωτο θελει ο λαός να ανέβει η πίεση στο 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες