Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Προδοσία στο Βόρειο κλιμάκιο...........

Recommended Posts

Σημερα εκανα τα πρωτα μου 200χλμ με το 1190 κ εχει οντως θεμα με την θερμοκρασια στη σελα!επισης θα μπει δωρεαν μονωση στη σελα απο την ΚΤΜ!

Αίσχος, προδοσία, ύβρις................ Γιατί δεν πήρες Μούλτι; Να διεξαχθεί ΕΔΕ πάραυτα. :rtfm:

Καλορίζικο Γιάννη, ρίξε καμιά φώτο το θηρίο. :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιατι πολυ απλα ρε Παναγιωτη του Γιαννη του Φτανανε τα μαρουλια για το 1190.

Καλοριζικο και καλοταξιδο αγορινα μου το ανωτερο οδηγικα και πιο ευκολο KTM 1190 adventure απο το Multimixer :lipssealed: αλλα ΟΧΙ και πιο ομορφο .

Να το χαρεις οσο δεν παει και προσοχη τωρα ε,αυτο δεν ειναι HONDA αγορι μου,εχει γκαζι και ΡΟΠΗ !! :mB_kalo_e: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οοοοοοοοοοοεεεεεοοοοο

Πορτοκαλί και ξερό ψωμί

Γιάνναρε καλόστρηφτο ρε φιλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τζωννυ......καλοταξιδο και καλοφαγωτο..... :_thumbsup:

Χαλασες το σερι με τις Ντουντουκες........ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο το νέο όπλο φίλε μου να το χαρείς οσο πιο πολύ μπορείς.

Αλλος ενας που σώθηκε. ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιός που πότε?φωτογραφικο υλικό ντοκουμέντα και όλα τα λοιπά! καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζουνιστο να είναι.

Να χορτάσεις βόλτες με αυτό Γιάννη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χε χε χε ο Johnny ειναι αυτονομιστης ,καθοτι δεν ειναι τοσο βορειους οσο οι αλλοι με τα παχια τα Λου και ακομα πιο πανω.

Το ΚΤΜ ειναι ομολογκαρισμενο για τα πηλιορειτικα στροφιλικια.

Γιαννη καλοριζικο με ολη μου την καρδια!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο το νέο όπλο φίλε μου να το χαρείς οσο πιο πολύ μπορείς.

Αλλος ενας που σώθηκε. ......

Καλά δεν το λες και….. σώθηκε….. ακριβώς. :think:

Το μόνο πράγμα που θα σωθεί πραγματικά και κυριολεκτικά είναι τα λιγοστά αποθέματα καυσίμων που μας έχουν απομείνει όταν αρχίσει τις βόλτες ο καταστροφέας των ενεργειακών πόρων του πλανήτη. :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι? που? Πως? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα ρε Γιαννη αγορι μου. Μπραβο ρε φιλε μπραβο. Καλοριζικο καλογκαζωτο καλαταξιδο καλοστριφτο και οτι αλλο επιθυμεις. Ευχομαι να να του πιεις το αιμα και να το ευχαριστηθεις οπως το ονειρευτηκες.

Παντα γερος ευχομαι και μακαρι καποια στιγμη να ξαναβολταρουμε παρεα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καινούργιο ΚΤΜ 1190 δεν είναι τόσο ενεργοβόρο για 1200!ο πηγασάκος μου με τα μισά κυβικά και το 1/3 αλόγων θέλει σανό 5,κάτι σταθερά.

το 1200 όταν πετυχαίνει καταναλώσεις 5-6-7 μια χαρά είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καινούργιο ΚΤΜ 1190 δεν είναι τόσο ενεργοβόρο για 1200!ο πηγασάκος μου με τα μισά κυβικά και το 1/3 αλόγων θέλει σανό 5,κάτι σταθερά.

In your dreams......... Αν με το 1190 πετυχαίνεις τέτοιες καταναλώσεις, τότε σίγουρα πήρες λάθος μηχανάκι.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις ακούσει που λένε …κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα? :sopase:

Στη συνείδηση του μοτοσικλετιστικου κοινού έχει κατοχυρωθεί ότι…….. ΚΤΜ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ………. είναι λέξεις μεταξύ τους ασύμβατες, εκ διαμέτρου αντίθετες, και πολλάκις μεταξύ τους εχθρευόμενες. :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι, έτσι πουλήστε όλοι τα Honda σας να έχω μεγαλύτερη γκάμα να διαλέξω αργότερα :mB_kalo_e:

Καλορίζικο φίλε Γιάννη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο Γιαννη το πορτοκαλι θεριο!! Θελουμε εννοειται πολλες φωτο, και περιγραφη με λεπτομεριες!!

Ο πρωτος που πηρε το 1190 στο forum μας ε;; Νομιζω πως ενας γνωστος μου, θα σε τρελανει σε ερωτηΞεις για το μοτοσακο!! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο και να το χαρείς όσο δεν πάει με πολλά πολλά χιλιόμετρα Γιάννη! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα το ροπατο :crazy: χονδα του ιαπωνικου ΚΩΛΟσου του σοιχιρο ΤΙ ??? να σου κάνει το ΚΤΜακι... :crazy::mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: παντα ορθιος καλοτάξιδο κ να βγαλεις τα γουστα που του αρμόζει σαν θεριό π είναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο Γιαννη το πορτοκαλι θεριο!! Θελουμε εννοειται πολλες φωτο, και περιγραφη με λεπτομεριες!!

Ο πρωτος που πηρε το 1190 στο forum μας ε;; Νομιζω πως ενας γνωστος μου, θα σε τρελανει σε ερωτηΞεις για το μοτοσακο!! :whistling:

Ναι ναι ,ονοματε δεν λεμε μην τον δωσουμε και στεγνα τον............παλιοplayboy :lol:

Γιαννη ,ψοφαω για φωτο με το θεριο και το χαμογελο της ευτυχιας διπλα του που δεν φευγει ουτε με εγχειρηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καροζικος, καλοστριφτο, παντα ορθιος ( στη μια ροδα ) και πολλα πολλα πολλα κγεματα ευχαριστες εμπειριες χιλιομετρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα δεν πηρες transalp ή Africa και εγινε και τοπικ κιολας;ΑΙΣΧΟΣ! :hunter: :crazy:

Καλοστριφτο το πορτοκαλί σου μπιστόλι φιλε κ καλα χιλιομετρα :thumbsup: Φωτο θελει ο λαός να ανέβει η πίεση στο 100 :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα